iobelika Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 καλησπερα παιδια αυριο θα εχω ενα κινεζικο tablet με ονομα HORIZON H710 7'' 4GB WIFI ANDROID 4.0 και ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει root. googlαρα "root any tablet" και βρηκα σε διαφορα ξενα σαιτ διαφορους τροπους αλλα ηθελα πρωτα την γνωμη σας. δες τι cpu έχει και βρές το ανάλογο root , αν δεν κάνω λάθος κάπως έτσι πάει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Πριν μερικές ώρες αγόρασα το bitmore 760 και δεν έχει google play.Ξέρει κανένας πως θα μπορέσω να περάσω εφαρμογές στο tablet. Προσπάθησα μέσω Η/Υ να κατεβάσω από το google play αλλά δεν έβρισκε την συσκευή.Υπάρχει λύση ή να πάρω άλλη? είναι για την μεγάλη κόρη μου και λιγο εγώ (έχω deskop & laptop) από περιέργεια. Μην απελπίζεσαι. Είναι πανεύκολο. Άνοιξε τον browser και πήγαινε στο site 1mobile market. Google it. Εκεί κανε κλικ στο εικονίδιο download. Θα σου κατεβάσει ένα αρχείο apk που είναι σαν το exe των Windows. Κάνε κλικ επάνω του και θα σου εγκατασταθεί το 1mobile market. Είναι σαν το Google play. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Επεξεργαστης:Allwinner A13 ARM Cortex A8 1.2 GHz αυτο γραφει στο eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Επεξεργαστης:Allwinner A13 ARM Cortex A8 1.2 GHz αυτο γραφει στο eshop οπότε κοίτα κάποιο ροοτ για allwinner A31 (googlαρε το ) ή αν θές ρίξε μια ματιά εδώ για το πως έχουν ροοτάρει τα άλλα μοντέλα ή κάνε καμιά ερώτηση εκεί ... ελπίζω να βρεις άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ενδεχεται αν μπει λαθος root να χαλασει κατι κατι πχ καμερα η ακομα και να κολλησει το μηχανακι χωρις να μπορω να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ενδεχεται αν μπει λαθος root να χαλασει κατι κατι πχ καμερα η ακομα και να κολλησει το μηχανακι χωρις να μπορω να το επαναφερω? δεν μου έχει τύχει ποτέ απο ροοτ να brickarei , αλλά πάντα υπάρχει και αυτή η περίπτωση τις περισσότερες φορές λόγο δικού μας λάθους. για αυτό διάβασε πολύ καλά τις οδηγίες πριν ξεκινήσεις για να ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις ... πάντως γενικά βρίσκουν λύσεις για να τα ξε-brickαρουν (αλλά δεν ξέρω αν έχουν βρει για όλα τα μοντέλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ενδεχεται αν μπει λαθος root να χαλασει κατι κατι πχ καμερα η ακομα και να κολλησει το μηχανακι χωρις να μπορω να το επαναφερω? Όχι δεν υπάρχει δυνατότητα να χαλάσει τίποτα με το rootάρισμα. Ωστόσο, μην πάρεις τέτοιο άθλιο τάμπλετ με A13 και 512MB RAM. Εϊναι πεταμένα λεφτά, θα το μετανιώσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 nnik_1060 σε ευχαριστώ με έσωσες γιατί προσπάθησα να κάνω instail το google play apk αλλά το απέριπτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 nnik_1060 σε ευχαριστώ με έσωσες γιατί προσπάθησα να κάνω instail το google play apk αλλά το απέριπτε. Δεν γίνεται να βάλεις έτσι το play. Πάντως με τον τρόπο που σου είπα μια χαρά θα κανεις τη δουλειά σου Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 nnik_1969 διάβασα στο φόρουμ για τα tablets και διαπίστωσα μόνο αν κάνω root θα βάλω το google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλημερα,ειμαι κατοχος του Yandao N90S.Λογω του οτι μου χαλασε ο φορτιστης του ταμπλετ ειχε μεινει αφορτιστο για 2 μηνες.Σημερα παρελαβα καινουργιο φορτιστη παω να το φορτισω και το ταμπλετ αναβοσβηνει συνεχεια,βγαζοντας κατι ασπρες γραμμες στην οθονη(σαν παρασιτα).Γνωριζει κανεις να μου πει τι μπορω να κανω ή γνωριζεται καποιο τεχνικο να το παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλημερα,ειμαι κατοχος του Yandao N90S.Λογω του οτι μου χαλασε ο φορτιστης του ταμπλετ ειχε μεινει αφορτιστο για 2 μηνες.Σημερα παρελαβα καινουργιο φορτιστη παω να το φορτισω και το ταμπλετ αναβοσβηνει συνεχεια,βγαζοντας κατι ασπρες γραμμες στην οθονη(σαν παρασιτα).Γνωριζει κανεις να μου πει τι μπορω να κανω ή γνωριζεται καποιο τεχνικο να το παω? Σίγουρα πήρες τον σωστό; Ποια είναι τα στοιχεία που γράφει πάνω ο φορτιστής και τι γράφει το ταμπλετ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ο φορτιστης ειναι σωστος.5V 2A.Εχθες η κορη μου εβαλε το φορτιστη του κινητου μου στη θεση για το usb kai το εβαλε στη πριζα.Παιζει να εκαψε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ο φορτιστης ειναι σωστος.5V 2A.Εχθες η κορη μου εβαλε το φορτιστη του κινητου μου στη θεση για το usb kai το εβαλε στη πριζα.Παιζει να εκαψε κατι? Έχω αρκετούς τέτοιους, γιατί είχα πρόβλημα φόρτισης με το Yuandao N101. Συνήθως φταίει το ταμπλετ, γιατί θέλει συγκεκριμένη τάση για να παίξει σίγουρα η φόρτιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καμμια προταση για ταμπλετ 9,7 εχεις?Το wifi να παιζει καλα,γιατι το n90s που εχω δεν πιανει καλο σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καμμια προταση για ταμπλετ 9,7 εχεις?Το wifi να παιζει καλα,γιατι το n90s που εχω δεν πιανει καλο σημα. Pipo max m6. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 To Googleplay εχει τα παντα?Το λεω αυτο γιατι με το n90s δεν μπορουσα να του βαλω οτι εχω στο κινητο.Sorry που σας τα πρηζω αλλα απο την πρωτη κινεζοαγορα δεν εμεινα ευχαριστημενος και ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Πρεπει να το κανεις να φαινεται σαν αλλη ταμπλετα. Το πως θα στο πουν αλλοι :p ειμαι απο tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Οπως σου ειπε κι ο φιλος παραπανω, ή το κανεις σαν να φαινεται αλλο tablet, ή κατεβαζεις το 1mobile που ειναι κι αυτο πολυ ωραιο store και τα κατεβαζεις ολα απο κει (αυτο εχω κανει κι εγω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Πως γινεται να φαινεται αλλο ταμπλετ; Το 1mobile εχει τα ιδια apps με το play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αν εισαι root, πειραζει ενα αρχειο. Δες και το blackmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Πως γινεται να φαινεται αλλο ταμπλετ; Το 1mobile εχει τα ιδια apps με το play; Όπως είπαν τα παιδιά πρέπει να είσαι ροοτ και πειράζεις το build.prop Googlare το να δεις τι πρέπει να κάνεις. Ουσιαστικά, δηλώνοντας ότι είναι ένα επώνυμο ταμπλετ, του δίνει συμβατότητα με πολύ περισσότερες εφαρμογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 έχει βάλει κανένας το multi-window function να μου πει πως μπορώ να προσθέσω περισσότερα apps στο drop down menu ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 To εχω βαλει κι εγω αλλα ακομα δεν εχω βρει τροπο να αλλαξω τις εφαρμογες. Ασε που νομιζω πως δεν αλλαζουν κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 buggia δηλαδή ?? καλά σε beta ειναι ακόμα οποτε χαλαλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts