vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Παιδιά γιατρός από Ιταλία χθες σε συνέντευξη είπε ότι έχουν φτάσει σε σημείο λόγω τις κατάρρευσης του συστήματος να κάνουν την δουλειά του θεού και να αποφασίζουν ποιόν θα σώσουν και ποιόν όχι, γιατί δεν φτάνουν οι ΜΕΘ για όλους. Επίσης ανάφερε ότι οι αριθμοί που δείχνουν το συντριπτικό ποσοστό των μεγάλων ηλικιωμένων να πεθαίνουν είναι σε μεγάλο βαθμό πλασματικό γιατί πια κάνουν επιλογή και σώζουν τους νεότερους ενώ θα μπορούσαν να σώσουν και αυτούς. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Τουρκία πάντως τα πράγματα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από αυτά που μαθαίνουμε. Το λέω, γιατί είναι δίπλα μας. Στα κινητά, για να είμαι και στο θέμα του φόρουμ, πλέον αντί το όνομα της εταιρείας γράφει evde kal, μείνε σπίτι δηλαδή... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Τουρκία πάντως τα πράγματα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από αυτά που μαθαίνουμε. Το λέω, γιατί είναι δίπλα μας. Στα κινητά, για να είμαι και στο θέμα του φόρουμ, πλέον αντί το όνομα της εταιρείας γράφει evde kal, μείνε σπίτι δηλαδή... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν οι δικοί μας είναι τόσο απαράδεκτοι στο να δεχτούν να μετρά φανταστείτε μια Τουρκία που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν ολοκληρώνουν την βασική εκπαίδευση. Με εξαίρεση την Κωνσταντινούπολη και μερικές πόλεις στα παράλια οι υπόλοιποι ζούνε σε άλλο πλανήτη και δεν τηρούν κανένα μέτρο. Και με τον σχιζοφρενή Ερντογάν που για πολιτικούς λόγους το είχε κρυφό μπορεί να μιλάμε για 140000 που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Φυσικά αυτό θα είναι και το τελευταίο του. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Έχουν φόβο όμως απέναντι σε στρατό και αστυνομία εκεί... Θα ρίξουν ξύλο όταν πουν κλείνουν όλα Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Έχουν φόβο όμως απέναντι σε στρατό και αστυνομία εκεί... Θα ρίξουν ξύλο όταν πουν κλείνουν όλα Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα που είπες στρατό, έχω την αίσθηση ότι εκεί θα θερίζει... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Ε δεν τα λέμε όλα τυχαία... ;) Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Επειδή κάποιοι συνεχίζουν και το βλέπουν αψήφιστα έξω είτε επειδή είναι πιτσιρίκια και νομίζουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα, είτε μεγαλύτεροι απαίδευτοι, από εβδομάδα θα σκάσει και εδώ απαγόρευση κυκλοφορίας και να δω τι θα κάνουνε.. Στην Κίνα που περιορίστηκε, από ένα σημείο και μετά όχι απλά τους είχαν μαντρωμένους αλλά τρώγανε και ξύλο αν παρεκτρέπονταν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Επειδή κάποιοι συνεχίζουν και το βλέπουν αψήφιστα έξω είτε επειδή είναι πιτσιρίκια και νομίζουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα, είτε μεγαλύτεροι απαίδευτοι, από εβδομάδα θα σκάσει και εδώ απαγόρευση κυκλοφορίας και να δω τι θα κάνουνε.. Στην Κίνα που περιορίστηκε, από ένα σημείο και μετά όχι απλά τους είχαν μαντρωμένους αλλά τρώγανε και ξύλο αν παρεκτρέπονταν Sent from my iPhone using TapatalkΘέλουμε απόχη και εδώ μου φαίνεται.. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 ρε φωτιά και τσεκούρι στους απείθαρχους λέμε.. στους προκλητικά απείθαρχους όπως τον γέρο στην παραλία Θεσσαλονίκης που λεει ''δεν προβλέπεται'' .. α ρε σάψαλο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 ρε φωτιά και τσεκούρι στους απείθαρχους λέμε.. στους προκλητικά απείθαρχους όπως τον γέρο στην παραλία Θεσσαλονίκης που λεει ''δεν προβλέπεται'' .. α ρε σάψαλοΤι γέλιο έριξα με τον παππού, δεν περιγράφεται. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 ρε φωτιά και τσεκούρι στους απείθαρχους λέμε.. στους προκλητικά απείθαρχους όπως τον γέρο στην παραλία Θεσσαλονίκης που λεει ''δεν προβλέπεται'' .. α ρε σάψαλο Δε διαφωνώ απαιραίτητα, απλά πρέπει να διακρίνουμε και λίγο τις περιπτώσεις νομίζω και να μην πάμε στο άλλο άκρο... Αν κάποιος πάει και τρέχει μόνος του πχ, οχι σε ώρες αιχμής εντάξει νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα (δεν αναφέρομαι στον γέρο απαραίτητα)... Και εγώ πχ για σούπερ βγαίνω και μια μικρή βόλτα για περπάτημα αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί μακριά από κόσμο... Προκλητικά απείθαρχοι και ανεύθυνοι είναι αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν χθες από Αθήνα και αν κρίνω από posts στο FB έχουν γεμίσει διάφορες περιοχές της επαρχίας... Αν αρχίσει να έχει και η επαρχία σοβαρό αριθμό κρουσμάτων, δε μας σώζει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Δε διαφωνώ απαιραίτητα, απλά πρέπει να διακρίνουμε και λίγο τις περιπτώσεις νομίζω και να μην πάμε στο άλλο άκρο... Αν κάποιος πάει και τρέχει μόνος του πχ, οχι σε ώρες αιχμής εντάξει νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα (δεν αναφέρομαι στον γέρο απαραίτητα)... Και εγώ πχ για σούπερ βγαίνω και μια μικρή βόλτα για περπάτημα αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί μακριά από κόσμο... Προκλητικά απείθαρχοι και ανεύθυνοι είναι αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν χθες από Αθήνα και αν κρίνω από posts στο FB έχουν γεμίσει διάφορες περιοχές της επαρχίας... Αν αρχίσει να έχει και η επαρχία σοβαρό αριθμό κρουσμάτων, δε μας σώζει τίποτα...Πιθανότατα αυτό για την μαζική έξοδο δεν ισχύει και είναι από τα κλασσικά κόλπα που κάνουν τα ΜΜΕ για να προκαλέσουν αντιδράσεις. Κάπου διάβασα εχθές, ότι οι ουρές και ο χαμός που έβλεπαν κάποιοι στα διόδια, οφείλονταν στο γεγονός ότι δούλευαν λιγότεροι υπάλληλοι και όποτε λειτουργούσαν λιγότερες πύλες. Επίσης στο ίδιο άρθρο έγραφαν ότι σε σχέση με προηγούμενες Παρασκευές, η κίνηση ήταν μειωμένη. Όχι βέβαια ότι δεν έφυγε κόσμος. Απλά δε νομίζω ότι έγινε αυτός ο Πανίκος που περιέγραφαν. https://www.gocar.gr/news/feed/30285,Koronoios_Oyres_sta_diodia_Feygoyn_oi_A8.html?fbclid=IwAR0K6UojF2qJcinbn80F_17eGQ_7mcULQi7Z_CsCQfGoa0RhudLNBCT5qKI Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 21, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Δυστυχώς παιδιά θα εξαπλωθεί πολύ ακόμη και είναι αναπόφευκτο! Το "πρόβλημα" δεν είναι μόνο στους ανεγκέφαλους που κάνουν βόλτες έξω χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά και σε όλους εμάς που είμαστε αναγκασμένοι να δουλέψουμε γιατί η δουλειά μας δεν έχει κλείσει, ούτε μπορούμε να πάρουμε άδεια! Η γυναίκα και τα παιδιά μου είναι κλεισμένοι στο σπίτι εδώ και 10 μέρες, εγώ όμως πρέπει κάθε μέρα να πάω στη δουλειά και αναγκαστικά συναναστρέφομαι με κόσμο. Όσο και να προστατευτείς είναι πάλι δύσκολα τα πράγματα και αν έρθει ο ιός μέσα στο σπίτι μου δυστυχώς θα τον έχω φέρει εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Δε διαφωνώ απαιραίτητα, απλά πρέπει να διακρίνουμε και λίγο τις περιπτώσεις νομίζω και να μην πάμε στο άλλο άκρο... Αν κάποιος πάει και τρέχει μόνος του πχ, οχι σε ώρες αιχμής εντάξει νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα (δεν αναφέρομαι στον γέρο απαραίτητα)... Και εγώ πχ για σούπερ βγαίνω και μια μικρή βόλτα για περπάτημα αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί μακριά από κόσμο... Προκλητικά απείθαρχοι και ανεύθυνοι είναι αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν χθες από Αθήνα και αν κρίνω από posts στο FB έχουν γεμίσει διάφορες περιοχές της επαρχίας... Αν αρχίσει να έχει και η επαρχία σοβαρό αριθμό κρουσμάτων, δε μας σώζει τίποτα... ναι αλλά μπορεί ο γέρος να ξαποστασει σε ενα παγκάκι ή να ακουμπήσει κάπου σε κιγκλιδωμα ή φραχτη και μεσω του ιδρωτα να μεταδοθεί ο ιος Δυστυχώς παιδιά θα εξαπλωθεί πολύ ακόμη και είναι αναπόφευκτο! Το "πρόβλημα" δεν είναι μόνο στους ανεγκέφαλους που κάνουν βόλτες έξω χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά και σε όλους εμάς που είμαστε αναγκασμένοι να δουλέψουμε γιατί η δουλειά μας δεν έχει κλείσει, ούτε μπορούμε να πάρουμε άδεια! Η γυναίκα και τα παιδιά μου είναι κλεισμένοι στο σπίτι εδώ και 10 μέρες, εγώ όμως πρέπει κάθε μέρα να πάω στη δουλειά και αναγκαστικά συναναστρέφομαι με κόσμο. Όσο και να προστατευτείς είναι πάλι δύσκολα τα πράγματα και αν έρθει ο ιός μέσα στο σπίτι μου δυστυχώς θα τον έχω φέρει εγώ! ετσι ειναι.. και ακομα δεν εχουμε φτάσει στην κορύφωση του φαινομένου, ειμαστε σε ανοδικη τροχια καθημερινά.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Στην συγκεκρειμενη περιπτωση ο γερος ειχε δικιο,διοτι η αθληση στο υπαιθρο προβλεπεται εφοσον πας μονος ή με αλλο 1 το πολυ ατομο σου και δεν συνοστιζεσαι με κοσμο.Ακομα κι αν επιβληθει ολικη καραντινα και απαγορευση κυκλοφοριας η συντομη εξοδος για περπατημα/τρεξιμο εξαιρειται απο την απαγορευση,οπως και η εξοδος για βολτα του κατοικιδιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Άντε μωρέ τώρα την είδαν όλοι ξαφνικά αθλητές.. Να μην τρέξει!! Να κάτσει στα αυγά του. Τι πάει να πει τρέχω... Να περάσει η μπόρα και ας πάνε οι πυροβολημένοι να τρέχουν όλη μέρα. Μεχρι τότε στο λαγούμι όλοι. Δεν θα μας κολλήσουν όλοι αυτοί οι μπούφοι που το παίζουν υπεράνω.. Κανονικά θα έπρεπε να τους μπουζουριάζουν με την μια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Στην συγκεκρειμενη περιπτωση ο γερος ειχε δικιο,διοτι η αθληση στο υπαιθρο προβλεπεται εφοσον πας μονος ή με αλλο 1 το πολυ ατομο σου και δεν συνοστιζεσαι με κοσμο.Ακομα κι αν επιβληθει ολικη καραντινα και απαγορευση κυκλοφοριας η συντομη εξοδος για περπατημα/τρεξιμο εξαιρειται απο την απαγορευση,οπως και η εξοδος για βολτα του κατοικιδιου.Ε αν δεν συμμορφοθουν στρατιωτικός νόμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η διασπορά θα γίνει. Το θέμα είναι να γίνει με την πιο αργή ταχύτητα έτσι ώστε το σύστημα υγείας να μπορεί να περιθάλπει όσους περισσότερους μπορεί. Σκέψου στις ΜΕΘ που διαθέτει το ΕΣΥ να πέσουν 100 ή 500 ή 5000! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Επειδή κάποιοι συνεχίζουν και το βλέπουν αψήφιστα έξω είτε επειδή είναι πιτσιρίκια και νομίζουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα, είτε μεγαλύτεροι απαίδευτοι, από εβδομάδα θα σκάσει και εδώ απαγόρευση κυκλοφορίας και να δω τι θα κάνουνε.. Sent from my iPhone using Tapatalk αυτο ειναι το μοναδικο σημειο που δεν τονιζουν. Εχει περασει στον κοσμο οτι χτυπαει μονο τους ηλικιωμενους και οι υπολοιποι ζαμανφου. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 αυτο ειναι το μοναδικο σημειο που δεν τονιζουν. Εχει περασει στον κοσμο οτι χτυπαει μονο τους ηλικιωμενους και οι υπολοιποι ζαμανφου. Μπούρδες είναι αυτά και όποιος τα πιστεύει καλά θα κάνει να ενημερωθεί και να το ξανασκεφτεί... Δείτε το βίντεο μέσα από τα επείγοντα σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο και θα καταλάβετε... Εγώ σε αυτό δεν είδα μόνο ηλικιωμένους να παλεύουν... Ότι οι νέοι και υγιείς μπορούν να το ξεπεράσουν πιο εύκολα είναι άλλο ζήτημα... Η πιο σωστή έκφραση που είπωθηκε είναι "ύπουλος εχθρός" και αυτό ακριβώς γιατί ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα... Πριν λίγο ανακοινώθηκαν και τα σημερινά νούμερα από Ιταλία... Θλίψη και μόνο θλίψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Λος Άντζελες, εκτός από τρόφιμα, ουρές για όπλα και πυρομαχικά... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Λος Άντζελες, εκτός από τρόφιμα, ουρές για όπλα και πυρομαχικά... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο τέλος όλοι αυτοί οι Αμερικάνοι που έφτιαχναν καταφύγια στις αυλές των σπιτιών τους, που μάζευαν κονσέρβες και ετοιμάζονταν για την αποκάλυψη των ζόμπι, θα βγουν και δικαιωμένοι. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η διασπορά θα γίνει. Το θέμα είναι να γίνει με την πιο αργή ταχύτητα έτσι ώστε το σύστημα υγείας να μπορεί να περιθάλπει όσους περισσότερους μπορεί. Σκέψου στις ΜΕΘ που διαθέτει το ΕΣΥ να πέσουν 100 ή 500 ή 5000! Η αναρρωση γίνεται και αυτός όπως όλες οι ιώσεις 7-10 μέρες οταν φυσικά τα συμπτώματα είναι ήπια; Και δεν εχω καταλάβει... πες οτι κολλάς γίνεσαι καλα... μπορεις να ξανακολλησεις αμεσα η αποκτας αντισωματα και ανοσία; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η αναρρωση γίνεται και αυτός όπως όλες οι ιώσεις 7-10 μέρες οταν φυσικά τα συμπτώματα είναι ήπια; Και δεν εχω καταλάβει... πες οτι κολλάς γίνεσαι καλα... μπορεις να ξανακολλησεις αμεσα η αποκτας αντισωματα και ανοσία; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk ProΌχι μπορεί να το ξανακολλησεις. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η αναρρωση γίνεται και αυτός όπως όλες οι ιώσεις 7-10 μέρες οταν φυσικά τα συμπτώματα είναι ήπια; Και δεν εχω καταλάβει... πες οτι κολλάς γίνεσαι καλα... μπορεις να ξανακολλησεις αμεσα η αποκτας αντισωματα και ανοσία; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Λειτουργεί όπως ο ιός της γρίπης. Τον ίδιο δεν τον κολλάς, μια που έχεις αποκτήσει αντισώματα. Ο ιός όμως μεταλλάσσεται, οπότε τον επόμενο χρόνο μπορεί να τον ξανακολλήσεις, αν έχει μεταλλαχθεί και δεν βρεθεί εμβόλιο. Γι' αυτό ο φόβος είναι αν θα γίνει ενδημικός. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts