tiffany Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Έχω το original Nord και ενώ παίρνω μηνιαίες αναβαθμίσεις δε διαβάζω πουθενά για την 12. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως αλλά ότι ειδήσεις μου δίνει το Oxygen Updater. Μπήκα να δω τι γίνεται με την Lineage που ήταν η τελευταία Custom ROM που ασχολήθηκα το 2017 και είδα ότι η συσκευή μου πλέον είναι EOL. Μας έχει τόσο "φτυσμένους"; Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα αλλά για το γ@μώτο. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό και τελικά δεν το βλέπω να έρχεται. Με εξαίρεση την άθλια αυτονομία δεν έχω κανένα παράπονο και ήδη είμαι στον 1,5 χρόνο πράγμα απίστευτο για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 7 ώρες πριν, tiffany said: Έχω το original Nord και ενώ παίρνω μηνιαίες αναβαθμίσεις δε διαβάζω πουθενά για την 12. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως αλλά ότι ειδήσεις μου δίνει το Oxygen Updater. Μπήκα να δω τι γίνεται με την Lineage που ήταν η τελευταία Custom ROM που ασχολήθηκα το 2017 και είδα ότι η συσκευή μου πλέον είναι EOL. Μας έχει τόσο "φτυσμένους"; Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα αλλά για το γ@μώτο. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό και τελικά δεν το βλέπω να έρχεται. Με εξαίρεση την άθλια αυτονομία δεν έχω κανένα παράπονο και ήδη είμαι στον 1,5 χρόνο πράγμα απίστευτο για εμένα. Θα την πάρει την 12, πριν το καλοκαίρι πιστεύω Και στο 8αρι τώρα έχει αρχίσει και δίνεται η αναβάθμιση 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 23 ώρες πριν, suspect21 said: Θα την πάρει την 12, πριν το καλοκαίρι πιστεύω Και στο 8αρι τώρα έχει αρχίσει και δίνεται η αναβάθμιση Μακάρι. Αν και τα πράγματα είναι δυσοίωνα όπως διαβάζω. Έχασε και αυτή το δρόμο της. Αποφάσισε να εξαργυρώσει την επιτυχία που είχε στους geeks και έγινε mainstream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου γνωριζει κανεις αν και εφοσον το original Nord παρει την 12 θα ανοιξει και το 5g στη vodafone ?ειδα στο νημα για το 8 οτι τα παιδια γραφουν μετα την 12 ανοιξε και το 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 31/3/2022 at 6:24 ΜΜ, kokosxa said: γνωριζει κανεις αν και εφοσον το original Nord παρει την 12 θα ανοιξει και το 5g στη vodafone ?ειδα στο νημα για το 8 οτι τα παιδια γραφουν μετα την 12 ανοιξε και το 5g. καλά ας είναι πρώτα απ όλα απροβλημάτιστη η 12αρα(οχι όπως ειναι τώρα η 11αρα, καθε ενημέρωση και προσευχή) και ας μην εχει 5G. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά, από αύριο θα είμαι κάτοχος του one plus nord ce 5g. Είμαι σε cosmote με το mi 11 lite 5g ne και παίζει κανονικά το 5g. Στο άλλο τηλέφωνο θα παίζει η θα πρέπει να κάνω κάτι? Κάπου έχω μπερδευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου παιδια μαλλον θα παραγγειλω το 2Τ. θα εχω θεμα με κοσμοτε 5G,Wifi Call, VolTE και NFC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου ηρθε σε κανεναν με το original η 12 ?μου εβγαλε το Oxygen updater χθες οτι ξεκινησε και στα ΕU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Μιλάς για το Nord η για το CE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Για το Nord το πρώτο (ΑC2003) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου ,Εμένα με το Nord το τελευταίο καιρό κολλάει το photo gallery.Δε μπορώ να καταλάβω το συμβαίνει...Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANT Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Εχει διαπιστωσει κανεις τελευταια με θεματα υπερθερμανσης ή στο GPS να χανει συνεχεια σημα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cockroach Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου On 9/6/2022 at 11:55 ΠΜ, MANT said: Εχει διαπιστωσει κανεις τελευταια με θεματα υπερθερμανσης ή στο GPS να χανει συνεχεια σημα???? Υπερθέρμανση και σε μένα κάνει χωρίς να το χρησιμοποιώ, μάλλον από την ζέστη τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου On 9/6/2022 at 11:55 ΠΜ, MANT said: Εχει διαπιστωσει κανεις τελευταια με θεματα υπερθερμανσης ή στο GPS να χανει συνεχεια σημα???? γενικα παντα ηταν "ευαίσθητο" με την υπερθερμανση . με το GPS η με το photo gallery δεν εχω καποιο θεμα . σε μενα πηρε το security patch του Απριλιου για το 12 ακομα τιποτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου επιτελους ηρθε και για τα EU μοντελα πριν απο λιγο . ειναι η F12 απευθειας ενω τα global εχουν ακομα την F11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispaok4 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου Ήρθε το 12αρι επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου ανοίγει τελικά το 5G στο τηλέφωνο με την 12 (vodafone εχω) . Γενικά πάντως εχει κάποια θέματα η αναβάθμιση μετα απο 2 μερες σχεδον που την εχω . Μου εχει χαλασει τα χρωματα στην οθονη και βγάζει μια κιτρινιλα .Επίσης έχουν αφαιρέσει το earphone mode με το smart answer που βόλευε πολύ με τα bullets που εχω. Στα συν βλεπω μια καλύτερη διαχείριση της μπαταριας με αποτελεσμα να διαρκει περισσότερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Εμένα δε μου ήρθε ακόμα.Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 23 minutes ago, kostis20 said: Εμένα δε μου ήρθε ακόμα. Sent from my AC2003 using Tapatalk εχεις το oxygen updater ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Καλησπέρα, Σε εμένα ήρθε πριν από 2 ώρες σαν update από την εφαρμογή του τηλεφώνου. Επιβεβαιώνω ότι με την έκδοση αυτή επιτέλους ενεργοποιήθηκε το 5G στην Cosmote. Για την ώρα ανάμικτες εντυπώσεις από τη νέα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου εχεις το oxygen updater ?Παιδιά όλα καλά ήρθε και σε μένα!Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές έχει γίνει πολύ γρήγοροτερο.Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου εμένα εχει κρατήσει την αυξανόμενη ένταση του ήχου κλήσης και εχουν βγάλει την επιλογή να το απενεργοποιείς .....🤬 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) Ήρθε και σε μένα, 3 πρόβλημάτα για την ώρα 1. το split screen δεν λειτουργεί. 2. Το auto brightness είναι υπερβολικά χαμηλό. 3. Έχασε τον ηχώ κλήσης και δεν βρίσκω τον παλιό. Edit. Δείχνει να έχει και 5G σε Cosmote 😁 μόνο 2 χρόνια χρειάστηκαν Edited 29 Ιουνίου by nikoslikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 15 ώρες πριν, nikoslikos said: Ήρθε και σε μένα, 3 πρόβλημάτα για την ώρα 1. το split screen δεν λειτουργεί. 2. Το auto brightness είναι υπερβολικά χαμηλό. 3. Έχασε τον ηχώ κλήσης και δεν βρίσκω τον παλιό. Edit. Δείχνει να έχει και 5G σε Cosmote 😁 μόνο 2 χρόνια χρειάστηκαν για το 3 μηπως ειναι εδω settings >sounds&vibration>ringtones>custom(on this device) το θεμα με την αυξανομενη ενταση στον ηχο κλησης το εχει κανεις αλλος ?ξεκιναει απο πολυ χαμηλα και μετα ανεβενει . ειναι πολυ εκνευριστικο και απιστευτο οτι εχουν βγαλει τη ρυθμιση να το βαζει και να το βγαζει καποιος αν θελει . Γενικα απο οτι διαβαζω υπαρχουν θεματα πολλα και διασπαρτα και κυριως δεν εχουν ολοι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Όχι δεν είναι το 3, system sound είχα, προφανώς τα έσβησαν και έβαλαν αλλά 😂 Δεν βρίσκω ούτε εγώ ρύθμιση για αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης, αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποια από τα system sounds είναι φτιαγμένα με αυξανόμενη ένταση και κάποια όχι. Γενικά δεν είναι ένα καλό update, ελπίζω να δώσουν γρήγορα fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts