imbalanced Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Αν θελω να κανω hard reset μπορω καπως να κανω backup η πρεπει να το ξανά στήσω??? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Εγώ είχα κάνει back up μέσω cloud, οπότε καλό είναι αν δεν έχεις κάνει να το κάνεις , για να μην τα ταλαιπωριεσαι μετά να τα ξαναπερνας από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Με την 10αρα εχω 4:30ωρες ενεργη οθονη και ειμαι στο 26% τωρα.Αλλιως 2ημερες και 3 ωρες απο την τελευταια φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα με τη 10 (global).Επίσης πολύ ευχαριστημένος κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. 2 Ερωτήσεις: 1) Υπάρχει περίπτωση η λειτουργία aod να μην σβήνει οταν έρχεται ειδοποίηση? Σίγουρα θα τρωει περοσσίτερο μπαταρία αυτο αν γίνεται, αλλά ξέρει κανείς αν όντως γίνεται? 2) Αναφορικά με την εγγραφή κλήσης, υπάρχει κάτι που μπορούμε να συμπεριλάβουμε, μιας και το κινητό δεν το έχει? Οι εφαρμογες που βρήκα δεν μου κάνουν καθώς πρέπει να ξεκινήσεις την εγγραφή πριν πάρεις τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Με την 10αρα εχω 4:30ωρες ενεργη οθονη και ειμαι στο 26% τωρα.Αλλιως 2ημερες και 3 ωρες απο την τελευταια φορτιση Και εγώ με 10άρα 6 ώρες και 20 λεπτά ενεργή οθόνη και ακόμη 23% μπαταρία. Τέλος μέρας. Χαλαρά λοιπόν 1 μέρα και παραπάνω. Και με AOD της MIUI ενεργοποιημένη. Σαφώς καλύτερα απ ότι με την 9.Εκεί έφτανα 6,5 με 7 ώρες πριν σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Σήμερα πρωί βρήκε την ενημέρωση οπότε για τσεκάρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Gcam υπάρχει hypercam https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/HyperCam_E3.0_Q.apk. Καιxml που υπάρχουν στο telegram https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1022/ Κατέβασα την hypercam από το πρώτο λινκ αλλά δεν βγάζω άκρη πιο xml να βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Σήμερα πρωί βρήκε την ενημέρωση οπότε για τσεκάρετε. σε τι χωρα το εχεις ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και εμένα. Σήμερα μου ξαναφανηκε μετά από μερικές φορές που είχε εξαφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και εμένα. Σήμερα μου ξαναφανηκε μετά από μερικές φορές που είχε εξαφανιστεί. σε τι region το εχεις ? Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και εμένα την έβγαλε και την εγκατέστησα. Μέχρι στιγμής όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 σε τι region το εχεις ?Ελλαδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Ελλαδα..... Εβαλα μολις ...τιποτα . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Έκανα download. Σταμάτησε στο 79%. Μάλλον για αυτό. Περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Εγώ έχω USA. Παρόλα αυτά ήρθε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Κατέβασα την hypercam από το πρώτο λινκ αλλά δεν βγάζω άκρη πιο xml να βάλω Βάλε την δεύτερη αλλά πρέπει να μπει και τo xml. Σε εμένα δουλεύει τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Βάλε την δεύτερη αλλά πρέπει να μπει και τo xml. Σε εμένα δουλεύει τέλεια Ποιο xml από όλα γιατί δεν έχει για το κινητό μας Δοκίμασα για mi 9 se όλα τα xml αλλά σε νυχτερινή κολλάει φουλ Edited March 27, 2020 by kaloudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Βάλε την δεύτερη αλλά πρέπει να μπει και τo xml. Σε εμένα δουλεύει τέλεια Σε εκδόσεις 7 και πάνω το ξεχνάμε, απλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Μια να δουλεύει ψάχνω και δεν πειράζει να είναι η τελευταία Έβαλα μια από gcamator και δουλεύει καλουτσικα Η hypercam σε νυχτερινή κολλάει φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixkant Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καλημερα,οποιος θελει ας δοκιμασει και αυτη,σε μενα δουλευει και μαλιστα την ειχα και σε android 9 ,απο ρυθμισεις δεν γνωριζω και πολλα.... https://www.cyanogenmods.org/downloads/bsg-google-camera-6-2-030-mi9se-v4-plus2-download/ Να ειστε παντα καλα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καλημερα,οποιος θελει ας δοκιμασει και αυτη,σε μενα δουλευει και μαλιστα την ειχα και σε android 9 ,απο ρυθμισεις δεν γνωριζω και πολλα.... https://www.cyanogenmods.org/downloads/bsg-google-camera-6-2-030-mi9se-v4-plus2-download/ Να ειστε παντα καλα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!!! Δεν μου την ανοίγει καν την σελίδα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixkant Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Δεν μου την ανοίγει καν την σελίδα πάντως σε μενα ανοιγει κανανικα,δεν ξερω τι μπορει να φταει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 σε μενα ανοιγει κανανικα,δεν ξερω τι μπορει να φταει.... Τώρα άνοιξε και σε εμένα Κατεβάζω και θα γράψω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Δεν μου την ανοίγει καν την σελίδα πάντως Δεν παιζει σωστα, κολλάει στο processing, έχει θέματα γενικά. Και πίστευα οτι με την 10 θα μπορούσαμε να βάλουμε καμια 7αρα gcam, Ιδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts