jimlost Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το δικό μου είναι 12/256 και 4 ημερών. Φοράω 10άρα κι έχω κοντά 5 ώρες στο 50% με χρήση μόνο 4g και μπόλικες φωτογραφίες. Σούπερ, όχι απλώς καλά! 5 ώρες οθόνη,με χρήση 4G και φωτογραφίες και είσαι στο 50% μπαταρία;;; Πιστεύω ότι κανείς κάποιο λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 5 ώρες οθόνη,με χρήση 4G και φωτογραφίες και είσαι στο 50% μπαταρία;;; Πιστεύω ότι κανείς κάποιο λάθος... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Εγω Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Εγω Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε εντάξει περίπου 7 ώρες SOT είσαι... + την γρήγορη φόρτιση... μια χαρά είναι Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Εχει κανει καποιος δοκιμη για τη διαρκειας μπαταριας με 60 και με 90 Hz? Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ο δικός μου χρόνος με καρφί 90hz. Ξέχασα να τονίσω. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλά τα πήγε νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Οσοι ενδιαφερονται για αγορα απο Amazon.es ας βιαστουν. Ξεπουλησε το μπλε και εχει μεινει μονο το λευκο. Μολις παρηγγειλα και εγω ενα. Υπομονη 2 βδομαδες(!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Οσοι ενδιαφερονται για αγορα απο Amazon.es ας βιαστουν. Ξεπουλησε το μπλε και εχει μεινει μονο το λευκο. Μολις παρηγγειλα και εγω ενα. Υπομονη 2 βδομαδες(!!!)3 εβδομάδες Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Φιλικά, επειδή βλέπω αγγελίες "σκότωμα" μεταχειρισμένων ημερών από Amazon, γιατί δεν τα στέλνετε πίσω για full refund στην Amazon και να μην παρακαλάτε τον καθένα για πώληση; Ή σταμάτησε πλέον τις επιστροφές κινητών; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Φιλικά, επειδή βλέπω αγγελίες "σκότωμα" μεταχειρισμένων ημερών από Amazon, γιατί δεν τα στέλνετε πίσω για full refund στην Amazon και να μην παρακαλάτε τον καθένα για πώληση; Ή σταμάτησε πλέον τις επιστροφές κινητών; Εγώ κουράστηκα..δεν ασχολούμαι άλλο με δαυτους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Οσοι ενδιαφερονται για αγορα απο Amazon.es ας βιαστουν. Ξεπουλησε το μπλε και εχει μεινει μονο το λευκο. Μολις παρηγγειλα και εγω ενα. Υπομονη 2 βδομαδες(!!!) Έπρεπε να το βάλει express μεταφορά, σε 4 μέρες θα το είχες, φυσικά θα πλήρωνες ένα ποσόν παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Έπρεπε να το βάλει express μεταφορά, σε 4 μέρες θα το είχες, φυσικά θα πλήρωνες ένα ποσόν παραπάνω. Με 8 ευρω standard shipping παραλαβη 19/5 Με 18 ευρω express shipping παραλαβη 14/5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τεράστιο πρόβλημα οι ειδοποιήσεις σε Facebook messenger Όποιος έχει τη λύση να μας την πει Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τεράστιο πρόβλημα οι ειδοποιήσεις σε Facebook messenger Όποιος έχει τη λύση να μας την πει Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι πρόβλημα έχεις φίλος?? μια χαρά έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις .. στην ώρα τους κ με αριθμό πχ 2viber..2 messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Πες.μου ρυθμίσεις Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τεράστιο πρόβλημα οι ειδοποιήσεις σε Facebook messenger Όποιος έχει τη λύση να μας την πει Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλες οι ειδοποιήσεις καρφί. Σε όλα! Gmail, Yahoo mail, Viber, Insta, Messenger, Telegram κ.α. Μυρίζομαι ότι έκανες μεγάλη αναβάθμιση χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή. Ποια έκδοση φοράς; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Πες.μου ρυθμίσεις Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω κάνει εγώ κάτι..από μόνο του..μήπως αυτό που λέει ο φίλος?πηγές από Android 9-10 χωρίς φορμάτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν έχω κάνει εγώ κάτι..από μόνο του..μήπως αυτό που λέει ο φίλος?πηγές από Android 9-10 χωρίς φορμάτ?? Εγώ που πήγα σε Android 10 μετά από λίγες ώρες λειτουργίας του τηλεφώνου στο 9 χωρίς format... γι αυτό έχω 7 ώρες SOT στην καλύτερη?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλό είναι μετά από αναβάθμιση android να γίνεται factory reset, και εφόσον το έκανες όταν το πήρες έπρεπε πριν το στήσιμο να κάνεις ένα reset. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikGR Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Πες.μου ρυθμίσεις Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αλήθεια είναι ότι τκ fb και κυρίως το messenger δυσλειτουργουν! Ναι οι ειδοποιήσεις έρχονται αλλά συνήθως όταν πατάω να μου ανοίξει το μήνυμα που μου ήρθε στο messenger δεν ανοίγει το pop up συνομιλίας ! Πρέπει να πάω να ανοίξω την εφαρμογή. Measenger και μετά μου ανοίγει το pop up...σαν να το έχει κρατημένο στην ουρά... Επίσης πολλές φορές κλαίει και κάνει ακαταλαβιστικα πάσης φύσεως... C.26 από androis 9 σε 10 με επαναφορά εργοστασιακών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Οντως ούτε εγώ έκανα επαναφορά ρυθμίσεων Από τη μετάβαση μεταξύ λειτουργικων Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Κάντε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Όλα λειτουργούν ρολόι παίδες Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Βαριέμαι το στήσιμο από.το μηδέν.... Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεκτό. Αλλά έτσι θάβεις αδίκως τη συσκευή που λειτουργεί απροβλημάτιστα. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts