antreas1981 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δηλαδή παίζει να φταει η global έκδοση; Εμάς δεν κάνει τίποτα μόνο ώρα messenger και Τίποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Εμένα ούτε messenger δεν δείχνει. Μόνο το ποσοστό της μπαταρίας και το σηματάκι της, και την ημερομηνία. Φαντάζομαι, χωρίς να είμαι ειδήμων μήπως φταίει το miui και σε επόμενη ενημέρωση διορθωθεί. Κάποιος γνώστης ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Οχι εμένα είναι 1.4 ..... ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι εμένα είναι 1.4 .....πως την άλλαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Όταν λέω xiaomi eu εννοούσα custom όχι official ρομ. https://xiaomi.eu/community/forums/miui-rom-releases.103/ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αααα έτσι οκ...κάποιος με γνήσια που να του δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Πώς ρυθμίζουμε να φαίνεται η ημερομηνία πάνω στις φωτογραφίες που βγάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Πώς ρυθμίζουμε να φαίνεται η ημερομηνία πάνω στις φωτογραφίες που βγάζουμε; θα ανοιξεις την καμερα, θα πας ρυθμισεις/ υδατογραφημα/ μπες μεσα, εκει ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ευχαριστώ..το έκανα και εγώ επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα...τι παίζει ; Με βολεύει το always αλλά δεν περίμενα τέτοια προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 εγω ακομα δεν εχω το κουραγιο να ψαχτω με τις ειδοποιήσεις, αλλα εκτος το κοκκινο συμβολο επανω απο το εικονιδιο της εφαρμογης, δεν μου βγαζει τιποτε αλλο. ουτε αναδυόμενο ουτε σταθερο στην οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-6-174-10251635-release/miui-always-on-mode-1-6-174-10251635-android-apk-download/ Από δω το κατέβασα και το εγκατέστησα σαν εφαρμογή. Έχει βγει καινούργια έκδοση της εφαρμογής... ΤΠΤ για Android 10 ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρουμε από Sar πώς τα πάει? Σκέφτομαι τελικά να το προτιμήσω αντί για το Α3... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρουμε από Sar πώς τα πάει? Σκέφτομαι τελικά να το προτιμήσω αντί για το Α3... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορεις να το γουγλαρεις........https://www.kimovil.com/el/xiaomi-mi-9-lite/sar :D:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 με ποιες εταιρίες παίζει volte και wowifi ? Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 με ποιες εταιρίες παίζει volte και wowifi ? Με Cosmote σίγουρα. Με τις άλλες θέλεις εφαρμογή δική τους που δεν παίζει σωστά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 με ποιες εταιρίες παίζει volte και wowifi ? Κάποιος που έχει Vodafone, ας μας πει αν παίζουν σε αυτό το κινητό τα VoLTE, WiFi Calling και 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixkant Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Κάποιος που έχει Vodafone, ας μας πει αν παίζουν σε αυτό το κινητό τα VoLTE, WiFi Calling και 4G+... wifi calling ναι 4G+ ναι VOLTE οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το έχω ρυθμίσει για WiFi calling cosmote το σημαδάκι όμως εξαφανίζεται κάποιες φορές και εμφανίζεται μόνο εάν κάνω reboot το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έχει προβλήματα η κοτε αυτές τις ημέρες , δεν φταίει το κινητό σου Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έχει προβλήματα η κοτε αυτές τις ημέρες , δεν φταίει το κινητό σου Το άκουσα γ.... Την κομοτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 έστειλα wifi call και μου γράφει οτι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή ? τι παίζει? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 έστειλα wifi call και μου γράφει οτι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή ? τι παίζει? Απλά δεν είναι στην λίστα της Cosmote αυτά τα τηλέφωνα αλλά μόνο το Mi9. Υπάρχουν 2 λύσεις α. παίρνεις εξυπηρέτηση και τους λες ότι "έχεις mi9" και στο ενεργοποιούν αυτοί. β. βάζεις την sim σε κάποιο τηλέφωνο που είναι στη λίστα και το κάνεις ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Απλά δεν είναι στην λίστα της Cosmote αυτά τα τηλέφωνα αλλά μόνο το Mi9. Υπάρχουν 2 λύσεις α. παίρνεις εξυπηρέτηση και τους λες ότι "έχεις mi9" και στο ενεργοποιούν αυτοί. β. βάζεις την sim σε κάποιο τηλέφωνο που είναι στη λίστα και το κάνεις ενεργοποίηση. Στείλε μην 1333 WiFicall σήμερα το φτιαξανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Έστειλα πάλι το πρωί άλλα τα ίδια. Πήρα την εξυπηρέτηση και τους είπα να μου το ενεργοποιήσουν,μετά από 3 λεπτά μου ήρθε το μήνυμα,όλα οκ. και για ενεργοποίηση θέλει να πας στις ρυθμίσεις/ ρυθμίσεις καρτας,και όχι στις επαφές που γράφουν. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Έστειλα πάλι το πρωί άλλα τα ίδια. Πήρα την εξυπηρέτηση και τους είπα να μου το ενεργοποιήσουν,μετά από 3 λεπτά μου ήρθε το μήνυμα,όλα οκ. και για ενεργοποίηση θέλει να πας στις ρυθμίσεις/ ρυθμίσεις καρτας,και όχι στις επαφές που γράφουν. Ενεργοποιθηκε τελικά. Πας ρυθμίσεις δικτύου και από εκεί το βρίσκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts