Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mia apli erotisi giati eimai ligo se sinxisi

ksero oti exei ipothei.

pia einai i teleutaia ekdosi gia ellinikous xartes gia to Destinator PN ????

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

mia apli erotisi giati eimai ligo se sinxisi

ksero oti exei ipothei.

pia einai i teleutaia ekdosi gia ellinikous xartes gia to Destinator PN ????

Destinator PN: 5.1.172

Χάρτης: 2005.Q4.3732

129026.png?1640591734

Ξέρει κανείς πως γίνεται να είναι αποθηκευμένοι οι χάρτες στην κάρτα sd του Μιο?

Kane move olo to directory destinatorapps sthn SD kai eisai OK

Kane move olo to directory destinatorapps sthn SD kai eisai OK

Μόνο αυτό; Μετά το ΜΙΟ θα βρίσκει μόνο του τον φάκελο ή πρέπει να ανακατευω μητρωα και τέτοια;

Μόνο αυτό; Μετά το ΜΙΟ θα βρίσκει μόνο του τον φάκελο ή πρέπει να ανακατευω μητρωα και τέτοια;

Ean exeis to Pn mono afto arkei..

Μια ερώτηση προς όλους τους χρήστες του PN:

--το χρησιμοποιείτε καθημερινά εσείς της Αθήνας και της Θεσ/νικης;

--τα παιδιά από την επαρχία για ποιο λόγο το πήραν; Τους χρησίμευσε στην πόλη τους;

Ι need a six month vacation, twice a year.

stergio αν εννοείς ότι αναβάθμισες με 50 ευρώ από την NGi να σου πω ότι είναι αναβάθμιση "κατ'όνομα" και ουσιαστικά τα δυο προγράμματα μπορούν να παίξουν ανεξάρτητα (απλά συνήθως μετά από λίγο καιρό με το PN δεν θες το 3 έτσι κι αλλιώς) - το 3 χρειάζεται registry entries, το PN δεν χρειάζεται (και το βάζεις όπου θες αρκεί να είναι όλα σωστά μέσα στο folder DestinatorApps), ΑΛΛΑ αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα registry entries τότε μπορεί να επιρρεάσουν (οπότε απλώς τα σβήνεις)

elteo θα απαντήσω και θα ρωτήσω όμως

- εγώ σχεδόν κάθε μέρα ναι (ακόμα και χωρίς να βάζω το GPS χρειάζεται πολλές φορές)

- γιατί όχι, έχει πάνω από 40 πόλεις με στενά πια... αλλιώς για ότι λόγο... θέλουν (μπορεί να ταξιδεύουν)

και η ερώτηση: τι νόημα έχει η δική σου ερώτηση;

---

NLS

ilogic.gr

Μια ερώτηση προς όλους τους χρήστες του PN:

--το χρησιμοποιείτε καθημερινά εσείς της Αθήνας και της Θεσ/νικης;

--τα παιδιά από την επαρχία για ποιο λόγο το πήραν; Τους χρησίμευσε στην πόλη τους;

Και δηλαδή μόνο για την Ελλάδα χρειάζεται??Σε περίπτωση ταξιδιού που θα ξέρω που είναι η Rue de la Majestic? κλπ κλπ κλπ

Παιδιά έχω μια απορία.

Στο FSC n520 με την εφαρμογή Gps Locator το υψόμετρο που δείχνει αλλάζει συνέχεια (την μια στιγμή 160μ την άλλη 125μ) χωρίς να κινούμαι, αν και πιάνει σχεδόν 10 δορυφόρους. Ξέρω ότι οι ενδείξεις υψομέτρου ποικίλουν από μηχάνημα σε μηχάνημα και δεν είναι ότι ακριβές μπορείς να πάρεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι όταν εγκαταστήσω το Pn θα έχω πρόβλημα με τις ενδείξεις (υψόμετρο, ταχύμετρο, συντεταγμένες) του GPS στο πρόγραμμα πλόήγησης;

Αν η απάντησή μου είναι off topic, παρακαλώ οι διαχειριστές να την τοποθετήσουν στο σωστό topic.

Thanks.:)

Το μυαλό του ανθρώπου είναι ένα θάυμάσιο όργανο.

Αρχίζει να δουλεύει τη στιγμή που ξυπνάς και δεν σταματάει μέχρι να φτάσεις στο γραφείο.

το υψόμετρο είναι πράγματι μια πονεμένη ιστορία σε όλα τα GPS

όχι δεν θα σου επιρρεάσει τις υπόλοιπες ενδείξεις, αλλά και στο PN φυσικά το ύψος θα είναι το ίδιο λάθος

γενικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (από τη στιγμή που ξέρει ότι διαβάζει NMEA sentences) ΜΕ ΤΟ GPS από πλευράς θέματος "συνεργασίας"

αν παίζει, παίζει

as simple as that

---

NLS

ilogic.gr

Δέν μου δουλεύει σωστά η "αποφυγή δρόμων"

Του βάζω να με πάει απο το Μαρούσι στο Π.Φάληρο αποφεύγοντας τόν Κηφισσό , και με πηγαίνει πάλι απο τον Κηφισσό. Επίσης ορισμένους περιορισμούς όπως π.χ. την Αττική οδό μου βγάζει κάτι περιέργα σύμβολα (τετραγωνάκια) .

Εχω απεγκαταστήει και ξαναεγκαταστήσει το Forlinks .cab , αλλά πάλι τά ίδια.

Thanks

ρε παιδι ξερει κανεις με το mitac 168 που εχω κατα 60+% οταν το χρησιμοποιω καθως οδηγω μου βλεπει οτι ειμαι σε καποιο παραλληλο δρομο απο αυτον που ειμαι?μονο οταν τρεχω αρκετα βλεπει εκει που οντως ειμαι.ειναι σπαστικο γιατι οταν βαζω προορισμο ολο μου λεει να στιβω γιατι βλεπει οτι ειμαι καπου παραλληλα..

Κάνε ένα firmware update στο mio σου http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=774&postdays=0&postorder=asc&start=0

και ξαναδοκίμασε με την original έκδοση. 100% δεν έχει προβλήματα

Καλημέρα ... εχω βρεί δυο τρια firmware update για το mio 168,

υπάρχει κάποιο ειδικό που πρέπει να βάλω? το λέω αυτό γιατί έχουν διαφορετικές εκδόσεις όπως

Mio168_GPS_Firmware_R01.s

Mio168_GPS_Firmware_R03.s

Mio168M_GPS_Firmware_R10.s

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε ''ξαπλωτα'' την οθόνη του ΜΙΟ;

Δηλαδή, αντί να είναι κανονικά όπως κρατάμε το PDA, να μπορούμε να βλέπουμε το destinator με την συσκευή στο πλάι, όπως οθόνη τηλεόρασης πχ.