rabitt Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Δεν μου αρεσει κανενα! Παράθεση Rabbit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GianniPap Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Μακριά από energy drinks, πολλή ζάχαρη. Ισοτονικά να πινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 δυστυχως τα ισοτονικα (τα οποια και αυτα εχουν πολλα χημικα κ γλυκαντικα) ειναι ειδος υπο εξαφανιση. καποτε ητανε της μοδας τα lucosade/powerade κλπ. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Όσοι λέτε το monster ότι είναι δηλητήριο, να φανταστώ δεν τρώτε γαλακτοκομικα και κρέας επίσης που είναι φολυ στις ορμόνες και τα φάρμακα; Ή απλά πετάτε την εξυπνάδα σας; Δηλητήριο για ποιο λόγο είναι; Επίσης η καφεΐνη που έχουν, ειδικά το redbull είναι για κλάματα. Παίζει ρόλο το placebo σίγουρα. Εγώ όταν έμαθα πόσο λίγη καφεΐνη έχουν, δεν με πιάνουν από τότε. Γενικά είχα να πιω καιρό, αλλά τώρα 10 ημέρες που είχα άδεια, είπα να περάσω λίγη φοιτητική ζωή με ξενύχτια στο σπίτι και έπινα 3 monster καθημερινά, τα έχει και 1 ευρώ πλέον στα σουπερμάρκετ, τζάμπα. Αλλά τώρα θα κόψω ξανά τελείως την καφεΐνη, μόνο όση παίρνω από το ώμο κακάο που βάζω στο smoothie μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 (edited) το να λες ότι το κρέας το γάλα είναι φουλ με ορμόνες και φάρμακα για να πίνεις ήσυχος monster ....Ανθρακούχο νερό (νερό, διοξείδιο του άνθρακα), ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ)., αρωματικές ύλες, ταυρίνη (0,4%), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικά άλατα νατρίου), καφεΐνη (0,03%),συνητηρητικά (σορβικό οξύ και βενζοϊκό οξύ), χρωστική (ανθοκυανίνες), βιταμίνες: Β3 (νικοτιναμίδιο), Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Β2 (ριβοφλαβίνη), Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), αλάτι, γλυκουρονολακτόνη, εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά (με καφεΐνη) (0,002%), ινοσιτόλη (0,002%). Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 24, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Όσοι λέτε το monster ότι είναι δηλητήριο, να φανταστώ δεν τρώτε γαλακτοκομικα και κρέας επίσης που είναι φολυ στις ορμόνες και τα φάρμακα; Ή απλά πετάτε την εξυπνάδα σας; Δηλητήριο για ποιο λόγο είναι; Επίσης η καφεΐνη που έχουν, ειδικά το redbull είναι για κλάματα. Παίζει ρόλο το placebo σίγουρα. Εγώ όταν έμαθα πόσο λίγη καφεΐνη έχουν, δεν με πιάνουν από τότε. Γενικά είχα να πιω καιρό, αλλά τώρα 10 ημέρες που είχα άδεια, είπα να περάσω λίγη φοιτητική ζωή με ξενύχτια στο σπίτι και έπινα 3 monster καθημερινά, τα έχει και 1 ευρώ πλέον στα σουπερμάρκετ, τζάμπα. Αλλά τώρα θα κόψω ξανά τελείως την καφεΐνη, μόνο όση παίρνω από το ώμο κακάο που βάζω στο smoothie μου.https://www.google.com/amp/s/www.athensmagazine.gr/article-amp/news/79157-diabaste-ta-panta-gia-ta-energeiaka-pota-poso-kako-mas-kanoyn-telika-kai-ti-exoyn-prokalesei-ston-kosmo-gyrw-mas απο το πολυ γαλα δεν πεθανε κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 https://www.google.com/amp/s/www.athensmagazine.gr/article-amp/news/79157-diabaste-ta-panta-gia-ta-energeiaka-pota-poso-kako-mas-kanoyn-telika-kai-ti-exoyn-prokalesei-ston-kosmo-gyrw-mas απο το πολυ γαλα δεν πεθανε κάνεις.Όχι απλά μέχρι το 2060 θα έχει καρκίνο το 50% του πλυθησμου. Όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ishmael Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Ευφημισμός. Προσωπικά προτιμώ επαρκή ύπνο, μπόλικη κίνηση και υγιεινή διατροφή για ενέργεια. Πάντως τα ποτά που περιέχουν ζάχαρη, υπερβολική καφεΐνη και ειδικά αλκοόλ είναι σίγουρα προβληματικά. https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/expert-answers/energy-drinks/faq-20058349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Μόνο με μέτρο ή ακόμα καλύτερα καθόλου για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike420 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Δεν ειναι απ τα προϊόντα που έχω κολλήσει με μια μάρκα. Εχω δοκιμάσει πολλά αλλά νομίζω ότι το Red bull είναι το κορυφαίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras86 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τα ενεργειακά ποτά έχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Ισοτονικά, καμια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnever Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έγω έπεσα θύμα μάρκετινγκ με το monster έκδοση VR46! xexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Το καλύτερο νιτρικό για μένα είναι το nitric therapy. Αλλα όχι μετά τις 7 γιατί παίζει να μην κλείσεις μάτι όλο το βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Τα hell πολυ τίμια για την τιμή τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Κανένα ... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 μια κουταλιά μέλι είναι ότι καλύτερο από τα ζαχαρονερα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonUK Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Ελληνικός καφές... κατά προτίμηση Λουμίδη με μία κουταλιά ζάχαρη... ότι άλλο έχω δοκιμάσει δεν έχω λάβει την αντίστοιχη ενέργεια Παράθεση Όμορφοι είναι εκείνοι που γελάνε Γ.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εγώ έχω 1 βδομάδα τώρα κάνω αποτοξίνωση με ζεόλιθο! Μισή κουταλίτσα γλυκού σκόνη powder σε ένα ποτηράκι με νερό νηστικός το πρωί και έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Μόνο ισοτονικά παιδιά, τα υπόλοιπα δεν κάνουν καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musclemar Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 (edited) Ο καφές έχει πάρα πολλά οφέλη για την υγεία, ειδικά ο ελληνικός. Η ζάχαρη από την άλλη, όπως γνωρίζουμε, όχι τόσο. Edited November 26, 2020 by Musclemar Παράθεση Ελληνικό Bodybuilding Forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Μπράβο φιλαράκι,ωραίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_gp Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Monser για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Redbull for ever! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amazf1t Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Θα συμφωνήσω για τον ελληνικό καφέ αλλα και το Red Bull ωραίο είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts