RAVER Δημοσιεύτηκε July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2005 internet explorer + firefox μαζι?.μπορουν 2 bronswer να δουλευουνε ταυτοχρονα στο ιδιο pc,χωρις να δημιουργειται προβλημα.δηλαδη να εχω και τα δυο παραθηρα μαζι και να παιζω online games.να παιζω ξερη τετραδα και να ειμαι 2 παιχτες εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 χαλαρά. εγώ τρέξει πολλές φορές ffx+ie ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 gia online games den kserw, analogws an blepei to game tin ip sou alla ki apo firefox na to anoikseis 2 fores i apo IE to idio kanei, san na exeis anoiksei 1 firefox kai 1 IE Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 No Problem!!! Όλα καλά πηγαίνουν με both of them open.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Μια χαρά μπορούν να συνυπάρξουν αλλά στα on-line games σημασία έχει η ip σου και όχι ο browser Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Συνυπάρχουν. Και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα δυο ταυτόχρονα αρκετές φορές. Και opera έχω βάλει μαζί :happy: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.παρεπιμτωντος δουλεουν και οι δυο μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.παρεπιμτωντος δουλεουν και οι δυο μια χαρα. Έλα και μας άγχωσες :worry: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Filarakia einai :) Ta pane poli kala! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Σχετικό-άσχετο με το θέμα,έχω ff κλειστό,και μπαίνω απο ie στο myphone κανοκικά συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου.Κλείνω τον ie και αργότερα μπαίνω με ff.Γιατί μου δείχνει σαν να έχω μπει στο φόρουμ και χάνω τα νέα μηνύματα που έγιναν όσο είχα μπει με τον ie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Βασίλη αν κατάλαβα καλά την απορία σου, συμβαίνει το εξής..: το φόρουμ ουσιαστικά κρατάει το ίδιο login σου για 20 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος βλέπει τώρα το φόρουμ ,κλείσει τον browser και ξαναμπεί σε 15 λεπτά δεν θα του βγάλει τα νέα μηνύματα εδώ και 15 λεπτά αλλά θα έχει κρατήσει ως τελευταία ώρα εισόδου την προηγούμενη φορά που είχε μπει,δηλαδή ουσιαστικά την προτελευταία... ο browser δε , δεν παίζει ρόλο στα νέα μηνύματα...είναι λειτουργία καθεαυτή του φόρουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousok Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 αν δεν κανω λαθος υπαρχουν και forum που κρατανε το login για παραπανω και απο 30 λεπτα.συγκεκριμενα εμενα μου ετυχε να εχς κανει login σε ενα forum και ενω ειχα κλησει το browser αυτο δεν με εκανε logout.Με αποτελεσμα να κανω logout μετα απο 3 ωρες που ξαναμπηκα και ειδα οτι ημουν ακομα μεσα. Παράθεση www.e-igoumenitsa.gr Η πόλη μας Online www.roussanoglou-travel.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Βασίλη αν κατάλαβα καλά την απορία σου, συμβαίνει το εξής..: το φόρουμ ουσιαστικά κρατάει το ίδιο login σου για 20 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος βλέπει τώρα το φόρουμ ,κλείσει τον browser και ξαναμπεί σε 15 λεπτά δεν θα του βγάλει τα νέα μηνύματα εδώ και 15 λεπτά αλλά θα έχει κρατήσει ως τελευταία ώρα εισόδου την προηγούμενη φορά που είχε μπει,δηλαδή ουσιαστικά την προτελευταία... ο browser δε , δεν παίζει ρόλο στα νέα μηνύματα...είναι λειτουργία καθεαυτή του φόρουμ... Ναι Νίκο αυτό αλλά με την μόνη διαφορά ότι το δεύτερο login το έκανα με τον firefox.Όταν μπήκα με τον ff ήταν σαν να είχα ήδη μπει με αυτόν στο φόρουμ ενώ στην ουσία είχα μπει με τον explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts