akis_k Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 (edited) Με άλλη χώρα έχω δοκιμάσει, όπως επίσης και με VPN αλλά τίποτα :( Edited November 2, 2020 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Κατά τη διάρκεια των εισερχόμενων κλήσεων, το τηλέφωνο κλειδώνει, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω unlock (πχ με δακτυλικό αποτύπωμα) για να μπορέσω να κλείσω την κλήση. Το κάνει και σε άλλον;Όχι,δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με άλλη χώρα έχω δοκιμάσει, όπως επίσης και με VPN αλλά τίποτα :(Πιο πάνω αναφέρει μέλος,ότι έκανε εκκαθάριση στην εφαρμογή υπηρεσίες Google Play και μετά του ηρθε. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και αυτό!! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Πιο πάνω αναφέρει μέλος,ότι έκανε εκκαθάριση στην εφαρμογή υπηρεσίες Google Play και μετά του ηρθε. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και αυτό!! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς δεν έπαιξε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Δυστυχώς δεν έπαιξε :(Δεν ξέρω τι να πω. Και εγώ από εκεί έχω αγοράσει το κινητό πάντως και η ενημέρωση,ήρθε αμέσως.Βεβαια,βλέπω έχουμε διαφορετική Rom. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Με τις ειδοποιήσεις τι έχετε κάνει (εννοώ από τη στιγμή που δεν υπάρχει led). Χρησιμοποιείτε όλη μέρα AOD ή έχετε βάλει κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Με τις ειδοποιήσεις τι έχετε κάνει (εννοώ από τη στιγμή που δεν υπάρχει led). Χρησιμοποιείτε όλη μέρα AOD ή έχετε βάλει κάποια εφαρμογή;Εγώ έχω την aod όλη την ημέρα . Δεν τρώει πολύ μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Απ'ότι κατάλαβα δεν παίρνει αναβάθμιση επειδή είναι από Vodafone και θα χρειαστεί να αλλάξω ρομ! Μήπως υπάρχει κάπου αναλυτικές οδηγίες τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Εγώ έχω την aod όλη την ημέρα . Δεν τρώει πολύ μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτα Samsung υπάρχει μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να ανάβει η aod μόνο όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση.. Μακάρι να υπήρχε και για μας κάτι ανάλογο ή να το δώσουν με κάποιο update Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Στα Samsung υπάρχει μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να ανάβει η aod μόνο όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση.. Μακάρι να υπήρχε και για μας κάτι ανάλογο ή να το δώσουν με κάποιο update Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσχύει.Αλλα να σου πω την αλήθεια,δεν με ενοχλεί.Πιο πολύ την έχω, επειδή το έχω αθόρυβο στην δουλειά,να μπορώ να το τσεκαρω στα μπαμ. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Απ'ότι κατάλαβα δεν παίρνει αναβάθμιση επειδή είναι από Vodafone και θα χρειαστεί να αλλάξω ρομ! Μήπως υπάρχει κάπου αναλυτικές οδηγίες τι να κάνω ? Ναι εχεις ρομ που βγαινει για vodafone.... Οτι να ναι.... Δεν την παλευουν καθολου οι κινεζοι. 100ρομ κ μετα χανουν τα αυγα κ τα πασχαλια... Για εμενα ξεκλςιδωσε βαλε την ευρωπαϊκή κ ξανακλειδωσε. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 (edited) Ναι εχεις ρομ που βγαινει για vodafone.... Οτι να ναι.... Δεν την παλευουν καθολου οι κινεζοι. 100ρομ κ μετα χανουν τα αυγα κ τα πασχαλια... Για εμενα ξεκλςιδωσε βαλε την ευρωπαϊκή κ ξανακλειδωσε. Άμα ξεκλειδώσει και βάλει άλλη οφισιαλ Ρομ με κλείδωμα δε θα χρειαστεί να ξανακάνει τίποτα γιατι θα μπρικαρει το κινητό Ψάχνοντας λίγο δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια Ρομ για το Mi10 Μπας είναι πείραγμενη ? Ο bootloader είναι lock ? Edited November 3, 2020 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Άμα ξεκλειδώσει και βάλει άλλη οφισιαλ Ρομ με κλείδωμα δε θα χρειαστεί να ξανακάνει τίποτα γιατι θα μπρικαρει το κινητό Ψάχνοντας λίγο δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια Ρομ για το Mi10 Μπας είναι πείραγμενη ? Ο bootloader είναι lock ? Οχι φιλε μου δεν θα παθει τπτ απολυτως. Αν κλειδωσεις με china rom θα μπρικαρει το κινητο. Το εχουμε κανει καμποσοι στους beta testers κ δεν συμβαινει τπτ απολυτως. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Δεν ξέρω σίγουρα και δεν επιμένω Πάντως την Ρομ που φοράει το παιδί δεν την έχω ξαναδεί σε κανένα xiaomi Εννοώ την κατάληξη euvf Τι μπαχαλο είναι αυτή η χιαομι 300 μοντέλα με 1000 διαφορετικές εκδόσεις το κάθε ένα Αλλά είναι vfm και την προτειμω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά το νεοφερμένο Mi 10 T Pro. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εντομεταξυ ακόμα δεν λειτουργεί το WifiCall . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Μου έχουν βάλει το tmax και έχει κάτσει τέλεια,έχω θήκη spigen και ringke και δεν τις πεταει.Βαλε θα με θυμηθείς Σε γνωστό μαγαζι με θήκες Θεσσαλονίκη στην Εγνατία μου βαλαν την Τ max 2 φορές. Και τις 2 την πεταξε μεσα σε μια μέρα. Ε μου ειπαν οτι φταίει το κινητό* τρίτη φορά δεν μπορει να μου την αντικαταστήσει. Το θεμα ειναι οτι την πέταξε τελείως, οπότε πιστεύω οτι κάναν λάθος εγκατάσταση. Και υποτίθεται ειχαν δικο τους UV γιατί αυτο που εσωκλείεται στην συσκευασία δεν κάνει τόσο καλη δουλειά. Τζάμπα τα λεφτά. Τώρα έκλεισαν εδω λόγω lockdown και θα μείνω χωρίς τζαμακι. Να αγοράσω ενα online και να προσπαθήσω να το βάλω μόνος η θα τα κάνω θάλασσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Βάλε μια μεμβράνη σε κάποιο κατάστημα που να έχει το μηχάνημα που κόβει μεμβράνες για όλα τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Βάλε μια μεμβράνη σε κάποιο κατάστημα που να έχει το μηχάνημα που κόβει μεμβράνες για όλα τα κινητάΘα κάνει δουλειά αυτό το πράγμα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Απ'ότι κατάλαβα δεν παίρνει αναβάθμιση επειδή είναι από Vodafone και θα χρειαστεί να αλλάξω ρομ! Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα (mi.gr) μου ζήτησαν να το στείλω πίσω για έλεγχο. Αναγνώρισαν το πρόβλημα που είχα με την ρομ και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων! Πραγματικά φοβερή εξυπηρέτηση (δεν το περίμενα!), σίγουρα θα τους ξανά προτημίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα (mi.gr) μου ζήτησαν να το στείλω πίσω για έλεγχο. Αναγνώρισαν το πρόβλημα που είχα με την ρομ και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων! Πραγματικά φοβερή εξυπηρέτηση (δεν το περίμενα!), σίγουρα θα τους ξανά προτημίσω.Πολύ καλά! Εγώ στη θέση,θα ζητούσα να μου το αλλάξουν με ένα ίδιο,αφού του κάνουν έλεγχο,οι ίδιοι. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 (edited) Δυστυχώς με χάλασε η όλη φάση και δεν θα το ξανά πάρω. Θα πάω μάλλον σε Samsung Note 10+. Edited November 6, 2020 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Δυστυχώς με χάλασε η όλη φάση και δεν θα το ξανά πάρω. Θα πάω μάλλον σε Samsung Note 10+.Εσύ ξέρεις .Εγώ πάντως ερχόμενος από s9 plus,έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Είναι ωραίες οι σιαομάρες... όπως και τα 1+ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 κι εγω απολυτα ευχαριστημένος απο τη συσκευή.. λίγο η αυτόματη φωτεινότητα παραείναι ευαίσθητη μερικές φορές αλλά το έχω συναντήσει σε αρκετά xiaomi αυτό το φαινόμενο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Θα κάνει δουλειά αυτό το πράγμα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια μεμβράνη θα σου βάλει . Όχι τζαμακι όμως , μεμβράνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts