Jump to content

[S20 series] Η εμπειρία σας με την μπαταρία

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα και χρόνια πολλά. Φρέσκο συγκριτικό snap vs exynos από androidauthority, από ότι λένε θα ακολουθήσει και για την αυτονομία που αυτό θεωρώ πιο σοβαρό θέμα.

https://www.androidauthority.com/galaxy-s20-snapdragon-vs-exynos-performance-1094471/

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κοιτα τωρα το αστειο, μου απαντας ετσι, ενω οταν ειχα τα σ10+ ταυτοχρονα 5 μηνες μου λεγανε εδω τα μελη (τωρα στο θεμα τουτο) οτι οσο τα ειχα δεν ετρεξα ταυτοχρονα τα antuntu ή κανα βιντεο να κανω συγκριση....

Ειναι πολλα τα λεφτα φιλοι μου..και πολλοι που θα εκαναν τα παντα για λιγα κλικσ.

Καλά δεν ειναι ακριβώς έτσι φίλε μου. Είχα και εγω και τις 2 εκδοσεις Note 10 + περσυ για μια εβδομαδα και ηταν η μερα με την νυχτα σε θεμα μπαταριας και σηματος - ενας λογος που έστειλα το Νοτε 10 + exynos απο εκει που ηρθε.

Υπαρχει ακομα θέμα στην αναμόνη και throttling με μεγαλες θερμοκρασιες. Τωρα εσυ εαν θελεις να ποσταρεις benchmarks - καλα κανεις, αλλα δεν αποδεικνύει τιποτα (μιας και τρεχεις σε νεοτερη εκδοση απο τον γιουτιουμπερ).

Αναμονη να παραλάβω και να τρεξω και εγω... θα βγαλει μεγαλυτερα νουμερα ο Snap - αλλά οπως εχω ξαναπει αυτο δεν λεει τιποτα στην πραγματικοτητα (ειναι απλα νουμερα!). Ξαναλεω οτι ο exynos πασχει απο battery drain σε idle (2 καρτες σιμ) και - μεχρι πέρσυ κακό GMS/WiFi (αυτο παιζει να έχει λυθεί...? αλλα δεν έχω την συσκευη για να ειμαι σιγουρος).

Edited by geovass

Καλά δεν ειναι ακριβώς έτσι φίλε μου. Είχα και εγω και τις 2 εκδοσεις Note 10 + περσυ για μια εβδομαδα και ηταν η μερα με την νυχτα σε θεμα μπαταριας και σηματος - ενας λογος που έστειλα το Νοτε 10 + exynos απο εκει που ηρθε.

Υπαρχει ακομα θέμα στην αναμόνη και throttling με μεγαλες θερμοκρασιες. Τωρα εσυ εαν θελεις να ποσταρεις benchmarks - καλα κανεις, αλλα δεν αποδεικνύει τιποτα (μιας και τρεχεις σε νεοτερη εκδοση απο τον γιουτιουμπερ).

Αναμονη να παραλάβω και να τρεξω και εγω... θα βγαλει μεγαλυτερα νουμερα ο Snap - αλλά οπως εχω ξαναπει αυτο δεν λεει τιποτα στην πραγματικοτητα (ειναι απλα νουμερα!). Ξαναλεω οτι ο exynos πασχει απο battery drain σε idle (2 καρτες σιμ) και - μεχρι πέρσυ κακό GMS/WiFi (αυτο παιζει να έχει λυθεί...? αλλα δεν έχω την συσκευη για να ειμαι σιγουρος).

Φίλε μου ο άλλος στηρίζει ολόκληρο review σε αυτή τη θεωρία των benchmarks, λες με ένα update που αφορά κυρίως κάμερα να έφτιαξε τόσο πολύ το κινητο μας ?

Προφανώς και δέχομαι ότι υπάρχει μια διαφορά, αλλά όχι κάτι σπουδαίο και όχι σε κάμερα καθώς η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή για να κωλωσει την επεξεργασία του αρχείου jpg και να βγάλει χειρότερα αποτελέσματα. Πέρσι λέγανε ότι έχει και χειρότερη οθόνη το exynos μοντέλο.

Ας είμαστε σοβαροί, μικρή διαφορά ναι.

Τα είχες 7 μέρες και τα είχα 5 μήνες και μου λες να δεχτώ μόνο την δική σου εμπειρία. Οκ

Με 2 σιμ δεν έχω άποψη, μιλάω για χρήση με μια.

Μόλις το πάρεις, στήσε το και τρέξε antuntu να δούμε νούμερα. Εγώ το έτρεξα 7-8 φορές σήμερα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φίλε μου ο άλλος στηρίζει ολόκληρο review σε αυτή τη θεωρία των benchmarks, λες με ένα update που αφορά κυρίως κάμερα να έφτιαξε τόσο πολύ το κινητο μας ?

Προφανώς και δέχομαι ότι υπάρχει μια διαφορά, αλλά όχι κάτι σπουδαίο και όχι σε κάμερα καθώς η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή για να κωλωσει την επεξεργασία του αρχείου jpg και να βγάλει χειρότερα αποτελέσματα. Πέρσι λέγανε ότι έχει και χειρότερη οθόνη το exynos μοντέλο.

Τα είχες 7 μέρες και τα είχα 5 μήνες και μου λες να δεχτώ μόνο την δική σου εμπειρία. Οκ

Μόλις το πάρεις, στήσε το και τρέξε antuntu να δούμε νούμερα. Εγώ το έτρεξα 7-8 φορές σήμερα

Τα είχα 7 μέρες και τα έτρεχα και τα 2 παραλληλα ναι. Θελεις να μας πεις οτι εκανες το ιδιο για 5 μηνες? Λιγο δυσκολο να το πιστεψω γιατι απλα θελει πάρα πολύ χρόνο και διαφορετικα βλεπεις κατι για λιγο χρονικό διαστημα αλλα συνέχεις και διαφορετικα για ενα διαστημα 5 μηνων... Καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω ετσι? :)

Θα δείξω τα benchmarks οταν παραλαβω... με οτι συμβαινει στον κοσμος τελευταια τα shipments απο Κινα παιρνουν παραπάνω χρόνο,

Τα είχα 7 μέρες και τα έτρεχα και τα 2 παραλληλα ναι. Θελεις να μας πεις οτι εκανες το ιδιο για 5 μηνες? Λιγο δυσκολο να το πιστεψω γιατι απλα θελει πάρα πολύ χρόνο και διαφορετικα βλεπεις κατι για λιγο χρονικό διαστημα αλλα συνέχεις και διαφορετικα για ενα διαστημα 5 μηνων... Καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω ετσι? :)

Θα δείξω τα benchmarks οταν παραλαβω... με οτι συμβαινει στον κοσμος τελευταια τα shipments απο Κινα παιρνουν παραπάνω χρόνο,

Όχι φίλε μου, εννοώ ότι μετά τις 15-20 μέρες που τα είχα υπό παρακολούθηση, δεν είδα ποτέ διαφορά σε χρόνους και επιδόσεις ακόμα και μετά από μήνες. Όποτε έκατσα να δω διαφορές διαπίστωσα ακριβώς ότι και τον πρώτο καιρό. Αυτό λέω.

Παρελαβε με το καλό και εδώ είμαστε. Πάντως δε πιστεύω ότι το update βελτίωσε τοοοοσο πολύ το κινητο.. Απλά μας δουλεύει ο τύπος, και το λίγο το έκανε πολύ. Συν ότι δεν έδειξε τα τεστ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κοίτα ας πούμε ότι ο youtuber λέει ψέμματα η υπερβολή στα του antutu.

Υπάρχουν όμως δεν δεκαδες άλλοι youtuber που συμφωνούν μαζί του.

Το ίδιο δεκάδες χρήστες πχ xda που τυχαίνει να συγκεντρωνονται από όλο το κόσμο και να μοιράζονται εντυπώσεις και εμπειρίες.

Ε δεν γίνεται όλοι ψέματα να λένε η να μην ξέρουν τι τους γίνεται η να έχουν κάνει στήσιμο συσκευής στο πόδι.

Όπως επίσης να δεχτούμε που εγώ αποδέχομαι ότι δεν είδες διαφορά όταν είχες τα 2 πέρσι.

Και εγώ προσωπικά δεν είχα παράπονο τελευταία από exynos στο θέμα μπαταρία με βάση τη δική μου χρήση.

Έλα όμως που πρέπει και εσύ να αποδεχτεις ότι άλλοι χρήστες είδαν διαφορές από μικρές έως μεγαλύτερες και αυτο δεν είναι παράλογο μιας και κάθε χρήστης κάνει διαφορετικη χρήση ή στήσιμο από τον άλλον.

Δεν μπορείς να λες ότι πιστεύεις μόνο αυτούς που λένε ότι είδαν μικρή διαφορά πχ μπαταρία όταν άλλοι είδαν μεγαλύτερη και σεβαστή διαφορά επειδή εσύ δεν είδες η είδες ελάχιστη.

Δεν ξύπνησαν ένα πρωί 25 χιλιάδες χρήστες να υπογράφουν αίτημα να μην χρησιμοποιηθεί exynos στα flagship από Sammy επειδή έτσι γουστάρουν.

Άρα σαν ασφαλές συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι ο exynos υστερεί σε κάποια σενάρια χρήσης από λίγο έως περισσότερο ανάλογα τον χρήστη και τη χρήση που κάνει ενώ σε Qualcomm απέναντιας ουδείς παράπονο έκανε.

Καλημερα και χρόνια πολλά. Φρέσκο συγκριτικό snap vs exynos από androidauthority, από ότι λένε θα ακολουθήσει και για την αυτονομία που αυτό θεωρώ πιο σοβαρό θέμα.

https://www.androidauthority.com/galaxy-s20-snapdragon-vs-exynos-performance-1094471/

Έχει βγει και από Anandtech αντίστοιχο που όμως επικεντρωνεται σε μπαταρία κυρίως.

https://www.anandtech.com/show/15647/samsung-galaxy-s20-ultra-snapdragon-exynos-battery-life-preview

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Alex νομίζω ήμουν ξεκάθαρος, έκανα 8 απανωτα, σας έβαλα τα 4 τελευταία, το soc ήταν σταθερότατο και τέλος. Τώρα όλα τα άλλα οκ, να ψάξω και εγώ να σου βρω αντίθετα όπως τότε στο σ10+ που υπήρχαν αρκετοί που συμφώνησαν μαζί μου, μπες και δες.

Αλέξ κακά τα ψέματα, δεν αρνούμαι διαφορές, αρνούμαι υπερβολές και ακραία σχόλια. Και βλέπω ότι μόνο τέτοια έχουμε και εδώ.

Alex νομίζω ήμουν ξεκάθαρος, έκανα 8 απανωτα, σας έβαλα τα 4 τελευταία, το soc ήταν σταθερότατο και τέλος. Τώρα όλα τα άλλα οκ, να ψάξω και εγώ να σου βρω αντίθετα όπως τότε στο σ10+ που υπήρχαν αρκετοί που συμφώνησαν μαζί μου, μπες και δες.

Αλέξ κακά τα ψέματα, δεν αρνούμαι διαφορές, αρνούμαι υπερβολές και ακραία σχόλια. Και βλέπω ότι μόνο τέτοια έχουμε και εδώ.

Ούτε εγώ αποδέχομαι υπερβολές και ακραία σενάρια η σχόλια,αλλά υπάρχουν διαφορές κακά τα ψέματα αυτή είναι η αλήθεια αλλού λιγότερο αλλού λίγο περισσότερο το θέμα είναι ότι η Sammy δίνει στην Ευρώπη μια κατώτερη έκδοση ζητώντας παραπάνω λεφτά μάλιστα.

Διότι αν είχαμε όλοι τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα στα 2 το Qualcomm variant θα την επιλεγαμε όλοι μας και μας παρειχε την ίδια εγγύηση.

Εδώ ασκησαν κριτική στον CEO της Sammy ακόμα και μέτοχοι για την επιλογή για χρήση exynos άρα το πράγμα όπως βλέπεις είναι υπαρκτο.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οι YouTubers οταν κανανε τα τεστ, τοσο εβγαζε ο exynos. Δεν είναι ενας, ήταν πολλοί. Αν βγάζει τωρα παραπάνω δεκτό. Αλλάζουν αυτα. Προφανώς τον χτυπάει ποιο ψηλά πλέον η σαμσουνγκ απο οτι στην αρχη ή κατι βελτιωσε. (Δε νομίζω να αλλαξε τρόπο μέτρησης το antutu που έγραφα παραπάνω γιατί πχ το δικο μου s10lite με snapdragon τα ιδια βγάζει, κατεβασα και εγω το τεστ). Συνήθως έτσι κατά 90% πάντως πέφτει και η αυτονομία. Γενικά αυτα τα νούμερα στα ερχόμενα update, θα αλλάξουν 10 φορές, και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Πάντα έτσι γίνεται.

Το θεμα ειναι οτι ο exynos ανέβαζε θερμοκρασίες, γιατί φαίνεται για την ωρα τουλάχιστον οτι δουλεύει στα όρια για να βγάζει παρόμοιες επιδόσεις. Το αποτέλεσμα ηταν χειρότερη αυτονομία αρκετή μάλιστα. Ένα πράγμα που πολύ σπάνια αλλάζει είναι η αντίστροφη σχεση ταχύτητας και αυτονομιας. Και όλα αυτά είναι αναμενόμενα δυστυχώς γιατί αρχιτεκτονικα οποιος ασχολείται, ο exynos είναι ελαφρώς πισω.

Ο snapdragon ξέρεις που μπορει να φτάσει σε antutu? Πολυ ψηλότερα. Τον τρέχουν εκεί που είναι η χρυση τομή. Καλες επιδόσεις με καλη αυτονομία και θερμοκρασίες.

Προσωπικά γράφω χρόνια στο xda, και ξέρω αρκετούς εκεί μεσα power users στους οποίους εχω εμπιστοσύνη. Ποτε δεν ειδα κάτι διαφορετικό από οτι γράφουν.

Ουτε ενας δε γράφει οτι ο exynos είναι στα ίδια επίπεδα..

Δεν είπε κανείς οτι ειναι ψόφιος, μια χαρά επεξεργαστής κορυφαίος είναι. Απλά υπάρχουν και καλύτεροι, τι να κάνουμε..

Αν δεν την καταλαβαίνετε τη διαφορά ακόμα καλύτερα για εσας..

Χαρητε τις συσκευές που πηρατε, έτσι και αλλιώς δεν έχετε επιλογή στην Ελλάδα με exynos τον δίνει ητε το δέχεσαι ητε πας σε αλλη συσκευή.

Οι YouTubers οταν κανανε τα τεστ, τοσο εβγαζε ο exynos. Δεν είναι ενας, ήταν πολλοί. Αν βγάζει τωρα παραπάνω δεκτό. Αλλάζουν αυτα. Προφανώς τον χτυπάει ποιο ψηλά πλέον η σαμσουνγκ απο οτι στην αρχη ή κατι βελτιωσε. (Δε νομίζω να αλλαξε τρόπο μέτρησης το antutu που έγραφα παραπάνω γιατί πχ το δικο μου s10lite με snapdragon τα ιδια βγάζει, κατεβασα και εγω το τεστ). Συνήθως έτσι κατά 90% πάντως πέφτει και η αυτονομία. Γενικά αυτα τα νούμερα στα ερχόμενα update, θα αλλάξουν 10 φορές, και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Πάντα έτσι γίνεται.

Το θεμα ειναι οτι ο exynos ανέβαζε θερμοκρασίες, γιατί φαίνεται για την ωρα τουλάχιστον οτι δουλεύει στα όρια για να βγάζει παρόμοιες επιδόσεις. Το αποτέλεσμα ηταν χειρότερη αυτονομία αρκετή μάλιστα. Ένα πράγμα που πολύ σπάνια αλλάζει είναι η αντίστροφη σχεση ταχύτητας και αυτονομιας. Και όλα αυτά είναι αναμενόμενα δυστυχώς γιατί αρχιτεκτονικα οποιος ασχολείται, ο exynos είναι ελαφρώς πισω.

Ο snapdragon ξέρεις που μπορει να φτάσει σε antutu? Πολυ ψηλότερα. Τον τρέχουν εκεί που είναι η χρυση τομή. Καλες επιδόσεις με καλη αυτονομία και θερμοκρασίες.

Προσωπικά γράφω χρόνια στο xda, και ξέρω αρκετούς εκεί μεσα power users στους οποίους εχω εμπιστοσύνη. Ποτε δεν ειδα κάτι διαφορετικό από οτι γράφουν.

Ουτε ενας δε γράφει οτι ο exynos είναι στα ίδια επίπεδα..

Δεν είπε κανείς οτι ειναι ψόφιος, μια χαρά επεξεργαστής κορυφαίος είναι. Απλά υπάρχουν και καλύτεροι, τι να κάνουμε..

Αν δεν την καταλαβαίνετε τη διαφορά ακόμα καλύτερα για εσας..

Χαρητε τις συσκευές που πηρατε, έτσι και αλλιώς δεν έχετε επιλογή στην Ελλάδα με exynos τον δίνει ητε το δέχεσαι ητε πας σε αλλη συσκευή.

Μιλάω για το throttling που υποστηρίζει ότι συμβαίνει μετά από 3 τεστ και οι πέφτει σχεδόν 80.000 και που αυτό μετά φταίει για τις κακές φώτο. Στηρίζει δηλαδή μια θεωρία πάνω σε κάτι που εγώ δεν το βλέπω. Δεν είδα throttling, δεν είδα καν μείωση επιδόσεων. Αυτό λέω τόσες ώρες, δεν λέω αν έχει 10κ διαφορά από snap.

Προφανώς κάποια διαφορά υπάρχει αλλά μέχρι εκεί, τίποτα περισσότερο.

Και εγώ αν έφερνε snap με εγγύηση θα τον έπαιρνα, αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με αστείες διαφορές που διαπιστώνω σε σχέση με το βίντεο, πόσο μάλλον όταν φαίνεται ότι μάλλον είναι και ψεύτικο όλο το στήσιμο του τελικά

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Εγω θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου με το s 10 plus με exynos και με snap το αμερικανικό είχα που ήταν μονοκαρτο. Καταρχας το αμερικανικό μοντέλο που είχα δεν είχε στο μενού όλες τις επιλογές στα ελληνικα, θα έλεγα ότι ήταν μισά μισά. Διαφορες στην υφη των φωτογραφιών δεν πρόσεξα αν υπήρχαν θα ήταν αμελητέες. Εκεί όμως που όντως είδα διαφορές ήταν στην μπαταρία δεν θα μιλήσω για ποσοστά γιατί και δεν θυμάμαι αλλά και γιατί στο τέλος της ημέρας και τα 2 θα έπρεπε να πάνε για φόρτιση. Διαφορες είδα επίσης στο σήμα της κεραίας και του wifi. Τώρα αναφορικά με το antutu προφανώς ο σναπ υποστηρίζει περισσότερες multimedia εντολές αλλά και εκεί δεν μπόρεσα στα απλά παιχνίδια που παίζω να δω διαφορες, κάποιος άλλος που παίζει πιο απαιτητικά παιχνίδια θα είχε περισσότερα να μας πει. Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι από το s7 και μετά υπήρχε μεγάλο χάσμα στους δυο επεξεργαστές έστω και αν τα παπαγαλάκια στο youtube μας έλεγαν ότι οι διαφορες ήταν μηδενικές.

Eγω αυτο που βλεπω ειναι οτι εχουμε φτασει στο 2020, σε μπαταριες 4.000-4.500-5.000Mah, σε τιμες 1000-1200 ευρω και ακομα παλευουμε να μας κρατησει η συσκευη ολοκληρη την μερα με βαρια χρηση.

Εχουμε ομως οθονες τηλεορασης 7 ιντσων, σουπερ ντουπερ δυνατους CPU και GPU. Τελεια μας βρισκω με τον φορτιστη των 800watt στο χερι.

Εγώ αυτό που βλέπω και στο άρθρο του Anandtech, (ελπίζω να μην τίθεται θέμα αξιοπιστίας και για ενα από τα πιο αξιόπιστα site) είναι ότι σε αυτονομία η διαφορά υπέρ του snap είναι μεγάλη, σε κάποια σενάρια φτάνει μέχρι και 27%

Edited by vfragos

Μας έχεις ζαλίσει με τα τεστ σου και τα antutu σου. Τα είπες τελείωσε,,,,δεν θέλουμε άλλο.

Θες ντε και καλά να περνάει το δικό σου και όλοι να συμφωνούν μαζί σου.

Σε καταλάβαμε , το εμπεδώσαμε, τα δικά σου s10+ δεν είχαν καμία διαφορά.

Εδώ βουίζει ο τόπος γιά τον 865 vs 990,

Είναι προφανές ότι ο snap είναι καλύτερος από τον exynos τουλάχιστον στην μπαταρία και στο σήμα, αυτό το καταλαβαίνει και ο άσχετος.

Στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι μικρές/αμελητέες, δεν τις καταλαβαίνει ο καταναλωτής.Υπάρχουν όμως. Ό,τι και να έχεις είσαι ευχαριστημένος, το ****το αλλάζει, μιλάμε γιά πανάκριβες συσκευές.

Μας έχεις ζαλίσει με τα τεστ σου και τα antutu σου. Τα είπες τελείωσε,,,,δεν θέλουμε άλλο.

Θες ντε και καλά να περνάει το δικό σου και όλοι να συμφωνούν μαζί σου.

Σε καταλάβαμε , το εμπεδώσαμε, τα δικά σου s10+ δεν είχαν καμία διαφορά.

Εδώ βουίζει ο τόπος γιά τον 865 vs 990,

Είναι προφανές ότι ο snap είναι καλύτερος από τον exynos τουλάχιστον στην μπαταρία και στο σήμα, αυτό το καταλαβαίνει και ο άσχετος.

Στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι μικρές/αμελητέες, δεν τις καταλαβαίνει ο καταναλωτής.Υπάρχουν όμως. Ό,τι και να έχεις είσαι ευχαριστημένος, το ****το αλλάζει, μιλάμε γιά πανάκριβες συσκευές.

φιλε μου οκ, συγγνωμη που προσφερω στο φορουμ, καλη συνεχεια, δεν ξανα ασχολουμαι, καθιστε στη μιζερια σας.

Επειδή το πήρα και γώ μάλλον από θέμα μπαταρίας θα πάθω πολιτισμικό........σοκ από το mate 20x που έρχομαι.

Ωχ....

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αν πήρες το μικρο s20 μπορεί να σαλταρεις από την ταράτσα

Το plus το βλέπω μια χαρά μάλλον

Αν πήρες το μικρο s20 μπορεί να σαλταρεις από την ταράτσα

Το plus το βλέπω μια χαρά μάλλον

Το Ultra :)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

φιλε μου οκ, συγγνωμη που προσφερω στο φορουμ, καλη συνεχεια, δεν ξανα ασχολουμαι, καθιστε στη μιζερια σας.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πεφτεις στην παγιδα διαφορων παγκοσμιων Τρολ?

Εδω ο ερντογαν ειπε οτι η Κολωνια γιατρευει τον κορωνοιο και την πηραν κατι εκατομμυρια τουρκοι πολιτες.

Ετσι και τωρα πηρε καποιος "εργαστηριακες καθαρα μετρησεις" δυο επεξεργαστων γιατι μιλαμε για λεπτομεριες τιποτα σοβαρο και τις εκανε παγκοσμιο θεμα .Σαυτες τις περιπτωσεις παντα η προπαγανδα ξεκινα απο το μηλο κυριως και σιγονταρουν οι υπολοιποι.

Αυτοι οι υπολοιποι ειναι που εχουν συσκευες αλλων εταιριων οι οποιες μετα απο reboot χανετε το widget καιρου στην επιφανεια εργασιας.Ο μεσαιωνας Επιτιθεται...:p

Edited by s_wind

Παιδιά μην κολλάμε τόσο πολύ.

Κι εγώ τους YouTubers δεν τους πιστεύω,γιατί πολλές φορές έχω δει διαφορετικά πράγματά από αυτά πού λένε.

Σημασία εχει οτι το μοντέλο με τον snapdragon,δεν έρχεται εδώ,οπότε σε μας θα πρεπε να μας απασχολεί μόνο το μοντέλο με τον exynos πού τελικά εγώ δεν έχω δει το throat πού αυτοί λένε.

Οταν κάποιος αντικειμενικός πάρει κάποιο s20 εκδοσή snapdragon ας ανοίξει ένα θέμα vs να τα λέμε εκεί.

Τώρα γεμίζουμε ένα θέμα με άσκοπα μηνύματα.

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πεφτεις στην παγιδα διαφορων παγκοσμιων Τρολ?

Εδω ο ερντογαν ειπε οτι η Κολωνια γιατρευει τον κορωνοιο και την πηραν κατι εκατομμυρια τουρκοι πολιτες.

Ετσι και τωρα πηρε καποιος "εργαστηριακες καθαρα μετρησεις" δυο επεξεργαστων γιατι μιλαμε για λεπτομεριες τιποτα σοβαρο και τις εκανε παγκοσμιο θεμα .Σαυτες τις περιπτωσεις παντα η προπαγανδα ξεκινα απο το μηλο κυριως και σιγονταρουν οι υπολοιποι.

Αυτοι οι υπολοιποι ειναι που εχουν συσκευες αλλων εταιριων οι οποιες μετα απο reboot χανετε το widget καιρου στην επιφανεια εργασιας.Ο μεσαιωνας Επιτιθεται...:p

Δεν έχω θέμα φίλε μου, όσοι με ξέρουν ξέρουν ότι βοηθάω όπου μπορώ, τώρα αν τους ενοχλεί που έκανα δοκιμή και ξεφτιλισα τον you tuber, ας πάρουν snap χωρίς εγγύηση και σέρβις και ας ανεβάσουν δοκιμές να δούμε τις τρομερές διαφορές.. Αιντε, 15 χρόνια προσφέρουμε και μας τη λένε οι μιζεροι που χαίρονται με την αρνητικοτητα..

Δεν έχω θέμα φίλε μου, όσοι με ξέρουν ξέρουν ότι βοηθάω όπου μπορώ, τώρα αν τους ενοχλεί που έκανα δοκιμή και ξεφτιλισα τον you tuber, ας πάρουν snap χωρίς εγγύηση και σέρβις και ας ανεβάσουν δοκιμές να δούμε τις τρομερές διαφορές.. Αιντε, 15 χρόνια προσφέρουμε και μας τη λένε οι μιζεροι που χαίρονται με την αρνητικοτητα..
Μην δίνεις σημασία. Σε θυμάμαι από το S10 που τα είχες και τα 2 παράλληλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από s8 και μετά ο exynos στο λανσάρισμα ήταν πίσω και με τα επερχόμενα updates έφτανε η και ξεπερνούσε τον Snapdragon. Εγώ που δεν αγοράζω ποτέ μου day one,οι exynos δεν με προβλημάτισαν ποτέ.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Μην δίνεις σημασία. Σε θυμάμαι από το S10 που τα είχες και τα 2 παράλληλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από s8 και μετά ο exynos στο λανσάρισμα ήταν πίσω και με τα επερχόμενα updates έφτανε η και ξεπερνούσε τον Snapdragon. Εγώ που δεν αγοράζω ποτέ μου day one,οι exynos δεν με προβλημάτισαν ποτέ.

Ακριβώς...

Να ήξερες πόσα τρεξίματα έχω κάνει με συσκευές πού έχουν exynos και με άλλες πού έχουν snapdragon...και δεν εννοώ τρέξιμο benchmarks...αυτά είναι γι αυτούς πού δε γνωρίζουν.

Εννοώ τρέξιμο με εφαρμογές,games,ακόμα και ταχύτητα κατεβάσματος εφαρμογών και εγκατάστασή.

Αν πω πόσες φορές ήταν μπροστά τηλέφωνο με exynos θα φάω κράξιμο στάνταρ...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε μου τι να μην δώσω που ήρθα να δείξω ένα πραγματικό γεγονός και ενοχλεί, αντί να πουν, ρε σεις εδώ δεν έχει πτωση, τι μας λέει o άλλος στο youtube.. μήπως να δούμε και έναν snap από άλλο μέλος να δούμε έστω πόση διαφορά θα βγάλουν ?

Αυτό περίμενα μόνο, ούτε ότι είναι καλύτερος ο exynos ούτε τίποτα. Και κάθομαι όλη μέρα να απαντάω στα ίδια και στο τέλος να μου την πέφτει ο άλλος ότι τον ζαλισα.. Ε ελεος, σανο μέχρι θανάτου..

Ακριβώς...

Να ήξερες πόσα τρεξίματα έχω κάνει με συσκευές πού έχουν exynos και με άλλες πού έχουν snapdragon...και δεν εννοώ τρέξιμο benchmarks...αυτά είναι γι αυτούς πού δε γνωρίζουν.

Εννοώ τρέξιμο με εφαρμογές,games,ακόμα και ταχύτητα κατεβάσματος εφαρμογών και εγκατάστασή.

Αν πω πόσες φορές ήταν μπροστά τηλέφωνο με exynos θα φάω κράξιμο στάνταρ...

Εσύ είσαι exynos fanboy για να τα λες αυτά, ban τώρα! Τα snapdragon έχουν και καλύτερη μυρωδιά, δεν το ήξερες ?

• The title was changed to [S20 series] Η εμπειρία σας με την μπαταρία