Jump to content

Nέα τηλεοπτική σεζόν 2020-2021


JOHNMEGARYTHMOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η «χρυσή» σεζόν της μυθοπλασίας θα είναι το 2020-2021

 

 

«Βομβαρδισμό» με νέες τηλεοπτικές σειρές ετοιμάζουν τα κανάλια

 

«Μπαράζ» νέων σίριαλ. H «χρυσή» χρονιά της μυθοπλασίας θα είναι η νέα τηλεοπτική σεζόν 2020-2021! Τα κανάλια, ακόμη και μέσα στην πανδημία του κορονοϊού, τολμούν και δίνουν το «πράσινο» φως σε νέες τηλεοπτικές παραγωγές μετά την επιτυχία που σημείωσαν φέτος τα σίριαλ «Κόκκινο ποτάμι» στο Open και «Αγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

 

Από τη

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζουν όσο περισσότερες σειρές μπορούν για να παλέψουν στα ίσια τον ανταγωνισμό, αλλά και για να έχουν φρέσκο υλικό σε περίπτωση νέου lockdown.

Αυτό μόνο θετικό είναι, γιατί, επιτέλους, οι τηλεθεατές θα ταυτίζονται με τους ήρωες που κλαίνε και γελάνε στα ελληνικά και όχι στα τουρκικά. Μάλιστα, πολλές από αυτές τις σειρές θα ενταχθούν στο επενδυτικό σχέδιο της Πολιτείας (ΕΚΟΜΕ) για τη στήριξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, βάσει του οποίου επιχορηγούνται από το κράτος οι εταιρίες παραγωγής, συγκεκριμένα με επιστροφή του 35% των συνολικών δαπανών τους.

 

Ακόμη και το Star, που έχει επενδύσει έως τώρα μόνο σε ριάλιτι όπως τα «GNTM» και «MasterChef», θα προσθέσει στο πρόγραμμά του ένα ερωτικό σίριαλ, το οποίο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Πανταζούδης.

 

Σύμφωνα με το σενάριο, μια γυναίκα γύρω στα 43 ερωτεύεται έναν πολύ μικρότερό της άνδρα, πάνω κάτω 25, και οι ζωές τους γίνονται μια ωραία κομεντί. Για τον χαρακτήρα του νεαρού έχει «κλειδώσει» ο όμορφος ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που βλέπαμε πέρυσι ως «Μάνο» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή». Όσον αφορά τον γυναικείο ρόλο, λέγεται ότι η παραγωγός εταιρία έχει κάνει δοκιμαστικό με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που την είδαμε πρόσφατα στη σειρά «Κρατάς μυστικό», με την Εμιλυ Κολιανδρή, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στο σίριαλ «Ερωτας μετά» και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

 

 

 

Πετυχημένη συνταγή

Από την άλλη μεριά, ο Alpha, εκτός από τη σειρά «Ελα στη θέση μου» με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Αποστόλη Τότσικα, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, διατηρεί για 8η συνεχή χρονιά και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σίριαλ παραμένουν τελικά τέσσερα ζευγάρια και δεν θα γίνουν πέντε, αλλά ενισχύονται τα γκεστ περάσματα ηθοποιών, τα οποία όμως θα έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή από ένα επεισόδιο.

 

Ετσι θα δούμε να «εισβάλλει» για αρκετά επεισόδια η Σμαράγδα Καρύδη ως εκδότρια βιβλίων, που θα γίνει… κολλιτσίδα στο ζεύγος Βουλίτσα (Ε. Κοκκίδου) και Μηνά (Α. Αντωνίου) στην Κρήτη, αλλά και τον σπουδαίο Κωνσταντίνο Τζούμα σε ρόλο-έκπληξη. Ακόμη θα απολαύσουμε στη σειρά για μια ακόμη φορά την Ελένη Γερασιμίδου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

Παράλληλα, ο Alpha έχει βάλει στα σκαριά μια παραγωγή που θα μας θυμίσει την τουρκική σαπουνόπερα «Φατμαγκιούλ», καθώς αφορά τον βιασμό μιας κοπέλας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Σύμφωνα με το στόρι, μια νοσοκόμα, την οποία θα υποδυθεί η πολύ καλή θεατρική ηθοποιός Μαίρη Μηνά, πέφτει θύμα βιασμού από έναν νεαρό άνδρα.

 

Έπειτα από χρόνια, η κοπέλα επισκέπτεται το πλούσιο σπίτι του νεαρού στην περιφέρεια για να πάρει εκδίκηση και συναντά τα άλλα τρία αδέλφια του και τη μητέρα του. Και τότε… ο έρωτας θ’ αναλάβει δράση. Στη σειρά θα δούμε τους Πάνο Βλάχο, Γιώργο Χρυσοστόμου, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Νάντια Μπουλέ.

 

 

 

Με τον Alpha συζητά και το δίδυμο των επιτυχιών των θρυλικών σίριαλ «Τρεις Χάριτες» και «Το δις εξαμαρτείν» Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη με την αστυνομική κωμωδία δεκαεπτά επεισοδίων «Οι μοδίστρες», με πρωταγωνίστριες τρεις Ελληνίδες ηθοποιούς.

 

 

 

Ο Σκάι δεν φεύγει από το άρμα των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου. Οι Κύπριοι παραγωγοί συνεχίζουν με τις «8 λέξεις» και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά μιλούν και για μια ακόμη σειρά.

 

Με… Κολοκοτρώνη

Στο Open, ο Μανούσος Μανουσάκης θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του «Κόκκινου ποταμιού», αλλά με ένα σίριαλ που θα αφορά το 1821. Η σειρά θα βασίζεται σ’ ένα βιβλίο του 1850 με ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Αθανάσιος Διάκος.

 

Ιστορικά, η σειρά αρχίζει με τον απαγχονισμό του Γρηγορίου Ε΄ (1821) και φτάνει μέχρι τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου (1827). Κεντρικοί ήρωες, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την αγάπη του μέσα στον πόλεμο για ελευθερία και ανεξαρτησία της πατρίδας του. Η σειρά θα είναι ένας φόρος τιμής στα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

 

Στον ΑΝΤ1 παραμένουν οι «Αγριες μέλισσες» για μια ακόμη σεζόν, ενώ στη σειρά μπαίνει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

 

Επίσης, το «πράσινο» φως έλαβε για έναν ακόμη κύκλο και η σειρά «Το καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα και της Αννας Χατζησοφιά. Στο στόρι θα εισβάλει και ο Νίκος Ψαρράς.

 

Ακόμη, με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου, η σεναριογράφος και ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου ετοιμάζει μια νέα καθημερινή σειρά, που βασίζεται στη γαλλική παραγωγή «Ενας τόσο μεγάλος ήλιος». Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη και σύμφωνα με το σενάριο η ηρωίδα επιστρέφει στην πατρίδα της με τον γιο της ύστερα από δεκαεπτά χρόνια απουσίας και βρίσκεται κατηγορούμενη για τη δολοφονία ενός παιδικού της φίλου. Για να αποδείξει την αθωότητά της θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πρώτο της έρωτα, αλλά και να ξεδιπλώσει το παρελθόν της.

 

Στον ΑΝΤ1, δύο φορές την εβδομάδα θα παρακολουθούμε δύο νέες σειρές. Τη κωμωδία «Army», σε σενάριο Μάκη Πιταρρά, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Σύμφωνα με το σενάριο, δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται και θα πρέπει να συμπράξουν οι λουφαδόροι με τους σκληρά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς. Φυσικά, θα γίνει το έλα να δεις.

 

 

 

Η άλλη κωμωδία του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η Οικογένεια», έχει ως βαρύ… πυροβολικό την Ελένη Ράντου και τον Φάνη Μουρατίδη. Μαζί με αυτούς, τα τέσσερα παιδιά τους, ένα καταραμένο σπίτι αλλά και έναν ψυχολόγο, τον οποίο επισκέπτονται τα μέλη της οικογένειας για να βρουν τη γιατρειά τους από τα διάφορα ευτράπελα που τους συμβαίνουν.

 

Τέλος, η ΕΡΤ μπαίνει για τα καλά στον… στίβο της μυθοπλασίας. Από τη δημόσια τηλεόραση θα δούμε τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» με τους Κατερίνα Παπουτσάκη, Μελέτη Ηλία, Τζένη Θεωνά, Υβόννη Μαλτέζου. Τέλη δεκαετίας του 1960 και στην Ελλάδα εισβάλλει η ελληνική τηλεόραση.

 

Επιστροφή

Το μικρότερο μέλος μιας οικογένειας, ο Αγγελος, μεγαλώνει παράλληλα με τις τηλεοπτικές σειρές που βλέπει, αλλά και όσα ιστορικά γεγονότα συμβαίνουν γύρω του. Επίσης, στην ΕΡΤ επιστρέφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς».

 

Στα οικογενειακά τραπέζια που κάνουν η Καίτη Κωνσταντίνου και ο Κώστας Κόκλας (το καλλιτεχνικό ζευγάρι ενώνεται πάλι τηλεοπτικά μετά τα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1) μαθαίνουμε για τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τη μεγάλη εμμονή της ηρωίδας να κερδίσει διαδικτυακά το έπαθλο για την καλύτερη τούρτα της χρονιάς.

 

 

 

Η ίδια κάνει μια διαφορετική τούρτα σε κάθε τραπέζι. Ακόμη, στην ΕΡΤ θα δούμε τη Μαρία Λεκάκη και τη Μαρία Καβογιάννη σε ένα σίριαλ του τύπου «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς», με τις δύο φίλες να σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα. Η ΕΡΤ είναι έτοιμη να βάλει εμπρός και τα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού. Τρία ξαδέρφια μετακομίζουν από την πόλη στο χωριό με αφορμή μια διαθήκη και συγκεκριμένα για να πάρουν τα ένα εκατομμύριο ευρώ του παππού τους.

 

πηγη : https://www.espressonews.gr/reportaz/258709/i-chrysi-sezon-tis-mythoplasias-tha-einai-to-2020-2021/

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 128
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ΕΛΕΟΣ με το ελα στην θεση μου και την μουρμουρα.Και τα 2 εχουν ξεχειλωσει φουλ,δεν βλεπονται πια,γιατι τετοια αρρωστημενη εμμονη να τα συνεχιζουν με το ζορι και να τα τραβανε απ' τα μαλλια??Ας βαλουν κατι καινουριο,μουχλιασαν αυτα.Παντως πολυ θετικο που και η ΕΡΤ ετοιμαζει σειρες και επανερχεται δυναμικα στον τομεα της ψυχαγωγιας,κατι που ειχε παρατησει εδω και παααρα πολλα χρονια.Για το Mega γιατι δεν εχει ακουστει τιποτα ακομα για καινουριες σειρες?Δεν θα επρεπε να εχουν ξεκινησει ηδη να τις ετοιμαζουν? Με επαναληψεις θα την βγαλει και αυτη την σεζον? Edited by NetSurfer_g7
Link to comment
Share on other sites

ΕΛΕΟΣ με το ελα στην θεση μου και την μουρμουρα.Και τα 2 εχουν ξεχειλωσει φουλ,δεν βλεπονται πια,γιατι τετοια αρρωστημενη εμμονη να τα συνεχιζουν με το ζορι και να τα τραβανε απ' τα μαλλια??Ας βαλουν κατι καινουριο,μουχλιασαν αυτα.Παντως πολυ θετικο που και η ΕΡΤ ετοιμαζει σειρες και επανερχεται δυναμικα στον τομεα της ψυχαγωγιας,κατι που ειχε παρατησει εδω και παααρα πολλα χρονια.Για το Mega γιατι δεν εχει ακουστει τιποτα ακομα για καινουριες σειρες?Δεν θα επρεπε να εχουν ξεκινησει ηδη να τις ετοιμαζουν? Με επαναληψεις θα την βγαλει και αυτη την σεζον?

 

και εμενα μου φαινηκε καλη η κινηση να εχει ελληνικες σειρες και το ερτ αλλα πιστευω οτι ελαχιστος κοσμος θα το βλεπει.

Οι περισσοτεροι ειναι κολλημενοι με τα ιδιωτικα καναλια και οχι με την ερτ. Οσο για τον μεγκα με τις επαναληψεις εχω βαρεθει και δεν το βλεπω καθολου , μου θυμηζει αρχαιολογια διοτι τις εχω δει τις σειρες πολλες φορες . Παντως πρεπει το μεγκα να βαλει κατι καινουργιο σε σειρα για να κρατησει τον κοσμο και να μειωσει τις επαναληψεις των παλαιων σειρων.

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

πηγη : https://www.newsbeast.gr/media/arthro/6489799/xekinaei-gyrismata-i-nea-seira-toy-ant1-me-protagonisti-ton-gianni-mpezo

 

Ο Ant1 επενδύει στη μυθοπλασία με μια ακόμα σειρά η οποία αναμένεται να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές.

 

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, η νέα σειρά του σταθμού του Αμαρουσίου θα έχει χρώμα… χακί.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Τη νέα σεζόν, το «Παρουσιάστε!» θα κάνει την εμφάνιση του ενώ ο ηθοποιός θα καθίσει και στη θέση του σκηνοθέτη.

 

Το καστ της νέας κωμωδίας του Ant1 ολοκληρώθηκε και οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού ώστε να προβούν στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα.

 

 

Η υπόθεση της σειράς ««Παρουσιάστε!»

Ο Γιάννης Μπέζος θα βρεθεί να υποδυθεί έναν ρόλο ο οποίος δεν του είναι άγνωστος. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα υποδυθεί τον διοικητή ενός στρατοπέδου, όπως είχε κάνει και στην σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

 

Στο ««Παρουσιάστε!» όλα αρχίζουν όταν δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Αναπόφευκτα ακολουθεί η σύγκρουση των δύο διοικητών για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Υπουργείου και τη διοίκηση του νέου στρατοπέδου.

 

 

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, ενώ την καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται ο Γιάννης Μπέζος και ο Μιχάλης Βογιατζάκης.

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους: Γιάννη Μπέζο, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βασιλική Τρουφάκου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Βαλέρια Κουρούπη, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκο Σαλή, Βίκτωρα Πέτσα, Θάλεια Σταματέλου, Ηλία Κωστάκη, Σταύρο Μαρκάλα, Γιώργο Ζυγούρη, Μάνο Καζαμία, Γιάννη Απέργη, Αλέξη Βιδαλάκης και Μάριο Δερβιτσιώτη.

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

πηγη : https://www.newsbeast.gr/media/arthro/6489799/xekinaei-gyrismata-i-nea-seira-toy-ant1-me-protagonisti-ton-gianni-mpezo

 

Ο Ant1 επενδύει στη μυθοπλασία με μια ακόμα σειρά η οποία αναμένεται να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές.

 

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, η νέα σειρά του σταθμού του Αμαρουσίου θα έχει χρώμα… χακί.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Τη νέα σεζόν, το «Παρουσιάστε!» θα κάνει την εμφάνιση του ενώ ο ηθοποιός θα καθίσει και στη θέση του σκηνοθέτη.

 

Το καστ της νέας κωμωδίας του Ant1 ολοκληρώθηκε και οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού ώστε να προβούν στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα.

 

 

Η υπόθεση της σειράς ««Παρουσιάστε!»

Ο Γιάννης Μπέζος θα βρεθεί να υποδυθεί έναν ρόλο ο οποίος δεν του είναι άγνωστος. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα υποδυθεί τον διοικητή ενός στρατοπέδου, όπως είχε κάνει και στην σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

 

Στο ««Παρουσιάστε!» όλα αρχίζουν όταν δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Αναπόφευκτα ακολουθεί η σύγκρουση των δύο διοικητών για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Υπουργείου και τη διοίκηση του νέου στρατοπέδου.

 

 

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, ενώ την καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται ο Γιάννης Μπέζος και ο Μιχάλης Βογιατζάκης.

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους: Γιάννη Μπέζο, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βασιλική Τρουφάκου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Βαλέρια Κουρούπη, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκο Σαλή, Βίκτωρα Πέτσα, Θάλεια Σταματέλου, Ηλία Κωστάκη, Σταύρο Μαρκάλα, Γιώργο Ζυγούρη, Μάνο Καζαμία, Γιάννη Απέργη, Αλέξη Βιδαλάκης και Μάριο Δερβιτσιώτη.

 

Και μιας και μιλάμε για τον ΑΝΤ1, να και κάτι πολύ ευχάριστο που έκανε για εμάς, και το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν και τα άλλα κανάλια:

https://www.newsbeast.gr/media/arthro/6506838/o-ant1-ekopse-sirial-logo-erntogan

:D:cool:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Δείτε εδώ το τρέιλερ

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Δείτε εδώ το τρέιλερ

 

Αστέρια στην Άμμο | Πρεμιέρα Κυριακή 20/09/20 η συνεχεια! | 21:20 δειτε εδω http://pms.trip2athens.com/index.php?option=com_users&view=login&lang=en

 

εχτες ξεκινησε το big brother στον Σκαι πολυ αδιαφορη μου φανηκε , ελαχιστα που την ειδα . Αυριο 31/8/2020 ξεκιναει 8 Λεξεις ο 2ος κυκλος στον Σκαι δειτε εδω https://www.skaitv.gr/episode/seires/8-lexeis/2020-08-31-21

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Όσοι δεν εχετε ote tv,ενδιαφερεστε να δειτε την σειρα και δεν προλαβατε να την δειτε απο το star την περασμενο Φεβρουαριο,το καναλι μας δινει μια δευτερη ευκαιρια.Η σειρά θα προβληθεί ξανά στο star απο αποψε μεχρι και την Πεμπτη 3/9 με διπλα επεισοδια στις 23:45.Οσοι ενδιαφερεστε ειναι ευκαιρια να το παρακουλουθησετε ή να γραψετε τα επεισοδια αν δουλευετε και δεν μπορειτε να ξενυχτησετε.Τα επεισοδια δεν ανεβαινουν στο web tv,προφανως λογο πνευματικων δικαιωματων του ote tv.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Eιδα 2 λεπτα απο το καινουριο βοθροριαλιτυ του Alpha( the bachelor),δεν αντεξα να δω παραπανω.Εμετος απλα!Ακομα και το big brother μοιαζει αριστουργημα μπροστα του
Link to comment
Share on other sites

Τι σουργελα είναι αυτά στο μπάτσελορ????

 

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Eιδα 2 λεπτα απο το καινουριο βοθροριαλιτυ του Alpha( the bachelor),δεν αντεξα να δω παραπανω.Εμετος απλα!Ακομα και το big brother μοιαζει αριστουργημα μπροστα του

 

Ναι, το ξέρω φίλε. Γι' αυτό μου έρχεται να αντιδράσω λίγο σαν αυτή την γνωστή θεοπάλαβη, η οποία υποτίθεται πως είναι βαθιά θρησκευόμενη (Ελένη Λουκά). :p

Link to comment
Share on other sites

σημερα πρεμιερα ''Αγγελικη '' στις 21:00!! στον alpha tv!! θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

 

 

Παρουσιάστε!-νέα κωμική σειρά με τον Γ.Μπέζο(από 28/09 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00)

 

 

Η φαμίλια -νέα οικογενειακή κωμική σειρά(από 30/09 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00)

 

 

Ήλιος-νέα καθημερινή δραματική σειρά(από 21/09 καθημερινά στις 20:00)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα-7ος κύκλος(από 16/09 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00)

 

 

Έλα στην θέση μου-4ος κύκλος(από 14/09 καθημερινά στις 20:00)

 

πηγη : http://iptamenoplyntirio.blogspot.com/

 

Τούρτα της μαμάς": Το απόλυτο δίδυμο της επιτυχίας, Ρήγας-Αποστόλου | 14/09/2020 | ΕΡΤ

παιζουνε και γνωστοι ηθοποιοι!!

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», τη νέα οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία, που μέσα από την ιδιαίτερη και διεισδυτική ματιά των δημιουργών της, θα παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία), ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως την εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλούς. Βασικός άξονας της σειράς είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς… Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες, αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, όπου οι καλεσμένοι -διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων- μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να θυμηθούν, να χαμογελάσουν, αλλά και να μαλώσουν, να διαφωνήσουν…

 

Όταν, λοιπόν, το φαγητό παύει να είναι, απλώς, ένας τρόπος γαστρονομικής ευχαρίστησης, ένας κώδικας επιβίωσης, και γίνεται μια γλυκιά αφορμή για παρέα, για αγάπη, για ασφάλεια, τότε φτάνει στο τραπέζι «Η τούρτα της μαμάς». Για να επιβεβαιώσει τη συντροφικότητα, την παρέα, την ιδέα της οικογένειας.

 

Η συγκεκριμένη τούρτα μιας απλής, καθημερινής, συνηθισμένης μαμάς, της Καίτης Κωνσταντίνου, η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη, έχει μια μαγική δύναμη. Απαλύνει καθετί που μας στενοχωρεί, μας αγχώνει ή μας φέρνει σε δύσκολη θέση, μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα και να χαμογελάμε ξανά όπως τότε που ήμασταν παιδιά. Η τούρτα κρύβει καλά το μυστικό της, γιατί είναι πολύτιμο και το ξέρουν μόνο οι μαμάδες αυτού του κόσμου, όταν τη φτιάχνουν για τον άντρα τους και τα παιδιά τους!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» | Νέα Κωμική Σειρά | 'Ερχεται στην ΕΡΤ1 δειτε εδω

και εδω https://press.ert.gr/grafeio-typou-ert/ston-aera-to-proto-teaser-tis-seiras-tis-ert-chaireta-moy-ton-platano/

 

Ο Πλάτανος είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο Δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό.

νεο βιντεο στο youtube Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης | 09/09/2020 | ΕΡΤ δειτε εδω

 

και η 3η ελληνικη σειρα του ερτ .

«Τα καλύτερά μας χρόνια» έρχονται στην ΕΡΤ, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και οι τηλεθεατές θα τα ζήσουν μέσα από τη συναρπαστική σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Το καστ της σειράς μυθοπλασίας, που θα απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

 

Την τηλεοπτική οικογένεια, μαζί με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

"Τα Καλύτερά Μας Χρόνια": Αποκλειστικό απόσπασμα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ | 07/09/2020 | ΕΡΤ

δειτε εδω

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Πρόγραμμα prime-time ant1 2020-2021

 

Δευτέρα

20:00 Ήλιος(από 21/09)

21:00 Παρουσιάστε(από 28/09)

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 Ενώπιος ενωπίω

 

Τρίτη

20:00 Ήλιος

21:00 Παρουσιάστε

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 Special report(από Οκτώβριο)

 

Τετάρτη-Πέμπτη

20:00 Ήλιος

21:00 Η φαμίλια(από 30/09)

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 The 2Night Show

 

Παρασκευή

20:00 Ήλιος

21:00 Το καφέ της Χαράς

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 Χιούστον,το λύσαμε-νέα σατυρική εκπομπή με Ν.Ράπτη και Φ.Λαμπρόπουλο(από Οκτώβριο)

 

Σάββατο

20:00 Ταξί

21:00 Ελληνική ταινία

23:00 Ξένη ταινία

 

Κυριακή

20:00 Ταξί

21:00 Θεατρική παράσταση του Μ.Σεφερλή

00:00 Ξένη ταινία

Link to comment
Share on other sites

Πρόγραμμα prime-time ant1 2020-2021

 

Δευτέρα

20:00 Ήλιος(από 21/09)

21:00 Παρουσιάστε(από 28/09)

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 Ενώπιος ενωπίω

 

Τρίτη

20:00 Ήλιος

21:00 Παρουσιάστε

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 Special report(από Οκτώβριο)

 

Τετάρτη-Πέμπτη

20:00 Ήλιος

21:00 Η φαμίλια(από 30/09)

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 The 2Night Show

 

Παρασκευή

20:00 Ήλιος

21:00 Το καφέ της Χαράς

22:00 Άγριες Μέλισσες

23:30 Χιούστον,το λύσαμε-νέα σατυρική εκπομπή με Ν.Ράπτη και Φ.Λαμπρόπουλο(από Οκτώβριο)

 

Σάββατο

20:00 Ταξί

21:00 Ελληνική ταινία

23:00 Ξένη ταινία

 

Κυριακή

20:00 Ταξί

21:00 Θεατρική παράσταση του Μ.Σεφερλή

00:00 Ξένη ταινία

 

πολυ ωραια σε ευχαριστουμε ! , αρα ποτε θα ξεκινησουνε οι 3 νεες σειρες του ερτ; ιδιατερα για το χαιρετα μου το πλατανο εχω αγωνια να δω πως θα ειναι που παιζουνε παρα πολλοι ηθοποιοι.

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Πρόγραμμα prime-time alpha 2020-2021

 

Δευτέρα-Τρίτη

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Αγγελική

23:00 Ξένη ταινία

 

Τετάρτη

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα

22:00 The bachelor

00:00 Τάκης Χατζής Direct

 

Πέμπτη

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Εφιάλτης! Στην κουζίνα

22:00 The bachelor

00:00 Eπανάληψη προγράμματος

 

Παρασκευή

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα

22:00 The bachelor

00:00 Eπανάληψη προγράμματος

 

Σάββατο-Κυριακή

20:00 Ελληνική ταινία

22:00 Ξένη ταινία

 

Σχετικά με τις σειρές της ΕΡΤ,δεν έχει βγεί ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε ξεκινούν και κάθε πότε θα προβάλλονται.Kατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα.

Link to comment
Share on other sites

Πρόγραμμα prime-time alpha 2020-2021

 

Δευτέρα-Τρίτη

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Αγγελική

23:00 Ξένη ταινία

 

Τετάρτη

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα

22:00 The bachelor

00:00 Τάκης Χατζής Direct

 

Πέμπτη

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Εφιάλτης! Στην κουζίνα

22:00 The bachelor

00:00 Eπανάληψη προγράμματος

 

Παρασκευή

20:00 Έλα στην θέση μου

21:00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα

22:00 The bachelor

00:00 Eπανάληψη προγράμματος

 

Σάββατο-Κυριακή

20:00 Ελληνική ταινία

22:00 Ξένη ταινία

 

Σχετικά με τις σειρές της ΕΡΤ,δεν έχει βγεί ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε ξεκινούν και κάθε πότε θα προβάλλονται.Kατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα.

 

Ειδικά για το σκουπιδοριάλιτι το Bachelor, ευχόσασταν όπως κι εγώ βεβαίως να πατώσει, και τώρα το βάζουν 3 φορές την εβδομάδα. Τί γίνεται βρε παιδιά; :X:cry:

Link to comment
Share on other sites

Η Τούρτα της Μαμάς | Έρχεται τον Οκτώβριο στην ΕΡΤ (TRAILER)

 

Παντως φοβερο το << παρουσιαστε >> πολυ γελιο!!

κτυπησε πολυ τηλεθεαση εφτασε εως 26,1% https://www.tvnea.com/2020/09/gntm-15.html?fbclid=IwAR0ykCwnlx52W1ToGnNtBY4LFAiguzfoya4wkZShUHPHdzmK0lMBGh95_bw

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Οντως,εχει αρκετο γελιο το "Παρουσιαστε", αλλα σαν υποθεση δεν ειναι κατι το τρομερο μεχρι στιγμης στα 2 πρωτα επεισοδια.Ειναι μια σειρα που την βλεπεις απλα για να γελασεις. Βεβαια, ακομα ειναι αρχη,ειναι νωρις να κρινουμε. Παντως σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να πηγαινε και 3η χρονια η "Φριτεζα" που ηδη ειχε αρχισει να κανει μεγαλη κοιλια το σεναριο απο τα μεσα της περσινης σεζον.
Link to comment
Share on other sites

Α, και κάτι άλλο για να μην το ξεχάσουμε. Στο OPEN παίζεται εδώ και λίγες μέρες ένα τηλεπαιχνίδι που λέγεται Joker, και το οποίο παρουσιάζει ο Γεωργούλης (μετά το YFSF), ο οποίος όμως δυστυχώς βρίσκεται ταυτόχρονα και σε σημαντική θέση στην ΕΕ, όπως είναι το Ευρωκοινοβούλιο. :blink: Απορώ γιατί τον έχουνε εκεί και ταυτόχρονα εξακολουθεί να κάνει τηλεόραση δυστυχώς; :mad: Αφήστε δε, που στην πρώτη εκπομπή για το συγκεκριμένο αυτό τηλεπαιχνίδι, ενώ είχε καλεσμένη την Σταυροπούλου, ο ίδιος ο Γεωργούλης την υποδέχτηκε φιλώντας την στο πρόσωπο της, ελέω φυσικά και του κορωναιού (όπου φιλάκια και αγκαλιές απαγορεύονται, για λόγους ενδεχόμενης διασποράς του), με αποτέλεσμα την αντίδραση της ίδιας της Σταυροπούλου, πως κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν να γίνει από τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή, αλλά τελικά έγινε. Και αναρωτιόμαστε γιατί έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο σόνυ και καλά, ελέω της ίδιας της πανδημίας του κορωναιού; :worry:

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Link to comment
Share on other sites

Α, και κάτι άλλο για να μην το ξεχάσουμε. Στο OPEN παίζεται εδώ και λίγες μέρες ένα τηλεπαιχνίδι που λέγεται Joker, και το οποίο παρουσιάζει ο Γεωργούλης (μετά το YFSF), ο οποίος όμως δυστυχώς βρίσκεται ταυτόχρονα και σε σημαντική θέση στην ΕΕ, όπως είναι το Ευρωκοινοβούλιο. :blink: Απορώ γιατί τον έχουνε εκεί και ταυτόχρονα εξακολουθεί να κάνει τηλεόραση δυστυχώς; :mad: Αφήστε δε, που στην πρώτη εκπομπή για το συγκεκριμένο αυτό τηλεπαιχνίδι, ενώ είχε καλεσμένη την Σταυροπούλου, ο ίδιος ο Γεωργούλης την υποδέχτηκε φιλώντας την στο πρόσωπο της, ελέω φυσικά και του κορωναιού (όπου φιλάκια και αγκαλιές απαγορεύονται, για λόγους ενδεχόμενης διασποράς του), με αποτέλεσμα την αντίδραση της ίδιας της Σταυροπούλου, πως κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν να γίνει από τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή, αλλά τελικά έγινε. Και αναρωτιόμαστε γιατί έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο σόνυ και καλά, ελέω της ίδιας της πανδημίας του κορωναιού; :worry:

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ενα ωραιο τηλεπαιχνιδι που δυστυχως χαντακωνεται λογω καναλιου και κακου promotion.Αν επαιζε π.χ. στο mega ή στον ant1 θα τα πηγαινε καλυτερα πιστευω. Οσο για το σχολιο περι κορωνοϊου, δεν το σχολιαζω καν....Να το κοψεις το πολυ Αρτ. Εννοειται οτι ολοι κανουν τεστ πριν μπουν σε οποιοδειποτε τηλεοπτικο στουντιο, αλλιως ολες οι εκπομπες θα γυριζονταν με μασκες.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να κάνει εκπομπή και να είναι ευρωβουλευτής.

Tcl 20 5g

Link to comment
Share on other sites

Ενα ωραιο τηλεπαιχνιδι που δυστυχως χαντακωνεται λογω καναλιου και κακου promotion.Αν επαιζε π.χ. στο mega ή στον ant1 θα τα πηγαινε καλυτερα πιστευω. Οσο για το σχολιο περι κορωνοϊου, δεν το σχολιαζω καν....Να το κοψεις το πολυ Αρτ. Εννοειται οτι ολοι κανουν τεστ πριν μπουν σε οποιοδειποτε τηλεοπτικο στουντιο, αλλιως ολες οι εκπομπες θα γυριζονταν με μασκες.

 

Και γιατί χαντακώνεται λόγω καναλιού, και είχε τέτοιο κακό προμοτάρισμα;

Υ.Γ.: Όταν εννοείτε το ΑΡΤ, εννοείτε το πρώην Τηλε Άστυ ή για τους πιο παλαιότερους Tele City. Αλλά μιας και μιλάμε και γι' αυτό το κανάλι που μου αναφέρατε, οι παλαιότεροι πριν από εσάς θυμούνται πως από εκεί ξεκίνησαν και πέρασαν και πολλά γνωστότερα ονόματα της Ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Μπεκατώρου, ο Λιάγκας (οι πιο παλαιότεροι τον θυμούνται εκεί στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, και πολύ πριν καταλήξει σε αυτό που ξέρουμε δυστυχώς), ο Παπαγιάννης ο οποίος αργότερα έγινε γνωστός στο κοινό, όταν παρουσίαζε το Αποκαλυπτικό Δελτίο στο EXTRA (αν το θυμάστε), ο Ρακιντζής (ο Θοδωρής παρακαλώ) ο οποίος αργότερα έγινε πολύ γνωστός, μέσα από τα πάνελ της Λαμπίρη, ο Γεωργίου (ο αθλητικογράφος παρακαλώ) όπου έκανε τις εκπομπές για ένα χρονικό διάστημα κι εκεί, ο Ραπτόπουλος (διάσημος αθλητικός σχολιαστής και οπαδός των μεγάλων ομάδων της συμπρωτεύουσας μας), ο Άδωνις (εννοώ τον γνωστό βιβλιοπώλη που ουρλιάζει), καθώς και ο πολύ γνωστός αδελφός του Καρατζαφέρη (του δημιουργού του σταθμού, του Γιώργου παρακαλώ) και βετεράνος δημοσιογράφος, ο Σπύρος (ελπίζω πως θυμάστε και μία από τις εκπομπές του, όπως το Dum Spiro Spero).

Υ.Γ. 2: Πολύ μεγάλο και κάπως άσχετο με το θέμα μας, αυτό το υστερόγραφο μεν, αλλά έχω αρκετά καλή μνήμη δε γι' αυτό το κανάλι αναμφίβολα. :p

Υ.Γ. 3: Σαφέστατα και είναι υποχρεωτικό να γίνεται τεστ για τον κορωναιό πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή, το θέμα είναι να μην μεταδώσουν την διασπορά, γιατί αν τυχόν γίνει, απλά θα σταματούσαν, έστω και προσωρινά τα γυρίσματα. Γιατί ο κορωναιός δεν κάνει διακρίσεις, και δεν αστειεύεται ποτέ!

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Δεν νομίζω να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να κάνει εκπομπή και να είναι ευρωβουλευτής.

 

Έχετε δίκιο μεν, αλλά μας προκαλεί δε αυτή την λογικότατη σύγχυση στον τηλεθεατή.

Edited by BigMcAgapoulas
Link to comment
Share on other sites

Και γιατί χαντακώνεται λόγω καναλιού, και είχε τέτοιο κακό προμοτάρισμα;

Γιατι πρωτον παιζεται σε ενα καναλι με μονοψηφιο μ.ο. τηλεθεασης και πολυ κακο προγραμματισμο και δευτερον το promotion που εκανε με, trailers κτλ. ηταν σχεδον ανυπαρκτο. Εβγαλε τρειλερ τελευταια στιγμη, 4-5 μερες πριν την πρεμιερα.Οι περισσοτεροι τηλεθεατες παιζει να μην εχουν παρει καν χαμπαρι οτι υπαρχει αυτο το παιχνιδι. Παρτε για παραδειγμα το mega με το "1 εκατομμυριο yen". Απο το καλοκαιρι εχει ξεκινησει να το προμοταρει και παιζουν συνεχως trailers ακομα και τωρα. Ετσι γινεται το σωστο μαρκετινγκ. Να μην αναφερω και την χαζη κινηση του καναλιου να το αλλαξει ωρα και να το παει μεσημερι μετα απο μολις μια εβδομαδα προβολης. Με τετοιες σπασμωδικες κινησεις που μπερδευουν τους τηλεθεατες πως να χτισει κοινο μια νεα εκπομπη?

Υ.Γ.: Όταν εννοείτε το ΑΡΤ, εννοείτε το πρώην Τηλε Άστυ ή για τους πιο παλαιότερους Tele City. Αλλά μιας και μιλάμε και γι' αυτό το κανάλι που μου αναφέρατε, οι παλαιότεροι πριν από εσάς θυμούνται πως από εκεί ξεκίνησαν και πέρασαν και πολλά γνωστότερα ονόματα της Ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Μπεκατώρου, ο Λιάγκας (οι πιο παλαιότεροι τον θυμούνται εκεί στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, και πολύ πριν καταλήξει σε αυτό που ξέρουμε δυστυχώς), ο Παπαγιάννης ο οποίος αργότερα έγινε γνωστός στο κοινό, όταν παρουσίαζε το Αποκαλυπτικό Δελτίο στο EXTRA (αν το θυμάστε), ο Ρακιντζής (ο Θοδωρής παρακαλώ) ο οποίος αργότερα έγινε πολύ γνωστός, μέσα από τα πάνελ της Λαμπίρη, ο Γεωργίου (ο αθλητικογράφος παρακαλώ) όπου έκανε τις εκπομπές για ένα χρονικό διάστημα κι εκεί, ο Ραπτόπουλος (διάσημος αθλητικός σχολιαστής και οπαδός των μεγάλων ομάδων της συμπρωτεύουσας μας), ο Άδωνις (εννοώ τον γνωστό βιβλιοπώλη που ουρλιάζει), καθώς και ο πολύ γνωστός αδελφός του Καρατζαφέρη (του δημιουργού του σταθμού, του Γιώργου παρακαλώ) και βετεράνος δημοσιογράφος, ο Σπύρος (ελπίζω πως θυμάστε και μία από τις εκπομπές του, όπως το Dum Spiro Spero).

 

Τεραστια συνεισφορα ατην ελληνικη τηλεοραση,σπουδαιες προσωπικοτητες, ενας κι ενας ολοι τους:p:lol: Απορω τι θα καναμε χωρις αυτα τα "φυντανια"???

Μονο και μονο για αυτα τα προσωπα και για τις ατελειωτες ωρες τηλεμαρκετινγκ το καναλι εχει κερδισει επαξια την τελευταια θεση στο τηλεκοντρολ μου εδω και αρκετα χρονια

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...