Laz5 Δημοσιεύτηκε April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2020 Δεν βρήκα topic και είπα να το ξεκινήσω. Γράφετε οτιδήποτε θέλετε για ενεργειακά ή ισοτονικά ποτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Μεταλλικο νερο ανθρακουχο με μαστιχα και λεμονι....υπαρχουν 2 3 μαρκες. Δροσερο χωρις παγο στη μεση της προπονησης...με 8 λεπτα σταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Γενικα δεν πινω τετοια πραγματα,τα αποφευγω.Θα πιω μονο σε μεγαλα ζορια(π.χ. αναγκαστικο πολυ πρωινο ξυπνημα μετα απο ξενυχτι) αν δεν με πιασει ο καφες.Αν ειναι να πιω θα προτιμησω monster με γευση πορτοκαλι ή λεμονι.Το red bull δεν μ'αρεσει,σαν να πινεις τσιχλοφουσκα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 ενεργειακά ποτά...; Καλό είναι να αποφεύγονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Συμφωνώ.Οχι μόνο άχρηστα,αλλά και άκρως επικίνδυνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Συμφωνώ.Οχι μόνο άχρηστα,αλλά και άκρως επικίνδυνα!!! Πιες μια λεμονάδα καλυτερα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Μπα..Τσαγάκι καθημερινά.Μέντα,βουνού, κράταιγο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Μόλις δοκίμασα το zero της coca cola. Πολύ γλυκό για τα γούστα μου. Προτιμώ το hell strawberry χωρίς ζάχαρη. Στάλθηκε από το Mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos97 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Redbull γαλάζιο χωρίς ζάχαρη (όχι ότι κάνω δίαιτα, απλά με ποίανει καλύτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Αποφεύγετε κάθε είδους energy drink, κάνει μεγάλη καταστροφή στο συκώτι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Redbull γαλάζιο χωρίς ζάχαρη (όχι ότι κάνω δίαιτα, απλά με ποίανει καλύτερα) Ή απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι σε πιάνει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Κι εγώ Redbull πίνω. Αλλά θεωρώ ότι είναι ό.τι πιο εθιστικό έχω πιει. Αν κάνω την αρχή θέλω να πίνω συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σε μια εκπομπή διατροφής που είχε θέμα τα ενεργειακά ποτά, μετά από μελέτες και δοκιμές σε ανθρώπους, βγήκαν στο συμπέρασμα οτι μόνο τα ισοτονικα αναζωογονούν τον οργανισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σε μια εκπομπή διατροφής που είχε θέμα τα ενεργειακά ποτά, μετά από μελέτες και δοκιμές σε ανθρώπους, βγήκαν στο συμπέρασμα οτι μόνο τα ισοτονικα αναζωογονούν τον οργανισμό. αλλο πραγμα η αναρρωση και η αναζογόνηση λογω των ηλεκτρολυτων που εχουν τα ισοτονικα και αλλο το ξυπνημα και η τσιτες των διεγερτικων των enegy drinks .. Γενικα υπαρχουν κατι ερευνες που σε κανουν να απορεις με τι εχουν στο μυαλο τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutOfSpecsGR Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αραια και που μπορει να πιω ενα Monster λευκο που μου αρεσει πολυ...δεν εθιζομαι γενικα οποτε μπορει να πιω ενα σημερα και ενα σε κανα 3μηνο παλι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Τι γεύση έχει το άσπρο; Εγώ δοκίμασα το κίτρινο και είναι σαν πορτοκαλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 κανενα ολα δηλητηρια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g10rg0s1971 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 red bull και hell :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Μόνο το monster μου αρέσει από όλα αυτά.Αγαπημένο με διαφορά για τα γούστα μου το γαλάζιο Juiced(Mango loco) με επόμενο το κίτρινο του Rossi (The doctor) και 3ο το Lewis Hamilton. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 έχω να πιω πολλά χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 monster rossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 κανένα.. και για κανένα λόγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 τρελη μανια το hell στους εφηβους. Ξεπουλαει σα τρελο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Monster...Οτι άλλο έχω δοκιμάσει δεν μου αρέσει με τίποτα.Και πάλι monster όχι τόσο το κλασικό αλλά αυτά που έχουν χυμούς μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musclemar Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Monster energy zero ή bcaa energy της myprotein. Παράθεση Ελληνικό Bodybuilding Forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts