stxio Δημοσιεύτηκε May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2020 (edited) Ποιά photo editor apps χρησιμοποιείτε στο κινητό σας? Edited May 4, 2020 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) Πολύ καλό νήμα!!!!!!!!!!!!!!! Γεια σε όλους και από εμένα. Βασική επεξεργασία κάνω με το Snapseed (στο κινητό πάντα). Ενίοτε χρησιμοποιώ και τα Retouch (ότι πιο τέλειο έχω συναντήσει για "αφαίρεση" αντικειμένων από εικόνα) και το AfterFocuss (επίσης πολύ καλή δουλειά σε σχέση με άλλα) Πολύ πολύ πολύ νέος στο Lightroom..... Edited May 5, 2020 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Ενίοτε χρησιμοποιώ και τα Retouch (ότι πιο τέλειο έχω συναντήσει για "αφαίρεση" αντικειμένων από εικόνα) και το AftrFocuss (επίσης πολύ καλή δουλειά σε σχέση με άλλα) Να και αλλα 2 που δεν ηξερα Χρησιμοποιω το autofix και auto straighten του Google photos για γρηγορη επεξεργασια και ανεβασμα instagram. Το αρνητικο του ειναι οτι σε καποιες περιπτωσεις χαλαει το white balance της φωτο και σε χαμηλο φωτισμο ανοιγει πολυ την φωτεινοτητα ξετιναζοντας τα whites/highlights Σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιω το πολυ πιο ηπιο autofix του Lightroom , καποια presets της κατηγοριας "color" καθως και καποια αλλα που εχω κατεβασει. Το ιδιο χρησιμποιω και για manual edit στα βασικα (color,light,effects,detail). Στο snapseed εχει τυχει πολλες φορες βαζοντας φιλτρα να φαινεται ωραια η φωτο στο κινητο μεν, οχι τοσο καλη στο pc δε. Δε ξερω εαν φταιει η ποιοτητα της οθονης του κινητου Καθως η οθονη του pixel 3a ειναι μικρη, για πιο λεπτομερες edit παω στο pc lightroom/photoshop. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δεν δουλεύω ποτέ με έτοιμα φίλτρα (για την ακρίβεια από σπάνια μέχρι σπανιότατα, χαχαχα). Μου αρέσει να παίζω με τις ρυθμίσεις ξεχωριστά (περισσότερο γιατί θεωρώ ότι είμαι σε διαδικασία μάθησης και γιατί στο τέλος το custom έχει το δικό μας χαρακτήρα) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δεν δουλεύω ποτέ με έτοιμα φίλτρα... Τα ετοιμα φιλτρα τα παιρνω ως "βαση" για αυτο που θελω να κανω στη φωτο και μετα εννοειται manual κοπτοραπτικη για να βγει αποτελεσμα. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Και εγώ έχω απλές απαιτήσεις από τις φωτογραφίες μου, όταν θέλω να κάνω κάτι χρησιμοποιώ το Toolwiz. Ενώ είναι εξαιρετική εφαρμογή, για τις ανάγκες μου, δυστυχώς την έχουν παρατήσει. Ευτυχώς δουλεύει ακόμη και σε Android 10... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Snapseed για γρήγορη επεξεργασία στο κινητό και το photoshop express αν θέλω να επεξεργαστώ raw αρχείο μιας και δίνει περισσότερες επιλογές Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αν και σπανια ασχολουμαι με την επεξεργασια των φωτογραφιων (προτιμω να τις "ανεβαζω" γνησιες) εχω το collage maker. Το χρησιμοποιω για αποκοπη, αλλαγη μεγεθους, 2 φωτο σε 1. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsam4 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis193 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Αν θέλω κάτι το Snapseed αλλά προτιμώ να έχω αφτουσια φωτογραφία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimme Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Snapseed γιατί μου είναι οικείο εδώ και αρκετά χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steely Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Χρησημοποιώ διάφορα google photos γιά κινητό καί lr γιά τήν dslr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 PhotoDirector σε android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts