Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να κατεβάσω τορρεντ με διάφορους clients και δεν το εχω καταφέρει. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω ?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβώς, όπως έχω ξαναναφέρει το πρόβλημα είναι σε διαρροή ρεύματος (ηλεκτρομαγνητισμός). Μακρυά από φορτιστές από ελληνικά μαγαζιά εκτός αν δώσετε πάνω από 20€, που ειναι ληστία! Οι φορτιστές με 5 ευρώ από κίνα, κι όμως, ειναι καλύτεροι. Όσο για το βύσμα, κόβεις τα καλώδια και συνδέεις ότι θέλεις, κι αν δεν δουλέψει αλλάζεις τη πολικότητα απλά

Εξαίρεση το Pipo το οποίο εχει καλο φορτιστή και αντάπτορα που εφαρμόζει σωστά και δεν κουνιέται.

Το καλώδιο συνδέεται με τον φορτιστή με USB και ετσι μπορεις να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε εχει τα ίδια volt & amber.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα σε ολους

Χρειαζομαι τα φωτα σας για ενα θεμα που εχω με το tablet της Ainol (novo 9 spark) το οποιο αγορασα μεταχειρισμενο.Οταν το παρελαβα ειχε περιπου 40% μπαταρια οποτε πιανοντας το στα χερια μου ασχοληθηκα λιγακι για να σιγουρευτω οτι τουλαχιστον δουλευει μεχρι που εσβησε.Θεωρησα λοιπον οτι χρειαζεται φορτιση οποτε και το εβαλα να φορτιζει με φορτιστη της ιδιας εταιριας (5V-3.0Ah).

Ενω δειχνει οτι ξεκιναει να φορτιζει δηλαδη δειχνει το σηματακι με την μπαταρια να γεμιζει μετα απο λιγο σταματαει τελειως την διαδικασια.

Περιγραφω τι εννοω :

Το tablet ειναι απενεργοποιημενο.Βαζω το βυσμα του φορτιστη και ξεκιναει να φορτιζει δειχνοντας το σηματακι της μπαταριας στο κεντρο της οθονης να γεμιζει.Μετα απο 10 δευτερολεπτα η οθονη σβηνει.Αν πατησεις στιγμιαια το κουμπι power τοτε σου ξαναδειχνει οτι φορτιζει.Μετα ομως απο πεντε λεπτα αν ξαναπατησεις το power δεν δειχνει τιποτα.Δοκιμαζω να πατησω να ενεργοποιηθει το tablet δεν κανει τιποτα.Κραταω το power παρατεταμενα (κατι σαν soft reset) ανοιγει φορτωνει το logo της εταιριας και μετα παλι σβηνει.

Μετα απο αλλεπαλληλες προσπαθειες μπαινει στο λειτουργικο δειχνει οτι εχει λιγη μπαταρια και χρειαζεται φορτιση κουμπωνω τον φορτιστη και μετα σβηνει παλι αποτομα.Αλλλες φορες μπαινει στο λειτουργικο και δειχνει οτι φορτιζει μεχρι το 35%.Αν το αφησεις αναμμενο για να τσεκαρεις το ποσοστο που φορτιζει κραταει περιπου πεντε λεπτα και ξανασβηνει παλι και δεν κανει ουτε φορτιση μετα.Παλι soft reset ξανακουμπωμα την τροφοδοσια ανοιγει μονο του δειχνει οτι φορτιζει ξανασταματαει.Εχω βαρεθει...

εχει γινει firmware upgrade στην τελευταια εκδοση.Εχει μετρηθει ο φορτιστης (5v) και κατα την διαρκεια φορτισης μηπως βραχυκυκλωνει.Εχει δοκιμαστει κα αλλος φορτιστης και κανει πανω κατω τα ιδια.Δεν φορτιζει το συγκεκριμενο tablet απο usb οποτε το ξεχναμε και αυτο.Αν εχει μπαταρια εστω και 20% και αρχιζεις να το επεξεργαζεσαι λιγο μετα απο λιγο κλεινει παλι αποτομα.Μπαταρια 10000mAh (και καλα!!)

Αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα (οχι αναγκαστικα με ainol tablet) ας κανει τον κοπο να προτεινει κατι που δεν εχω προσπαθησει μπας και λυθει το θεμα

ευχαριστω για τον χρονο σας.

Καλησπερα σε ολους

Χρειαζομαι τα φωτα σας για ενα θεμα που εχω με το tablet της Ainol (novo 9 spark) το οποιο αγορασα μεταχειρισμενο.Οταν το παρελαβα ειχε περιπου 40% μπαταρια οποτε πιανοντας το στα χερια μου ασχοληθηκα λιγακι για να σιγουρευτω οτι τουλαχιστον δουλευει μεχρι που εσβησε.Θεωρησα λοιπον οτι χρειαζεται φορτιση οποτε και το εβαλα να φορτιζει με φορτιστη της ιδιας εταιριας (5V-3.0Ah).

Ενω δειχνει οτι ξεκιναει να φορτιζει δηλαδη δειχνει το σηματακι με την μπαταρια να γεμιζει μετα απο λιγο σταματαει τελειως την διαδικασια.

Περιγραφω τι εννοω :

Το tablet ειναι απενεργοποιημενο.Βαζω το βυσμα του φορτιστη και ξεκιναει να φορτιζει δειχνοντας το σηματακι της μπαταριας στο κεντρο της οθονης να γεμιζει.Μετα απο 10 δευτερολεπτα η οθονη σβηνει.Αν πατησεις στιγμιαια το κουμπι power τοτε σου ξαναδειχνει οτι φορτιζει.Μετα ομως απο πεντε λεπτα αν ξαναπατησεις το power δεν δειχνει τιποτα.Δοκιμαζω να πατησω να ενεργοποιηθει το tablet δεν κανει τιποτα.Κραταω το power παρατεταμενα (κατι σαν soft reset) ανοιγει φορτωνει το logo της εταιριας και μετα παλι σβηνει.

Μετα απο αλλεπαλληλες προσπαθειες μπαινει στο λειτουργικο δειχνει οτι εχει λιγη μπαταρια και χρειαζεται φορτιση κουμπωνω τον φορτιστη και μετα σβηνει παλι αποτομα.Αλλλες φορες μπαινει στο λειτουργικο και δειχνει οτι φορτιζει μεχρι το 35%.Αν το αφησεις αναμμενο για να τσεκαρεις το ποσοστο που φορτιζει κραταει περιπου πεντε λεπτα και ξανασβηνει παλι και δεν κανει ουτε φορτιση μετα.Παλι soft reset ξανακουμπωμα την τροφοδοσια ανοιγει μονο του δειχνει οτι φορτιζει ξανασταματαει.Εχω βαρεθει...

εχει γινει firmware upgrade στην τελευταια εκδοση.Εχει μετρηθει ο φορτιστης (5v) και κατα την διαρκεια φορτισης μηπως βραχυκυκλωνει.Εχει δοκιμαστει κα αλλος φορτιστης και κανει πανω κατω τα ιδια.Δεν φορτιζει το συγκεκριμενο tablet απο usb οποτε το ξεχναμε και αυτο.Αν εχει μπαταρια εστω και 20% και αρχιζεις να το επεξεργαζεσαι λιγο μετα απο λιγο κλεινει παλι αποτομα.Μπαταρια 10000mAh (και καλα!!)

Αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα (οχι αναγκαστικα με ainol tablet) ας κανει τον κοπο να προτεινει κατι που δεν εχω προσπαθησει μπας και λυθει το θεμα

οχι ρε συ ainol και ηταν καλη....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπερα σε ολους

[...]

Προσπαθησε να δοκιμάσεις με άλλο φορτιστή των ίδιων volt, να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτός. Αλλιώς μπαταρία χαλασμένη. Μίλα μ αυτόν που στο δωσε..

οχι ρε συ ainol και ηταν καλη....
Η Ainol? Απ τις χειρότερες σε αξιοπιστία, μετά τα χάλια του fire δεν ξαναπαίρνω κανένα ainol. Μόνο το Hero 10 1 είναι αξιόπιστο

καλησπέρα παιδια..μήπως ξέρει καποιος για ποιο λόγο το ainol novo 7 mars μου εχει την ενδιξη του σήματος του wifi γκρι και για αυτο το λογο δεν μπαίνει στο google play??το novo 9 spark που εχω ομως μπαίνει κανονικά..ευχαριστω

καλησπέρα παιδια..μήπως ξέρει καποιος για ποιο λόγο το ainol novo 7 mars μου εχει την ενδιξη του σήματος του wifi γκρι και για αυτο το λογο δεν μπαίνει στο google play??το novo 9 spark που εχω ομως μπαίνει κανονικά..ευχαριστω

Το γκρι σημαίνει ότι έχεις συνδεθεί στο δίκτυο αλλά δεν έχει ίντερνετ. Τσέκαρε το μοντεμ δηλαδή αν πιάνει ίντερνετ, αν ναι, τότε κάτι τρέχει με τη ρύθμιση του δικτύου στο τάμπλετ, με το hosts κλπ

Το γκρι σημαίνει ότι έχεις συνδεθεί στο δίκτυο αλλά δεν έχει ίντερνετ. Τσέκαρε το μοντεμ δηλαδή αν πιάνει ίντερνετ, αν ναι, τότε κάτι τρέχει με τη ρύθμιση του δικτύου στο τάμπλετ, με το hosts κλπ

ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου απλα ήθελε να του εγκαταστήσω καποιο πατσακι που ήταν μαζι με το firmware που κατέβασα και απλα δεν το ειχα δει..βλακεία μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παντως.

Αν δεν βιάζεσαι πάρα πολύ, κάνε υπομονή μερικές ημέρες γιατί περιμένω με SingaporePost το Chuwi V88. 8", RK3188, 2GB RAM, 5000mAh, bluetooth, φόρτιση από usb, 7.2mm πάχος και design σαν του iPad Mini. Εμπειρικά θεωρώ πως θα είναι ένα από τα top3 κινέζικα tablets του 2013. Θα μεταφέρω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω(φυσιολογικά αν όλα πάνε καλά, το πολύ την άλλη Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου).

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Φαίνεται πολύ καλη περίπτωση, και πλέον είμαι πεπεισμένος ότι οι 8" είναι με διαφορά το καλύτερο μέγεθος.

Και 5000 μπαταρία, και λεπτό, ότι πρέπει

Alex

Καλησπερα.

Ειμαι στην αναζητηση ενος tablet 10" γυρω στα 150~200€. Διαβαζα για τα κινεζικα tablet αλλα εχω μπερδευτει. Ηθελα να τονισω πως δεν εχω εμπειρια και ο λογος που θελω το tablet ειναι κυριως λογω των συχνων ταξιδιων στο εξωτερικο να περναω το χρονο μεσα στα αεροπλανα, στα αεροδρομια και ξενοδοχεια.

Με αυτα που διαβασα υπαρχει κανενα κινεζικο tablet που να εχει το επισημο play store και να ειναι πληρως συμβατο με τις εφαρμογες , γιατι διαβασα για πολλες ασυμβατοτητες με πολλες εφαρμογες/παιχνιδια?

Καθε προταση ευπροσδεκτη.

Edited by micfo

Καλησπερα.

Ειμαι στην αναζητηση ενος tablet 10" γυρω στα 150~200€. Διαβαζα για τα κινεζικα tablet αλλα εχω μπερδευτει. Ηθελα να τονισω πως δεν εχω εμπειρια και ο λογος που θελω το tablet ειναι κυριως λογω των συχνων ταξιδιων στο εξωτερικο να περναω το χρονο μεσα στα αεροπλανα, στα αεροδρομια και ξενοδοχεια.

Με αυτα που διαβασα υπαρχει κανενα κινεζικο tablet που να εχει το επισημο play store και να ειναι πληρως συμβατο με τις εφαρμογες , γιατι διαβασα για πολλες ασυμβατοτητες με πολλες εφαρμογες/παιχνιδια?

Καθε προταση ευπροσδεκτη.

Πριν απο λιγες μερες παρελαβα το CUBE U30GT2…..κοστιζει γυρω στα 205 €.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363158

Υπαρχουν και φθηνοτερα οπως PIPO M9 ή και το CUBE U30GT1 αυτα τα μοντελα ειναι τουλαχιστον τεσταρισμενα απο μελη του φορουμ. Κοιτα τα… .και συγκρινε. Το καθε ενα εχει την ιστορια του. Οτι θες εδω ειμαστε…..θα βοηθησουμε οσο γινεται. Καλο ψαξιμο :)

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Πολυ ενδιαφερον CUBE U30GT2. To ερωτημα ειναι εχει εγκατεστημενο το επισημο play store ή τουλαχιστον θα μπορω να το κατεβασω ευκολα μετα?

Ενα αλλο που ειδα ειναι Vero Tab A9724 9.7" IPS Dual 16GB που το βρισκω εδω παλι γυρω στα 200€

Πολυ ενδιαφερον CUBE U30GT2. To ερωτημα ειναι εχει εγκατεστημενο το επισημο play store ή τουλαχιστον θα μπορω να το κατεβασω ευκολα μετα?

Ενα αλλο που ειδα ειναι Vero Tab A9724 9.7" IPS Dual 16GB που το βρισκω εδω παλι γυρω στα 200€

Δεν είναι κακό αυτό. Το έχει αγοράσει ένας συνάδελφος για να παίζει ο γιός του ο οποίος το έχει ξεσκίσει στα παιχνίδια και είναι άψογο! Επίσης έχει πολύ καλή υποστήριξη από Oktabit. Εχει χαμηλή ανάλυση για 9,7 ίντσες (1024χ768) αλλά είναι μια χαρά κατα τα άλλα.

Έχει , στη στοκ ρομ.

Εχει κανινικοτατο google store… .σπο το κουτι του.

Προδιαγραφες

Specifications

Operating System: Android 4.1 Jelly Bean

Model: Cube U30GT2 Quad Core

Announced: 201302

Product Type: Tablet PC

Keyboard: Touch Screen

Display Technology: IPS capacitive touch screen,10 point touch

Screen Size: 10.1*inch

Max Resolution: 1920*1200

CPU Manufacturer: Rockchip

CPU Model: RK3188 Quad Core

CPU Speed: 1.8GHz

RAM / Technology: DDR3

RAM Installed Size: 2GB

Hard Drive Type: NAND FAST FLASH

Hard Drive Capacity: 32GB

PCMCIA Expansion: Micro SD Card/ T-FLASH(Support 32GB MAX)

Camera: 2.0MP+5.0MP LED Flashlight

HDMI: Yes

3G: Not Built-in, Support External 3G

Bluetooth: Yes,Bluetooth v2.1

GPS: NO

G-Sensor: Yes

Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone

Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office

Language: Afrikaans, Bahasa Indonesia, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malay, Dutch, Polish, Portuguese, Roman, Rumantsch, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Tagalog, Vietnamese, Turkish, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Hebrew, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional)

Battery Type: Li-ion 7200mAH

Battery / Run Time(up to): Up to 7-8 hours

Power Device Type: AC Adapter, 100-240V

Charging Voltage: DC 12V 2A

Color: White

Item Dimensions/ W*D*H: 261 x 171 x 9.5mm

Net Weight: 671g

Input/Output Connectors

Ports: 1 x MicroUSB OTG Port

1 x Micro Sd Card slot

1 x DC jack(2.5mm)

1 x Earphone jack

1 x MiniHDMI port

Communications

Networking / Data Link Protocol: Fast Ethernet

Wireless Connection: WIFI

Wireless Protocol: 802.11 b/g/n

Support Format

Video: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG

Audio: FLAC/APE/WAV

Picture: JPG/BMP/PNG/GIF

Ebook: WORD/EXCEL/PDF/TXT/CHM/HTML

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Προσπαθώ να κατεβάσω τορρεντ με διάφορους clients και δεν το εχω καταφέρει. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω ?

Έβαλα ως client το μtorrent για android και είναι άψογο. Στον browser γράφεις το torrent τάδε και αυτομάτως κατεβαίνει με το μtorrent (ή utorrent, το ίδιο είναι). Όταν εγκαθιστάς έναν client πρέπει να τον συνδέεις και με τον/τους browsers. Kοίταξε μήπως πρέπει στα options τού client να τσεκάρεις κάποια τετραγωνάκια που αντιστοιχούν στους browsers. π,χ, Σύνδεση του utorrent με το opera ή με το dolphin κλπ Όπως και στο pc.

Κάτι σαν αυτό το 3G Wifi router Stick,

το έχει δοκιμάσει κανείς με Huawei stick?

Θέλω να το δοκιμάσω με το Ε173 για να δίνω ίντερνετ στο τάμπλετ μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έβαλα ως client το μtorrent για android και είναι άψογο. Στον browser γράφεις το torrent τάδε και αυτομάτως κατεβαίνει με το μtorrent (ή utorrent, το ίδιο είναι). Όταν εγκαθιστάς έναν client πρέπει να τον συνδέεις και με τον/τους browsers. Kοίταξε μήπως πρέπει στα options τού client να τσεκάρεις κάποια τετραγωνάκια που αντιστοιχούν στους browsers. π,χ, Σύνδεση του utorrent με το opera ή με το dolphin κλπ Όπως και στο pc.

Ευχαριστώ πολύ. Παρόλα αυτα δεν κατάφερα τίποτε.... χρησιμοποιώ τον browser που υπάρχει ήδη και δεν βρίσκω κάποιοα επιλογή στον torrent client....???

Edited by gechro

Δεν είναι κακό αυτό. Το έχει αγοράσει ένας συνάδελφος για να παίζει ο γιός του ο οποίος το έχει ξεσκίσει στα παιχνίδια και είναι άψογο! Επίσης έχει πολύ καλή υποστήριξη από Oktabit. Εχει χαμηλή ανάλυση για 9,7 ίντσες (1024χ768) αλλά είναι μια χαρά κατα τα άλλα.

Στις 9.7" η στανταρ αναλυση ειναι αυτη ,μετα πας μονο για ρετινα.Περισσοτερη σημασια εχει η ποιοτητα της οθονης αυτης καθαυτης παρα η αναλυση σαν αριθμο πιξελ.

Που φτασαμε ομως :confused: ,να θεωρουμε το 1024Χ768 λιγο για οθονη μικροτερη απο 10 ιντσες.

Ευχαριστώ πολύ. Παρόλα αυτα δεν κατάφερα τίποτε.... χρησιμοποιώ τον browser που υπάρχει ήδη και δεν βρίσκω κάποιοα επιλογή στον torrent client....???

Κι εγώ τον εργοστασιακό browser χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω για άλλους clients εκτός από το utorrent. Μου έκατσε και δουλεύει άψογα. Κατέβασ΄το και εγκατέστησέ το. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα. Αφού βρεις το torrent λες get torrent και σου ζητάει αν θέλεις το ανοίξεις με τον browser ή με το utorrent. Επιλέγεις το utorrent, σου βγάζει επιλογή για add, κάνεις add το torrent στο utorrent και τελείωσε. Κατεβάζεις.

Καλές κατεβασιές;)

Στις 9.7" η στανταρ αναλυση ειναι αυτη ,μετα πας μονο για ρετινα.Περισσοτερη σημασια εχει η ποιοτητα της οθονης αυτης καθαυτης παρα η αναλυση σαν αριθμο πιξελ.

Που φτασαμε ομως :confused: ,να θεωρουμε το 1024Χ768 λιγο για οθονη μικροτερη απο 10 ιντσες.

Για μένα προσωπικά επειδή οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε έχουν ελάχιστη ανάλυση 1024x768 είναι η μίνιμουμ ανάλυση για να μπορώ να δουλέψω. Παρακάτω γίνεται δύσκολο. Κατά τα άλλα από 1024χ768 είναι μια καλή ανάλυση για ταμπλέτα. Αν βέβαια τη θέλουμε αποκλειστικά για διάβασμα πάμε και στο Kindle το ασπρόμαυρο με e-paper που είναι και πολύ πιο φθηνό και ό,τι καλύτερο για διάβασμα μιας που δεν κουράζει όπως οι οθόνες με οπίσθιο φωτισμό.

Γεια στη παρεα....

Εχω παρει εδω κ λιγες μερες ενα 7" ταμπλετ jxd p1000 διπυρινο με 4.1 android,απο κινα και δεν εχει το play store,,

Τι κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις,απο που κατεβαζεται εφαρμογες;

Υπαρχει τροπος να μπει το play store??

Προσπαθησα να ανοιξω το καναλι kontra Chanel κ δε το ανοιγει,,,τι χρειαζεται;;;

Το ταμπλετ εχει κ τηλεοραση αναλογικη,προσπαθησα να του βαλω TV tuner ψηφιακο απο το πλαισιο,αλλα αρχισε να κανει τρελα το ταμπλετ,δε το δεχτηκε. Εχει κανεις λυση;;

Edited by jimptsog

Γεια στη παρεα....

Εχω παρει εδω κ λιγες μερες ενα 7" ταμπλετ jxd p1000 διπυρινο με 4.1 android,απο κινα και δεν εχει το play store,,

Προσπαθησα να ανοιξω το καναλι kontra Chanel κ δε το ανοιγει,,,τι χρειαζεται;;;

Το ταμπλετ εχει κ τηλεοραση αναλογικη,προσπαθησα να του βαλω TV tuner ψηφιακο απο το πλαισιο,αλλα αρχισε να κανει τρελα το ταμπλετ,δε το δεχτηκε. Εχει κανεις λυση;;

Εδω κοιταξες?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322882

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Γεια στη παρεα....

Αυτο πηρες;http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/Turbo-X-TV-tuner-for-Android-devices-DK5220.htm

Γεια στη παρεα....

μπορείς να κάνεις το εξής..να κατεβάσεις απο εδώ το play store http://handheld.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=121182&t=4&i=1 μόλις πατήσεις το link αυτο μετα απο κάποια δευτερόλεπτα θα σου βγάλει ενα παράθυρο για το που θα το αποθηκεύσεις και εσυ απλα θα το βάλεις μέσα στη συσκευή android που εχεις. θα βγάλεις το καλώδιο και μετά θα μπεις στη συσκευή σου και απο εκει θα το επιλέξεις και θα εγκαταστήσει το play store.Αυταααα..:happy:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned