forumkid Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ναι, ok. Και τι να κάνουμε τωρα; Να αναζητήσουμε με ποια λογική το έβαλαν πισω; Τους αρεσε να φέγγει το λογότυπο μάλλον. Μπορεί να ηταν καγκουρας ο σχεδιαστής. Αφου σου είναι απαραίτητο και δεν σου αρέσει η λυση του pulse notification στην always on, ελεύθερος είσαι να επιλέξεις... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν σε καταλαβαινω φιλε.Δειχνεις να το παιρνεις προσωπικα.Εγω απλα εξεφρασα απογοητευση δεν σου ειπα να κανεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Με Chrome δεν μου κατεβάζει το αρχείο. Telegram δεν έχω. Βρήκα το αρχείο του port με Google search, έκανα εγκατάσταση, είμαι με miui 11, και δυστυχώς δεν δουλεύει.Σε εμένα δουλεύει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σε εμένα δουλεύει.Και σε εμένα με πολυ καλά αποτελέσματα Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 πρέπει να έχεις telegram για να κατέβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δεν σε καταλαβαινω φιλε.Δειχνεις να το παιρνεις προσωπικα.Εγω απλα εξεφρασα απογοητευση δεν σου ειπα να κανεις κατι.Οχι, καμία σχέση. Δεν ήθελα να έχει τέτοιο "ύφος" το ποστ μου. Κι εγώ απλά την άποψή μου εξέφρασα πως προφανώς αν σου είναι τόσο απαραίτητο το led και δεν ικανοποιείσαι ούτε με το "φωτεινό παλμό" στην always on, τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κάποιο άλλο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Οι φωτογραφίες από την gcam που βλέπω είναι όντως πολύ καλές. Τελικά ρίχνοντας την ποιότητα στα 8Mpixel κατάφερα να δουλέψει και σε εμένα η gcam που προτείνετε. Εξακολουθεί όμως να μην κάνει σωστή αποτύπωση χρωμάτων στη φωτογραφία. Με όλα στο αυτόματο, τα χρώματα είναι άτονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Οι φωτογραφίες από την gcam που βλέπω είναι όντως πολύ καλές. Τελικά ρίχνοντας την ποιότητα στα 8Mpixel κατάφερα να δουλέψει και σε εμένα η gcam που προτείνετε. Εξακολουθεί όμως να μην κάνει σωστή αποτύπωση χρωμάτων στη φωτογραφία. Με όλα στο αυτόματο, τα χρώματα είναι άτονα...Πρέπει να περάσεις το xml στην gcam για να φύγει η ασπριλα και να βελτιωθεί όπως σε αυτές που έστειλα εγώ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Πρέπει να περάσεις το xml στην gcam για να φύγει η ασπριλα και να βελτιωθεί όπως σε αυτές που έστειλα εγώ Βρήκα οδηγίες για το xml στο xda: https://forum.xda-developers.com/mi-cc9/help/gcam-cc9-t3952703 Τώρα όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά! Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στις ρυθμίσεις για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ή να αφήσω τα default; Ευχαριστώ! Edited November 1, 2019 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Αυτή η έκδοση για το cc9 έχει διαφορά; https://www.cyanogenmods.org/google-camera-mi-cc9/ Το μόνο που άλλαξα για να είναι καλύτερα τα χρώματα είναι στο WB από τοauto σε Google Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 1, 2019 by paokaras45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Επειδή μου έλειψε κι εμένα το notification led μπροστά, βρήκα μια εφαρμογή στο play store ως εναλλακτική λύση που εξυπηρετεί αρκετά. Λέγεται NotifyBuddy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Να κάνω μια ερώτηση. Το 9 lite θέλει unlocked bootloader για την gcam ; Κάτι τέτοιο διάβασα κ μου φάνηκε Κουφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Να κάνω μια ερώτηση. Το 9 lite θέλει unlocked bootloader για την gcam ; Κάτι τέτοιο διάβασα κ μου φάνηκε ΚουφοΌχι δε θέλει. Που το διάβασες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 το παραγγειλα και εγω στα 200 ευρω απο κινα.... νομιζω ειναι οτι καλυτερο με αυτα τα λεφτα σημερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Όχι δε θέλει. Που το διάβασες? Ναι λάθος . Παίρνει gcam από τι λένε αλλά δεν έχει πλήρη υποστήριξη όπως η υπόλοιπη σειρά mi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Πλήρης υποστήριξη δηλαδή;Ας βάλει κάποιος ένα screenshot με τα αποτελέσματα από αυτή την εφαρμογή.Εδω που τα λες,το έκανα σε ενα RN7 και μου έβγαλε Level 3 ενώ στο δικό μου RN4 pro με custom rom μου βγάζει FULL και στο RN5 με miui και root,Level 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airbeat.device.inspector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Πλήρης υποστήριξη δηλαδή;Ας βάλει κάποιος ένα screenshot με τα αποτελέσματα από αυτή την εφαρμογή.Εδω που τα λες,το έκανα σε ενα RN7 και μου έβγαλε Level 3 ενώ στο δικό μου RN4 pro με custom rom μου βγάζει FULL και στο RN5 με miui και root,Level 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airbeat.device.inspectorΟπότε αυτό δείχνει ότι δεν υποστηρίζει πλήρως?πάντως εγώ που την έβαλα κάνει δουλειά... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μάλλον είναι καλά νέα..Απ'οτι διάβασα λίγο, λέει το Level 3 είναι καλύτερο από το full!Οχι στην ποιότητα των φωτό..αλλά έχει έξτρα και κάποια άλλα καλουδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Αμάν σορυ, κεκτημένη ταχυτις!!! Όποιος τράβηξε με Gcam,το hdr+ είναι ενεργό;(εκεί βρίσκεται όλη η μαγκιά)η μόνο αφήνει το απλό hdr; Γιατί τώρα διάβασα ότι η Gcam θέλει Level 3... Edited November 2, 2019 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Αμάν σορυ, κεκτημένη ταχυτις!!! Όποιος τράβηξε με Gcam,το hdr+ είναι ενεργό;(εκεί βρίσκεται όλη η μαγκιά)η μόνο αφήνει το απλό hdr; Γιατί τώρα διάβασα ότι η Gcam θέλει Level 3...Φαίνεται να ειναι Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Και όταν είσαι εκεί που τραβάς φωτό,αν πατήσεις το εικονίδιο (η ρυθμίσεις,δε θυμάμαι, έχω άλλη έκδοση) σου δίνει επιλογή να διαλέξεις και τα 2 εικονίδια hdr+ όπως πχ εδώ;Αν ναι, τότε κομπλέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Και όταν είσαι εκεί που τραβάς φωτό,αν πατήσεις το εικονίδιο (η ρυθμίσεις,δε θυμάμαι, έχω άλλη έκδοση) σου δίνει επιλογή να διαλέξεις και τα 2 εικονίδια hdr+ όπως πχ εδώ;Αν ναι, τότε κομπλέ..Αυτό εδώ σωστά? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ναι.Θα το καταλάβεις αν το συγκρίνεις με το απλό hdr, όπου η φωτό βγαίνει σφαίρα.(σα stock camera)αν αργεί λιγουλακι, σημαίνει οτι δουλεύει το "καλό" hdr+ οπότε όλα καλά.Αρα φαίνεται οτι το FULL camera2api υποστηρίζει τη Gcam.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημέρα Ερώτηση πάλι για την gcam. Στο πορτραίτο σας αποθηκεύει και εσάς τις φωτογραφίες ανεστραμμένες; Μπορώ να το διορθώσω με ρύθμιση χωρίς να επεξεργαστώ την εικόνα με πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημέρα Ερώτηση πάλι για την gcam. Στο πορτραίτο σας αποθηκεύει και εσάς τις φωτογραφίες ανεστραμμένες; Μπορώ να το διορθώσω με ρύθμιση χωρίς να επεξεργαστώ την εικόνα με πρόγραμμα;Εννοείς πορτραίτο στην σελφι σωστά? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ναι μόνο στο πορτραίτο τις βγάζει αναστραμμενες... Κατά τα άλλα η gcam με τα xml μου δουλεύει κανονικά εκτός από οταν ενεργοποιώ την κίνηση στις φωτογραφίες , τότε κρασαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts