TIM-RANGER Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Tο A71 έχει ράδιο? Γιατί μου μοιάζει πιο αξιόλογη από το Α52 (Α52s και Α72 από ότι καταλαβαίνω δεν έχουν) Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 (edited) Μια χαρα εχει ραδιοφωνο αλα με χρηση ακουστικων για κεραια Edited October 6, 2021 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 αρκεί να μην είναι από ιταλια. Εκει απαγορεύετε να έχουν ραδιόφωνο βάση νόμου Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babarou84 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 3 minutes ago, smpt said: αρκεί να μην είναι από ιταλια. Εκει απαγορεύετε να έχουν ραδιόφωνο βάση νόμου Και σε πολλές ακόμα άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν εμφανίζει το ράδιο... .. η λύση είναι απλή... απλά έψαξα τρελά για να τη βρω... την πρώτη φορά που θα το ανοίξετε... να έχει μέσα Ελληνική sim... βλέπει οτι είναι για Ελλάδα και μόνο έτσι εμφανίζει το ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Σε Α71 έχω ένα φάκελο με δικούς μου ήχους κλίσεις και σε 4 από τις επαφές μου έχω ορίσει διαφορετικό ήχο κλίσης και δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά ενώ στις ρυθμίσεις των επαφών είναι εντάξει όταν με καλούν χτυπάει μόνο ο ήχος που έχω για τις άλλες επαφές. Κάνω επανεκκίνηση στο κινητό φτιάχνει για μία δύο κλίσεις αλλά μετά τα ίδια Για παράδειγμα ενώ σε μια επαφή έχω αυτό τον ήχο κλίσεις όταν με καλεί ακούγετε ο προεπιλεγμενος από τις ρυθμίσεις του κινητού Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Σε Α71 έχω ένα φάκελο με δικούς μου ήχους κλίσεις και σε 4 από τις επαφές μου έχω ορίσει διαφορετικό ήχο κλίσης και δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά ενώ στις ρυθμίσεις των επαφών είναι εντάξει όταν με καλούν χτυπάει μόνο ο ήχος που έχω για τις άλλες επαφές. Κάνω επανεκκίνηση στο κινητό φτιάχνει για μία δύο κλίσεις αλλά μετά τα ίδια Για παράδειγμα ενώ σε μια επαφή έχω αυτό τον ήχο κλίσεις όταν με καλεί ακούγετε ο προεπιλεγμενος από τις ρυθμίσεις του κινητούτότε ήχους βάλε τους έτσι : media /audio/ εδώ βάλε 3 φακέλους ringtones, alarm και notifications και ξανά δες το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 (edited) 13 ώρες πριν, ilka71 said: 15 ώρες πριν, Γιάννης said: Σε Α71 έχω ένα φάκελο με δικούς μου ήχους κλίσεις και σε 4 από τις επαφές μου έχω ορίσει διαφορετικό ήχο κλίσης και δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά ενώ στις ρυθμίσεις των επαφών είναι εντάξει όταν με καλούν χτυπάει μόνο ο ήχος που έχω για τις άλλες επαφές. Κάνω επανεκκίνηση στο κινητό φτιάχνει για μία δύο κλίσεις αλλά μετά τα ίδια Για παράδειγμα ενώ σε μια επαφή έχω αυτό τον ήχο κλίσεις όταν με καλεί ακούγετε ο προεπιλεγμενος από τις ρυθμίσεις του κινητού τότε ήχους βάλε τους έτσι : media /audio/ εδώ βάλε 3 φακέλους ringtones, alarm και notifications και ξανά δες το! Καλημερα Εφτιαξα τους φακελους οπως λες και στην καρτα sd και στο τηλεφωνο αλλα οταν παω να διαλλεξω αρχειο μου λεει λαθος τυπος αρχειου . Σε .mp3 τους εχω Αυτο συμβαινει οταν παω να ορισω ηχο με το Εξερευνηση αρχειων Με το SecSoundPicker δεν μπορω να επιλεγξω φακελο που τα εχω Τωρα ειδα οτι δεν με αφηνει ουτε το βασικο ringtone να αλλαξω και επιμενει στο "For a few dollars" Edited November 21, 2021 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 (edited) Ουφ !!!! Τη ζημια μου εκανε το "For a few dollars" Το εσβησα και ολα δουλευουν κανονικα . Το ξαναεβαλα σαν βασικο ηχο απο αλλο αρχειο Διορθωση: Τελικα χρειαστηκε να κανω επαναφορα εργοστασιακων για να λυθει το προβλημα Edited November 23, 2021 by Γιάννης 2 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Πως να ζητησω ανταπτορα για να συνδεσω με υπολογιστη με το original καλωδιο το κινητο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Εχω το εξης προβλημα με την λειτουργια του smart switch Χρησιμοποιησα original καλωδιο απο Α51 για να το συνδεσω με τον υπολογιστη αλλα οτι εκανε με ενα συμβατο που ειχα το κανει παλι .Καθε λιγο αποσυνδεεται το κινητο απο τον υπολογιστη Για να τα κατεφερω εκανα πανω απο 5-6 προσπαθειες Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 On 25/11/2021 at 9:01 ΠΜ, Γιάννης said: Πως να ζητησω ανταπτορα για να συνδεσω με υπολογιστη με το original καλωδιο το κινητο ? Θελεις ανταπτορα απο USB-A σε USB-C. Ή το αντίστοιχο καλώδιο. 1 Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Το τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με τις κλήσεις και στις δύο κάρτες SIM.Οταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούνε να χτυπάει μια φορά και μετά η κλήση μπαίνει σε προώθηση ενώ εγώ δε λαμβάνω καμία ειδοποίηση!Τίποτα!Αυτό δε συμβαίνει πάντα,αλλά συμβαίνει αρκετές φορές...Τι να κάνω?Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 (edited) Καλημέρα. Έρχεται στα Ευρώπας Android 12 πακέτο με UI4.1. 😎 Edited April 15, 2022 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 1 ώρα πριν, pavlidisc said: Καλημέρα. Έρχεται στα Ευρώπας Android 12 πακέτο με UI4.1. 😎 Τι διαφορες θα εχει ? Το UI4.1 τι ειναι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Έσκασε εχθές το βράδυ. Android 12. U.I 4.1 Patch Απριλίου. 😎 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 (edited) Με χειροκινητη αναζητηση μου ηρθε κι εμενα τωρα και την κατεβαζω Πως την ειδες ? Edited May 7, 2022 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 23 minutes ago, Γιάννης said: Με χειροκινητη αναζητηση μου ηρθε κι εμενα τωρα και την κατεβαζω Πως την ειδες ? ...κάτσε...ακόμα νωρίς είναι. Σε μισή μέρα τί να προλάβω να δω; 🙃 Το μόνο που μπορώ να πώ προς το παρόν είναι ότι χωρίς επαναφορά εργοστασιακών...όλα δείχνουν να δουλευουν σπέσιαλ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 1 ώρα πριν, pavlidisc said: ...κάτσε...ακόμα νωρίς είναι. Σε μισή μέρα τί να προλάβω να δω; 🙃 Το μόνο που μπορώ να πώ προς το παρόν είναι ότι χωρίς επαναφορά εργοστασιακών...όλα δείχνουν να δουλευουν σπέσιαλ. Δεν ειδα καμμια οπτικη διαφορα λιγο που το εψαξα ...Ποτε δεν κανω επαναφορα μετα απο αναβθμιση και δεν ειχα ποτε προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Καλησπέρα, την κατέβασα και εγώ μόλις ήρθε και για αρχή, έχω την αίσθηση ότι λαγγάρει λίγο. Έχει κάποιες αισθητικές διαφορές (πχ η εικόνα όταν φορτίζει) αλλά ουσιαστικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι σημαντικό. Δεν έκανα επαναφορά μετά την αναβάθμιση, απλώς έτρεξα το App Booster 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Αυτο το UI τι ειναι ? Δεν καταλαβα ουτε τι προσφερει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 On 9/5/2022 at 6:17 ΜΜ, Γιάννης said: Αυτο το UI τι ειναι ? Δεν καταλαβα ουτε τι προσφερει . Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς αλλά γενικά το UI είναι το User Interface, δλδ το περιβάλλον που βλέπει ο χρήστης. Ο κατασκευαστής του κινητού βάζει και βγάζει διάφορα χαρακτηριστικά, εφαρμογές, σχέδια κλπ. για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, για να το κάνει πιο ελκυστικό ή για άλλους λόγους. Στην περίπτωση αυτή η Samsung ονομάζει UI 4.1 το περιβάλλον που έχει βάλει πάνω από το Android 12. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babarou84 Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 (edited) On 10/10/2021 at 8:33 ΜΜ, smpt said: αρκεί να μην είναι από ιταλια. Εκει απαγορεύετε να έχουν ραδιόφωνο βάση νόμου Κινητό αγορασμένο για Ιταλία, όταν το ξεκίνησα δεν έχει, μετά από τρελό ψάξιμο... απλά όταν το ανοίγεις πρώτη φορά πρέπει να έχει Ελληνική sim... και μετά εμφανίζεται κανονικά... Καλημέρα ερώτηση... κάτοχος τους samsung a71 μετά την τελευταία αναβάθμιση δε μου βγάζει την υπογράμμιση σε κείμενο που γράφω και έχει λάθος... έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ On 7/5/2022 at 10:31 ΠΜ, pavlidisc said: Έσκασε εχθές το βράδυ. Android 12. U.I 4.1 Patch Απριλίου. 😎 Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε μου βγάζει την υπογράμμιση σε κείμενο που γράφω και έχει λάθος... έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Edited May 14, 2022 by Babarou84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που να πάω στις ρυθμίσεις ώστε όταν δέχομαι sms να μην ανάβει η οθόνη; μόνο στα sms μου το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, gavromania said: Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που να πάω στις ρυθμίσεις ώστε όταν δέχομαι sms να μην ανάβει η οθόνη; μόνο στα sms μου το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Ευχαριστώ!!! Δεν με αφηνει να σου γραψω εδω χωρις να ξερω γιατι και σου στειλα pm Edited May 14, 2022 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 49 minutes ago, Γιάννης said: Δεν με αφηνει να σου γραψω εδω χωρις να ξερω γιατι και σου στειλα pm Δεν ήρθε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts