SpyrosR Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλά και εγώ σου επιτρέπω να πέσεις από την Ακρόπολη Εσύ θα πας? αυτά όλα είναι σαχλαμάρες αν δεν βρεθεί κάτι φάρμακο ή εμβόλιο το μεγάλο ποσοστό του κόσμου Δεν θα πάρει το ρίσκο Και πολύ καλά θα κάνει δηλαδή. ούτε εγώ θα πάω στην Αγγλία διακοπές αλλά ούτε θέλω να έρθει και ο Άγγλος εδώ. To τι θα κάνω εγώ, είναι δικό μου θέμα... Το τι θα κάνεις εσύ, δικό σου... Το τι θα κάνει ο Χ,Υ τουρίστας δικό του... Αν οι αρχές δώσουν το ΟΚ για διακοπές με συγκεκριμένους όρους, προσωπικά τις εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από εσένα πχ... Με την έννοια ότι θα έχουν σκεφτεί και θα έχουν αξιολογήσει πολύ καλύτερα τα πράγματα από εσένα που κάνεις σύγκριση με ... πτώση από την Ακρόπολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 τα εγραψα πριν μερες αυτα.. αποστασεις θα υπαρχουν παντου. απο το λεωφορειο, τα καφε, τις ταβερνες και στη παραλια. Εννοειται οτι ο κοσμος θα φοβαται οταν μπαινεις σε μια θαλασσα. Χθες ο εκπροσωπος του υπουργειου ειπε: Εντάξει, δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα για τα μπάνια. Και το μπάνιο βέβαια, σε μια περιοχή η οποία δεν έχει κόσμο, έχει και πάρα πολύ μικρό κίνδυνο. Παραλια διχως κόσμο μόνο τα χαραματα :lol: Μα δεν είναι μόνο οι αποστάσεις. πού ξέρω εγώ ότι οτιδήποτε ακουμπάω δεν το έχει πιάσει και ο άλλος. θα βάλεις το πιρούνι και το μαχαίρι στο στόμα σου εσύ? θα βάλεις το ποτήρι ? θα πας στην τουαλέτα του ξενοδοχείου? θα πας στην τουαλέτα της ταβέρνας στην τουαλέτα του μπαρ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εντάξει δεν ξέρω τώρα ποιοι μιλάνε για διακοπές Πρέπει να είναι τουλάχιστον χρήστες ναρκωτικών και εξηγούμαι. στο ξενοδοχείο θα φοβάμαι να πάω, στην ταβέρνα θα φοβάμαι να πάω, στο μπαράκι θα φοβάμαι να πάω, στην παραλία θα φοβάμαι να πάω, δηλαδή που θα πάω διακοπές στο νησί του φόβου? Δεν σχολιάζουμε το αν θα πάνε διακοπές φέτος Έλληνες ή ξένοι λόγω του δεδομένου φόβου, αλλά κάτα πόσον θα επιτρέπεται... Σχετικά με αυτό λοιπόν, μάλλον δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την ώρα... Αφήνω και αυτό εδώ: https://www.liberal.gr/economy/me-ugeionomiko-diabatirio-tha-erchontai-oi-touristes-stin-ellada/298210 Εαν τα "τουριστικα" ανοιξουν, εαν ο κοσμος θα εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει διακοπες, ναι παρα πολλοι θα πανε -τουλαχιστον εντος ελλαδας. Και δεν θα μου φανει και καθολου παραξενο να "ξεπερασουν" τον φοβο τους για τον ιο, εδω εν μεσω καραντινας και ο κοσμος βγαινει σαν να μην υπαρχει αυριο και κατακλιζει παραλιες, βουνα, χωρια κλπ, τι θα τον αποτρεψει αν γινει αρση των μετρων να κανει διακοπες; :rolleyes: Και οπως ακουμε εδω και ενα μηνα "ωραια" πραγματα απο οικογενειαρχες που βαρεθηκαν/κουραστηκαν/μπουχτησαν απο την κατασταση και με δυσκολια ανεχονται να μενουν στο ιδιο σπιτι 24 ωρες με τα παιδια τους και τη γυναικα τους, σιγουρα θα θελουν να αλλαξουν περιβαλλον. :X:ninja: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 To τι θα κάνω εγώ, είναι δικό μου θέμα... Το τι θα κάνεις εσύ, δικό σου... Το τι θα κάνει ο Χ,Υ τουρίστας δικό του... Αν οι αρχές δώσουν το ΟΚ για διακοπές με συγκεκριμένους όρους, προσωπικά τις εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από εσένα πχ... Με την έννοια ότι θα έχουν σκεφτεί και θα έχουν αξιολογήσει πολύ καλύτερα τα πράγματα από εσένα που κάνεις σύγκριση με ... πτώση από την Ακρόπολη... δηλαδή θεωρείς ότι το άνοιγμα θα γίνει με γνώμονα την ασφάλεια του κόσμου και όχι με τις οικονομικές συνέπειες? Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ. Και όσο αφορά το πέσιμο από την Ακρόπολη αν ξεφύγει λίγο η κατάσταση θα καταλάβεις πόσο λιγότερο είναι Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 ειναι φανερό ότι όλοι έχουμε πανικοβληθεί και σιγά σιγά δεν την παλευουμε απο καμία απόψη....ούτε με την καραντίνα αλλά και μην έχοντας κάποιες σαφείς ενδείξεις για το πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Αλλά τι ενδείξεις να έχουμε για το εμβόλιο εδώ δε συμφωνούν οι γιατροί για τη χρήση της μάσκας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εαν τα "τουριστικα" ανοιξουν, εαν ο κοσμος θα εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει διακοπες, ναι παρα πολλοι θα πανε -τουλαχιστον εντος ελλαδας. Και δεν θα μου φανει και καθολου παραξενο να "ξεπερασουν" τον φοβο τους για τον ιο, εδω εν μεσω καραντινας και ο κοσμος βγαινει σαν να μην υπαρχει αυριο και κατακλιζει παραλιες, βουνα, χωρια κλπ, τι θα τον αποτρεψει αν γινει αρση των μετρων να κανει διακοπες; :rolleyes: Και οπως ακουμε εδω και ενα μηνα "ωραια" πραγματα απο οικογενειαρχες που βαρεθηκαν/κουραστηκαν/μπουχτησαν απο την κατασταση και με δυσκολια ανεχονται να μενουν στο ιδιο σπιτι 24 ωρες με τα παιδια τους και τη γυναικα τους, σιγουρα θα θελουν να αλλαξουν περιβαλλον. :X:ninja: αρκετοί από αυτούς σίγουρα θα αλλάξουν περιβάλλον απλά δεν ξέρω αν θα τους αρέσει γιατί σίγουρα θα είναι μικροτερο Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Και οπως ακουμε εδω και ενα μηνα "ωραια" πραγματα απο οικογενειαρχες που βαρεθηκαν/κουραστηκαν/μπουχτησαν απο την κατασταση και με δυσκολια ανεχονται να μενουν στο ιδιο σπιτι 24 ωρες με τα παιδια τους και τη γυναικα τους, σιγουρα θα θελουν να αλλαξουν περιβαλλον. :X:ninja: Είχα κάνει ακριβώς την ίδια σκέψη πριν καιρό, ότι παρόλο που φαίνεται μαυρίλα στο θέμα του τουρισμού, μπορεί να πέσουν έξω οι προβλέψεις (τηρουμένων των αναλογιών πάντα)... Από τη μία το πιστεύω και εγώ αυτό που λες μετά από τόσο μπούχτισμα και κλεισούρα, από την άλλη η καλή εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, μπορεί να της δώσει κομμάτι της πίτας αυτών που είναι να ταξιδέψουν... Και επιμένω εφόσον αποφασιστεί ότι πάμε σε σεζόν από 15 Ιούλη πχ όλα αυτα τα φαινομενικά εύλογα που αναφέρετε, προφανώς θα έχουν αξιολογηθεί από τους αρμόδιους... Για αυτό λένε για πλήρη έλεγχο και ιστορικό τουριστών πριν έρθουν και για συγκεκριμένα μέτρα ακόμα και στις περιοχές που θα δεχτούν τουρίστες... Δε νομίζω να είπε κανείς οτι πάμε χύμα στο κύμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) και σε καθε τραπεζι θα καθεται ενα ατομο μονο του? και 2 μετρα απεναντι σε αλλο τραπεζι θα καθεται αλλο ατομο μονο του? και αμα ερθει μια παρεα με 4 ατομα πως ακριβως θα καθησουν ? και στο μπαρ τι θα γινεται? δεν θα ειναι ο ενας διπλα στον αλλο? και ποιος θα τα ελεγχει ολα αυτα? καταλαβαινετε λοιπον οτι αυτα τα σεναρια στερουνται λογικης και δεν προκειται να εφαρμοστουν στην Ελλαδα Ηδη πολλά μέτρα στην Ελλάδα δεν τηρουνται.ολοι το γνωρίζουμε αυτό. Edited April 21, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 [/color]Βγήκαν ήδη και οι πρώτες σχετικές ανακοινώσεις για τη σταδιακή άρση μέτρων. https://www.cnn.gr/news/politiki/story/216195/live-i-enimerosi-politikon-syntakton-apo-ton-stelio-petsa εντελως τυχαια οτι συμφερει τις τραπεζες. Για να περασει το επικοινωνιακο "ανοίγει η Δικαιοσύνη". :lol: γελανε ολοι οι δικηγοροι. Υποκρισια που πουλανε στους αδαεις και τους ασχετος. «για συγκεκριμένες διαδικασίες όπως π.χ. εκείνες των συναινετικών προσημειώσεων». Μάλιστα πρόσθεσε ότι για την αποφυγή συνωστισμού η διαδικασία αυτή θα γίνεται μέσω των γραμματειών χωρίς τη συμμετοχή των διαδίκων. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Και οπως ακουμε εδω και ενα μηνα "ωραια" πραγματα απο οικογενειαρχες που βαρεθηκαν/κουραστηκαν/μπουχτησαν απο την κατασταση και με δυσκολια ανεχονται να μενουν στο ιδιο σπιτι 24 ωρες με τα παιδια τους και τη γυναικα τους, σιγουρα θα θελουν να αλλαξουν περιβαλλον. :X:ninja: Θεωρείς ότι οι οικογενειάρχες δεν είναι άνθρωποι; Η επειδή είναι οικογενειάρχες έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα βλέπουμε τη γυναίκα μας η τα παιδιά μας 24/7 αλλά -ειδικά τα παιδιά- δε βγαίνουν έξω και αυτό τα κάνει δύσκολα στη συμπεριφορά τους. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Θεωρείς ότι οι οικογενειάρχες δεν είναι άνθρωποι; Η επειδή είναι οικογενειάρχες έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα βλέπουμε τη γυναίκα μας η τα παιδιά μας 24/7 αλλά -ειδικά τα παιδιά- δε βγαίνουν έξω και αυτό τα κάνει δύσκολα στη συμπεριφορά τους. Θεωρω πως ο καθενας που "θελει" να κανει οικογενεια, αυτα τα εχει υπολογισει απο πριν. Και δεν ειναι η καραντινα το θεμα... και μετα τις καλοκαιρινες διακοπες, οταν γυριζουν οι γονεις στη δουλεια η φαση ειναι παντα "ουφ, ενταξει, αλλα κουραστηκαμε με τα παιδια, ευτυχως επιστρεψαμε" καθε χρονο τα ιδια ακουμε και ας κανουμε πως δεν τα "ακουμε" γιατι στην τελικη δεν μας πεφτει και λογος. Αλλα γενικα, αν καποιος δεν μπορει να μεινει στο σπιτι του, διπλα στους ανθρωπους του, ειτε και μονος του, δεν φταιει η καραντινα ουτε η κλεισουρα κατι αλλο φταιει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δηλαδή μου λες πως θέλετε (βάζεις και τον εαυτό σου μέσα), δισεκατομμύρια άνθρωποι το ίδιο πράγμα με εμενα. Δηλαδή κάθε δυο βδομάδες να είσαι πέρα δώθε σε συγκεκριμένη χώρα, για δουλειά . Άρα κάνεις εσύ και αυτά τα δις ανθρώπων κάθε δύο βδομάδες δρομολόγιο εξωτερικού. Επίσης αν θέλεις σου στέλνω το iban μου να μου στέλνεις μηνιατικο κάθε μήνα μέχρι να βγει το εμβόλιο δεν έχω πρόβλημα να κάθομαι μέσα 1.5 χρόνο. Sent from my iPhone using Tapatalkμόνο στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι ασχολούνται άμεσα η έμμεσα κοντά στο ένα εκατομμύριο στο τουρισμό,φαντάσου ποσοι είναι παγκόσμια,βάλε και τους άλλους κλάδους μέσα που όχι απλά δεν παίρνουν δραχμή αλλά βάζουν και από την τσέπη τους να συντηρήσουν την επιχείρηση τους,ενοίκια κτλ....και σύ μας λες ακριβώς τι ?βάλε το μυαλό σου να δουλέψει λίγο όλο αυτό δεν αρέσει σε κανένα αλλά φαντάσου να ειχες και δικά σου άτομα θύματα ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ποιο καλοκαίρι και διακοπές σκέφτονται κάποιοι; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι όπως παλιά τα πράγματα. Παντού θα εφαρμόζουν αποστάσεις, στα καφέ, στα εστιατόρια, στις παραλίες.. Πέραν από τον φόβο και ποιος θα είναι ο τολμηρός που θα μείνει σε ξενοδοχείο.. Και αν σκάσει κρούσμα; Εννοείται ότι τουρίστες ξένοι ούτε για δείγμα.. Αυτά τα κουλά με τα τεστ κτλ δεν έχουν καμία εφαρμογή.. Έτσι δεν αξίζει με τίποτα, καλύτερα να κάθομαι σπιτι.. Υγειονομικές βόμβες υπάρχουν πολλές στη χώρα μας αν αρχίσουν να σκάνε σιγά σιγά τι μέτρα να αρθούν; Και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι αλλά με άσθμα και τέτοια αμφιβολία προτιμώ να κάτσω καραντίνα μέχρι να περάσει όλη η μπόρα όσο και να μην αντέχω.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Η πολλή απαισιοδοξία βλάπτει σοβαρά την υγεία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καμία απαισιοδοξία, απόλυτος ρεαλισμός και μια χαρά είναι η υγεία μου καλύτερα από ποτέ.. Καλό θα είναι να είναι προσγειωμένοι κάποιοι και να μην ακούνε τους δημοσιογράφους γιατί θα τους έρθει ξαφνικό μετά... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Το μέτρο πρέπει να είναι οδηγός μας Μέτρον άριστον. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 καμιά σχεση,προσέχουμε για να έχουμε.... την υγεία μας και των δικών μας και κατά συνέπεια όλου του κόσμου,όλα τα άλλα περαστικά να είναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 την κλεισούρα μόνο ο αντικοινωνικός την αντέχει,άσχετα αν είναι ανύπαντρος η παντρεμένος.Δοξα τον Θεό εδώ μέσα πολλοί . Για τον τουρισμό μεγάλο πλήγμα για τον τόπο μας ,πιστεύω τελευταία στιγμή θα τζιραρουν λίγο. Ακόμα λυση επιστημονική δεν έχει δωθεί οπότε συζήτηση καφενείου να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Η πολλή απαισιοδοξία βλάπτει σοβαρά την υγεία. Πεστο ξανα συμφωνω . Οι ειδικοι λενε να μην πολυβλεπουμε ειδησεις, απλα μια ενημερωση τη μερα. Αμαν πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Έχετε το ελεύθερο όσοι θέλετε να μείνετε μέσα ακόμα και μετά τη άρση των περιοριστικών μέτρων. Οι υπόλοιποι που θέλουμε να δουλέψουμε, να ξεσκάσουμε, να ζήσουμε, θα βγούμε, τηρώντας τα πρέποντα πάντα με μέτρο και σύνεση, χωρίς τρόμο ή υπερβολές. Edited April 21, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Έχετε το ελεύθερο όσοι θέλετε να μείνετε μέσα ακόμα και μετά τη άρση των περιοριστικών μέτρων. Οι υπόλοιποι που θέλουμε να δουλέψουμε, να ξεσκάσουμε, να ζήσουμε, θα βγούμε, τηρώντας τα πρέποντα πάντα με μέτρο και σύνεση, χωρίς τρόμο ή υπερβολές. Ίσως το καλύτερο και πιο συνετό ποστ εδώ μέσα. Edited April 21, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) 156 νέα κρούσματα αν της δομής είναι τα 150 ,6 μόνο πανελλαδικά ,σωστά? πάω στο 1 2 3 4 5 6 γεια σας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 21, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Θεωρω πως ο καθενας που "θελει" να κανει οικογενεια, αυτα τα εχει υπολογισει απο πριν. Και δεν ειναι η καραντινα το θεμα... και μετα τις καλοκαιρινες διακοπες, οταν γυριζουν οι γονεις στη δουλεια η φαση ειναι παντα "ουφ, ενταξει, αλλα κουραστηκαμε με τα παιδια, ευτυχως επιστρεψαμε" καθε χρονο τα ιδια ακουμε και ας κανουμε πως δεν τα "ακουμε" γιατι στην τελικη δεν μας πεφτει και λογος. Αλλα γενικα, αν καποιος δεν μπορει να μεινει στο σπιτι του, διπλα στους ανθρωπους του, ειτε και μονος του, δεν φταιει η καραντινα ουτε η κλεισουρα κατι αλλο φταιει.Προφανώς δεν έχεις παιδιά οπότε δεν δικαιούσαι να κρίνεις τους υπόλοιπους που έχουν. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 156 νέα κρούσματα αν της δομής είναι τα 150 ,6 μόνο πανελλαδικά ,σωστά? πάω στο 1 2 3 4 5 6 γεια σας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παρόλα αυτά το Ρ0 πολύ κάτω από την μονάδα που είπε και ο κ.καθηγητής λέγοντας ότι σχεδιάζονται σιγά-σιγά τα μέτρα αποκλιμάκωσης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Επίσης πολλοί έχουν προβλήματα υγείας, χωρίς να το γνωρίζουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts