kostasw Δημοσιεύτηκε January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω στην πρίζα του σαλονιού συνδεμένο το ρουτερ και το σταθερό τηλέφωνο. Όλα καλά κανεβα πρόβλημα. Υπάρχει πρίζα τηλεφώνου και στο δωμάτιο. Χρειάζομαι μια συσκευή τηλεφώνου και εκεί οπότε σύνδεσα μια. Ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά όταν γίνεται κλήση πέφτει το ίντερνετ ενώ η κλήση δεν έχει κανένα θέμα. Έχει κάποιος άποψη η γνώμη για το τι μπορεί να φταίει; Αν θυμάμαι καλά μου το έκανε και πριν χρόνια που προσπάθησα να βάλω συσκευή σε εκείνη την πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Από προσωπική εμπειρία και όχι επαγγελματική, είχα ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το φίλτρο που παρεμβάλλεται μεταξύ πρίζας και τηλεφώνου. Αν έχεις φίλτρο, δοκίμασε και με άλλο. Εγώ είχα τέσσερα στο συρτάρι που μου είχαν μείνει από ρούτερ παρόχων και από αυτά τα τρία, χωρίς προηγούμενη χρήση ήταν χαλασμένα. Μπορεί να ευθύνεται κάτι άλλο στη περίπτωση σου, αλλά έλεγξε και την πιθανότητα να φταίει αυτό. Το ίδιο κάνε και με το φίλτρο που υπάρχει στο σαλόνι. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Από προσωπική εμπειρία και όχι επαγγελματική, είχα ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το φίλτρο που παρεμβάλλεται μεταξύ πρίζας και τηλεφώνου. Αν έχεις φίλτρο, δοκίμασε και με άλλο. Εγώ είχα τέσσερα στο συρτάρι που μου είχαν μείνει από ρούτερ παρόχων και από αυτά τα τρία, χωρίς προηγούμενη χρήση ήταν χαλασμένα. Μπορεί να ευθύνεται κάτι άλλο στη περίπτωση σου, αλλά έλεγξε και την πιθανότητα να φταίει αυτό. Το ίδιο κάνε και με το φίλτρο που υπάρχει στο σαλόνι. Στάλθηκε από Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον κόπο σου. Στο δωμάτιο δεν έχω φίλτρο λες να φταίει αυτό; δεν το σκέφτηκα να πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Πρέπει να βάλεις φίλτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Κύριοι σάς ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα με φίλτρο και είναι όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts