ccypruss000 Δημοσιεύτηκε February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2020 Versions: SM-N770F/DS (Global); SM-N770F/DSM (Russia, India) Network Technology GSM / HSPA / LTE Launch Announced 2020, January Status Available. Released 2020, January Body Dimensions 163.7 x 76.1 x 8.7 mm (6.44 x 3.00 x 0.34 in) Weight 199 g (7.02 oz) SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Stylus (Bluetooth integration, accelerometer, gyro) Display Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.7 inches, 107.8 cm2 (~86.6% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~394 ppi density) Always-on display HDR Platform OS Android 10.0; One UI 2 Chipset Exynos 9810 (10 nm) CPU Octa-core (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.7 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G72 MP18 Memory Card slot microSDXC (uses shared SIM slot) Internal 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM UFS 2.1 Main Camera Triple 12 MP, f/1.7, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS 12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom 12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide) Features LED flash, panorama, HDR Video 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps; gyro-EIS Selfie camera Single 32 MP, f/2.2, 25mm (wide), 1/2.8", 0.8µm Features HDR Video 1080p@30fps Sound Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS NFC Yes USB 2.0, Type-C 1.0 reversible connector Features Sensors Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass ANT+ Battery Non-removable Li-Po 4500 mAh battery Charging Fast battery charging 25W Misc Colors Aura Glow, Aura Black, Aura Red Models SM-N770F, SM-N770F/DS, SM-N770F/DSM SAR 0.88 W/kg (head) 0.65 W/kg (body) SAR EU 0.29 W/kg (head) 1.08 W/kg (body) Price € 629.00 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Έχει FM radio ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Έχει FM radio ή όχι? Ναι, υπάρχει! Το αγόρασα σήμερα. Βρίσκεται στις εφαρμογές. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Ναι, υπάρχει! Το αγόρασα σήμερα. Βρίσκεται στις εφαρμογές. Την έκδοση με τα 6 η με τα 8 go ram? Αν επιτρέπεται από που το αγόρασες? Τι κωδικό έχει η συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 3.5mm jack Yes ????? Τι λες τώρα ρε φίλε ... Εντάξει η άνθρωποι δεν πάνε καλά το βγάζουν από την ναυαρχίδα και το βάζουν σε αυτό ? Εντάξει δεν έχω κάτι να πω ... Και ράδιο και θύρα 3.5 η τρέλα στο μεγαλείο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUFC Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλήμερα. Επίσημα η Samsung δίνει μόνο 6GB RAM. Μπορούμε να έχουμε καποιες αρχικές εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Την έκδοση με τα 6 η με τα 8 go ram? Αν επιτρέπεται από που το αγόρασες? Τι κωδικό έχει η συσκευή σου? Μόνο μια επιλογή υπήρχε. Των 6GB Το πήρα από Κύπρο. SM-N770F/DS ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλήμερα. Επίσημα η Samsung δίνει μόνο 6GB RAM. Μπορούμε να έχουμε καποιες αρχικές εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Βεβαίως! Μια συσκευή πολύ καλή. Γρήγορος επεξεργαστής, χωρίς κολλήματα. Τα ακουστικά από το κουτί δεν είναι και πολύ σπουδαία. Χρησιμοποιώ τα δικά μου της JBL. Φωτογραφική πολύ καλή. Ωραίες φωτογραφίες την ημέρα, αλλά και πολύ καλές την νύκτα. Ευχάριστη έκπληξη θα έλεγα. Δεν κάνει μπαμ βέβαια σε σχέση με τα ακριβότερα μοντέλα. Το μεγάφωνο (ένα είναι) έχει πολύ καλή ακουστικότητα. Το πενάκι επίσης έχει μια πολύ καλή απόκριση με την οθόνη. Έχει μεγάλη ακρίβεια. Υπάρχουν και έξτρα μύτες στην συσκευασία. Γενικά για συσκευή των €650 (αν και ακριβή) είναι μια πολύ καλή επιλογή. Όποιος θέλει και το πενάκι δίνοντας λιγότερα, τότε καλά... Edited February 20, 2020 by lemonis Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUFC Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Ευχαριστω πολύ φιλε. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το ΝΟΤΕ 10 το μικρο. Απλα ειναι πολυ καινουργιο αυτο και θα ηθελα τα πρωτα review πριν παρω την αποφαση Edited February 20, 2020 by MUFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Ευχαριστω πολύ φιλε. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το ΝΟΤΕ 10 το μικρο. Απλα ειναι πολυ καινουργιο αυτο και θα ηθελα τα πρωτα review πριν παρω την αποφαση Είναι €300 διαφορά εδώ. Θεωρώ ότι αξίζει. Και η μπαταρία είναι 4500mAh Li-Po έναντι 3500 Li-Ion του μικρού. Δεν ξέρω αυτό πόσο ρόλο παίζει Edited February 20, 2020 by lemonis Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUFC Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Είναι €300 διαφορά εδώ. Θεωρώ ότι αξίζει. Και η μπαταρία είναι 4500mAh Li-Po έναντι 3500 Li-Ion του μικρού. Δεν ξέρω αυτό πόσο ρόλο παίζει Πρόσεξε όμως την διαφορά κατασκευής και τις πόσες ελλείψεις έχει το light. Δεν ξέρω κατά πόσο εάν τα βάζαμε σε μια ζυγαριά θα έχει μεγαλύτερη αξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πρόσεξε όμως την διαφορά κατασκευής και τις πόσες ελλείψεις έχει το light. Δεν ξέρω κατά πόσο εάν τα βάζαμε σε μια ζυγαριά θα έχει μεγαλύτερη αξία. Προσωπικά αυτό έκανα, εξ' ου και η αγορά. Πάντως μετά από μια μέρα δικής μου συνηθισμένης χρήσης, είμαι στο 55%! τηλεφωνήματα, ιντερνετ, κοινωνικά δίκτυα, παιγνίδια κλπ. λίγο από όλα, όπως συνήθιζα Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUFC Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Προσωπικά αυτό έκανα, εξ' ου και η αγορά. Πάντως μετά από μια μέρα δικής μου συνηθισμένης χρήσης, είμαι στο 55%! τηλεφωνήματα, ιντερνετ, κοινωνικά δίκτυα, παιγνίδια κλπ. λίγο από όλα, όπως συνήθιζα Καλημέρα φίλε και πάλι. Δώσε μας μετά από μερικές μέρες χρήσης της συσκευής καποιες επιπλέον δικές σου εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Εγώ θα ήθελα να μάθω δυο πράγματα. 1) Αν κακή έκδοση με τα 8gb ram έχει fm 2) Αν όπως και στο s10 lite, και σε αυτό η Samsung έχει υποσχεθεί μηνιαίες ενημερώσεις και διετή αναβάθμιση λογισμικού (έως Android 12 δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλημέρα σας! Μετά από περίπου μια εβδομάδα, παραθέτω εδώ τις πρώτες μου εντυπώσεις από την καινούργια μου συσκευή. Κάνοντας την συνηθισμένη μου χρήση (διαδίκτυο, βίντεο, κλήσεις, gaming κλπ) έχω μπαταρία τουλάχιστον για 1,5 ημέρα. (always on display σβηστό) Gaming χωρίς κολλήματα. Κανένα πρόβλημα με το πενάκι. Φόρτιση πολύ γρήγορη (50% στα 20 λεπτά περίπου) Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Galaxy Note 10 Lite update improves camera, fingerprint recognition Θα κονταροχτυπηθεί για το vfm με το S10 Lite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Note 10 lite 450€ Aξιζει; Καινούριο Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλημέρα! Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό τζαμάκι? Το πήρε η αδερφή μου, και δεν προτίθεται να δώσει 40€ για Dome. Μιας και είναι επίπεδη η οθόνη λογικά υπάρχουν και άλλες καλές εναλλακτικές. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το δακτυλικό αποτύπωμα, αν θα λειτουργεί καλά. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Πες μας.εμπειριες χρήσης από την αδερφή σου. Ταχύτητα, φωτογραφία βίντεο ημέρα και νύχτα Αυτονομία κτλ Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό τζαμάκι? Το πήρε η αδερφή μου, και δεν προτίθεται να δώσει 40€ για Dome. Μιας και είναι επίπεδη η οθόνη λογικά υπάρχουν και άλλες καλές εναλλακτικές. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το δακτυλικό αποτύπωμα, αν θα λειτουργεί καλά.Δες αυτό το site Είναι από Γερμανία https://www.protectionfilms24.com Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Πες μας.εμπειριες χρήσης από την αδερφή σου. Ταχύτητα, φωτογραφία βίντεο ημέρα και νύχτα Αυτονομία κτλ Δες αυτό το site Είναι από Γερμανία https://www.protectionfilms24.com Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για το link. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Όσον αφορά τη συσκευή, από το λίγο που μ'αφησε να το πιάσσω στα χέρια μου, δίνει την αίσθηση Premium συσκευής. Στιβαρή κατασκευή, χωρίς τριγμούς, και η πλάτη, αν και πλαστικό, ξεγελάει και νομίζεις ότι έχει γυαλί (στο glow). Από ταχύτητα, μέσα στο UI και τις εφαρμογές της συσκευής, π.χ. dialer, μηνύματα, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από το Note 10 Plus που έχω εγώ. Όσον αφορά βαριές εφαρμογές (παιχνίδια), είναι ελάχιστα πιο αργό στο φόρτωμα στην αρχή. Το Game Experience είναι ίδιο μπορώ να πω. Φωτογραφίες, μερικές που έβγαλα, μέρα, είναι πάρα πολύ καλές, σε βραδινές δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικότερα, θα έλεγα ότι είναι το Note 9, χωρίς ασύρματη φόρτιση και αδιαβροχοποιήση. Α! και από μπαταρία, το έχει αλλάξει τα φώτα από το πρωί για το στήσιμο και τη μεταφορά αρχείων, και της έβγαλε 6 ώρες και 45 λεπτά οθόνη (φυσικά ήταν μέσα στο σπίτι, με wifi). Αυτό θα φανεί σε πραγματικές συνθήκες και μόλις στρώσει η μπαταρία. Γενικότερα, για 450 που το πήρε, είναι πολύ καλό. Για 650 που το πωλούν οι μεγάλες αλυσίδες, δεν νομίζω πως αξίζει... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ευχαριστώ για το link. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Όσον αφορά τη συσκευή, από το λίγο που μ'αφησε να το πιάσσω στα χέρια μου, δίνει την αίσθηση Premium συσκευής. Στιβαρή κατασκευή, χωρίς τριγμούς, και η πλάτη, αν και πλαστικό, ξεγελάει και νομίζεις ότι έχει γυαλί (στο glow). Από ταχύτητα, μέσα στο UI και τις εφαρμογές της συσκευής, π.χ. dialer, μηνύματα, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από το Note 10 Plus που έχω εγώ. Όσον αφορά βαριές εφαρμογές (παιχνίδια), είναι ελάχιστα πιο αργό στο φόρτωμα στην αρχή. Το Game Experience είναι ίδιο μπορώ να πω. Φωτογραφίες, μερικές που έβγαλα, μέρα, είναι πάρα πολύ καλές, σε βραδινές δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικότερα, θα έλεγα ότι είναι το Note 9, χωρίς ασύρματη φόρτιση και αδιαβροχοποιήση. Α! και από μπαταρία, το έχει αλλάξει τα φώτα από το πρωί για το στήσιμο και τη μεταφορά αρχείων, και της έβγαλε 6 ώρες και 45 λεπτά οθόνη (φυσικά ήταν μέσα στο σπίτι, με wifi). Αυτό θα φανεί σε πραγματικές συνθήκες και μόλις στρώσει η μπαταρία. Γενικότερα, για 450 που το πήρε, είναι πολύ καλό. Για 650 που το πωλούν οι μεγάλες αλυσίδες, δεν νομίζω πως αξίζει...Ευχαριστώ Αν θες δες νυκτερινή φωτογραφία και βίντεο Με ενδιαφέρει.... Το πολυ Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Το USB type C που έχει υποστηρίζει ταχύτητες USB 3 ή USB 2; Από το USB περνάει σήμα hdmi? Υποστηρίζει DeX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Dex όχι Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Παιδιά ζυγώνει η ώρα να αποχωριστώ το note 8 και θα ήθελα να μου πείτε αν το note 10 lite είναι καλύτερο ή χειρότερο σε κάμερα βίντεο (ημέρα και νύχτα) και μπαταρια. Ξέρω ότι φοράει παλιό επεξεργαστή αλλά δεν με πολυνοιαζει γιατί δεν τρέχω βαριά παιχνίδια ή προγράμματα. Επίσης το πλαστικό πίσω δεν με ενοχλεί γιατί πάντα βάζω θήκη. Η αδιαβραχοποιηση θα μου λείψει βέβαια αλλά δεν με παίρνει οικονομικά για το note 10 συν ότι θέλω την μεγαλύτερη οθόνη. Για αλλά κινητα δεν θα είχε νόημα να μου προτείνετε μιας και έχω συνηθίσει τα note εδώ και χρόνια. Μια φορά πήρα άλλο κινητό και δεν το κράτησα ούτε έξι μήνες . Με ενδιαφέρουν τα παραπάνω και γενικά να μου πείτε αν είναι αναβάθμιση ή πισωγύρισμα η επιλογή του. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Παιδιά ζυγώνει η ώρα να αποχωριστώ το note 8 και θα ήθελα να μου πείτε αν το note 10 lite είναι καλύτερο ή χειρότερο σε κάμερα βίντεο (ημέρα και νύχτα) και μπαταρια. Ξέρω ότι φοράει παλιό επεξεργαστή αλλά δεν με πολυνοιαζει γιατί δεν τρέχω βαριά παιχνίδια ή προγράμματα. Επίσης το πλαστικό πίσω δεν με ενοχλεί γιατί πάντα βάζω θήκη. Η αδιαβραχοποιηση θα μου λείψει βέβαια αλλά δεν με παίρνει οικονομικά για το note 10 συν ότι θέλω την μεγαλύτερη οθόνη. Για αλλά κινητα δεν θα είχε νόημα να μου προτείνετε μιας και έχω συνηθίσει τα note εδώ και χρόνια. Μια φορά πήρα άλλο κινητό και δεν το κράτησα ούτε έξι μήνες . Με ενδιαφέρουν τα παραπάνω και γενικά να μου πείτε αν είναι αναβάθμιση ή πισωγύρισμα η επιλογή του. ΕυχαριστώΠλην του πενακιου Πισωγυρισμα Λένε όσοι το έχουν.... Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Θα με βοηθούσε αν γινόσουν πιο αναλυτικός δεδομενου μαλιστα οτι εχει νεωτερο επεξεργαστή , ιδια ram και ιμεγαλυτερη χωρητικότητά. Ξέρεις ειδικότερα για κάμερα και μπαταρία; Edited April 20, 2020 by stama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts