nsourtgr Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπέρα... Έχετε να προτείνεται κανένα Tablet 10''-11'' 3G-4G από Ελλάδα ή εξωτερικό???? Έχω δει τα https://www.skroutz.gr/s/8108929/Lenovo-Tab-2-A10-30-4G-10-1-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7414085/Samsung-Galaxy-Tab-E-9-6-3G-8GB.html http://www.banggood.com/Teclast-P98-4G-MT8752-Octa-Core-1_7GHz-9_7-Inch-Android-4_4-Phone-Tablet-p-974252.html http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_153730.html http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_235624.html http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_66549.html http://www.gearbest.com/android-tablet-_gear/c_11294/tb11_4g__tb11_built-in~3g__tb6_2gb/ Το θέλω για παρακολούθηση OTE Tv.... Ευχαριστώ... P.S. Δυστυχώς το Teclast X98 Air Win10 + Android 5.0 3G Phablet είναι παντού out of stock !!!!! Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι, του φιλου μου ειναι το u55gts (talk79s). Στο επισημο site ειναι και οι δυο εκδοσεις ρομ για το συγκεκριμενο (u55gts) αλλα προσφερονται και απο αλλες πηγες οπως πχ απο το ρωσικο site που παρεθεσα. Μπορω να περασω τα παντα μεσω sp flash tool. Για να περασω αυτο το αρχειο recovery που προσφερεται σε αυτο το site, προφανως το μετονομαζω ακριβως σε recovery.img και το φορτωνω μονο του στο sp flash μεσω του scatter file της ρομ που θα εχω περασει προηγουμενως, σωστα? Μετα τι κανω? Προσπαθω να αναψω το ταμπλετ με συνδυασμους πληκτρων για να μπω σε καποιο recovery menu? Καμια ιδεα παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο το ταμπλετακι VV 8 Inch Tablet Rk3168 Dual Core, Android 4.2.2(jelly Bean) Google Play Pre-load 8gb Flash Hdmi Android Tablet http://s.aliexpress.com/rmYFbemA (from AliExpress Android) φαινετε πολυ καλο και με καλες κριτηκες. Νομιζω για την μικρη μου θα κανει δουλεια για youtube και κανα παιχνιδακι Όχι dual core, quad core επεξεργαστής και τουλάχιστον 1γιγα ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εχει 1g ραμ λες οτι ο δυπυρινος θα εχει θεμα σε ενα 5χρονο που ασχολειται με πολυ απλα παιχνιδια και you tube? Δεν θα αντεξει 2 χρονια? Μετα θα της παρω αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismp93 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδια με τα κινεζικα μια συμβουλη που εχω να σας δωσω και να το υπενθυμησω ειναι μολις το παρετε στα χερια σας να κανετε root και ενα backup την rom γιατι αν συμβει κατι μενετε ξεκρεμαστοι. Υπαρχουν και πολυ καλυτερες ρομ που αν εχετε την stock μπορειτε να κανετε πορτ και εχουν play store κτλ. Επισης καλυτερα να αποφευγατε τα dual core,χωρις gapps ειναι χαλια και με gapps ακομα χειροτερα. Με 5-20$ παραπανω μπορειτε να παρετε καλυτερα quad core με 1gb και πανω ΚΑΙ απαραιτητα να λενε IPS οθονη αλλιως για μια μικρη διαφορα χανετε ΟΛΟ το ποσο!!!! Ειδικα για παιδια οι TN οθονες που τις βλεπεις σωστα στο πλαι με το ενα ματι κλειστο στραβωνουν!!! Πρωτα να τσεκαρετε ελληνικες μαρκες μετα απο εξω γιατι χαλανε ολα αυτα το ιδιο ευκολα και δεν υπαρχει υποστηριξη και ανταλλακτικα ουτε εγγυηση,digitizer,ρομ,μπαταριες κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το πιό κύριο είναι να έχει οθόνη IPS γιά να μην χαλάδει τα μάτια του το παιδί .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickthefish Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπέρα,βρέθηκε στα χέρια μου το tablet της περιγραφής.Ο κύριος που μου το έδωσε μου ζήτησε να του περάσω το viber καθώς έχει τηλέφωνο με λογισμικό android.Στο menu δεν υπήρχε το play store.Έβαλα να φορτίσει το tablet,όταν το άνοιξα μου ζήτησε pin.Τον ρώτησα και μου λέει πως δεν έχει ιδέα ποιο είναι το pin.Άρα εγώ θα πρέπει να ρουτάρω τη συσκευή για να ξαναπεράσω έκδοση η οποία θα περιέχει play store.H ερώτηση είναι με ποιο τρόπο θα περάσω το νέο λογισμικό και ποια έκδοση θα πρέπει να περάσω.Η συσκευή φοράει kit kat 4.4.Κάθε βοήθεια δεκτή καθώς δεν το έχω επιχειρήσει ξανά.(το tablet δεν είναι κλεμμένο). Ευχαριστώ Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diskjhon Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλημερα εχω το tablet bitmore mobi tab 7 ειναι και τηλεφωνο ομως μου πεταει τα μηνηματα που βλεπετε στην εικονα συνεχεια και δεν μπορω να δουλεψω με τιποτα του εκανα wipe data/factory reset and wipe cache partition αλλα μολισ βαλω κωδικο στο google play και κατεβασω ενα παιχνιδι αρχιζουν τα μηνηματα μπορειτε να μου πειτε τι να κανω εαν διορθωνετε με καποιο τροπο η να μου πειτε ποιο firmware να βαλω σας διχνω στην εικονα τι φωραει τωρα ευχαρσιτω και ελπιζω στην βοηθεια σας να υσηχασο απο την γκρινια τον παιδιων χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως ανεβαζω φωτο βρε παιδια ειναι 64Kb και δεν με αφυνει να ανεβασω Edited February 8, 2016 by diskjhon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γραψε λιγο μαρκα μοντελο για να σε βοηθησουμε. Μπορεις να ψαξεις και στο needrom για λογισμικο με βαση τη μαρκα και το μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismp93 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλημερα εχω το tablet bitmore mobi tab 7 ειναι και τηλεφωνο ομως μου πεταει τα μηνηματα που βλεπετε στην εικονα συνεχεια και δεν μπορω να δουλεψω με τιποτα του εκανα wipe data/factory reset and wipe cache partition αλλα μολισ βαλω κωδικο στο google play και κατεβασω ενα παιχνιδι αρχιζουν τα μηνηματα μπορειτε να μου πειτε τι να κανω εαν διορθωνετε με καποιο τροπο η να μου πειτε ποιο firmware να βαλω σας διχνω στην εικονα τι φωραει τωρα ευχαρσιτω και ελπιζω στην βοηθεια σας να υσηχασο απο την γκρινια τον παιδιων χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως ανεβαζω φωτο βρε παιδια ειναι 64Kb και δεν με αφυνει να ανεβασωεχει κατι να κανει με διαφιμησεις; δοκιμασε να ανεβασεις την φωτο στο tinypic Καλησπέρα,βρέθηκε στα χέρια μου το tablet της περιγραφής.Ο κύριος που μου το έδωσε μου ζήτησε να του περάσω το viber καθώς έχει τηλέφωνο με λογισμικό android.Στο menu δεν υπήρχε το play store.Έβαλα να φορτίσει το tablet,όταν το άνοιξα μου ζήτησε pin.Τον ρώτησα και μου λέει πως δεν έχει ιδέα ποιο είναι το pin.Άρα εγώ θα πρέπει να ρουτάρω τη συσκευή για να ξαναπεράσω έκδοση η οποία θα περιέχει play store.H ερώτηση είναι με ποιο τρόπο θα περάσω το νέο λογισμικό και ποια έκδοση θα πρέπει να περάσω.Η συσκευή φοράει kit kat 4.4.Κάθε βοήθεια δεκτή καθώς δεν το έχω επιχειρήσει ξανά.(το tablet δεν είναι κλεμμένο). Ευχαριστώ ΝίκοςΑν δεν εχει αρχεια (ισως ειναι στην καρτα αν εχει) και εφαρμογες που χρειαζεται μπορεις να κανεις boot στο recovery και να κανεις factory reset. Δεν ξερω σε ποιο επιπεδο βρισκεσαι στις ρομ και οι πληροφοριες που θα σου δωσω δεν θα σε βοηθησουν πληρως,αλλα μιας και η f&u δεν εχει σιγουρα ρομ να κατεβασεις και πληροφοριες για το cpu,σου λεω εμπειρικα οτι ισως ειναι prerooted και ισως εχει Rockchip... αν δεν εχει root μπορεις να δοκιμασεις το rootgenius με το οποιο θα δεις και ολας αν εχει root.... το αν εχει rockchip η κατι αλλο μπορεις να το δεις με πολλους τροπους (cpu-z) αλλα εχε υποψιν το rockchip batch tool σε pc,δηλαδη αν το αναγνωρισει (ισως θελει drivers).... Απο εκει και περα με το root με custom recovery θα κανεις dump την ρομ ακολουθοντας οδηγο στο ιντερνετ και θα χρησιμοποιησεις τα αρχεια της για να κανεις port καποια αλλη (cyanogen πχ) για το συγκεκριμενο chip σε αλλο tablet με gapps και play store. Αλλα θες να μπεις σε ολη αυτη την διαδικασια; αν ψαξεις στο myphone θα βρεις συμβουλες για το πως να βαλεις μονο το play store σε υπαρχον ρομ χωρις gapps. Edited February 8, 2016 by giannismp93 Added quote and reply Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 best vfm με windows κατω απο 100 ευρω και οθονη 8+ ποιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχω μια αηδία και μισή το bitmore tab1040. Πολυ αργό. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που να ψάξω για 1) Να το κάνω ροοτ ώστε να πάρω backup τη ρομ και 2) Να ψάξω κάπου αλλού κάποια άλλη ρομ. Γιατί πριν 1 μήνα με κόλλησε και δεν ξεκολλουσε με τίποτα και το έστειλα με κούριερ στην εταιρία και το έφτιαξαν . 10€ μεταφορικά τα λυπήθηκα. Αν μπορεί να με κατευθύνει κάποιος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismp93 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ξεκινησε κατεβαζοντας το cpu-z να δεις τι chip φοραει και πες μας. Την διαδικασια την περιγραφω επιφανειακα δυο ποστ πιο πανω,μπορω να στην πω και εγω λιγο πιο αναλυτικα μεχρι να σου προτεινω καποια ρομ αν υπαρχει (που θα θελει πορτ ομως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλημερα! εγω θα πω ενα πραγμα, ΠΡΩΤΑ ψαχνω για ενα ταμπλετ που θελω τι υπαρχει γιαυτο, δλδ πως γινεται root, να δω τι λενε αλλοι χρηστες, να δω αν εχει αλλες roms και ΜΕΤΑ αγοραζω! ΜΗΝ αγοραζετε πρωτα και ψαχνετε μετα! μερικες μαρκες ειναι χαλια σε αυτο το θεμα! ηδη το εχω παθει με τα 2 που εχω, ευτυχως με το κινητο ειχα βαλει μυαλο και δεν την πατησα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ξεκινησε κατεβαζοντας το cpu-z να δεις τι chip φοραει και πες μας. Την διαδικασια την περιγραφω επιφανειακα δυο ποστ πιο πανω,μπορω να στην πω και εγω λιγο πιο αναλυτικα μεχρι να σου προτεινω καποια ρομ αν υπαρχει (που θα θελει πορτ ομως). Φίλε μου Ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω φωτο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160210/0a499f3a0bfde5f853dc83559e1a0240.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160210/b3745b67bab4e6554d81a5387b3905a7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160210/8f7bad1bdfb44d09bc2a6a199acecbb9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u14304 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αγόρασα στις 20-21/12/2015 μέσω του e-shop της εταιρείας ένα smartphone iQtalk colour.Ενώ όλα πήγαιναν καλά στις 6/1/2016 το κινητό έσβησε και μετά από πολλές προσπάθειες δεν ξαναδούλεψε. Μίλησα τηλεφωνικώς με το service και μου είπαν να παραδώσω το κινητό για επισκευή στο mall αφού ήμουν στην Αθήνα .Έτσι και έγινε το παρέδωσα στις 8/1/2016. Μετά από ένα μήνα στις 10/2/2016 και μετά από τρία τηλεφωνήματα μου ανέφεραν ότι το κινητό επισκευάστηκε -άλλαξαν την μητρική και έκαναν αναβάθμιση τη ΡΟΜ- και θα το έστελναν με κουριερ άμεσα. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το κινητό με μεγάλη μου χαρά και όταν το ενεργοποίησα, παρατήρησα όταν ενεργοποίησα την φωτογραφική μηχανή ότι υπήρχε μόνο ο μπροστινός φακός και αυτός ανάποδα αφού με έδειχνε ανάποδα, ενώ προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πίσω κάμερα!!!!!!!!! Υπήρχε μόνο το τζάμι χωρίς κάμερα!!!!!!.Τους τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τί έγινε και να το ξαναστείλω πίσω στο σερβις να το ξαναδούνε!!! Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως να κινηθώ, τι να κάνω ,το κινητό ήταν καινούριο!!!!!! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Έχει το συγκεκριμένο τάμπλετ ένας φίλος, μπήκε μια μέρα σε κάτι τσόντες και πάταγε οτι του πετούσε και γέμισε με ιούς το ταμπλετ. Πετάει παράθυρα απο το πουθενά, κάνει εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές και ανοίγει παράθυρα στον chrome. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά, δεν έγινε τπτ. Έκανα hard reset πάλι τπτ. Έχετε να προτείνετε κάτι? (δεν έχει εξωτερική κάρτα μνήμης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδιά καλημέρα μου έκαναν δώρο ένα tablet πριν καιρό και θέλοντας να του αλλάξω rom γιατί είχε την 4.1.1 κρασαρε και δεν ξανά άνοιξε εχω φάει το κόσμο δεν μπορώ να βρω υποστήριξη σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να με βοηθήσετε το tablet είναι αυτό NOVA pad crypto 100 C168D 8GB Με Rock chip RK3066 BNFF895 1249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelis1 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπερα δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα και ετσι εγραψα εδω αν ειναι για καπου αλλου ας μεταφερθει. Εχω το mls Iqtab king 7" και το κινητο πραγματικα σερνεται υπαρχει καποια custom rom που να ταιριαζει για να περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) καλημερα, χωρις να παρεξηγηθω, εσεις που ρωτατε ειδικα με αγνωστες συσκευες να υποθεσω οτι ψαξατε στον google και δεν βρηκατε κατι? γιατι για να σας απαντησει καποιος θα πρεπει να εχει τυχει να εχει την ιδια συσκευη και να το εχει κανει, αλλιως θελει πολυ ψαξιμο! μερικες φορες που εχω χρονο και βοηθαω καποιους ειδα οτι με λιγη ωρα αναζητησης βρηκα αποτελεσματα, πραγμα που σημαινει οτι αρκετοι ρωτανε χωρις να εχουν κανει τον κοπο να ψαξουν. Ξαναλεω μην με παρεξηγησετε οπως θα εχετε δει οσο ξερω βοηθαω οπως και αλλοι αλλες φορες βοηθανε εμενα. Απλα λεω για να γλιτωνουμε και χρονο οσοι βοηθαμε με τους αλλους ριχτε και εσεις μια αναζητηση. Πολλες φορες θελει διαβασμα απο forum σε forum, πολυ ψαξιμο ενας χαμος, ειδικα με αγνωστες μαρκες. Τα MLS και CRYPTO ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιριες και οχι κινεζικες.....αλλο αν κατασκευαζονται ΚΙΝΑ. Κανονικα εδω μιλαμε για ΚΙΝΕΖΙΚΑ ταμπλετς που λογικα σημαινει Κινεζικες μαρκες, αλλιως θα μιλαγαμε και για τις επωνυμες μαρκες πχ Samsung, Ipad κτλ γιατι ολα στην Κινα φτιαχνονται. Για προβληματα με τις μαρκες MLS, CRYPTO και ESTAR μπορειτε να απευθυνθειτε στις Ελληνικες εταιριες. Η Estar ειναι πολωνεζικη αλλα εχει Ελληνικη αντιπροσωπεια εχω μιλησει εγω. Αγόρασα στις 20-21/12/2015 μέσω του e-shop της εταιρείας ένα smartphone iQtalk colour.Ενώ όλα πήγαιναν καλά στις 6/1/2016 το κινητό έσβησε και μετά από πολλές προσπάθειες δεν ξαναδούλεψε. Μίλησα τηλεφωνικώς με το service και μου είπαν να παραδώσω το κινητό για επισκευή στο mall αφού ήμουν στην Αθήνα .Έτσι και έγινε το παρέδωσα στις 8/1/2016. Μετά από ένα μήνα στις 10/2/2016 και μετά από τρία τηλεφωνήματα μου ανέφεραν ότι το κινητό επισκευάστηκε -άλλαξαν την μητρική και έκαναν αναβάθμιση τη ΡΟΜ- και θα το έστελναν με κουριερ άμεσα. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το κινητό με μεγάλη μου χαρά και όταν το ενεργοποίησα, παρατήρησα όταν ενεργοποίησα την φωτογραφική μηχανή ότι υπήρχε μόνο ο μπροστινός φακός και αυτός ανάποδα αφού με έδειχνε ανάποδα, ενώ προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πίσω κάμερα!!!!!!!!! Υπήρχε μόνο το τζάμι χωρίς κάμερα!!!!!!.Τους τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τί έγινε και να το ξαναστείλω πίσω στο σερβις να το ξαναδούνε!!! Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως να κινηθώ, τι να κάνω ,το κινητό ήταν καινούριο!!!!!! Ευχαριστώ πολύ να επιμεινεις μονο αυτο μπορεις να κανεις! αμα μου το εκαναν εμενα θα ειχα κανει μεγαλη φασαρια! καποιος δεν εκανε καλα την δουλεια του απλα! Έχει το συγκεκριμένο τάμπλετ ένας φίλος, μπήκε μια μέρα σε κάτι τσόντες και πάταγε οτι του πετούσε και γέμισε με ιούς το ταμπλετ. Πετάει παράθυρα απο το πουθενά, κάνει εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές και ανοίγει παράθυρα στον chrome. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά, δεν έγινε τπτ. Έκανα hard reset πάλι τπτ. Έχετε να προτείνετε κάτι? (δεν έχει εξωτερική κάρτα μνήμης) εβαλες κανενα antivirus? μπορει κατι να χωθηκε μεσα στο συστημα! βαλε καποιο antivirus και καθαρισμα! αν δεν πετυχει δοκιμασε και αλλο. Επαναφορα εργοστασιακων εκανες? μπορει να ειναι ιος που καθετε στο bootloader τιποτα. Πρεπει να αλλαξει αυτος και φυσικα η rom αν ειναι ετσι! προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εχω δει ιο σε android, ξερω ομως οτι υπαρχουν. Ελπιζω να εισαι τυχερος με τα προγραμματα! Παιδιά καλημέρα μου έκαναν δώρο ένα tablet πριν καιρό και θέλοντας να του αλλάξω rom γιατί είχε την 4.1.1 κρασαρε και δεν ξανά άνοιξε εχω φάει το κόσμο δεν μπορώ να βρω υποστήριξη σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να με βοηθήσετε το tablet είναι αυτό NOVA pad crypto 100 C168D 8GB Με Rock chip RK3066 BNFF895 1249 και εγω ειχα ψαξει για φιλο με τετοιο ταμπλετ και δεν υπαρχει τιποτα! προτεινω να μιλησεις με την εταιρια! http://www.cryptotablets.gr/contact/ Καλησπερα δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα και ετσι εγραψα εδω αν ειναι για καπου αλλου ας μεταφερθει. Εχω το mls Iqtab king 7" και το κινητο πραγματικα σερνεται υπαρχει καποια custom rom που να ταιριαζει για να περασω; για ποιον λογο σερνεται? το εκανε απο την αρχη? οι custom roms δεν σημαινουν οτι δεν θα σερνεται κανει αλλα πραγματα, πολλες φορες εχουν κουσουρια απο bugs και ειναι χειροτερα τα πραγματα! μηπως του εχεις κανει κατι και σερνεται αμα δεν το εκανε απο την αρχη? για πες περισσοτερες πληροφοροριες. Εχω ενα 7αρι ταμπλετοτηλεφωνο της estar και εχει 2πυρηνο marvell 1.2ghz και μου φαινεται οκ....για καποιο λογο θα σου σερνεται. Να υποθεσω οτι εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αν σερνεται και εντελως αδειο μια custom rom δεν θα σε σωσει.... Edited February 20, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά σε ταμπλετ teclast που παρήγγειλε φίλος από gearbest χρειάζεται να ζητήσει να του βάλουν ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontinos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά σε ταμπλετ teclast που παρήγγειλε φίλος από gearbest χρειάζεται να ζητήσει να του βάλουν ελληνικά; Ναι, το λεει και στην αρχικη σελιδα του προϊοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Γεια σας παιδια, θελω να παρω το XiaoMi Mi Pad 2 και βρηκα οτι υπαρχει στο gearbest στην τιμη των 165 ευρω περιπου. Δεν γραφει καπου αν ειναι refubrished η καινουργιο. Ρωτησα αλλα δεν απαντησαν ακομα . Ξερετε κατι εσεις; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ξέρετε που μπορώ να βρω Firmware για αυτό το tablet? Δυστυχώς το forum της Oktabit έχει κλείσει και παρόλο το ψάξιμο δεν έχω βρει κάτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 καλημερα! για το VERO οταν λες Firmware εννοεις την μαμα Rom του android ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts