eddiedimitris Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Μια χαρα ειναι με την τελευταια αναβαθμιση το μονο εχω την αισθηση οτι ζεσταίνεται πολυ και ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 συμφωνω, ομως συστηματικα ο omorfonios Μπαινει για να κραξει, αν εχεις προβλημα φιλε μου αλλαξε κινητο, δεν γινεται να μας ζαλιζεις με τα ιδια και τα ιδια. Ποσο μαλλον οταν τα πιο πολλα μελη δεν βλεπουν τα προβληματα που αναφερουν οι γνωστοι πληρωμενοι Νικο σε καμια περιπτωση δεν κραζω την συσκευη.... ουτε εχω σκοπο να τρολλαρω αλλα ουτε θελω να κανω καποιο ατομο να αλλαξει γνωμη αν εχει σκοπο να αγορασει την συσκευη...! είναι αρκετοί που θέλουμε snapdragon και δεν είναι μονο στο κομμάτι ότι είναι καλύτερος.. αλλα μπορούμε εκεί να παίζουμε και με custom roms αλλα και με Gcam... για τα πιο πολλα μελη μπορει που δεν εχουν το κολλημα με τον επεξεργαστη πραγματικα μπορει να ειναι το τελειο κινητο... εχει να κανει με το τι χρηση κανει ο καθενας στην συσκευη του...! αν καποιος ειναι απαιτιτικος χρησης και θελει να τρεχει games και να μην ζεστενεται η συσκευη του προφανως και θα ξενερωσει με τον exynos... για όλους τους υπολοιπους μπορεί να μην καταλάβουν καμια διαφορα...! επειδή είχα το ultra και μετά πήρα το μικρό το s20 απλά λέω την άποψη μου ότι το μονο που με χαλάει είναι όταν χρησιμοποιώ την συσκευή μου ότι ζεσταίνεται αρκετά.... και φυσικα το standby drain... που κατα την γνωμη μου αυτο θα φτιαξει με μερικα Updates.... αλλα το οτι ζεστενεται δεν νομιζω πως θα φτιαξει με κανενα update... απο την εποχη που ειχα το S6 θυμαμε οτι η εκανε overheating... αλλα εκει ειχαμε και περισσοτερο throttling κατι που με τον exynos 990 δεν εχουμε σε τοσο μεγαλο βαθμο...! τωρα αν καποιος μου ελεγε να αγορασει το ultra σε αυτη την τιμη που εχει θα ελεγα οχι.. και να κοιταξει το S20+ η το μικρο S20 που για μενα ειναι η πιο ομορφη συσκευη που εχω πιασει ποτε στα χερια μου...... Γιατι οχι το ultra? η τιμή του το πιο βασικό... και γενικά δεν νομίζω πως είναι κάτι το wow το 100x zoom επίσης δεν έχει καμια τρελή διαφορα η κάμερα από τα υπόλοιπα 2 αδερφάκια του πέρα από την μπαταρία και την μεγάλη οθόνη... τώρα τα υπόλοιπα για κάποιους ίσος το μέγεθος της συσκευής είναι πρόβλημα και το βάρος...! εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούσα να έχω μια συσκευή που είναι 200+ γραμμάρια... δεν είναι και πολύ βολικό για χρήση με το ένα χέρι.. *σχετικα με το αρθρο που ειπα <<μαπα ο exynos>> προφανως το εβαλα γιατι βλεπω οτι μεταξυ σας ολοι ειστε σε μια μαχη snapdragon vs exynos...! αν ειναι να ανοιξουμε ενα τοπικ αλλο γιαυτο το θεμα... θα ειχε ενδιαφερον... η αποψεις και απο αλλα μελη του φορουμ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Νικο σε καμια περιπτωση δεν κραζω την συσκευη.... ουτε εχω σκοπο να τρολλαρω αλλα ουτε θελω να κανω καποιο ατομο να αλλαξει γνωμη αν εχει σκοπο να αγορασει την συσκευη...! είναι αρκετοί που θέλουμε snapdragon και δεν είναι μονο στο κομμάτι ότι είναι καλύτερος.. αλλα μπορούμε εκεί να παίζουμε και με custom roms αλλα και με Gcam... για τα πιο πολλα μελη μπορει που δεν εχουν το κολλημα με τον επεξεργαστη πραγματικα μπορει να ειναι το τελειο κινητο... εχει να κανει με το τι χρηση κανει ο καθενας στην συσκευη του...! αν καποιος ειναι απαιτιτικος χρησης και θελει να τρεχει games και να μην ζεστενεται η συσκευη του προφανως και θα ξενερωσει με τον exynos... για όλους τους υπολοιπους μπορεί να μην καταλάβουν καμια διαφορα...! επειδή είχα το ultra και μετά πήρα το μικρό το s20 απλά λέω την άποψη μου ότι το μονο που με χαλάει είναι όταν χρησιμοποιώ την συσκευή μου ότι ζεσταίνεται αρκετά.... και φυσικα το standby drain... που κατα την γνωμη μου αυτο θα φτιαξει με μερικα Updates.... αλλα το οτι ζεστενεται δεν νομιζω πως θα φτιαξει με κανενα update... απο την εποχη που ειχα το S6 θυμαμε οτι η εκανε overheating... αλλα εκει ειχαμε και περισσοτερο throttling κατι που με τον exynos 990 δεν εχουμε σε τοσο μεγαλο βαθμο...! τωρα αν καποιος μου ελεγε να αγορασει το ultra σε αυτη την τιμη που εχει θα ελεγα οχι.. και να κοιταξει το S20+ η το μικρο S20 που για μενα ειναι η πιο ομορφη συσκευη που εχω πιασει ποτε στα χερια μου...... Γιατι οχι το ultra? η τιμή του το πιο βασικό... και γενικά δεν νομίζω πως είναι κάτι το wow το 100x zoom επίσης δεν έχει καμια τρελή διαφορα η κάμερα από τα υπόλοιπα 2 αδερφάκια του πέρα από την μπαταρία και την μεγάλη οθόνη... τώρα τα υπόλοιπα για κάποιους ίσος το μέγεθος της συσκευής είναι πρόβλημα και το βάρος...! εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούσα να έχω μια συσκευή που είναι 200+ γραμμάρια... δεν είναι και πολύ βολικό για χρήση με το ένα χέρι.. *σχετικα με το αρθρο που ειπα <<μαπα ο exynos>> προφανως το εβαλα γιατι βλεπω οτι μεταξυ σας ολοι ειστε σε μια μαχη snapdragon vs exynos...! αν ειναι να ανοιξουμε ενα τοπικ αλλο γιαυτο το θεμα... θα ειχε ενδιαφερον... η αποψεις και απο αλλα μελη του φορουμ...! νομιζω δουλευομαστε.. που το βλεπεις το vs? εσυ το δημιουργεις με τετοιου ειδους ποσταρισματα...και γραφεις σα να εκανε αλλος την αναρτηση σου. Αν θες κανε αλλο θεμα για vs αλλα μην μου λες οτι ειπες μαπα ο exynos επειδη βλεπεις μια μαχη μεταξυ μας... να ξερουμε τι λεμε οταν δημιουργουμε κλιμα! Δεν υπαρχει μαχη, υπαρχουν εντυπωσεις και δεδομενα. οποιος θελει τα βαζει. εγω ποσταρω συνεχως στοιχεια απο τη χρηση μου, τη μπαταρια μου, δειγματα απο καμερα κλπ κλπ και οσοι κραζετε το κανετε με αναπαραγωγη πληρωμενων κατα βαση αρθρων. ε οχι φιλε μου, τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, κανε μονοι σας διαπιστωσεις. Edited April 14, 2020 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) νομιζω δουλευομαστε.. που το βλεπεις το vs? εσυ το δημιουργεις με τετοιου ειδους ποσταρισματα...και γραφεις σα να εκανε αλλος την αναρτηση σου. Αν θες κανε αλλο θεμα για vs αλλα μην μου λες οτι ειπες μαπα ο exynos επειδη βλεπεις μια μαχη μεταξυ μας... να ξερουμε τι λεμε οταν δημιουργουμε κλιμα! Δεν υπαρχει μαχη, υπαρχουν εντυπωσεις και δεδομενα. οποιος θελει τα βαζει. εγω ποσταρω συνεχως στοιχεια απο τη χρηση μου, τη μπαταρια μου, δειγματα απο καμερα κλπ κλπ και οσοι κραζετε το κανετε με αναπαραγωγη πληρωμενων κατα βαση αρθρων. ε οχι φιλε μου, τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, κανε μονοι σας διαπιστωσεις. δεν ενοοω συγκεκριμενα εδω στο φορουμ....! αλλα κατι ειχε παρει το ματι μου η σε αυτο το topic η σε καποιο αλλο... που λεγαν για throttling γενικα υπαρχει μια μαχη πανω στο θεμα snapdragon vs exynos οπως και για το mediatek εγω γενικα μιλαω... απλα πιστευω οτι αρκετοι απο εμας θελαμε να εχει η συσκευη snapdragon....... οπως και να εχει σύμφωνο απολυτα οτι ειμαστε ενα τεχνολογικο φορουμ.... και ο καθε ενας νομιζω μπορει να πει την αποψη του ειτε αυτο ειναι κατι αρνητικο ειτε κατι θετικο...! τωρα σχετικα με της πληρωμενα αρθρα δεν εχω καμια αποψη πανω σε αυτο... εγω λεω με βαση την εμπειρια που εχω με την συσκευη οτι ο exynos ανεβαζει θερμοκρασια...... δεν ξερω τι κανουν η youtubers και τα σχετικα site... αλλα καποια πραγματα που εχουν πει εχουν δικαιο...! επισης και μια ματια στης κριτικες στο skroutz να ριξεις δεν θα δεις και τα καλυτερα σχολια για την συγκεκριμενη συσκευη....! εγω παντως συμφωνο με αυτο που λες και ο ιδιος... η συσκευη ειναι μια χαρα δεν εχω δει δηλαδη να κανει αυτο το throttling που εκανε το S6 edge που ειχα... 2 πραγματα ειπα πως με χαλασαν η μπαταρια και οτι ζεστενεται η συσκευη... απλα λιγο καλυτερη αυτονομια θα ηθελα.... παντως μετα το update η αληθεια ειναι οτι ζεστενεται λιγο πιο ευκολα η συσκευη σε συγκριση με πριν... το ειπε και ενας αλλος χρηστης εδω στο φορουμ... κατι που το προσεξα και στην δικια μου συσκευη... Edited April 15, 2020 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Έχω σκάσει..... Μου άρεσαν πολύ τα Βιντεάκια που τραβούσα με το Note 9 με super slow επιλογή. Τραβούσα στο ίδιο βιντεάκι 10-15 σκηνές σε super slow. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Τραβάει μια σκηνή και τέλος. Αλλάζει κάπως αυτό ή υπάρχει κάποια επιλογή με άλλη εφαρμογή τρίτων? Ένα παράδειγμα : 20190804_125805_001 by ΚΩΣΤΑΣ ΑΛ, on Flickr Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 https://techmaniacs.gr/kala-pame-prasines-othones-sta-exynos-samsung-galaxy-s20-ultra/?fbclid=IwAR1iG6HAZPwdnsqcTo9E02b4NpuMIF6fcMQMMWOsfrHtveG9nCrkAp3rqBU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αυτό για εμάς τους παλιούς αποδεικνύει κατευθυνομενους τίτλους αντιγραφή άλλου κατευθυνομενους εξωτερικού. Σε χαμηλό <30% brightness σε 120hertz στο patch Απριλίου... Θα το διορθώσουν. Σιγά... πρέπει να βάλεις και ειρωνικό τίτλο? Ξυπνειστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αυτό για εμάς τους παλιούς αποδεικνύει κατευθυνομενους τίτλους αντιγραφή άλλου κατευθυνομενους εξωτερικού. Σε χαμηλό <30% brightness σε 120hertz στο patch Απριλίου... Θα το διορθώσουν. Σιγά... πρέπει να βάλεις και ειρωνικό τίτλο? Ξυπνειστε... Να μη τα ξαναλέμε, φιλαράκι του in2mobile που έθαβε το S20+ για να αναδείξει το Mi 10 Pro. Μη δίνετε σημασία... Εντυπωσιακοί τίτλοι για να μαζέψουν κλικ. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αυτό πάντως δεν δεν γράφει κάποιος εμπαθείς με την Sammy. Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι τα ως τωρα κρουσματα φαινεται να ειναι οι κατοχοι κυριως των Exynos μοντελων https://www.gsmarena.com/some_samsung_galaxy_s20_ultra_users_are_reporting_a_green_screen_tint_issue-news-42675.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Δεν καταλαβαίνω το λόγο που όταν κάποιος γράψει ενα πρόβλημα σε συσκευή πέφτουν μερικοί να τον φάνε; Ναι βγάζουν προβλήματα, ευτυχώς έχει το καλύτερο service. Ολοι τα πληρώνουμε ακριβά δεν μας τα δίνουν δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Δεν καταλαβαίνω το λόγο που όταν κάποιος γράψει ενα πρόβλημα σε συσκευή πέφτουν μερικοί να τον φάνε; Ναι βγάζουν προβλήματα, ευτυχώς έχει το καλύτερο service. Ολοι τα πληρώνουμε ακριβά δεν μας τα δίνουν δώρο. Αφού τους ζαλίζει τον έρωτα ο καθένας ρε ‘σύ Μανώλη. Αυτό ο snapdragon, εκείνο ο exynos κλπ. Αν είχαν πρόβλημα οι κάτοχοι θα το κρατούσαν κρυφό; Εδώ εγώ που διαβάζω τέτοια θέματα για χαβαλέ μιας και δεν με ενδιαφέρει κυριολεκτικά τίποτα από την σειρά, αρχίζω και κουράζομαι με αυτά τα σχόλια. Πόσο μάλλον όσοι έχουν την συσκευή, ή όσοι ενδιαφέρονται για αγορά και ψάχνουν πληροφορίες/εμπειρίες χρηστών εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αφού τους ζαλίζει τον έρωτα ο καθένας ρε ‘σύ Μανώλη. Αυτό ο snapdragon, εκείνο ο exynos κλπ. Αν είχαν πρόβλημα οι κάτοχοι θα το κρατούσαν κρυφό; Εδώ εγώ που διαβάζω τέτοια θέματα για χαβαλέ μιας και δεν με ενδιαφέρει κυριολεκτικά τίποτα από την σειρά, αρχίζω και κουράζομαι με αυτά τα σχόλια. Πόσο μάλλον όσοι έχουν την συσκευή, ή όσοι ενδιαφέρονται για αγορά και ψάχνουν πληροφορίες/εμπειρίες χρηστών εδώ. Δυστυχώς αυτή η αντιπαράθεση με άσχετα πράγματα σε κάθε νήμα είναι πρόβλημα. Αν θέλει κάποιος να βρει μια πληροφορία η βοήθεια για μια συσκευή θα βρει οτιδήποτε άσχετο και είναι πολύ κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Δυστυχώς αυτή η αντιπαράθεση με άσχετα πράγματα σε κάθε νήμα είναι πρόβλημα. Αν θέλει κάποιος να βρει μια πληροφορία η βοήθεια για μια συσκευή θα βρει οτιδήποτε άσχετο και είναι πολύ κουραστικό. ετσι ακριβως, και επειδη δεν ειμαστε ουτε blog ουτε γκρουπακι στο fb, εδω θα επρεπε ο,τι προβλημα υπαρχει να το ψαχνουμε και εμεις. Οκ αυτο με την πρασινη οθονη αν ισχυει ειναι θεμα, οπως ηταν με τη huawei, Ομως γενικα ο,τι ανοησια βγαινει ειναι 2-3 μελη που μπαινουν και την ποσταρουν...και μερικοι ασχολουμαστε να δειξουμε στοιχεια απο τη δικη μας χρηση κλπ και πανε χαμενα. τοτε ας το κλεισουμε και να ποσταρουμε τα βιντεακια του yt ή τα λινκ των αλλων. ελεος πια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Εγω παντως δεν παρατηρώ κατι. Αντιθετως πολλα θεματα που ειχα πριν το update εφτιαξαν. Ακομα και το πρόβλημα με τα sms που αργουσαν να πανε αν είχες ανοιχτο το volte. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) Ξερω και να κανω και το δικο μου Gakaxy δηθεν πρασινο :lol: Edited April 15, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Εμένα μου κάνει εντύπωση αναφορές που διαβάζω σχετικά με την οθόνη του 1+8 Pro και πόσο ανώτερη είναι από του S 20 ultra,σε σημείο να γράφουν για ήττα της Samsung,αν σκεφτείς φυσικά ότι αυτή τις έφτιαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Ξερω και να κανω και το δικο μου Gakaxy δηθεν πρασινο :lol: Δυστυχώς και το δικό μου που το δοκίμασα τώρα, πρασινίζει η σελφι. Αλλά με χαμηλή φωτεινότητα οθόνης το κάνει. Με νορμάλ συνθήκες όχι. Λογικά θα διορθωθεί, αλλά πρακτικά δεν ενοχλεί. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) ειναι τυχαιο ομως που αρκετοι χρηστες εχουν παραπονα με τα s20 exynos? :/ εγω το μονο μου παράπονο ειναι οτι ζεστενεται σχετικα ευκολα η συσκευη.. παντως η μπαταρια με βγαζει μια χαρα την ημερα μου... με 2-3 ωρες τηλ whatsapp/viber και browsing... γενικα ολα κομπλε... απλα μονο αν το εχω standby χανει αρκετα σε ενα βραδυ παρολαυτα φορτιζει γρηγορα οποτε ολα καλα..... Edited April 16, 2020 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Αφού τους ζαλίζει τον έρωτα ο καθένας ρε ‘σύ Μανώλη. Αυτό ο snapdragon, εκείνο ο exynos κλπ. Αν είχαν πρόβλημα οι κάτοχοι θα το κρατούσαν κρυφό; Εδώ εγώ που διαβάζω τέτοια θέματα για χαβαλέ μιας και δεν με ενδιαφέρει κυριολεκτικά τίποτα από την σειρά, αρχίζω και κουράζομαι με αυτά τα σχόλια. Πόσο μάλλον όσοι έχουν την συσκευή, ή όσοι ενδιαφέρονται για αγορά και ψάχνουν πληροφορίες/εμπειρίες χρηστών εδώ. Σε τεχνολογικο forum ομως ειμαστε. Ασε που δεν ειναι off topic κουβεντα μιας και αναφερονται σε τσιπακια και συσκευη του τιτλου. Εαν δεν θελετε να γραφονται τετοια σχολια,στο επομενο θεμα του Samsung που θα ανοιχτει(πχ στο επομενο note)ας τονιστει στο πρωτο σχολιο αυτου που θα ανοιξει το θεμα οτι απαγορευονται συγκρισεις μεταξυ exynos και Snapdragon. Ειναι τοσο απλο. Τελος θελω να ξεκαθαρισω κατι που κυριολεκτικα το διαβαζω καθε μα καθε χρονια και ειναι αυτο. ''Ο μεσος χρηστης δεν θα καταλαβει διαφορα με την νεα ναυαρχιδα''. Ε λογικο ειναι ο μεσος χρηστης να μην καταλαβει διαφορα εαν δεν το ξεζουμισει το κινητο. Εαν δεν καθησεις να κατεβασεις πχ μια ταινια πως θα καταλαβεις τι διαφορες εχει το wifi6 του S20ultra απο το Wifi του S10? Εαν δεν καθησεις να ζορισεις την Gpu πχ στα παιχνιδια,πως θα καταλαβεις διαφορα στα γραφικα μεταξυ exynos και Snapdragon? Μια απο τα ιδια και στα 120hz. Εαν παρεις το κινητο και το εχεις για να βλεπεις youtube ή να ακους τραγουδια ή για να απαντας στο messenger,λογικο ειναι να μην βλεπεις διαφορα απο τα 60hz που λεγανε καποιοι πιο πισω του note10. Και περυσι με τα S10 οι top κουβεντες περαν απο τα περι exynos και snapdragon ηταν το ποιος βγαζει το μεγαλυτερο Screen on Time,και για τις φωτογραφιες σε σχεση με τις αλλες ναυαρχιδες,ειδικα οι νυχτερινες που η Samsung εχει μεινει πισω. Μονο απο site του εξωτερικου υπαρχει πληρης αναλυση για το καθε κινητο βλεπε πχ το Anandtech.https://www.anandtech.com/show/15603/the-samsung-galaxy-s20-s20-ultra-exynos-snapdragon-review-megalomania-devices/5 Και απο youtube,υπαρχουν 100αδες απο αυτους εκει εξω και ειδικα τα πιο μεγαλα ονοματα ειναι και τα πιο επιφοβα οσον αφορα την σωστη ενημερωση βλεπε πχ τους δικους μας unboxholics που μονο review δεν ειναι αυτα που κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Δυστυχώς και το δικό μου που το δοκίμασα τώρα, πρασινίζει η σελφι. Αλλά με χαμηλή φωτεινότητα οθόνης το κάνει. Με νορμάλ συνθήκες όχι. Λογικά θα διορθωθεί, αλλά πρακτικά δεν ενοχλεί. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικα θα διορθωθει αλλωστε η συσκευη δεν ηρθε με προβληματικη οθονη σε ενα update προεκυψε. Σε τεχνολογικο forum ομως ειμαστε. Ασε που δεν ειναι off topic κουβεντα μιας και αναφερονται σε τσιπακια και συσκευη του τιτλου. Εαν δεν θελετε να γραφονται τετοια σχολια,στο επομενο θεμα του Samsung που θα ανοιχτει(πχ στο επομενο note)ας τονιστει στο πρωτο σχολιο αυτου που θα ανοιξει το θεμα οτι απαγορευονται συγκρισεις μεταξυ exynos και Snapdragon. Ειναι τοσο απλο. Τελος θελω να ξεκαθαρισω κατι που κυριολεκτικα το διαβαζω καθε μα καθε χρονια και ειναι αυτο. ''Ο μεσος χρηστης δεν θα καταλαβει διαφορα με την νεα ναυαρχιδα''. Ε λογικο ειναι ο μεσος χρηστης να μην καταλαβει διαφορα εαν δεν το ξεζουμισει το κινητο. Εαν δεν καθησεις να κατεβασεις πχ μια ταινια πως θα καταλαβεις τι διαφορες εχει το wifi6 του S20ultra απο το Wifi του S10? Εαν δεν καθησεις να ζορισεις την Gpu πχ στα παιχνιδια,πως θα καταλαβεις διαφορα στα γραφικα μεταξυ exynos και Snapdragon? Μια απο τα ιδια και στα 120hz. Εαν παρεις το κινητο και το εχεις για να βλεπεις youtube ή να ακους τραγουδια ή για να απαντας στο messenger,λογικο ειναι να μην βλεπεις διαφορα απο τα 60hz που λεγανε καποιοι πιο πισω του note10. Και περυσι με τα S10 οι top κουβεντες περαν απο τα περι exynos και snapdragon ηταν το ποιος βγαζει το μεγαλυτερο Screen on Time,και για τις φωτογραφιες σε σχεση με τις αλλες ναυαρχιδες,ειδικα οι νυχτερινες που η Samsung εχει μεινει πισω. Μονο απο site του εξωτερικου υπαρχει πληρης αναλυση για το καθε κινητο βλεπε πχ το Anandtech.https://www.anandtech.com/show/15603/the-samsung-galaxy-s20-s20-ultra-exynos-snapdragon-review-megalomania-devices/5 Και απο youtube,υπαρχουν 100αδες απο αυτους εκει εξω και ειδικα τα πιο μεγαλα ονοματα ειναι και τα πιο επιφοβα οσον αφορα την σωστη ενημερωση βλεπε πχ τους δικους μας unboxholics που μονο review δεν ειναι αυτα που κανουν. Καλα ναι αλλα γραφονται ομως υπερβολες και για το vs snap - exynos και για ταλλα. Αυτα ειναι ολα troll μπας και κοψει πωλησεις απο την Sammy.Κανεις φυσιολογικος χρηστης με ελαχιστες γνωσεις δεν καθετε να γραψει σε ενα φορουμ η να ανεβαζει στο youtube τετοιες αρλουμπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι τα ως τωρα κρουσματα φαινεται να ειναι οι κατοχοι κυριως των Exynos μοντελων https://www.gsmarena.com/some_samsung_galaxy_s20_ultra_users_are_reporting_a_green_screen_tint_issue-news-42675.php Όχι αυτός που πόσταρε το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη και έγινε αναπαραγωγή χωρίς να το ψάξουνε απαντάει στο phonearena.λεει ξεκάθαρα για hardware πρόβλημα. https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S20-Ultra-update-brings-nasty-green-screen-glow-bug_id123876 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Όχι αυτός που πόσταρε το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη και έγινε αναπαραγωγή χωρίς να το ψάξουνε απαντάει στο phonearena.λεει ξεκάθαρα για hardware πρόβλημα. https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S20-Ultra-update-brings-nasty-green-screen-glow-bug_id123876 Και το s7 edge Μου το ειχε κανει αυτο, για την ακριβεια εβαζες AOD και ειχε φωτισμο ολη η οθονη...δεν εσβηνε να γινει μαυρη. γιαυτο υπαρχει η εγγυηση, ελεος δηλαδη. αστοχιες και προβληματα τυχαινουν ρε παιδες, και στη huawei ετυχε και σε αλλους. Καθομαστε και μιζεριαζουμε απο την 1η μερα που βγηκε η συσκευη. Κανεις δεν ειπε να μην γινονται συγκρισεις, αναφορες κλπ, αλλα να κανουμε και εμεις τιποτα οχι μονο αναπαραγωγη.. Πχ ακομα περιμενω καποιον με s20 ultra με snapdragon Να μας βαλει επιδοσεις και στατιστικα απο antuntu ετσι για συγκριση με αυτα που ανεβασα εγω να δουμε πια ποση διαφορα εχουν. Οσο εξω και να πεφτει ειναι μια αμεση συγκριση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Σε τεχνολογικο forum ομως ειμαστε. Ασε που δεν ειναι off topic κουβεντα μιας και αναφερονται σε τσιπακια και συσκευη του τιτλου. Εαν δεν θελετε να γραφονται τετοια σχολια,στο επομενο θεμα του Samsung που θα ανοιχτει(πχ στο επομενο note)ας τονιστει στο πρωτο σχολιο αυτου που θα ανοιξει το θεμα οτι απαγορευονται συγκρισεις μεταξυ exynos και Snapdragon. Ειναι τοσο απλο. Τελος θελω να ξεκαθαρισω κατι που κυριολεκτικα το διαβαζω καθε μα καθε χρονια και ειναι αυτο. ''Ο μεσος χρηστης δεν θα καταλαβει διαφορα με την νεα ναυαρχιδα''. Ε λογικο ειναι ο μεσος χρηστης να μην καταλαβει διαφορα εαν δεν το ξεζουμισει το κινητο. Εαν δεν καθησεις να κατεβασεις πχ μια ταινια πως θα καταλαβεις τι διαφορες εχει το wifi6 του S20ultra απο το Wifi του S10? Εαν δεν καθησεις να ζορισεις την Gpu πχ στα παιχνιδια,πως θα καταλαβεις διαφορα στα γραφικα μεταξυ exynos και Snapdragon? Μια απο τα ιδια και στα 120hz. Εαν παρεις το κινητο και το εχεις για να βλεπεις youtube ή να ακους τραγουδια ή για να απαντας στο messenger,λογικο ειναι να μην βλεπεις διαφορα απο τα 60hz που λεγανε καποιοι πιο πισω του note10. Και περυσι με τα S10 οι top κουβεντες περαν απο τα περι exynos και snapdragon ηταν το ποιος βγαζει το μεγαλυτερο Screen on Time,και για τις φωτογραφιες σε σχεση με τις αλλες ναυαρχιδες,ειδικα οι νυχτερινες που η Samsung εχει μεινει πισω. Μονο απο site του εξωτερικου υπαρχει πληρης αναλυση για το καθε κινητο βλεπε πχ το Anandtech.https://www.anandtech.com/show/15603/the-samsung-galaxy-s20-s20-ultra-exynos-snapdragon-review-megalomania-devices/5 Και απο youtube,υπαρχουν 100αδες απο αυτους εκει εξω και ειδικα τα πιο μεγαλα ονοματα ειναι και τα πιο επιφοβα οσον αφορα την σωστη ενημερωση βλεπε πχ τους δικους μας unboxholics που μονο review δεν ειναι αυτα που κανουν. Δεν διαφωνώ κάπου, απλά αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να έχει το δικό του νήμα. Άλλες προδιαγραφές έχουν τα Samsung στην Αμερική, άλλες Ευρώπη, άλλες στην Ασία. Δεν έχουμε (επίσημη) επιλογή στην Ευρώπη για SD soc, οπότε τα επίσημα νήματα αφορούν την συσκευή που κυκλοφορεί εδώ. Φαντάζεσαι δηλαδή εδώ και 10 χρόνια που η αγορά της Ασίας είχε ξεκλείδωτη συσκευή (ακόμη και με SD αργότερα), dual sim, water resistant κλπ, να είχαμε κάποιους να λένε τα ίδια και τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εγω παντως εδωσα μια προταση/λυση,απλη χωρις τσακωμους,χωρις τιποτα. Σε επομενο θεμα που θα ανοιχτει για Samsung συσκευη να αναφερεται ή στον τιτλο(πχ Note 20 exynos)ή στο πρωτο σχολιο να αποφευγονται τα σχολια περι Snapdragon. Τοσο απλα,χωρις τσακωμους και κοντρες. Και τελος εαν καποιους youtubers τους θεωρειτε αναξιοπιστους,μην τους αναφερετε καθολου. Εγω γιαυτο το λογο και ανεφερα αρχικα το review του Gsmarena,και τωρα το review απο Anandtech. Γιατι αυτα ειναι review με την κυριολεκτικη εννοια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν διαφωνώ κάπου, απλά αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να έχει το δικό του νήμα. Ε για ποιο λογο δεν εχει ανοιχτει απο καποιον αυτο το θεμα εδω και ποσο καιρο,αφου εχετε τοσα παραπονα? Ουτε ειδικη αδεια απο καποιο moderator χρειαζεσαι για αυτο,ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts