GeoDeath7 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Με το Monster το οποίο για τη τιμή του είχε και μεγαλύτερη ποσότητα με μηδέν ζάχαρη και γευστικά καλό αλλά με κράταγε και καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ελληνικός καφές!! Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_komotini Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Redbull η Hell αν καυ πολύ σπάνια πίνω energy drink, μία με δύο φορές τον χρόνο το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios268 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Αυτά τα ενεργειακά ποτά είναι επικίνδυνα. Περιέχουν αρκετή ζάχαρη και πολλά άλλα χημικά στοιχεία. Όμως όταν ήμουν φαντάρος είχα πιει 2-3 τέτοια για να με κρατήσει σε σκοπιές που είχα 4-6 και μετά πήγαινε όλη η μέρα ξύπνιος. Συγκεκριμένα, το μονστερ ήταν ωραίο το πράσινο . Από χελ μόνο κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 δυστυχως τα ισοτονικα (τα οποια και αυτα εχουν πολλα χημικα κ γλυκαντικα) ειναι ειδος υπο εξαφανιση. καποτε ητανε της μοδας τα lucosade/powerade κλπ. Hell Red Grape και αυτό καλό Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis2021 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Αυτό που χρειάζομαι οπωσδήποτε κάθε μέρα είναι 2-3 καφέδες! :cool: Nescafe Gold.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Αυτό που χρειάζομαι οπωσδήποτε κάθε μέρα είναι 2-3 καφέδες! :cool: Nescafe Gold..Βρε θα πάθεις τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis128 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Οχι πάνω απο 2 καφεδες τη μερα παιδες δεν κάνει.. ειδικά για νεσκαφε. Ενα Red bull μια στο τόσο για την γεύση και την τόνωση δεν κανει κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Με 2 ελληνικούς(τούμπανο), έναν αμερικανό και έναν φρέντο εσπρέσσο(αν όχι κάθε μέρα, τότε σίγουρα 4 φορές/εβδομάδα) είμαι εντάξει? :p Ίσως χώσω κάπου ανάμεσα ένα ξέπλυμα νες/φραπε Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Τι! ..Δεν εχει τσιπουρο στις επιλογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Τι! ..Δεν εχει τσιπουρο στις επιλογες;Χαχαχαχαχα χθες κατέβασα μισό λίτρο από ένα εξαίσιο Ελασσονίτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Τα αποφεύγω. Μόνο τσίπουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Κανά ρεντμπουλ που και που !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 (edited) Εγώ σήμερα πήγα πήρα βάμα Ροδιόλα 10 σταγονίτσες σε 3 ποτήρια νερό τη μέρα ότι καλύτερο! Edited April 7, 2021 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musclemar Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Εγώ σήμερα πήγα πήρα βάμα Ροδιόλα 10 σταγονίτσες σε 3 ποτήρια νερό τη μέρα ότι καλύτερο! Πάρα πολύ καλό συμπλήρωμα με πολλές εφαρμογές και οφέλη. Παράθεση Ελληνικό Bodybuilding Forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_makr Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Γεια σε όλους, διεξάγω μια ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της Στατιστικής Επεξεργασίας Δεδομένων και θα ήθελα να πάρω τις απόψεις σας σχετικά με τη συχνότητα και την επιθυμία κατανάλωσης ενεργειακών ποτών. Ο σύνδεσμος που παρέχεται παρακάτω θα σας μεταφέρει στη σελίδα Φόρμες Εγγράφων Google. Όλα τα δεδομένα θα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς! Ευχαριστώ όλους όσους είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν στην έρευνά μου!! https://forms.gle/WTsEiGXdPFzwbVzg9 Γεια σε όλους, διεξάγω μια ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της Στατιστικής Επεξεργασίας Δεδομένων και θα ήθελα να πάρω τις απόψεις σας σχετικά με τη συχνότητα και την επιθυμία κατανάλωσης ενεργειακών ποτών. Ο σύνδεσμος που παρέχεται παρακάτω θα σας μεταφέρει στη σελίδα Φόρμες Εγγράφων Google. Όλα τα δεδομένα θα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς! Ευχαριστώ όλους όσους είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν στην έρευνά μου!! https://forms.gle/WTsEiGXdPFzwbVzg9 Γεια σε όλους, διεξάγω μια ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της Στατιστικής Επεξεργασίας Δεδομένων και θα ήθελα να πάρω τις απόψεις σας σχετικά με τη συχνότητα και την επιθυμία κατανάλωσης ενεργειακών ποτών. Ο σύνδεσμος που παρέχεται παρακάτω θα σας μεταφέρει στη σελίδα Φόρμες Εγγράφων Google. Όλα τα δεδομένα θα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς! Ευχαριστώ όλους όσους είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν στην έρευνά μου!! https://forms.gle/WTsEiGXdPFzwbVzg9 Γεια σε όλους, διεξάγω μια ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της Στατιστικής Επεξεργασίας Δεδομένων και θα ήθελα να πάρω τις απόψεις σας σχετικά με τη συχνότητα και την επιθυμία κατανάλωσης ενεργειακών ποτών. Ο σύνδεσμος που παρέχεται παρακάτω θα σας μεταφέρει στη σελίδα Φόρμες Εγγράφων Google. Όλα τα δεδομένα θα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς! Ευχαριστώ όλους όσους είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν στην έρευνά μου!! https://forms.gle/WTsEiGXdPFzwbVzg9 Γεια σε όλους, διεξάγω μια ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της Στατιστικής Επεξεργασίας Δεδομένων και θα ήθελα να πάρω τις απόψεις σας σχετικά με τη συχνότητα και την επιθυμία κατανάλωσης ενεργειακών ποτών. Ο σύνδεσμος που παρέχεται παρακάτω θα σας μεταφέρει στη σελίδα Φόρμες Εγγράφων Google. Όλα τα δεδομένα θα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς! Ευχαριστώ όλους όσους είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν στην έρευνά μου!! https://forms.gle/WTsEiGXdPFzwbVzg9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts