telefoneri Δημοσιεύτηκε June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 11, 2020 (edited) Xiaomi Redmi 9 (οχι το Note) οθονη 6.53" (FHD+ 1080x2340, 19.5:9, gorilla glass 3) 3GB/32GB, 4GB/64 (εκτιμηση 4/64 €150) επεξεργαστης 8πυρηνος mediatek helio G80 (2.0 GHz) (antutu 203 000) γραφικα ARM mali-G52 MC2 950MHz android 10 (miui 12) εμπροσθια καμερα: 8mp (σχημα σταγονα στη μεση) 4 πισω καμερες: βασικη 13 / ευρυγωνια 8 / βαθους 5 / μακρο 2mp λειτουργια αναγνωρισης σηματος παλαμης για ληψη φωτογραφιας video 1080p 30fps δακτυλικο αποτυπωμα: πισω (μαζι-κατω απο τις καμερες) και ξεκλειδωμα προσωπου 2 θεσεις για nano sim (dual 4G stand by) συχνοτητες FDD-LTE B1/2/3/4/5/7/8/20(=800MHz)/28 ξεχωριστη θεση για micro sd μπαταρια 5020mah μη αποσπωμενη (περιλαμβανεται φορτιστης 10W αλλα υποστηριζει μεχρι 18W) usb type C NFC ir blaster (τηλεχειριστηριο) bluetooth 5.0 GPS, aGPS, glonass, beidu επιταχυνσιομετρο, πυξιδα κ.α. ραδιοφωνο (ασυρματο, δε χρειαζεται ακουστικα) κλασικη θυρα ακουστικων 3.5mm 1 ηχειο βαρος 198, διαστασεις 163.3 x 77 x 9.1 χιλιοστα 3 χρωματισμοι: γκριζο-μαυρο, μπλε-μοβ, πρασινο περιλαμβανεται πλαστικη θηκη πλατης Edited June 11, 2020 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 αγαπαμε xiaomi που εχει σκοτωσει τη samsung στα low-range/mid-range κινητα αλλά γιατι αυτες οι διαστασεις γμτ? Προφανως για την μπαταρια θα πει καποιος..(η οποια ειναι το πρωτο πραγμα που κοιτανε σχεδον ολοι) To εκαναν μεγαλυτερο και απο τα redmi Note . Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 ναι τα παντοφλεψανε κ παρατηρω σε καποια απουσια notification led Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 ναι τα παντοφλεψανε κ παρατηρω σε καποια απουσια notification led Με πρόλαβες. Ήθελα να το ανοίξω εγώ το θέμα. Κάτι μου έτυχε και το ξέχασα μετά! Εδώ το Note 9s δεν έχει led, θα έχει αυτή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Όταν πάει στα 130€ και κάτω, θα είναι συμφέρουσα αγορά, και ας μην έχει snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Όταν πάει στα 130€ και κάτω, θα είναι συμφέρουσα αγορά, και ας μην έχει snapdragonΤόσο είχε στο Banggood πριν λίγες μέρες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 14, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Με πρόλαβες. Ήθελα να το ανοίξω εγώ το θέμα. Κάτι μου έτυχε και το ξέχασα μετά! Εδώ το Note 9s δεν έχει led, θα έχει αυτή! το redmi note 9s εχει notification led (αλλα δεν εχει nfc) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 (edited) το redmi note 9s εχει notification led (αλλα δεν εχει nfc) Έχει NFC αλλά δεν φαίνεται να είναι για όλες τις αγορές. Εδώ θα έρθει με NFC; https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9-10233.php Edit: Εδώ πάντως δεν αναφέρουν καν το NFC. https://www.gsmarena.com/weekly_poll_redmi_9_does_more_but_also_costs_more_than_its_predecessor_did_xiaomi_mess_it_up-news-43712.php Edited June 15, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Όταν πάει στα 130€ και κάτω, θα είναι συμφέρουσα αγορά, και ας μην έχει snapdragon η τιμη ειναι ηδη χωμα ! το 3/32 στα 130ε μαζι με τα μεταφορικα το 4/64 στα 148ε μαζι με τα μεταφορικα ( με τον κωδικο BG6R9 ) νομιζω σουπερ vfm και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 (edited) Επειδή θέλω να το προτείνω σε φίλη μου, το χει κάποιος στα χέρια του (αγορά από Ελλάδα) να μου πει εντυπώσεις και να μου λυσει αποριες; Κυκλοφορεί σε δικαρτο; Υποστηρίζει 4G ; Εχει NFC ; Εχει Notification led ; Εχει ραδιόφωνο; Εχει δαχτυλίδι αποτύπωμα; Υπέρυθρες υπάρχουν; Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited July 12, 2020 by Eddy_Gordo Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Το περιμένω αυτές τις μέρες από Κίνα. Είναι για άλλον που αντίθετα από εμένα, δεν τον ενοχλεί η απουσία notification led. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Επειδή θέλω να το προτείνω σε φίλη μου, το χει κάποιος στα χέρια του (αγορά από Ελλάδα) να μου πει εντυπώσεις και να μου λυσει αποριες; Κυκλοφορεί σε δικαρτο; Υποστηρίζει 4G ; Εχει NFC ; Εχει Notification led ; Εχει ραδιόφωνο; Εχει δαχτυλίδι αποτύπωμα; Υπέρυθρες υπάρχουν; Ευχαριστώ προκαταβολικά https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9-10233.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Παιδιά καλημέρα. Έχετε βρει καμιά gcam που να λειτουργεί σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Φοβάμαι καμμία δεν θα λειτουργεί σωστά διότι το κινητό έχει mtk επεξεργαστή και όχι Snapdragon Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 (edited) ,,,,,,,,,,,,, Edited November 8, 2020 by Sotos_GTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Καλησπέρα, ο εσωτερικός χώρος στο κινητο ενος φίλου μου δείχνει οτι ειναι γεμάτος έχει μεγάλη κάρτα μνήμης πως μπορω να παω εφαρμογές η οτι χρειάζεται στην κάρτα μνήμης απο τη συσκευή γιατί για τις εφαρμογές δεν το βρισκω Συγγνώμη που γραφω κ εδω αλλα δεν είδα κινητοποίηση στο redmi 7 κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ πολύ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Κουφά πράγματα συμβαίνουν..... 2 σσυσκευές , η μία 3/32 σήμερα πήρε και άλλη αναβάθμιση σε 12.0.2 , η άλλη 4/64 έχει μείνει ακόμα στην 11.0.9 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghi_tt Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Η δικιά μου 4/64 την πήρε πριν από κάποιες ημέρες(δεν θυμάμαι ακριβώς πότε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Αυτά που πηραν την αναβάθμιση με ποια ρομ είναι? Με Global ή EU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Αυτά που πηραν την αναβάθμιση με ποια ρομ είναι? Με Global ή EU?Βάζω και των δύο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Η global ρομ έχει πάρει την αναβάθμιση, η EU (ευρωπαϊκή) δεν έχει πάρει... συνήθως αργούν κάνα μήνα να πάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Η global ρομ έχει πάρει την αναβάθμιση, η EU (ευρωπαϊκή) δεν έχει πάρει... συνήθως αργούν κάνα μήνα να πάρουν. μα global δεν έχουν και τα 2 ? Μάλιστα το ένα προχτές πήρε 12,0,2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Οχι, το ένα αν δεις στον κωδικό της ρομ εχει τα γράμματα MI ανάμεσα που σημαίνει οτι φοράει Global ρομ....ενω το άλλο εχει τα γράμματα EU ανάμεσα στον κωδικό που σημαίνει οτι φοράει την Ευρωπαϊκή ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Οχι, το ένα αν δεις στον κωδικό της ρομ εχει τα γράμματα MI ανάμεσα που σημαίνει οτι φοράει Global ρομ....ενω το άλλο εχει τα γράμματα EU ανάμεσα στον κωδικό που σημαίνει οτι φοράει την Ευρωπαϊκή ρομ. έχεις δίκιο.... στο μεταξύ στην σελίδα τους και τα 2 έχουν την V11.0.8.0 για κατέβασμα :!: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Πείτε εντυπώσεις για τη συσκευή. Σκέφτομαι να το πάρω για τη κοπέλα μου. Τώρα έχει το redmi 4 prime το οποίο έχει αποδειχθεί σκυλί και την έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Από κάμερα λέει τίποτα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts