mark1979 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Τελικά μου ήρθε και εμένα από Γερμανό σήμερα. Πολύ ωραίο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος εκτός από την κάμερα που το φοβομουν. Τρομερό πισωγυρισμα από το redmi note 9 pro. Έτη φωτός χειρότερες φωτογραφίες ειδικά σε εφαρμογές που σκαναρω έγγραφα με την ίδια ανάλυση και γενικά ότι φωτογραφία τράβηξα απογοητεύτηκα στο κομμάτι αυτό. Μ αρέσει που λένε μετράει ο επεξεργαστής κλπ. Αν δε μπορεί ο φακός... Κατά τα άλλα πολύ πιο γρήγορο, φωτεινότερη οθόνη και το κρατάω πολύ καλύτερα στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 10 ώρες πριν, mark1979 said: Τελικά μου ήρθε και εμένα από Γερμανό σήμερα. Πολύ ωραίο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος εκτός από την κάμερα που το φοβομουν. Τρομερό πισωγυρισμα από το redmi note 9 pro. Έτη φωτός χειρότερες φωτογραφίες ειδικά σε εφαρμογές που σκαναρω έγγραφα με την ίδια ανάλυση και γενικά ότι φωτογραφία τράβηξα απογοητεύτηκα στο κομμάτι αυτό. Μ αρέσει που λένε μετράει ο επεξεργαστής κλπ. Αν δε μπορεί ο φακός... Κατά τα άλλα πολύ πιο γρήγορο, φωτεινότερη οθόνη και το κρατάω πολύ καλύτερα στο χέρι. Καλορίζικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου τελικα μου ρθε κι εμενα η 13.0.2.0 και νομιζω με μια πρωτη ματια πως το κινητο ειναι καλυτερο απο ποτε αλλωτε. Πιο γρηγορο, πιο σταθερο, καλυτερες φωτογραφιες, χωρις τα παλιοτερα bugs πχ παραμονη ανοιχτης οθονης παρα την προσεγγιση στ αυτι κλπ. Μια χαρα μου φαινεται 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 28 minutes ago, Sleep said: τελικα μου ρθε κι εμενα η 13.0.2.0 και νομιζω με μια πρωτη ματια πως το κινητο ειναι καλυτερο απο ποτε αλλωτε. Πιο γρηγορο, πιο σταθερο, καλυτερες φωτογραφιες, χωρις τα παλιοτερα bugs πχ παραμονη ανοιχτης οθονης παρα την προσεγγιση στ αυτι κλπ. Μια χαρα μου φαινεται Πραγματικά η 13.0.2.0 αναζωογόνησε τη συσκευή. Επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνω και προσθέτω ότι μου φαίνεται ότι έχει βελτιώσει και την αυτονομία της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Λέτε να είναι ώρα για αναβάθμιση, έχω μένει στη 12.5.6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Έβαλα την 13 και είναι πολύ δυνατός ο ήχος των ειδοποιήσεων από τις εφαρμογές.Δοκίμασα να τον χαμηλώσω από τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει?Επισης διάβασα ότι με την 13 μπορούμε να βάζουμε διαφορετικό ήχο σε κάθε εφαρμογή. Ισχύει? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Οπότε εγώ από τους τυχερούς που πήρα την 13.0.2 με το που το αγόρασα. Είναι όντως πολύ ωραία συσκευή και δεν υπάρχει κανένα lag σε ότι και να κάνεις. Κρίμα που η κάμερα μου θύμισε εποχές redmi note 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) 6 ώρες sot μάξιμουμ μου βγάζει αυτές τις δύο ημέρες που το χρησιμοποίησα ως κύρια συσκευή. Απογοήτευση τελικά και η μπαταρία. Ειλικρινά κάτι σχόλια ειδικά στο Σκρουτζ για δύο ημέρες χρήση είναι για γέλια. Edited 5 Μαΐου by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Για μικρή μπαταρία που φοράει, αν βγάζει τόσο καλά είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 8 ώρες πριν, mark1979 said: 6 ώρες sot μάξιμουμ μου βγάζει αυτές τις δύο ημέρες που το χρησιμοποίησα ως κύρια συσκευή. Απογοήτευση τελικά και η μπαταρία. Ειλικρινά κάτι σχόλια ειδικά στο Σκρουτζ για δύο ημέρες χρήση είναι για γέλια. Το έχω σχεδόν δύο χρόνια. Τους πρώτους μήνες όντως έβγαζε άνετα μιάμιση μέρα. Τώρα αντέχει μία μέρα, αναλόγως της χρήσης βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου On 6/5/2022 at 8:03 ΠΜ, PARA2 said: Το έχω σχεδόν δύο χρόνια. Τους πρώτους μήνες όντως έβγαζε άνετα μιάμιση μέρα. Τώρα αντέχει μία μέρα, αναλόγως της χρήσης βέβαια. Και σε μένα - μετά από ενάμιση χρόνο - με βγάζει μια μέρα με αρκετή χρήση και με λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Επειδή είναι αξιόλογη συσκευή και καλύπτει τις ανάγκες μου (amoled οθόνη, γρήγορο επεξεργαστή, nfc, fm radio, 5G κ.λ.π.), δεν σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα. Αν η αυτονομία της πέσει και άλλο, θα σκεφτώ και τη λύση της αλλαγής μπαταρίας. Νομίζω γύρω στα 35 ευρώ κοστίζει. Πάντως δοκιμάστε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Θα προσθέσει σίγουρα 3-4 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) Μετα το σημερινό ρεκόρ θα το κρατησω σαν βασική συσκευή. Πλέον μετά από μια εβδομάδα 54 % μπαταρία και 3ωρες και 22 λεπτά sot. Καλά που δε βιάστηκα να το δώσω. Κάθε μέρα καλύτερη αυτονομία βλέπω και μάλιστα θα πιάσει σχεδόν 7ωρο. Ανακαλώ όσα είπα για τη μπαταρία. Άρχισε ως δια μαγείας να πιάνω πλέον 7:30 με 8:00 ώρες sot πάντα με αυτόματη φωτεινότητα. Δεν το πιστεύω τέτοια αλλαγή μετά τις πρώτες φορτίσεις. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι πρέπει να κάνει κάποιες φορτίσεις για να στρώσει η μπαταρία. Ξεπερνάω πλέον για πλάκα τη μέρα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειδικά τα μέλη που ανέβασαν την προσφορά του Γερμανού στα 179 και την πρόλαβα τότε. Edited 12 Μαΐου by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου (edited) Ήρθε OTA ενημέρωση 13.0.3.0 EU ROM 667 MB. Ενημέρωση ασφαλείας Απριλιου-Μαιου Edited 2 Ιουνίου by maikopoulos Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου καλημερα σας. Παντως για να πω την αληθεια μετα απο δυο χρονια που χω αυτο το κινητο, πλεον ειμαι πραγματικα ευχαριστημενος μετα και την τελευταια ενημερωση. Πλεον λειτουργει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στον ήχο από το ακουστικό; Η ένταση τέρμα και μετά βίας ακούγεται. Ανοικτή ακρόαση και hands free κανονικά. Πριν και μετά την αναβάθμιση, εδώ και δύο βδομάδες το κινητό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 21 ώρες πριν, mick_ said: Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στον ήχο από το ακουστικό; Η ένταση τέρμα και μετά βίας ακούγεται. Ανοικτή ακρόαση και hands free κανονικά. Πριν και μετά την αναβάθμιση, εδώ και δύο βδομάδες το κινητό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί Στο δικό μου μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και είμαι με την τελευταία ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου On 12/6/2022 at 11:37 ΜΜ, mick_ said: Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στον ήχο από το ακουστικό; Η ένταση τέρμα και μετά βίας ακούγεται. Ανοικτή ακρόαση και hands free κανονικά. Πριν και μετά την αναβάθμιση, εδώ και δύο βδομάδες το κινητό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειτε κοιτα μηπως καποια εφαρμογη που χρησιμοποιεις οταν τρεχει επεμβαινει στην ενταση του ηχου ,ειτε κανενα equalizer αλλιως factory reset να ερθει στα ισια του Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. Πέμπτη στις 10:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:40 μμ Δεν έστρωσε μετά από factory reset, εφόσον είναι εντός εγγύησης για 2 μήνες ακόμη, το πήγα στο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts