Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets


AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ'οτι φαίνεται πολύς κόσμος έχει αγοράσει κάποιο φθηνό κινέζικο ανώνυμο tablet, και πιστεύω θα ήταν χρήσιμο αν συγκεντρώναμε έστω και επιγραμματικά τις εντυπώσεις μας τουλάχιστον για όποιον σκοπεύει να αγοράσει στο μέλλον.

 

Κάνοντας την αρχή, όπως έγραψα και σε άλλο thread, αρχικά προσανατολιζόμουνα στο Xoom, λόγω της τρελλής πτώσης της τιμής του. Τελικά μετά από ακόμη περισσότερο ψάξιμο και διάβασμα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήταν συμφερότερο να αγοράσω 2 φθηνά tablets σε τιμή χαμηλότερη του ενός φθηνού Xoom. Φυσικά σε αυτό έπειξε ρόλο και ο γιος μου διότι με το που μυρίστηκε ότι ψήνομαι για tablet μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε ή τι θα γινόταν αν έπαιρνα το Xoom ή το όποιο Xoom τελικά.

 

Οπότε αποφάσισα να αγοράσω ένα για μένα και ένα για τον μικρό. Για μένα πήρα το Flytouch Capacitive, θα μου έρθει σε περίπου 20 ημέρες. Για τον μικρό πήρα το Quicksilver C7, το οποίο μου ήρθε σήμερα. Σύνολο και τα δύο 428 ευρώ από Ελλάδα.

 

Πρώτες εντυπώσεις είναι ότι τα σπάει κανονικά. Πολύ ελαφρύ, super γρήγορο, με όλες τις απαραίτητες εισόδους και παίζει τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να του κουμπώσω ένα USB stick με το RIO 3D(Side by side) σε full hd MKV. Προηγουμένως έιχα εγκαταστήσει τον Mobo player φυσικά. Συνδέω το Quicksilver στον ενισχυτή και μέσα από τον Optoma 3D-XL κατευθείαν στον προτζεκτορα. Αποτέλεσμα? Το συγκεκριμένο tablet εκτός από όλα τα άλλα είναι και ένας εξαιρετικός media player. Δεν περίμενα ότι θα παίξει 3D ταινία, αλλά το έκανε. Ο Telechips TCC8803 που φοράει αποδυκνύεται πολύ δυνατός τελικά. Είχα διαβάσει για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, αλλά αν δεν το δεις με τα μάτια σου.....

 

Τελος πάντων, το θέμα είναι ότι έχουμε πάθει πλάκα οικογενειακώς με το μηχανάκι :) Με το που θα μου έρθει και το Flytouch θα γράψω εντυπώσεις. Μέχρι τότε θα βολευτώ(ελπίζω) με το Quicksilver.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας..και εγω σκεφτομαι να αγορασω μαι ταμπλετα γιατι πιστευω θα με διευκολυνε απιστευτα..δεν εχω τρομερες απαιτησεις,αρχεια pdf,σερφαρισμα στο νετ ειναι το μονο που με ενδιαφερει!Και αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι καινουριο περα απο τις Quicksilver C7 και archos 70 internet tablet?Ποια μου προτεινετε? :)

Dont worry Be happy

Nexus s!!!!

Link to comment
Share on other sites

Όπως διαπιστώνουμε όλοι καθημερινά, το ενδιαφέρον για οικονομικά Android tablets αυξάνεται. Επίσης αυξάνεται και ο αριθμός των διαθέσιμων επιλογών, κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για τον υποψήφιο αγοραστή. Η πληθώρα όμως των διαθέσιμων μοντέλων ενδέχεται να δημιουργήσει και σύγχυση αναφορικά με το ποιο μοντέλο είναι το ιδανικό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Πέρα από αυτό, σύγχυση μπορεί να προκληθεί και σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαφόρων μοντέλων και ιδίως με το ποια πρέπει να είναι αυτά έτσι ώστε το Android tablet που θα επιλεγεί να πληρεί τις προυποθέσεις και να έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται ή αυτά που θέλει ο υποψήφιος κάτοχος του.

 

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, πιστεύουμε ότι θα ήταν χρήσιμο να παραθέσουμε τα 10 βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξει και να επιβεβαιώσει ο υποψήφιος αγοραστής πριν την αγορά ενός Android tablet.

 

 

1. Συνειδητοποιημένη αγορά

 

Θεωρούμε ότι αυτό είναι το πλέον βασικό σημείο και πρέπει προσεχθεί ιδιαίτερα. Τα Android tablets με την ταχύτατη ανάπτυξη και προώθηση τους παγκοσμίως εξελλίσονται σε μία συσκευή που οι περισσότεροι θα ήθελαν ή θέλουν να αποκτήσουν άμεσα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται συχνά παρορμητικές αγορές που μετά από σύντομο ενδεχομένως χρονικό διάστημα, να αποδεικνύονται λανθασμένες στην συνείδηση του αγοραστή είτε λόγω τεχνικών προβλημάτων και δυσκολιών είτε λόγω της διαπίστωσης ότι δεν ήταν ακόμη αναγκαία μία τέτοια αγορά.

 

Όπως δείχνουν οι εξελίξεις τα Android tablets σύντομα θα αντικαταστήσουν τόσο τα netbooks όσο και τα laptops, πάντα κατά την προσωπική μας εκτίμηση. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι τόσο για την πλήρη αξιοποίηση του Android tablet που θέλουν να αγοράσουν όσο και για το ότι το μοντέλο της επιλογής τους είναι αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες για τις οποίες το επέλεξαν.

 

 

2. Εξακρίβωση και επαλήθευση των τεχνικών χαρκτηριστικών

 

Ένα από τα πλέον ενφιαφέροντα και δύσκολα σημεία σε ότι αφορά την αγορά ενός Android tablet είναι το TechSpecs Hunting & Verification όπως αποκαλείται από την τεχνική ομάδα του e-tablet.

 

Έχει παρατηρηθεί ότι για πολλά και διάφορα μοντέλα είτε δημοφιλή είτε όχι, υπάρχει πολλές φορές ασυμφωνία στις περιγραφές των τεχνικών χαρακτηριστικών τους από διαφορετικές πηγές στις οποίες αναφέρονται. Επίσης υπάρχουν μοντέλα τα οποία αναφέρονται μόνο από μια πηγή και πολύ συχνά δεν υπάρχει η δυνατότητα επαλήθευσης τουλάχιστον ότι το μοντέλο αυτό είναι υπαρκτό ή διαθέσιμο για άμεση παραγγελία.

 

Όπως είναι λογικό, αυτή η κατάσταση δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και αβεβαιότητα στον υποψήφιο αγοραστή και για αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι το “κυνήγι” των τεχνικών προδιαγραφών, η εξακρίβωση και επαλήθευση τους από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές είναι επίπονη μεν απαραίτητη δε για να διασφαλιστεί όσο γίνεται περισσότερο μία επιτυχημένη αγορά.

 

 

3. Android 2.2 Froyo και άνω

 

Το Android 2.2 Froyo θα πρέπει να είναι η έκδοση που θα πρέπει να τρέχει οποιοδήποτε tablet ώστε να είναι δυνατή η πλήρης περιήγηση στο internet.

 

Στην παγκόσμια αγορά υπάρχουν ακόμη συσκευές που τρέχουν Android 2.1 σε πολύ προσιτές τιμές. Το μεγάλο μειονέκτημα του Android 2.1 είναι ότι δεν υποστηρίζει flash περιεχόμενο, περιορίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπειρία της περιήγησης στο διαδίκτυο καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των websites και εφαρμογών βασίζονται στο flash. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση κάποιο Android tablet να τρέχει Android 2.2 αλλά να μην υποστηρίζει flash λόγω της χαμηλής ισχύος του επεξεργαστή που διαθέτει καθώς το flash απαιτεί μία ελάχιστη επεξεργαστική ισχύ άνω των 600Mhz.

 

Το Android 2.2 εκτός του γεγονότος ότι υποστηρίζει flash περιεχόμενο, περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές βελτιώσεις, ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί και το ότι η πλειοψηφία των εφαρμογών και ειδικά των καινούργιων, απαιτούν τουλάχιστον Android 2.2 για να εγκαταστηθούν και να λειτουργήσουν.

 

 

4. Επεξεργαστής 1Ghz και 512MB RAM

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Android tablets σήμερα διαθέτουν τουλάχιστον 512ΜΒ μνήμης RAM και επεξεργαστή ταχύτητας 1Ghz, χαρακτηριστικά τα οποία είναι και τα ελάχιστα που πρέπει να διαθέτει ένα tablet για να μπορέσει να αποδώσει σωστά σε όλους τους τομείς.

 

Συσκευές με 256ΜΒ RAM και 600-800Mhz επεξεργαστή είναι κατά βάση το ίδιο λειτουργικές όμως υπολείπονται σε ταχύτητα και δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο και πιο απαιτητικών παιχνιδιών.

 

 

5. 3G internet και δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων

 

Δύο δυνατότητες τις οποίες πολλοί χρήστες θεωρούν απoλύτως απαραίτητες ή το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι αφ’ενός μεν ότι το ενσωματωμένο 3G ανεβάζει το κόστος της συσκευής προσθέτοντας και ένα έξτρα μηνιαίο κόστος για την συνδρομή, αφ’ετέρου δε καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια μειώνοντας την διάρκεια της μπαταρίας κατά πολύ, ενώ έχουν παρατηρηθεί και πολλές δυσκολίες στην σωστή ρύθμιση και λειτουργία του 3G είτε ενσωματωμένου είτε με την χρήση ενός εξωτερικού USB modem.

 

 

6. Συνδεσιμότητα και Υποδοχές

 

Τα περισσότερα Android tablets που είναι διαθέσιμα σήμερα περιλαμβάνουν τουλάχιστον μια υποδοχή mini USB, μία miniHDMI, μία MicroSD και είσοδο ακουστικών. Υπάρχουν βέβαια και πολλά μοντέλα που διαθέτουν περισσότερες υποδοχές παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές στον χρήστη.

 

Η προσωπική μας άποψη είναι ότι οι βασικές υποδοχές(και σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον μία είσοδος USB και MicroSD), όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, θα πρέπει να υπάρχουν ώστε ο χρήστης να μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο την συσκευή του με τους λιγότερους δυνατούς περιορισμούς.

 

Ένα σημείο που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι η έξοδος mini HDMI την οποία τα περισσότερα tablets διαθέτουν. Σύμφωνα με αναφορές μελών από forums σε όλο τον κόσμο προκύπτει ότι πολλές φορές δεν υπάρχει σήμα εικόνας στην τηλεόραση αφού έχει συνδεθεί μέσω της εξόδου HDMI ενός tablet. Οι αναφορές περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα μοντέλων. Παραδόξως, για τα ίδια μοντέλα που άλλοι χρήστες αναφέρουν πρόβλημα στο HDMI, άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπισαν ποτέ κανένα πρόβλημα και ότι η σύνδεση ήταν απολύτως λειτουργική.

 

Το συγκεκριμένο θέμα το διερευνήσαμε και σύμφωνα πάντα με τις αναφορές των ίδιων των χρηστών που αντιμετώπισαν αυτού του είδους το πρόβλημα διαπιστώθηκε ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων η ανυπαρξία εικόνας στην τηλεόραση δεν οφείλεται σε ελλατωματικότητα της εξόδου HDMI του tablet(ειδικά από την στιγμή που η σύνδεση του καλωδίοιυ στο tablet αναγνωρίζεται αμέσως) αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν είναι συμβατή με το tablet που έχει συνδεθεί σε ότι αφορά τις εισόδους-εξόδους HDMI που διαθέτουν. Επίσης, το πρόβλημα αυτό είναι δυνατόν να οφείλεται στο καλώδιο HDMI που χρησιμοποιήθηκε για την σύνδεση(καθώς ασυμβατότητα μπορεί να υπάρχει και στο καλώδιο σε σχέση με το tablet), όπου με την χρήση ενός άλλου HDMI καλωδίου η σύνδεση έγινε με επιτυχία.

 

 

7. Δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 3.0 και άνω

 

Το Android 3.0 Honeycomb εμφανίστηκε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα στα tablets των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, και η δυνατότητα αναβάθμισης ενός οικονομικού Android tablet στο Honeycomb αποτελεί κριτίριο αγοράς για μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού.

 

Αρχικά είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το Android 3.0 Honeycomb είχε ως ελάχιστες απαιτήσεις διπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM και οθόνη ανάλυσης 1280 x 720. Αποδείχτηκε όμως ότι αυτές ήταν οι προτεινόμενες προδιαγραφές και όχι οι ελάχιστες.

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε tablet με επεξεργαστή 1Ghz, 512ΜΒ RAM και οθόνη ανάλυσης μικρότερη από 1280 x 720, μπορεί να δεχθεί και να τρέξει Android 3.0 Honeycomb. Το αν θα γίνει αυτό και πότε εξαρτάται από τον κατασκευαστή και τους ανεξάρτητους χομπίστες ή επαγγελματίες developers που ειδικεύονται στον προγραμματισμό custom roms.

 

 

8. Μπαταρία

 

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός tablet που αποτελεί και βαρόμετρο για την τελική επιλογή. Στον θέμα της διάρκειας της μπαταρίας υπάρχει επίσης μεγάλη σύγχυση καθώς πολλές φορές αναφέρονται από διαφορετικές πηγές τόσο διαφορετικές χωρητικότητες όσο και χρονικές διάρκειες για το ίδιο μοντέλο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από αναφορές χρηστών αλλά και από την προσωπική μας ενασχόληση και εμπειρία, η πλειοψηφία των tablets έχει μία μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας από 3 εώς 5 ώρες ανάλογα με την χρήση και τις ρυθμίσεις, καθώς είναι γνωστό ότι με μειωμένη φωτεινότητα, χαμηλότερη ένταση ήχου και το wi-fi απενεργοποιημένο αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας.

 

 

9. Υποστήριξη από τον κατασκευαστή, τους developers και τον πωλητή

 

Εξαιρετικής σημασίας είναι η υποστήριξη από την τριπλέτα κατασκευαστή-developers-πωλητή. Αν υπάρχει υποστήριξη και από τους τρεις διασφαλίζεται η χρηστικότητα του tablet για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται σε παραγωγή και η επίλυση των όποιων προβλημάτων με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

 

Η διερεύνηση και εξακρίβωση της δυνατότητας υποστήριξης από τον κατασκευαστή, τους developers και τον πωλητή, στον τομέα του ο καθένας, είναι από τα πιο ουσιώδη και σημαντικά θεματα που πρέπει να είναι γνωστά πριν την αγορά ενός tablet.

 

 

10. Αγορά από το εξωτερικό

 

Ο πλέον διαδεδομένος προς το παρόν τρόπος αγοράς με βάση τις αναφορές μελών του myphone. Καθώς το θέμα έχει αναφερθεί πολλές φορές και αναλυθεί στο μέγιστο, θα αναφέρουμε το ένα βασικό πλεονέκτημα και μειονέκτημα που θεωρούμε ότι έχει η αγορά από το εξωτερικό.

 

Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί ο αγοραστής φαινομενικά να εξοικονομεί κάποιο ποσό. Αυτό βέβαια ισχύει μόνο με την προυπόθεση ότι το προιόν θα εισαχθεί με κάποιον από τους πλάγιους τρόπους που χρησιμοποιούνται κατά κόρον για να μην επιβαρυνθεί με εκτελωνιστκά ούτε και με τον ανάλογο ΦΠΑ.

 

Το μειονέκτημα είναι ότι στην απευκτέα περίπτωση παρουσίασης τεχνικού προβλήματος το όποιο κέρδος εξανεμίζεται σε μεγάλο βαθμό από το κόστος αποστολής του προιόντος προς επισκευή ή αντικατάσταση, και χωρίς να συνυπολογίσουμε τον ενδιάμεσο χρόνο που θα απαιτηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά η επικοινωνία και η συννενόηση αναφορικά με το πρόβλημα και τον τρόπο επίλυσης του με τον πωλητή.

 

Disclaimer : To e-tablet σε καμμία περίπτωση δεν επικροτεί και δεν ενθαρρύνει κανέναν άλλο τρόπο αγοράς και εισαγωγής προιόντων πλην του νομίμου. Όλα τα προιόντα του e-tablet συνοδεύονται από όλα τα νόμιμα έγγραφα εισαγωγής και εκτελωνισμού όπου αυτό απαιτείται, και πωλούνται με νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο.

 

Πιστεύουμε ότι βρήκατε χρήσιμες τις πληροφορίες που παραθέσαμε και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για την ανάγνωση τους.

Edited by e_tablet

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας..και εγω σκεφτομαι να αγορασω μαι ταμπλετα γιατι πιστευω θα με διευκολυνε απιστευτα..δεν εχω τρομερες απαιτησεις,αρχεια pdf,σερφαρισμα στο νετ ειναι το μονο που με ενδιαφερει!Και αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι καινουριο περα απο τις Quicksilver C7 και archos 70 internet tablet?Ποια μου προτεινετε? :)

 

Για διαβασμα και σερφαρισμα ισως να σε βόλευε και κατι λίγο μεγαλυτερο σε οθονη. Το διαβασμα στα 7ιντσα δεν ειναι και το ιδανικοτερο. Αν η οθονη δεν σε ενδιαφερει να ειναι οπωσδηποτε capacitive, το MID 820 θα μπορουσε να ειναι μια πολυ καλη λυση.

 

Υπαρχει και video review τοσο για το MID 820, όσο και για το QuickSilver C7

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ενος tablet ιδιου που πουλατε (e tablet) απο να το αγορασει καποιος απο το εξωτερικο. διαπιστωσα τιμες στα ιδια tablet ιδια μαρκα διαφορα τιμης προς τα επανω 30-40 ευρω εαν εχετε τετοιες τιμες γιατι να το παρω απο εσας και οχι απο το internet????? :confused:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ενος tablet ιδιου που πουλατε (e tablet) απο να το αγορασει καποιος απο το εξωτερικο. διαπιστωσα τιμες στα ιδια tablet ιδια μαρκα διαφορα τιμης προς τα επανω 30-40 ευρω εαν εχετε τετοιες τιμες γιατι να το παρω απο εσας και οχι απο το internet????? :confused:

 

Για την υποστήριξη και την σιγουριά οτι ΔΕΝ θα έχεις τελωνείο..... :)

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ενος tablet ιδιου που πουλατε (e tablet) απο να το αγορασει καποιος απο το εξωτερικο. διαπιστωσα τιμες στα ιδια tablet ιδια μαρκα διαφορα τιμης προς τα επανω 30-40 ευρω εαν εχετε τετοιες τιμες γιατι να το παρω απο εσας και οχι απο το internet????? :confused:

 

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο γεγονός ότι οι εισαγωγές μας είναι νόμιμες, πράγμα που σημαίνει ότι καταβάλλουμε τόσο τα τέλη εκτελωνισμού όσο και τον ΦΠΑ επί της αξίας εισαγωγής των προιόντων. Εκτός αυτού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ως εταιρεία είναι απαραίτητο να λάβουμε και ένα ποσοστό κέρδους ώστε να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε όπως και όλες οι εταιρείες παγκοσμίως.

 

Οι μειωμένες τιμές των ίδιων προιόντων στο ιντερνετ ισχύουν όταν ο αγοραστής δεν χρειάζεται να καταβάλλει κανένα έξτρα ποσό για τον εκτελωνισμό και ΦΠΑ. Σε περίπτωση όμως που το προιόν δεν "περάσει" σαν δώρο από το τελωνείο και υπάρξει περαιτέρω έλεγχος, τότε ο αγοραστής θα αναγκαστεί να καταβάλλει τα τέλη εκτελωνισμού και ΦΠΑ για την πραγματική αξία που καταβλήθηκε. Η διαφορά που θα κληθεί να πληρώσει ο αγοραστής ενδέχεται να υπερβεί τα ευρώ της διάφοράς που ανέφερες.

 

Σε περίπτωση βλάβης του προιόντος, καθώς στις αγορές απο το ιντερνετ τα tablets δεν ελέγχονται σχεδόν καθόλου για την σωστή λειτουργία τους, και αν υπάρξει ανάγκη επιστροφής του στον πωλητή τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν τον αγοραστή και είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό.

 

Εννοείται βέβαια ότι υπάρχουν και οι σωστές εταιρείες στο εξωτερικό που κάνουν επαγγελματική δουλειά. Σε κάθε περίπτωση η δική μας συμβουλή είναι "αγοράζω νόμιμα και με ξεκάθαρους όρους, εξυπηρέτουμαι γρήγορα και αποτελεσματικά, από οπουδήποτε και αν επιλέξω να αγοράσω".

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο γεγονός ότι οι εισαγωγές μας είναι νόμιμες, πράγμα που σημαίνει ότι καταβάλλουμε τόσο τα τέλη εκτελωνισμού όσο και τον ΦΠΑ επί της αξίας εισαγωγής των προιόντων. Εκτός αυτού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ως εταιρεία είναι απαραίτητο να λάβουμε και ένα ποσοστό κέρδους ώστε να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε όπως και όλες οι εταιρείες παγκοσμίως.

 

Οι μειωμένες τιμές των ίδιων προιόντων στο ιντερνετ ισχύουν όταν ο αγοραστής δεν χρειάζεται να καταβάλλει κανένα έξτρα ποσό για τον εκτελωνισμό και ΦΠΑ. Σε περίπτωση όμως που το προιόν δεν "περάσει" σαν δώρο από το τελωνείο και υπάρξει περαιτέρω έλεγχος, τότε ο αγοραστής θα αναγκαστεί να καταβάλλει τα τέλη εκτελωνισμού και ΦΠΑ για την πραγματική αξία που καταβλήθηκε. Η διαφορά που θα κληθεί να πληρώσει ο αγοραστής ενδέχεται να υπερβεί τα ευρώ της διάφοράς που ανέφερες.

 

Σε περίπτωση βλάβης του προιόντος, καθώς στις αγορές απο το ιντερνετ τα tablets δεν ελέγχονται σχεδόν καθόλου για την σωστή λειτουργία τους, και αν υπάρξει ανάγκη επιστροφής του στον πωλητή τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν τον αγοραστή και είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό.

 

Εννοείται βέβαια ότι υπάρχουν και οι σωστές εταιρείες στο εξωτερικό που κάνουν επαγγελματική δουλειά. Σε κάθε περίπτωση η δική μας συμβουλή είναι "αγοράζω νόμιμα και με ξεκάθαρους όρους, εξυπηρέτουμαι γρήγορα και αποτελεσματικά, από οπουδήποτε και αν επιλέξω να αγοράσω".

 

εως ενα μερος απο αυτα που λετε εχετε δικιο περι νομιμου κερδους ομως οταν μπορω να το παρω 130 ευρω rena 3 gps +30 μεταφορικα χωρις τελωνειο και με εγγυηση υπαρχει μια διαφορα της ταξεως 89 ευρω στην τιμη απο εσας διοτι μεταφορικα βαρυνουν και τις δικε σας αγορες και οταν εισαγετε ποσοτητες μικραινει και το κοστος σε δυσκολους καιρους θα το λαβω σοβαρα υποψειν και επιπλεον με υποστηριξη πλουσια απο updated σε rom και αλλα ... ανεφερα το rena 3 σαν παραδειγμα εχετε και αλλα με επισης μεγαλη διαφορα τιμης .......:) απλως εκφραζω την αποψη μου χωρις καποια( εμπαθεια ) απεναντι στην εταιρια σας η σε καποια αλλη ελληνικων συμφεροντων και με γνωμων το δικο μου συμφερον......

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Link to comment
Share on other sites

εως ενα μερος απο αυτα που λετε εχετε δικιο περι νομιμου κερδους ομως οταν μπορω να το παρω 130 ευρω rena 3 gps +30 μεταφορικα χωρις τελωνειο και με εγγυηση υπαρχει μια διαφορα της ταξεως 89 ευρω στην τιμη απο εσας διοτι μεταφορικα βαρυνουν και τις δικε σας αγορες και οταν εισαγετε ποσοτητες μικραινει και το κοστος σε δυσκολους καιρους θα το λαβω σοβαρα υποψειν και επιπλεον με υποστηριξη πλουσια απο updated σε rom και αλλα ... ανεφερα το rena 3 σαν παραδειγμα εχετε και αλλα με επισης μεγαλη διαφορα τιμης .......:) απλως εκφραζω την αποψη μου χωρις καποια( εμπαθεια ) απεναντι στην εταιρια σας η σε καποια αλλη ελληνικων συμφεροντων και με γνωμων το δικο μου συμφερον......

 

viotos σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου σχετικά με τα προιόντα μας και για τις απόψεις σου.

 

Θα σε παρακαλούσαμε να παρατηρείς λίγο πιο προσεκτικά όλα τα στοιχεία πριν αναφερθείς σε αυτά δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις καθώς η διαφορά στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι 89€ αλλά 59€ και η οποία εξανεμίζεται αν για οποιαδήποτε λόγο έχεις την "ατυχία" να ελεγχθεί περαιτέρω η παραγγελία σου κατά την άφιξη της στην Ελλάδα.

 

Πέραν τούτου κανένας δεν αναγκάζει κανέναν να αγοράσει απο κάπου συγκεκριμένα. Αν ο οποιοσδήποτε επιλέξει να αγοράσει από το εξωτερικό για να γλυτώσει τα όποια έξτρα κόστη, σεβαστή η απόφαση του.

 

Εμείς επιμένουμε και υποστηρίζουμε τις νόμιμες συνδιαλλαγές με σεβασμό στον πελάτη και σκοπό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εξυπηρέτηση του.

 

Είμαστε σίγουροι ότι η αγορά που θα επιλέξεις να κάνεις από όπου και αν είναι αυτή θα είναι η καλύτερη δυνατή.

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

vioto η δική μου εμπειρία αν την διάβασες με την Κίνα απευθείας και με σοβαρή εταιρεία από εκεί ήταν αστα να πάνε. Και έγω μια τέτοια άποψη είχα για το e-tablet μέχρι που την έπαθα και έμαθα. Είχα παραγείλει το rena, μου έρθε όλα ωραία, πλήρωσα τελωνείο και ήρθε χτυπημένο από Κινα. Πλήρωσα τα μεταφορικά για πίσω και σε κάτι μήνες μου βάλανε τα λεφτά μόνο τις αγοράς πίσω! Και μέχρι να συννεοηθώ άστα!

 

Το ξαναπήρα τελικά από τα παιδιά. είναι επαγγελματίες ότι και να λέμε. Είναι από τις αγορές που χάρηκα. 2 φορές που χρειάστηκα βοήθεια έγραψα mail και μπαμ σε μία μέρα απάντηση. Νομίζω θέλει πάντα προσοχή και ψάξιμο!

 

Παίδες στο e-tablet τα χαιρετισματα μου.

 

 

 

 

εως ενα μερος απο αυτα που λετε εχετε δικιο περι νομιμου κερδους ομως οταν μπορω να το παρω 130 ευρω rena 3 gps +30 μεταφορικα χωρις τελωνειο και με εγγυηση υπαρχει μια διαφορα της ταξεως 89 ευρω στην τιμη απο εσας διοτι μεταφορικα βαρυνουν και τις δικε σας αγορες και οταν εισαγετε ποσοτητες μικραινει και το κοστος σε δυσκολους καιρους θα το λαβω σοβαρα υποψειν και επιπλεον με υποστηριξη πλουσια απο updated σε rom και αλλα ... ανεφερα το rena 3 σαν παραδειγμα εχετε και αλλα με επισης μεγαλη διαφορα τιμης .......:) απλως εκφραζω την αποψη μου χωρις καποια( εμπαθεια ) απεναντι στην εταιρια σας η σε καποια αλλη ελληνικων συμφεροντων και με γνωμων το δικο μου συμφερον......
Link to comment
Share on other sites

vioto η δική μου εμπειρία αν την διάβασες με την Κίνα απευθείας και με σοβαρή εταιρεία από εκεί ήταν αστα να πάνε. Και έγω μια τέτοια άποψη είχα για το e-tablet μέχρι που την έπαθα και έμαθα. Είχα παραγείλει το rena, μου έρθε όλα ωραία, πλήρωσα τελωνείο και ήρθε χτυπημένο από Κινα. Πλήρωσα τα μεταφορικά για πίσω και σε κάτι μήνες μου βάλανε τα λεφτά μόνο τις αγοράς πίσω! Και μέχρι να συννεοηθώ άστα!

 

Το ξαναπήρα τελικά από τα παιδιά. είναι επαγγελματίες ότι και να λέμε. Είναι από τις αγορές που χάρηκα. 2 φορές που χρειάστηκα βοήθεια έγραψα mail και μπαμ σε μία μέρα απάντηση. Νομίζω θέλει πάντα προσοχή και ψάξιμο!

 

Παίδες στο e-tablet τα χαιρετισματα μου.

 

οπως τονισα και στο post που εκανα ειπα την γνωμη μου λαμβανοντας υποψειν και το δικο μου συμφερον και αναφερομαι σε τιμες πωλησης οσο για εμπειρειες απο σερβις και εξυπηρετηση ειναι αναλογως την εταιρια που θα πεσεις τιμη πωλησης και κοστος ειναι σημαντικος παραγοντας αγορας . εχω τηλεφωνο στο σερβις της vodafon εδω και ενα μηνα και ακομα περιμενω να φιαχτει και ειναι μεσα στην εγγυηση η διαφορα τιμης που ειπα ειναι 73 ευρω σε σαιτ του εξωτερικου στα 195 $ τιμη πωλησης το rena3 και σε αλλο τιμη 130 ευρω +30 μεταφορικα ουτε δημιουργω λαθος εντυπωσεις ουτε κανενα συμφερον εχω απλως λεω την αποψη μου αφου τα εχω εξετασει προσεκτικα τα στοιχεια νομιζω οτι ο καθενας αποφασιζει εκεινος τελικα τι τον συμφερει και επιλεγει.....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Link to comment
Share on other sites

σωστος εισαι αλλα μην υπολογιζεις οτι τα τελωνεια περιμενουν την αγορα σου για να μην σου βάλουν ΦΠΑ! αυτο που λεω ειναι οτι οι τιμες ειναι μια ή αλλη και με καλυτερη υποστηριξη. να σου πω και χειροτερο παραδειγμα. Φιλος πηρε το ΧΟΟΜ από γνψτό κατάστημα. Σε όλα τα γνωστά παίζει στα 700. Και το βρήκε μετά από Αγγλια 400 και κατι. Αυτοι τουλαχιστον βάζουν ενα λογικο κερδος και στο υποστηριζουν κιολας στο e-tablet και καλά κανουν. Σκεψου τι κάνουν οι μεγαλοι! Και συ μου λες για τα 30-40 euro και αν τα γλιτωσεις απο τελωνεια, και αν θα εχεισ υποστηριξη και αν και αν. Τελοσπαντων σε καληνυχτώ και ειναι ωραιο να γινονται τετοιες συζητησεις!

 

οπως τονισα και στο post που εκανα ειπα την γνωμη μου λαμβανοντας υποψειν και το δικο μου συμφερον και αναφερομαι σε τιμες πωλησης οσο για εμπειρειες απο σερβις και εξυπηρετηση ειναι αναλογως την εταιρια που θα πεσεις τιμη πωλησης και κοστος ειναι σημαντικος παραγοντας αγορας . εχω τηλεφωνο στο σερβις της vodafon εδω και ενα μηνα και ακομα περιμενω να φιαχτει και ειναι μεσα στην εγγυηση η διαφορα τιμης που ειπα ειναι 73 ευρω σε σαιτ του εξωτερικου στα 195 $ τιμη πωλησης το rena3 και σε αλλο τιμη 130 ευρω +30 μεταφορικα ουτε δημιουργω λαθος εντυπωσεις ουτε κανενα συμφερον εχω απλως λεω την αποψη μου αφου τα εχω εξετασει προσεκτικα τα στοιχεια νομιζω οτι ο καθενας αποφασιζει εκεινος τελικα τι τον συμφερει και επιλεγει.....
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα απο το Σενζέν της Κίνας,

 

Θα ήθελα να διαφωνήσω σε ένα σημείο με τα παιδιά του e-tablet σεβόμενος παράλληλα τη προσπάθεια τους για ενημέρωση. Πολύ ωραίος οδηγός αγορών.

 

Θα ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια όσον αφορά τον εκτελωνισμό στην Ελλάδα και να αναφέρω ότι εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει ούτε μια περίπτωση προβλήματος στα τελωνεία. Είναι γνωστό ότι αποστολές με EMS δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα εκτός αν είναι μεγάλου όγκου.

Διαφωνώ στην άποψη σχετικά με τα τελωνεία λοιπόν.

 

ευχαριστώ

info.ricardo.gr/MicroChina

Tablets and more...

Greektabletscn.wordpress.com

 

Reviews Κινέζικων tablet και νέα απο την αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα απο το Σενζέν της Κίνας,

 

Θα ήθελα να διαφωνήσω σε ένα σημείο με τα παιδιά του e-tablet σεβόμενος παράλληλα τη προσπάθεια τους για ενημέρωση. Πολύ ωραίος οδηγός αγορών.

 

Θα ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια όσον αφορά τον εκτελωνισμό στην Ελλάδα και να αναφέρω ότι εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει ούτε μια περίπτωση προβλήματος στα τελωνεία. Είναι γνωστό ότι αποστολές με EMS δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα εκτός αν είναι μεγάλου όγκου.

Διαφωνώ στην άποψη σχετικά με τα τελωνεία λοιπόν.

 

ευχαριστώ

 

Καλησπέρα στην Σενζέν.

 

Εξυπακούεται ότι οι αποστολές με EMS στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα από την στιγμή που είναι δηλωμένες ως "δώρο".

 

Ένα "δώρο" το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καμμία φορολογική δήλωση και αν συμβεί να παρουσιάσει πρόβλημα θα κοστίσει αρκετά για το ταξίδι του στην Σενζέν και πίσω στην Ελλάδα.

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

16 $ κοστιζει η αποστολη μεσω ems η αποστολη απο κινα η το αντιθετο ( εαν κατι παει στραβα και χρειαστει servis το tablet ) και παλι κερδισμενος εισαι και λεω εαν παει στραβα το tablet και χαλασει οπως μπορει να συμβει και απο εδω αν το παρεις ....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητά Μέλη,

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το συγκεκριμένο θέμα παραμένει δυστυχώς offtopic με την συμμετοχή και απαντήσεις συγκεκριμένων μόνο μελών.

 

Θεωρούμε ότι το θέμα των αγορών από Κίνα συγκεκριμένα έχει υπεραναλυθεί σε εξαντλητικό επίπεδο τόσο για τα μέλη του forum όσο και για εμάς τους ίδιους.

 

Το ένα και μοναδικό που είναι σίγουρο είναι ότι ο κάθε ένας είναι απόλυτα ελεύθερος να διαθέσει τα χρήματα του με όποιον τρόπο αποφασίσει.

 

Η αναφορά μας στο συγκεκριμένο και ιδιαίτερα "ευαίσθητο" θέμα των αγορών από Κίνα, έγινε καθαρά για πληροφοριακούς λόγους. Είναι οφθαλμοφανές επίσης ότι η συγκεκριμένη αναφορά και γενικότερη παρουσία μας στο myphone δημιουργεί αναταράξεις στο μέχρι τώρα status quo και τα συμφέροντα άλλων πωλητών στο forum.

 

'Οπως ήδη αναφέραμε αυτό που συμβαίνει σε πολλές αποστολές είναι η υποτιμολόγηση κάτω των 45 Ευρώ ή να δηλώνονται ως «Δώρο». Ο Αγοραστής πληρώνει άλλο τίμημα και με άλλο τιμολογείται προς αποφυγή εκτελωνισμού και ΦΠΑ. Αλλά επαναλαμβάνουμε και ελπίζουμε ότι και οι Επαγγελματίες που συμμετέχουν στο forum να είναι σύμφωνοι ότι όταν παρέχουμε μία πληροφορία να το κάνουμε με πλήρη διαφάνεια.

 

Οι αναγνώστες δικαιούνται να λαμβάνουν ακριβείς και πραγματικές πληροφορίες χωρίς ίχνος παραπλάνησης καθώς κάτι τέτοιο αντιβαίνει πλήρως στα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.

 

Δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε και σκοπό να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, ούτε και να απολογούμαστε επειδή επιλέξαμε τον απόλυτα νόμιμο τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας, παρέχοντας επώνυμα όλες τις πληροφορίες που θεωρούμε ωφέλιμες για το αγοραστικό κοινό.

 

Δεν θα προβούμε σε καμία άλλη αναφορά ή σχόλιο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα καθώς αποτελεί πλήρες χάσιμο χρόνου, τον οποίο θέλουμε να διαθέτουμε για την ουσιαστική πληροφόρηση και υποστήριξη των μελών του myphone.

 

Κλείνοντας, παραθέτουμε την επίσημη νομοθεσία αναφορικά με τις εισαγωγές προιόντων από Τριτες χώρες μέσω ταχυδρομείου για την πληρέστερη ενημέρωση όλων.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

«Για δέματα που διακινούνται μεταξύ της Ελλάδας και Τρίτων εκτός της Κοινότητας χωρών, τηρούνται τελωνειακές διατυπώσεις, ενώ για την διακίνηση τους μεταξύ των Κρατών Μελών της Κοινότητας δεν μεσολαβεί Τελωνείο.

 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατά την εισαγωγή ταχυδρομικών δεμάτων προκειμένου να τελωνιστούν και να παραδοθούν στον παραλήπτη είναι :

 

Τιμολόγιο (για εταιρεία) ή απόδειξη αγοράς (για ιδιώτη) που πρέπει να συνοδεύει τα εμπορικού χαρακτήρα είδη εγκλείεται στα δέματα ή το προσκομίζει, αφού ειδοποιηθεί ο παραλήπτης.

 

Τελωνειακή Δήλωση ( Declaration) του αποστολέα, η οποία πρέπει να συνοδεύει το δέμα είτε είναι εμπορικού ή όχι χαρακτήρα. Η φόρμα της είναι διεθνώς καθιερωμένη και παρέχεται από τα ταχυδρομικά γραφεία παγκοσμίως. Πρέπει να επικολλάται στο δέμα και να παρέχει πληροφορίες σαφής και αναλυτικές για το είδος, την αξία και τη φύση της αποστολής δηλαδή εάν πρόκειται για δώρο ή για εμπορικό είδος.

 

 

Πιστοποιητικά καταγωγής προτίμησης σε περίπτωση, που απαιτούνται.

 

Εγκρίσεις ΕΟΦ, όπου απαιτούνται για παραλαβή φαρμάκων, παρασκευασμάτων διατροφής και καλλυντικών (Η συγκεκριμένη έγκριση προσκομίζεται κατά την παραλαβή του δέματος και όχι κατά τον τελωνισμό του).

 

Εγκρίσεις άλλων υπουργείων και φορέων, όπου απαιτούνται (π.χ εγκρίσεις -πιστοποιητικά για τα είδη Cites-είδη άγριας χλωρίδας και πανίδας, που απειλούνται προς εξαφάνιση-από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εγκρίσεις για παραλαβή όπλων -άδεια κατοχής από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης κλπ.).

 

Δασμολογική επιβάρυνση:

 

Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα :

 

α) για είδη μέχρι 45 e δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι,

β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350e υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5% και ΦΠΑ εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους.

γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350e, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις.

 

 

Για αποστολές εμπορικού χαρακτήρα

 

 

Για αποστολές εμπορικού χαρακτήρα καταβάλλονται κανονικά οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις, εκτός εάν πρόκειται για είδη, των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει συνολικά τα 22e.

 

Σημείωση: Για την κατανόηση των παραπάνω διευκρινίζουμε ότι:

ως εμπορεύματα χωρίς εμπορικό χαρακτήρα θεωρούνται τα εμπορεύματα εκείνα, τα οποία περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές, που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους (μικρή), προορίζονται, χωρίς καμιά αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών.»

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

θα ηθελα να κανω καποιες τοποθετησεις σε συγκεκριμενα σχολια που με( φωτογραφιζουν) οτι λεω διαφορες ανακριβειες σχετικα με το θεμα ουτε επαγγελματιας ειμαι στον χωρο ουτε (πατροναρω) κανεναν ειμαι ενας απλος πολιτης μελος του my phone αρκετο καιρο διοτι ειναι ερκετα ενδιαφερον σε πληροφορηση συνεπως εχω το δικαιωμα να πω την γνωμη μου και εγω οπως ολα τα μελη μεσα σε λογικα πλαισια και δεν εχω καποιο αλλο κερδος εκτος απο την δικη μου ενημερωση απο το φορουμ και νομιζω οτι μπορω να εκφρασω αποψη ουτε αντιπαλος ειμαι ουτε πουλαω ταμπλετες εαν ενοχλω οπως νομιζετε και δεν μπορω να εκφρασω την αποψη μου να αποχωρησω να μην υπαρχει διαλογος και να μην βγει of topic το θεμα αυτα ηθελα να πω και να ειστε σιγουροι οτι εαν ενοχλησαν οι αποψεις μου ειταν ειλικρινεις και στα πλαισια του διαλογου ουτε ανακριβειες ηταν ουτε εξυπηρετουν συμφεροντα αλλων εδω παρα μονο εμενα ως μελος αυτα ηθελα να πω και συγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθη γιατι ειμαι απλος εργαζομενος σε τομεα της εστιασης (σερβιτωρος) και δεν εχω εταιρεια ουτε συμφερωντα στον χωρο γενικα των ηλεκτρονικων και μπορω να πω ελευθερα την αποψη μου ......

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Link to comment
Share on other sites

Ρεπό σήμερα... βλέπω από το πρωί το θέμα και γελάω... με την καλή την έννοια. Viote και εγώ υπάλληλος σε μεσιτικό είμαι αλλά ασχολούμαι και ερασιτεχνικά με την τεχνολογία, κινητά κτλπ...

 

Δεν νομίζω ότι φωτογραφίζεσαι εσύ ή εγώ αλλά άλλοι. Τα ερρωτήματα σου ήταν για τις τιμές και πως διαμορφώνονται αυτές ενώ δήλωσες ότι ήσουν σίγουρος για τα τελωνεία, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν. Μετά ξέρεις και ακριβώς για το κόστος μπρος πίσω. Ξέρεις αρκετά πάντως για άτομο που δεν ασχολείται!

 

Το γεγονός είναι ένα. Υπάρχουν τρόποι να πάρεις κάτι από Κίνα χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ και Εκτελωνισμό. Αυτό πίστευα βέβαια και γω που ψώνισα από Merimobiles το Rena. Παρόλο μου το χρέωσε 40 eyro για μην περάσει από το τελωνείο ώστοσο για κακή μου μου το σταμάτησαν και έγιναν και όλα τα υπόλοιπα. Κοιτάζωντας τώρα πίσω αναρωτιέμαι. Γλίτωσα κάτι? Όχι

 

Το άλλο γεγονός είναι ότι μία εταιρεία δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Πρέπει να πηγαίνει με το νόμο. Και είναι λογικό οι τιμές τις να είναι ανάλογα με το κόστος της λειτουργίας, των εισαγωγών της , τις υπηρεσίες, τον επαγγελαματισμό. Άρα μην αναρωτιέσαι. Δεν λες ότι ενημερώνεσαι ? Άρα είναι καλό που έμαθες πως γίνονται τα γλιτώματα του τελωνείου. Τελωνείο και ΦΠΑ υπάρχει σε εμπορικές συναλλαγές και τέλος! Όπου δεν υπάρχει τώρα ξέρουμε όλοι γιατί!

 

Εννοείται πως αν ο καθένας που σου στελνε από Κίνα με πλάγιο τρόπο, την άλλαζε τη φάση και σου το στελνε κανονικά ή εσύ σαν πολίτης που τελικά είσαι νόμιμος και πληρώνεις και κανα φόρο ζητούσες να σου σταλεί κανονικά θα πλήρωνες και εκτελωνιστικά και φόρους όπως πρέπει. Στην τελική ας στηρίξουμε και καμιά Ελληνική εταιρεία που πληρώνει φόρους σε αυτό το κράτος. Ελπίζω να μην είσαι και εσύ σαν τους φίλους μου που κράζω κάθε μέρα που από τη μια βρίζουν το κράτος και από την άλλη αν μπορούν να κάνουν τη λαμογια την κάνουν. Γιατί το να δέχεσαι να πάρεις κάτι άπο που και να ναι αυτό με πλάγιο τρόπο έιναι για μένα λαμογιά. Και γω το πρώτο λαμόγιο που το έχω κάνει Και μεγάλη. ( δε σε λέω λαμόγιο VIOTE μην παρεξηγηθείς πάλι!!!)

 

Τελοςπάντων sorry για το μπλα μπλα μεσημεριάτικα αλλά νομίζω ήταν καλό αυτό που έγινε γιατί όσοι δεν ξέραμε μάθαμε αλλά και αυτοί που ήξεραν κατάλαβαν τι γίνεται!

 

Και για μην είμαι και εγώ εκτός του θέματος το κλέινω εδώ.

 

Χρειάζομαι πρόταση συγκεκριμμένη αν μπορώ να βάλω το Ανδροιδ 3 στο rena μου. Διάβασα πάνω στις απαιτήσεις ότι λογικά θα το σηκώσει. παίζει κανα νέo σε αυτό?

 

Κούρασα λίγο αλλά ευχαριστώ για την υπομομή σας!

 

 

 

θα ηθελα να κανω καποιες τοποθετησεις σε συγκεκριμενα σχολια που με( φωτογραφιζουν) οτι λεω διαφορες ανακριβειες σχετικα με το θεμα ουτε επαγγελματιας ειμαι στον χωρο ουτε (πατροναρω) κανεναν ειμαι ενας απλος πολιτης μελος του my phone αρκετο καιρο διοτι ειναι ερκετα ενδιαφερον σε πληροφορηση συνεπως εχω το δικαιωμα να πω την γνωμη μου και εγω οπως ολα τα μελη μεσα σε λογικα πλαισια και δεν εχω καποιο αλλο κερδος εκτος απο την δικη μου ενημερωση απο το φορουμ και νομιζω οτι μπορω να εκφρασω αποψη ουτε αντιπαλος ειμαι ουτε πουλαω ταμπλετες εαν ενοχλω οπως νομιζετε και δεν μπορω να εκφρασω την αποψη μου να αποχωρησω να μην υπαρχει διαλογος και να μην βγει of topic το θεμα αυτα ηθελα να πω και να ειστε σιγουροι οτι εαν ενοχλησαν οι αποψεις μου ειταν ειλικρινεις και στα πλαισια του διαλογου ουτε ανακριβειες ηταν ουτε εξυπηρετουν συμφεροντα αλλων εδω παρα μονο εμενα ως μελος αυτα ηθελα να πω και συγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθη γιατι ειμαι απλος εργαζομενος σε τομεα της εστιασης (σερβιτωρος) και δεν εχω εταιρεια ουτε συμφερωντα στον χωρο γενικα των ηλεκτρονικων και μπορω να πω ελευθερα την αποψη μου ......
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητά Μέλη,

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το συγκεκριμένο θέμα παραμένει δυστυχώς offtopic με την συμμετοχή και απαντήσεις συγκεκριμένων μόνο μελών.

 

Θεωρούμε ότι το θέμα των αγορών από Κίνα συγκεκριμένα έχει υπεραναλυθεί σε εξαντλητικό επίπεδο τόσο για τα μέλη του forum όσο και για εμάς τους ίδιους.

 

Το ένα και μοναδικό που είναι σίγουρο είναι ότι ο κάθε ένας είναι απόλυτα ελεύθερος να διαθέσει τα χρήματα του με όποιον τρόπο αποφασίσει.

 

Η αναφορά μας στο συγκεκριμένο και ιδιαίτερα "ευαίσθητο" θέμα των αγορών από Κίνα, έγινε καθαρά για πληροφοριακούς λόγους. Είναι οφθαλμοφανές επίσης ότι η συγκεκριμένη αναφορά και γενικότερη παρουσία μας στο myphone δημιουργεί αναταράξεις στο μέχρι τώρα status quo και τα συμφέροντα άλλων πωλητών στο forum.

 

'Οπως ήδη αναφέραμε αυτό που συμβαίνει σε πολλές αποστολές είναι η υποτιμολόγηση κάτω των 45 Ευρώ ή να δηλώνονται ως «Δώρο». Ο Αγοραστής πληρώνει άλλο τίμημα και με άλλο τιμολογείται προς αποφυγή εκτελωνισμού και ΦΠΑ. Αλλά επαναλαμβάνουμε και ελπίζουμε ότι και οι Επαγγελματίες που συμμετέχουν στο forum να είναι σύμφωνοι ότι όταν παρέχουμε μία πληροφορία να το κάνουμε με πλήρη διαφάνεια.

 

Οι αναγνώστες δικαιούνται να λαμβάνουν ακριβείς και πραγματικές πληροφορίες χωρίς ίχνος παραπλάνησης καθώς κάτι τέτοιο αντιβαίνει πλήρως στα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.

 

Δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε και σκοπό να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, ούτε και να απολογούμαστε επειδή επιλέξαμε τον απόλυτα νόμιμο τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας, παρέχοντας επώνυμα όλες τις πληροφορίες που θεωρούμε ωφέλιμες για το αγοραστικό κοινό.

 

Δεν θα προβούμε σε καμία άλλη αναφορά ή σχόλιο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα καθώς αποτελεί πλήρες χάσιμο χρόνου, τον οποίο θέλουμε να διαθέτουμε για την ουσιαστική πληροφόρηση και υποστήριξη των μελών του myphone.

 

 

 

Καλησπέρα σας απο Σενζέν,

 

Το γεγονός ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με τις ταμπλέτες και άλλα προιόντα και η ύπαρξη του etablet δεν dιαταράσει κανένα status quo. Ίσα ίσα που είναι καλό το γεγονός ότι το etablet υπάρχει στο forum για λόγους ενημέρωσης.

 

Ακολουθούν οι σκέψεις μου σχετικά με τα μεταφορικά. Ελπίζω να μη κουράσω και να προσφέρω λίγο περισσότερο εξιδεικευμένες πληροφορίες απο μια άλλη σκοπιά.

 

Σχετικά με τις αποστολές προιόντων Παγκοσμίος φαίνεται να υπάρχει μια ελαστικότητα απο τις αρχές όλων των χωρών, και μάλιστα με την Ελλάδα να είναι απο τις πιο αυστηρές σε αυτά τα θέματα.

 

Σε πολιτικό επίπεδο δεν υπάρχει θέληση απο κανέναν να φορολογήσει τις μεμονομένες αγορές ενός ιδιώτη απο το Internet, είτε είναι απο e-bay, είτε απο οποιοδήποτε άλλο site στο εξωτερικό. Κατα τη γνώμη μου ΣΩΣΤΟ και φαίνεται καθημερινα απο τις χιλιάδες αγοροπωλησίες που πραγματοποιούντε με αυτόν το τρόπο. Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης και ευνοεί τον αγοραστή ο οποίος στο παρελθόν είχε πολύ λιγότερες επιλογές και λιγότερο ανταγωνιστικά προιόντα να επιλέξει.

 

Εν αντιθέσει οποιοσδήποτε επιχειρεί στην Ελλάδα έχει καθήκον να πληρώνει φόρους όπως πληρώνουμε και εμείς για τις εταιρείες μας στο εξωτερικό. Αυτό είναι και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Το να επιχειρείς στην Ελλάδα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση να εισάγεις προιόντα σου δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που είναι η ταχύτητα αποστολής και η εν γένει παρουσία αλλά και κάποια μεινοεκτήματα που είναι η υψηλότερη τιμη. Ειδικότερα στις μέρες μας με την αποδυνάμωση του Euro οι εισαγωγές γίνονται λιγότερο αποδοτικές απο ότι στο παρελθόν.

 

Ας μην δαιμονοποιούμε ένα σύστημα πωλήσεων και αγορών το οποίο υπάρχει για χρόνια και μάλιστα με την ανοχή κυβερνήσεων. Πλατφόρμες όπως e-bay, aliexpress και site όπως merimobiles κτλ δεν είναι κοινοί απατεώνες. Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι απατεώνες επειδή παραγγέλνουν απο αυτές τις πλατφόρμες.

 

Εν τέλει θα ήθελα να θέσω ΄μερικά ερωτήματα και τις δικές μου απαντήσεις σε όσους διαβάζουν.

Ερώτηση 1: Γιατί σε όλες τις χώρες ο πιο ασφαλής και σίγουρος τρόπος να στείλει κανείς gift είναι τα δημόσια ταχυδρομεία?

Απάντηση 1: Εν τέλει όλο αυτό το αλισβερίση προιόντων δημιουργέι τεράστια έσοδα για το κράτος μέσω των ταχυδρομείων.

 

Ερώτηση 2: Γιατί όλες οι εταιρείες courier (DHL κτλ) φορολογούν βάση λιστών ακόμη και προιόντα χαμηλότατης αξίας?

Απάντηση 2: 2 οι λόγοι. 1. Αυξημένα λειτουργικά έξοδα (καλύτερο-γρηγορότερο service), 2. Προτιμούν μεγαλύτερα φορτία που τους κατεβάζουν τα λειτουργικά και ανεβάζουν τα κέρδη.

 

Με λίγα λόγια με την υφιστάμενη κατάσταση στα δέματα απο εξωτερικό το κράτος κερδίζει (ταχυδρομεία), η DHL κερδίζει (μεγαλύτερα φορτία, πρόσφατη μείωση προσωπικού), οι τοπικοί έμποροι κερδίζουν (μικρότερο κόστος και γρήγορη αποστολή-πολύ χαμηλότερα έξοδα αποστολής με DHL απο ότι με ταχυδρομεία), οι online έμποροι κερδίζουν (πιο αργή αποστολή αλλά με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την αποφυγή τελωνείων και χαμηλότερη τιμή).

 

Δεν είναι λοιπόν καλό να μεμψιμοιρούμε ή να τσακωνόμαστε. Ας συνεχίσει ο καθένας μας να προσφέρει ότι προσφέρει απο τη θέση στην οποία βρίσκεται και με βάση το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα και ας μην δαιμονοποιεί ή επιτίθεται ό ένας στον άλλον.

 

Με σεβασμό,

Βαγγέλης Μονογυιός

Edited by rakomelo

info.ricardo.gr/MicroChina

Tablets and more...

Greektabletscn.wordpress.com

 

Reviews Κινέζικων tablet και νέα απο την αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για την επίσημη συμμετοχή σου στο thread αλλά και τις ακριβείς πληροφορίες που παρέχεις, καθώς αυτό είναι το σημείο κλειδί που χαρακτηρίζει τους επαγγελματίες, και ακριβώς αυτό που επιδιώκουμε με τις αναφορές μας σε όλα τα θέματα στα οποία αναφερόμαστε επισήμως ως εταιρεία.

 

Επιγραμματικά και χωρίς καμία διάθεση συνέχισης του διαλόγου για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο με την παρέμβαση σου έχει διευκρινιστεί πλήρως για όλους, αναφέρουμε τα εξής :

 

1. Aliexpress, DhGate, Ebay και λοιποί είναι portals διαδυκτυακών πωλήσεων και εννοείται ότι δεν είναι απατεώνες. Ένας άγνωστος αριθμός από τις χιλιάδες πωλητών που δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτά όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι.

2. Merimobiles, Dealextreme, Pandawill, Chinagrabber και λοιποί επίσης δεν είναι απατεώνες. Είναι διαδυκτυακά καταστήματα που πωλούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες διαφορετικά προιόντα, τα οποία δεν ελέγχονται ποτέ πριν την αποστολή στους στον αγοραστή.

3. Οι Έλληνες και όποιας άλλης εθνικότητας αγοραστές είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν είναι απατεώνες, καθώς είναι ελεύθεροι να εξασκήσουν το δικαίωμα τους να αγοράσουν από όπου επιλέξουν με γνώμονα πάντα το οικονομικό όφελος και συμφέρον τους.

4. Τα προιόντα που εισάγωνται ως δώρα οφελούν οικονομικά μόνο το εθνικό ταχυδρομείο της χώρας που τα αποστέλλει. Εφόσον τα δώρα δεν υπόκεινται σε κανενός είδους εκτελωνιστικό ή άλλο έξοδο, τα ελληνικά ταχυδρομεία ή κράτος δεν επωφελούνται οικονομικά. Εκτός της περίπτωσης ελλατωματικού προιόνοτς όπου την μεταφορά αναλαμβάνουν τα ελληνικά ταχυδρομεία με το ανάλογο κόστος.

 

Κλείνουμε οριστικά και αμετάκλητα τις αναφορές μας στο συγκεκριμένο θέμα, συμφωνώντας στο γεγονός ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους επαγγελματίες που έχουν παρουσία στο forum, παρά μόνο η ανάγκη και η υποχρέωση τους για πλήρη, έντιμη και υπεύθυνη ενημέρωση των υποψηφίων, και όχι μόνο, αγοραστών-πελατών τους, σε όλα τα θέματα ανεξαιρέτως, τεχνικής, οικονομικής ή άλλης φύσεως.

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο ρε παιδιά....

 

Ο Βαγγέλης το κλείνει παραδέχομενος ότι τα στέλνει ως Gift εκμεταλεύομενος κενά του συστήματος. Απλά θα έπρεπε να βγει να το πει απο την αρχή και να μην λέει ότι δεν υπάρχουν τελωνεία. Υπάρχουν απλά ακολουθεί άλλο τρόπο

 

Και από την άλλη το e-tablet το κλείνει δείχνοντας ότι έιναι εταιρεία με διαφάνεια. Απλά όμως θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα μεσα στο θέμα.

 

Αυτό έιναι δείγμα καλό!

 

Θα μου απαντήσει όμως κάποιος και εμένα τελικά αν μπορώ να έχω Android 3 στο Rena αν μπορώ να το έχω βάση του οδηγού στην αρχή του θέματος?

 

Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για την επίσημη συμμετοχή σου στο thread αλλά και τις ακριβείς πληροφορίες που παρέχεις, καθώς αυτό είναι το σημείο κλειδί που χαρακτηρίζει τους επαγγελματίες, και ακριβώς αυτό που επιδιώκουμε με τις αναφορές μας σε όλα τα θέματα στα οποία αναφερόμαστε επισήμως ως εταιρεία.

 

Επιγραμματικά και χωρίς καμία διάθεση συνέχισης του διαλόγου για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο με την παρέμβαση σου έχει διευκρινιστεί πλήρως για όλους, αναφέρουμε τα εξής :

 

1. Aliexpress, DhGate, Ebay και λοιποί είναι portals διαδυκτυακών πωλήσεων και εννοείται ότι δεν είναι απατεώνες. Ένας άγνωστος αριθμός από τις χιλιάδες πωλητών που δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτά όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι.

2. Merimobiles, Dealextreme, Pandawill, Chinagrabber και λοιποί επίσης δεν είναι απατεώνες. Είναι διαδυκτυακά καταστήματα που πωλούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες διαφορετικά προιόντα, τα οποία δεν ελέγχονται ποτέ πριν την αποστολή στους στον αγοραστή.

3. Οι Έλληνες και όποιας άλλης εθνικότητας αγοραστές είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν είναι απατεώνες, καθώς είναι ελεύθεροι να εξασκήσουν το δικαίωμα τους να αγοράσουν από όπου επιλέξουν με γνώμονα πάντα το οικονομικό όφελος και συμφέρον τους.

4. Τα προιόντα που εισάγωνται ως δώρα οφελούν οικονομικά μόνο το εθνικό ταχυδρομείο της χώρας που τα αποστέλλει. Εφόσον τα δώρα δεν υπόκεινται σε κανενός είδους εκτελωνιστικό ή άλλο έξοδο, τα ελληνικά ταχυδρομεία ή κράτος δεν επωφελούνται οικονομικά. Εκτός της περίπτωσης ελλατωματικού προιόνοτς όπου την μεταφορά αναλαμβάνουν τα ελληνικά ταχυδρομεία με το ανάλογο κόστος.

 

Κλείνουμε οριστικά και αμετάκλητα τις αναφορές μας στο συγκεκριμένο θέμα, συμφωνώντας στο γεγονός ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους επαγγελματίες που έχουν παρουσία στο forum, παρά μόνο η ανάγκη και η υποχρέωση τους για πλήρη, έντιμη και υπεύθυνη ενημέρωση των υποψηφίων, και όχι μόνο, αγοραστών-πελατών τους, σε όλα τα θέματα ανεξαιρέτως, τεχνικής, οικονομικής ή άλλης φύσεως.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο ρε παιδιά....

 

Ο Βαγγέλης το κλείνει παραδέχομενος ότι τα στέλνει ως Gift εκμεταλεύομενος κενά του συστήματος. Απλά θα έπρεπε να βγει να το πει απο την αρχή και να μην λέει ότι δεν υπάρχουν τελωνεία. Υπάρχουν απλά ακολουθεί άλλο τρόπο

 

Και από την άλλη το e-tablet το κλείνει δείχνοντας ότι έιναι εταιρεία με διαφάνεια. Απλά όμως θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα μεσα στο θέμα.

 

Αυτό έιναι δείγμα καλό!

 

Θα μου απαντήσει όμως κάποιος και εμένα τελικά αν μπορώ να έχω Android 3 στο Rena αν μπορώ να το έχω βάση του οδηγού στην αρχή του θέματος?

 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα μέλη αναγνωρίζουν και επικροτούν την παροχή σωστών πληροφοριών από τους επαγγελματίες που έχουν παρουσία στο forum.

 

Σε ότι αφορά την ερώτηση σου σχετικά με το αν το Rena3 μπορεί να δεχθεί αναβάθμιση σε Android 3.0, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά και τις ελάχιστες απαιτήσεις του Android 3.0, ναι μπορεί να αναβαθμιστεί.

 

Έχε υπ'όψιν σου όμως, ότι κάτι τέτοιο μάλλον θα αργήσει να συμβεί, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην συμβεί ποτέ, σε περίπτωση που το Rena3 σταματήσει να παράγεται ή αντικτασταθεί με κάποιο άλλο μοντέλο από τον κατασκευαστή του και οι developers σταματήσουν να το υποστηρίζουν αναφορικά με την δημιουργία μιας custom Android 3.0 rom.

 

Ευχαριστούμε για τα σχόλια και το ενδιαφέρον σου.

www.e-tablet.gr

All About Tablets

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο ρε παιδιά....

 

Ο Βαγγέλης το κλείνει παραδέχομενος ότι τα στέλνει ως Gift εκμεταλεύομενος κενά του συστήματος. Απλά θα έπρεπε να βγει να το πει απο την αρχή και να μην λέει ότι δεν υπάρχουν τελωνεία. Υπάρχουν απλά ακολουθεί άλλο τρόπο

 

Και από την άλλη το e-tablet το κλείνει δείχνοντας ότι έιναι εταιρεία με διαφάνεια. Απλά όμως θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα μεσα στο θέμα.

 

Αυτό έιναι δείγμα καλό!

 

Θα μου απαντήσει όμως κάποιος και εμένα τελικά αν μπορώ να έχω Android 3 στο Rena αν μπορώ να το έχω βάση του οδηγού στην αρχή του θέματος?

 

Δεν υπόθηκε ποτέ ότι δεν υπάρχουν τελωνεία. Κάθε χώρα έχει τελωνεία για μη κοινοτικά δέματα.

 

Βλέπω δύσκολο το android 3 λειτουργικό στο rena.

info.ricardo.gr/MicroChina

Tablets and more...

Greektabletscn.wordpress.com

 

Reviews Κινέζικων tablet και νέα απο την αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο νήμα και κατατοπιστικότατο!

Όχι όμως για το ποια είναι τα "10 σημεία προσοχής πριν την αγορά ενός οικονομικού tablet" όπως λέει και ο τίτλος, αλλά για το πως να αποφύγουμε τελωνεία για αγορές από Κίνα!

Καλό κι αυτό! Εντελώς off topic όλες οι απαντήσεις !

Και τσακωμός με το γάντι !

Link to comment
Share on other sites

Ανοίγω νέο θέμα αποκλειστικά για τις δύο ταμπλέτες του Carrefour διότι πιστεύω ότι αρκετός κόσμος τις έχει δει και θα ήθελε να τις αποκτήσει.

Αυτοί που τις έχουν ας μας πουν εντυπώσεις, σημεία που θα πρέπει να προσέξουμε και επίσης αν μπορούν να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που αφορούν στη χρήση της ταμπλέτας και του λογισμικού που την συνοδεύει.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...