geoav Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 2 ώρες πριν, xristos_mi said: Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι να το πηγαίνεις στο service, αλλαγή μπαταρίας. Το έχω πάρει και εγώ περίπου ίδια περίοδο με εσένα, και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Μολις εκλεισα με το σερβις. Οσο ειναι στην εγγυηση, χωρις πολλα πολλα, στελνουν courier να παραλαβει και στο επιστρεφουν. Εντυπωσιαστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Παιδιά μια ερώτηση ζητάω συγνώμη γιατί δεν έχω διαβάσει το νήμα Κ θα ήθελα την εμπειρία σας. Είμαι σε εύρεση smartwatch μέχρι 250 ευρώ . Με ενδιαφέρει να έρχονται οι ειδοποίησεις σωστά ακόμα Κ το Viber Κ να μπορώ να μιλάω από το ρολόι γιατί βρίσκομαι αρκετές ώρες πάνω σε μηχανή .με ενδιαφέρει η αυτονομία της μπαταρίας πολύ Κ όχι να το φορτίζω κάθε 2 με 3 μέρες .θα συνδεθεί με s21u. κοιτάω Κ της Huawei to gt2 k gt2 pro Κ το 3 το απλό. Δεν με ενδιαφέρει η άθληση βήματα Κ τα καρδιοχτύπια. καθαρά ειδοποίησεις Κ τηλέφωνο να μιλάω. ( μεταχειρισμένο μέσα σε εγγύηση από Αθήνα πάλι θα με ενδιέφερε. ) συγνώμη αν κούρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Όσο προλαβαίνεις και είσαι στην εγγύηση στείλτο να το δούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2022 Παιδιά μετά από πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε αγορά gt2 pro κ το watch 3 το απλό. Έχει κανείς την εμπειρία σε ποιο από τα 2 θα πήγαινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. September 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2022 Το gt 3 εννοείται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 8 ώρες πριν, nikoseggo said: Το gt 3 εννοείται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο Κ μόνο λόγο λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Τελικά το έχει συγχρονίσει κάποιος με Strava, σε άλλες χώρες βλέπω το δίνει ως επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Μόνο Κ μόνο λόγο λογισμικού;Διότι είναι καλύτερο σε όλα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά το έχει συγχρονίσει κάποιος με Strava, σε άλλες χώρες βλέπω το δίνει ως επιλογή Τι είναι το strava; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 Τελικά το έχει συγχρονίσει κάποιος με Strava, σε άλλες χώρες βλέπω το δίνει ως επιλογή Μόνο μέσω εφαρμογής health sync https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appyhapps.healthsyncΣτάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 Βρέθηκε κάποια λύση για τον συνδυασμό huawei gt2 pro με s21 ultra....?Έχει γίνει πολύ κουραστικό όλο αυτό με της κλείσεις στο Bluetooth.... 1 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 1 ώρα πριν, petraKOS07 said: Βρέθηκε κάποια λύση για τον συνδυασμό huawei gt2 pro με s21 ultra....?Έχει γίνει πολύ κουραστικό όλο αυτό με της κλείσεις στο Bluetooth.... Τι πρόβλημα παρουσιάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 45 minutes ago, challenge143 said: Τι πρόβλημα παρουσιάζει; Δεν μεταφέρεται ο ήχος στο Bluetooth ακουστικά και πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα κάθε φορά.... αυτό γίνεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένο το ρολόι... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 ακριβώς τα ίδια και εμένα με gt2 και A72 Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 On 5/9/2022 at 9:42 ΜΜ, nikoseggo said: Διότι είναι καλύτερο σε όλα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι είναι το strava; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφαρμογή που συγχρονίζεις τις προπονήσεις σου και μπορείς και κάνεις σύγκριση και με άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Νεα ενημερωση μολις. 11.0.10.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Νεα ενημερωση μολις. 11.0.10.8για ποιο ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 41 minutes ago, ilka71 said: 45 minutes ago, tasosdimas said: Νεα ενημερωση μολις. 11.0.10.8 για ποιο ρολόι; Gt2 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 1 ώρα πριν, tasosdimas said: Gt2 pro Από το 11.0.16.10 δλδ πάει πίσω στο 11.0.10.8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 27 minutes ago, mylw_4 said: Από το 11.0.16.10 δλδ πάει πίσω στο 11.0.10.8? 11.0.8.26 ειχε πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 16 ώρες πριν, tasosdimas said: 11.0.8.26 ειχε πριν Αυτή είναι που έχω εγώ και ήρθε πριν λίγο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 3 ώρες πριν, mylw_4 said: Αυτή είναι που έχω εγώ και ήρθε πριν λίγο καιρό Αυτο δεν ειναι το pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 5 ώρες πριν, tasosdimas said: Αυτο δεν ειναι το pro Ουπς, έχεις δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karelia Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Έχω το gt2 και αυτές τις μέρες έχω θέμα με το gps του ρολογιού. Όταν πατάω από το ρολόι να κάνω προπόνηση πχ τρέξιμο δεν συνδέεται με τίποτα. Όταν ανοίγω την εφαρμογή το βρίσκει κανονικά αλλά μόλις κλείσω την εφαρμογή χάνετε ξανά το σήμα από το gps. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Καλησπέρα και από εμένα, Στο Strava συνδέθηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως συνδέεται το ρολόι (health) με το google fit . Κάτοχος gt 2 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 On 13/9/2022 at 6:27 ΜΜ, dyannisb said: Καλησπέρα και από εμένα, Στο Strava συνδέθηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως συνδέεται το ρολόι (health) με το google fit . Κάτοχος gt 2 pro Πως; Με το health sync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts