Jump to content

Βάλτε το Hidden Weather της Google, στην αρχική σας οθόνη


anastasiszn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίξτε την εφαρμογή Google ή ενεργοποιήστε τον Βοηθό Google πατώντας παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης και στη συνέχεια, πείτε "OK Google" ή πατήστε το εικονίδιο μικροφώνου για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση. Στη συνέχεια, πείτε κάτι σύμφωνα με την ένδειξη "Δείξτε μου τον καιρό" ή "Πώς είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη" κ.λπ. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε "καιρός" στη γραμμή αναζήτησης. Ας το δούμε στη πράξη.

 

Θα πρέπει να δείτε τον καιρό να εμφανίζεται στη σελίδα αποτελεσμάτων. Πατήστε την τρέχουσα θερμοκρασία στην κάρτα που εμφανίζεται.

 

get-googles-hidden-weather-app-your-home-screen.w1456.jpg

 

Προσθέστε τον καιρό στην αρχική οθόνη σας

 

Τώρα πρέπει απλώς να πατήσετε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Στην ενότητα Καιρός , θα δείτε την επιλογή εναλλαγής μεταξύ Φαρενάιτ και Κελσίου και κάτω από αυτήν, μια επιλογή για προσθήκη καιρού στην αρχική οθόνη σας. Προχωρήστε και αγγίξτε το, τότε η εφαρμογή Καιρός θα προστεθεί στην αρχική οθόνη σας. Μπορείτε να βάλετε τη συντόμευση όπου θέλετε και θα είναι πάντα ανοιχτή στην τοπική πρόβλεψη.

 

get-googles-hidden-weather-app-your-home-screen.w1456.jpg

 

Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι το εικονίδιο της εφαρμογής πρέπει να παραμείνει στην αρχική οθόνη σας εάν θέλετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Δεδομένου ότι είναι απλώς μια συντόμευση σε μια λειτουργία στη μεγαλύτερη εφαρμογή Google, δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε το εικονίδιο Weather στο συρτάρι της εφαρμογής σας.

 

Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει αυτό το αδέσποτο εικονίδιο αρχικής οθόνης, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την έκδοση widget αυτής της ίδιας μικροεφαρμογής.

 

Απλώς πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε κενό χώρο στην αρχική οθόνη σας, επιλέξτε "Widgets" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Google". Θα δείτε τέσσερις επιλογές. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το γραφικό "Με μια ματιά" και σύρετέ το στην αρχική οθόνη σας. Αυτό θα σας δώσει ένα widget με τη σημερινή ημερομηνία και τυχόν επερχόμενες εκδηλώσεις στο Ημερολόγιο Google, καθώς και τον καιρό ακριβώς στα δεξιά. Εάν πατήσετε το εικονίδιο καιρού σε αυτό το widget, θα ανοίξει το ίδιο applet Weather.

 

get-googles-hidden-weather-app-your-home-screen.w1456.jpg

 

 

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...