Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε γεια σου εκανα διαφορα και σε ενημερώνω κατεβασα το μαρκετ και θα το δοκιμασω ,απο ολες τις ρομ που εχω κατεβαση και με την αλαγη που μου συστηνης δεν δουλεψε καμοια εκτος απο την τελευταία UdroidX155UTF v.2_2 που δουλευη και την δοκιμάζω και το μαρκετ δουλευη αλλα εχει λιγο προβλημα με τα ελληνικα τρωει μερικα γραμματα αν εχεις κατι για αυτο μου λες, παντως την δοκιμαζω για να δω εαν ειναι και ποιο γρηγορη απο την εκεμ

σε ευχαριστω ξανα φιλε

Χαίρομαι πολύ που βρέθηκε τελικά η λύση. Για το θέμα με τα ελληνικά δεν γνωρίζω να σου πω κάτι γιατί σαν πρόβλημα δεν το έχω συνατήσει ακόμα.

στο turbox spice που δοκιμασα δεν. βεβαια δεν ειχε απο πριν market οποτε ισως παιζει κι αυτο ρολο.

Aυτό είναι που παίζει καθοριστικό ρόλο γιατί σημαίνει ότι θέλει πείραγμα το αρχείο build.prop, στο οποίο δεν περιέχεται ο κώδικας για το market.

Θα εγκαταστήσω μια rom χωρίς market στο MID V7 που έχω και μετά θα πειράξω το εν λόγω αρχείο για να προσθέσω το market.

Αν μου βγει, θα κάνω step-by-step οδηγό και video.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Χαίρομαι πολύ που βρέθηκε τελικά η λύση. Για το θέμα με τα ελληνικά δεν γνωρίζω να σου πω κάτι γιατί σαν πρόβλημα δεν το έχω συνατήσει ακόμα.
οκ ευχαριστω φιλε

Χιλια μπραβο Tabletistas !! Συγχαρητηρια για την βοηθεια που προσφερεις :up::clap:!!

Ευχαριστώ πολύ guys :) Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες το πολύ προβλέπονται καινούργια reviews, οπότε stay tuned!!!

επειδή δεν το είδα πουθενά και ακόμα δεν μπορώ να το δοκιμάσω (θα αργήσει να μου έρθει η ταμπλετα) όποιος δεν έχει μαρκετ ας δει κι αυτό (με κάθε επιφύλαξη γιατι υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει ζημιά)

λέει για το kidle fire αλλά λογικά τα βήματα είναι παρόμοια για όλα τα ανδροιδ

http://www.pcworld.com/article/244474/how_to_install_the_android_market_on_your_kindle_fire.html

ή εδώ

http://www.slatedroid.com/topic/21816-how-to-install-gapps-on-pretty-much-any-rooted-device/

η συσκευή πρέπει να είναι root

Edited by kodorevi8ulis

εχω εδω και λίγες μερες ενα Dropad Α8Χ απο το οποίο είμαι ευχαριστημενος, δουλευει μεχρι στιγμής μια χαρα και δουλευυν ολα !!Bluetooth, gps, wifi, hdmi, usb host, market και εχει εγκατεστημενο android 2.3.1

Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι για το ημερολόγιο δε μου δινει την δυνατοτητα να μη χρησιμοποιώ το χχχχ@gmail.com.. Ειμαι ανα γκασμενο να χρησιμοποιώ αυτο ενω θελω ενα local όπως γινεται στις επαφες. Συγχρονίζω μονο με το Microsoft Outlοοκ ενω δε θελω να ανεβαινουν στον google λογαροασμο τιποτα απο οτι εχω στο ημερολογιο.

Γιατι γινεται αυτο?? Πως μπορώ να προσθεσω ημερολογιο ή να μην συγχρονιζεται??

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

εχω εδω και λίγες μερες ενα Dropad Α8Χ απο το οποίο είμαι ευχαριστημενος, δουλευει μεχρι στιγμής μια χαρα και δουλευυν ολα !!Bluetooth, gps, wifi, hdmi, usb host, market και εχει εγκατεστημενο android 2.3.1

Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι για το ημερολόγιο δε μου δινει την δυνατοτητα να μη χρησιμοποιώ το χχχχ@gmail.com.. Ειμαι ανα γκασμενο να χρησιμοποιώ αυτο ενω θελω ενα local όπως γινεται στις επαφες. Συγχρονίζω μονο με το Microsoft Outlοοκ ενω δε θελω να ανεβαινουν στον google λογαροασμο τιποτα απο οτι εχω στο ημερολογιο.

Γιατι γινεται αυτο?? Πως μπορώ να προσθεσω ημερολογιο ή να μην συγχρονιζεται??

υποθέτω ότι δεν έχει κανένα δικό του πρόγραμμα για αυτό άρα η ερώτηση είναι καθάρα θέμα ανδροιδ και δεν θα έπρεπε να γίνει εδώ ,

αν πας στις ρυθμίσεις του ανδροιδ και στο λογιαριασμοί και συγχρονισμός (δεν θυμάμαι αν διαφέρει η ονομασία στην 2.3.1) επιλέγεις το gmail σου και ξε-τικάρεις το συχρονισμό ημερολογίου,

τώρα για το ημερολόγιο , μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο από το μαρκετ

δεν εχει δικια του εφαρμογη ημερολογίου. Αλλα στο 2,2 τουλαχιστον στις ρυθμίσεις του ημερολογίου μπορείς να επιλέξεις αν θες local ημερολόγιο ή αυτο που θα συγχρονίζει με google account ή να εμφανιζονται και τα δυο. Σε αυτο το tablet οι μονες επιλογες που χει ειναι αν θα εμφανιζεται εορτολογιο ή οχι ΠΑΝΤΑ όμως σαν κομματι του ****@gmail.com.

Μήπως υπαρχει κρυμμενη ρυθμιση ή τροπος να ενεργοποιήσω local ημερολόγιο?

Στο μαρκετ δε βρηκα αυτονομη εφαρμογη για ημερολόγιο. Βρηκα πολλες που ομως διαβαζουν το default ή widgets.

(Αν δε κολλαει τελικα εδω το ποσταρισμα sorry ασ το μεταφερει ο δχστης σε πιο σωστη ενοτητα- ευχαριστω :O)

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Καλησπέρα .

Εδώ και 6 μήνες έχω ένα κινέζικο τάμπλετ zt 180-91c 10" .

Όλα πήγαιναν καλά και ήμουν πολύ ικανοποιημένος , μέχρι που ένας φίλος

με έπεισε ότι έχει βρει το σωστό λογισμικό αναβάθμισης .

Δυστυχώς κάναμε λάθος και το τάμπλετ μαύρισε και δεν ανοίγει καν !

Ξέρει κανής κάποια λύση ?

Καλησπέρα .

Εδώ και 6 μήνες έχω ένα κινέζικο τάμπλετ zt 180-91c 10" .

Όλα πήγαιναν καλά και ήμουν πολύ ικανοποιημένος , μέχρι που ένας φίλος

με έπεισε ότι έχει βρει το σωστό λογισμικό αναβάθμισης .

Δυστυχώς κάναμε λάθος και το τάμπλετ μαύρισε και δεν ανοίγει καν !

Ξέρει κανής κάποια λύση ?

για ριξε μια ματια εδω..

http://www.slatedroid.com/forum/15-infotmic/

Έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει κινέζικο (ή όχι τουλάχιστον κάποιο από τα αρκετά γνωστά) tablet για video chat χρησιμοποιώντας το Talk / Google+ / Hangouts ;

Έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει κινέζικο (ή όχι τουλάχιστον κάποιο από τα αρκετά γνωστά) tablet για video chat χρησιμοποιώντας το Talk / Google+ / Hangouts ;

To Talk στο Aoson M19 τουλάχιστον, δεν έχει καμία επιλογή για video(ή κάμερα) στις ρυθμίσεις(μενού) του.

Για τα άλλα 2 θα το ψάξω και θα ενημερώσω.

Και το Hangouts δεν υποστηρίζεται για το M19.

To Google+ για chat και messaging λειτουργεί.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε ένα συγκεντρωτικό θέμα με περιεχόμενο αποκλειστικά τις εφαρμογές και πιο συγκεκριμένα τις πλέον χρήσιμες, απαραίτητες και δωρεάν, για την καλύτερη χρήση των android tablets.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο Android market είναι εξαρεικά μεγάλος ήδη και αυξάνεται συνεχώς, θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλα τα μέλη του παρόντος forum να συμβάλλουν στην ενημέρωση αυτού του θέματος, αναφέροντας εφαρμογές που κατά την γνώμη τους είναι χρήσιμες ή και απαραίτητες.

Θα ξεκινήσουμε αναφέροντας αυτές που έχουμε ήδη δοκιμάσει και προτείνουμε, χωρίς κατηγοριοποίηση καθώς το όνομα των εφαρμογών και μόνο στις περισσότερες περιπτώσεις περιγράφει και την λειτουργία της εκάστοτε εφαρμογής.

• Astro File Manager
  • ES File Explorer
  • Mobo Video Player
  • MX Video Player
  • Documents To Go
  • Office Suite Viewer
  • Auto Killer
  • Easy Battery Saver
  • Quadrant Standard Edition
  • Android System Info
  • Android Assistant
  • Adobe Reader
  • Aldiko
  • Handrite Note Free
  • 7notes mazec
  • Evernote
  • Dolphin Browser Mini & HD
  • AVG Antivirus free
  • MT Antivirus
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Greek Input Method
  • Winamp
  • MixZing Media Player
  • PicsArt – Photo Studio
  • QuikPic
  • Dropbox
  • GPS Test
  • Sygic Navigation(Trial)
  • Bluetooth File Transfer
  • Adfree Android(χρειάζεται root)
  • Tune In Radio
  • Sky FM
  • DI FM

Edited by athanaso77
Ενημέρωση

www.e-tablet.gr

All About Tablets

http://www.e-tablet.gr/product_info.php?cPath=8_29&products_id=69#!tab4 το εχει κανενας σας να μου πει την γνωμη του???ευχαριστω :)

Δεν το έχω αλλά έπαιξα μαζί του για αρκετή ώρα και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, η οθόνη του επίσης πολύ καλή και φωτεινή όπως και όλα συνήθως τα Herotab. Υπερέχει σε αυτά τα σημεία του Quicksilver ενώ έχει και μία έξτρα mini USB και Bluetooth. Συνολικά, πιστεύω ότι είναι πολύ καλό tablet, και το ίδιο ισχύει και για το Zenithink C71 που δοκίμασα.

Νομίζω οτι χρειάζεται τουλάχιστον αλφαβητική ταξινόμηση για να διαβάζεται η λίστα....

Να προτείνω το Zmooth Lite (είναι δωρεάν και θέλει ρουτ), με το οποίο αποκτάς ένα screen button για back, menu και home χρησιμοποιώντας gestures, αποσυμφορίζοντας την χρήση (= μείωση ζωής) των αντίστοιχων hardware κουμπιών...

Και το Hangouts δεν υποστηρίζεται για το M19.

To Google+ για chat και messaging λειτουργεί.

Κρίμα. Εγώ το είχα δοκιμάσει σε ένα Mid816R2 και ενώ η κάμερα δούλευε μια χαρά, στο skype και Talk/Google+ έδειχνε μια μαυρίλα.

Σε 2-3 βδομάδες που θα μου έρθει το Ainolo Novo 7 Aurora θα σας πω αν δουλεύουν.

εχω το zenithink c91 και στο site της εταιριας βρηκα αυτο : http://www.zenithink.com/Eproducts_apk.php τα εχει χρησιμοποιησει κανενας; ευχαριστω
Xiaomi Redmi Note 8T 64G

Νομίζω οτι χρειάζεται τουλάχιστον αλφαβητική ταξινόμηση για να διαβάζεται η λίστα....

Να προτείνω το Zmooth Lite (είναι δωρεάν και θέλει ρουτ), με το οποίο αποκτάς ένα screen button για back, menu και home χρησιμοποιώντας gestures, αποσυμφορίζοντας την χρήση (= μείωση ζωής) των αντίστοιχων hardware κουμπιών...

Υπάρχει καποιο που δεν θελει root?

Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2

Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3

:)

Προτείνω επιπλέον:

AirDroid

k-9 Mail

Kingsoft Office

Quick Settings

Read It Later

Screen Off and Lock

Edited by Dimitris_05