Tasos19s Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Επειδή βλέπω ότι γίνετε κουβέντα για την μπαταρία, υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο της σειράς 11 και να μην βγάζει ολόκληρη μέρα; Έχει τύχει σε μένα κάποια μέρα που δεν δούλευα να το έχω λιώσει το κινητό σε πλοήγηση 3-4 ώρες, youtube, τηλέφωνα, viber και το βράδυ αργά που το έβαλα για φόρτιση είχε περίπου 35%. 6-7 ώρες οθόνης άνετα εγώ κάποιες μέρες τις τελειώνω μέχρι το απόγευμα Αλλά όπως λες συνήθως σε μένει και 30% με normal χρήση Δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα επάνω από την οθόνη του κινητού για 7 ώρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Σχετικά με τα smartwatches, εγώ σε gear s3 έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις, βλέπεις και το κείμενο τι γράφει και από ποια εφαρμογή είναι, αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις όπως στα αντροιντ. Επίσης ο καιρός πχ πλέον δεν φαίνεται στο ρολόι και αρκετές εργοστασιακες εφαρμογές του ρολογιού απλά θέλουν αντροιντ να δουλέψουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Σχετικά με τα smartwatches, εγώ σε gear s3 έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις, βλέπεις και το κείμενο τι γράφει και από ποια εφαρμογή είναι, αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις όπως στα αντροιντ. Επίσης ο καιρός πχ πλέον δεν φαίνεται στο ρολόι και αρκετές εργοστασιακες εφαρμογές του ρολογιού απλά θέλουν αντροιντ να δουλέψουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν έχουν καμία σχέση απολύτως τα υπόλοιπα smart watch με το Apple Watch στο iPhone Είναι σαν να μην υπάρχει κάτι άλλο Όπως και τα AirPods Είναι έτσι φτιαγμένα που δεν υπάρχει κάτι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Έχει κάτι ταλέντα εδώ.....να μην τους μείνει δράμι μπαταρίας σε χρόνο dt Εννοείται αν μετατρέψεις το κινητό σε παιχνιδομηχανή θα το τερματίζεις στη μισή μέρα για πλάκα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Πιο καλά να το φορτίσεις 2 φορές από 40’ παρά αυτό το ψυχαναγκαστικό ότι πρέπει να πάει 100 για να φύγεις από το σπίτι Άσε που δεν νοείται να λες είμαι στην δουλειά και δεν με φτάνει η μπαταρία ως το απόγευμα Πάει να πει ότι πιο πολύ με το κινητό ασχολείσαι παρά με την δουλειά Εγώ αν δεν το χρησιμοποιώ και δεν μπαίνω social τότε βγάζει 2 μέρες μόνο με κλήσεις και τα βασικά Κοιτα εγω στο 11ρι τωρα βγαζω ανετα 2 ημερες,και σκεψου την μεγαλυτερη καταναλωση την εχω απο τα bluetooth ακουστικα επειδη τα δουλευω σε υψηλη ενταση λογω μεσων μεταφορας,αρα φορτιση γινεται συνηθως το απογευμα,αρα προλαβαινω να φορτισω με αργο φορτιστη. Επισης λατρευω που το φορτιζω με 100% μπαταρια και το βγαζω το βραδυ πχ κατα τις 9-10η ωρα και το πρωι που σηκωνομαι ειναι παλι στο 100%. Αν για παραδειγμα σε αργιες,3ημερα,ονομαστικες εορτες κλπ που κυριως το δουλευω παραπανω το τηλεφωνο,στην 2ρη μερα ειμαι με πιο χαμηλο ποσοστο και θελω να ειμαι πιο ανετος εκει θα μπει ο γρηγορος φορτιστης και τελειωνει το πραγμα. Νιωθω οτι οι περισσοτεροι τους ενδιαφερει το ποσοστο της μπαταριας πιο πολυ για την μεταπωληση του κινητου(βλεπω σε αγγελιες που αναφερουν με καμαρι αν εχουν 99 ή 100% υγεια μπαταριας),παρα γιατι οντως φοβουνται. Μια απο τα ιδια ετσι οπως βλεπει ο κοσμος την ταχυφορτιση ως το απολυτο κακο,και οτι οι εταιρειες ολες την εβγαλαν για να χαλανε επιτηδες οι μπαταριες(λες και ουτως ή αλλως οι μπαταριες δεν χαλανε ακομα και με τους απλους φορτιστες αν και οχι το ιδιο γρηγορα)... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή βλέπω ότι γίνετε κουβέντα για την μπαταρία, υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο της σειράς 11 και να μην βγάζει ολόκληρη μέρα; Έχει τύχει σε μένα κάποια μέρα που δεν δούλευα να το έχω λιώσει το κινητό σε πλοήγηση 3-4 ώρες, youtube, τηλέφωνα, viber και το βράδυ αργά που το έβαλα για φόρτιση είχε περίπου 35%. Κοιτα με το 11ρι προσωπικα ειμαι τερμα για τερμα ικανοποιημενος και απο την συνολικη αυτονομια,αλλα κυριως απο την διαχειριση/καταναλωση αυτης. Με το XS max δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος με την αυτονομια ή μαλλον καλυτερα με την καταναλωση,ειδικα για τα χρηματα που ζητουσε. Βασικα τωρα καταλαβαινω και ο ιδιος για ποιο λογο μιλαγανε πολλοι για το XR περυσι οτι ηταν το iphone με την καλυτερη αυτονομια,ποσο μαλλον το 11pro max που αν κρινω απο την δικη μου χρηση παιζει να μου βγαζει 2.5-3μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Κοιτα εγω στο 11ρι τωρα βγαζω ανετα 2 ημερες,και σκεψου την μεγαλυτερη καταναλωση την εχω απο τα bluetooth ακουστικα επειδη τα δουλευω σε υψηλη ενταση λογω μεσων μεταφορας,αρα φορτιση γινεται συνηθως το απογευμα,αρα προλαβαινω να φορτισω με αργο φορτιστη. Επισης λατρευω που το φορτιζω με 100% μπαταρια και το βγαζω το βραδυ πχ κατα τις 9-10η ωρα και το πρωι που σηκωνομαι ειναι παλι στο 100%. Αν για παραδειγμα σε αργιες,3ημερα,ονομαστικες εορτες κλπ που κυριως το δουλευω παραπανω το τηλεφωνο,στην 2ρη μερα ειμαι με πιο χαμηλο ποσοστο και θελω να ειμαι πιο ανετος εκει θα μπει ο γρηγορος φορτιστης και τελειωνει το πραγμα. Νιωθω οτι οι περισσοτεροι τους ενδιαφερει το ποσοστο της μπαταριας πιο πολυ για την μεταπωληση του κινητου(βλεπω σε αγγελιες που αναφερουν με καμαρι αν εχουν 99 ή 100% υγεια μπαταριας),παρα γιατι οντως φοβουνται. Μια απο τα ιδια ετσι οπως βλεπει ο κοσμος την ταχυφορτιση ως το απολυτο κακο,και οτι οι εταιρειες ολες την εβγαλαν για να χαλανε επιτηδες οι μπαταριες(λες και ουτως ή αλλως οι μπαταριες δεν χαλανε ακομα και με τους απλους φορτιστες αν και οχι το ιδιο γρηγορα)... Εννοείται πως στην μεταπώληση παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο η υγεία της μπαταρίας Γιατί πχ να πάρω την δίκη σου συσκευή με υγεία 85% και όχι μια άλλη με υγεία 97% 89€ έχει η αλλαγή μπαταρίας Η συσκευή με 8x% μπαταρία πρέπει να είναι φθηνότερη τουλάχιστον 50-70€ για να μπορέσει να ανταγωνιστεί μια άλλη συσκευή Αυτός που θα το πάρει σε 1-2-3 μήνες θα πρέπει να αλλάξει μπαταρία Η δίκη μου συσκευή είναι 8 ημερών με υγεία 100% Γιατί να αξίζει το ίδιο και μια 1.5 χρόνων με υγεία 82%; Ορθά λοιπόν και όταν την βάλω αγγελία θα το τονίσω ότι είναι με υγεία 100% γι αυτό και την δίνω πχ 600€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Αν κάνει κάποιος χρήση μόνο ταχυφορτιστη θα του μείνει η μπαταρία σε 6 μήνες στο μισό ποσοστό από ότι αν έκανε χρήση με κανονικό.. Και ναι τη στιγμή που η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει περισσότερο από αυτή του αυτοκινήτου (που κρατάει και 4 χρόνια) παίζει ρόλο η υγεία στην μεταπώληση.. Εκτός αν πας σε aftermarket και εκεί κανα 20ρικο να κερδίσεις με ίσως όχι το ίδιο καλή απόδοση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Αν κάνει κάποιος χρήση μόνο ταχυφορτιστη θα του μείνει η μπαταρία σε 6 μήνες στο μισό ποσοστό από ότι αν έκανε χρήση με κανονικό.. Και ναι τη στιγμή που η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει περισσότερο από αυτή του αυτοκινήτου (που κρατάει και 4 χρόνια) παίζει ρόλο η υγεία στην μεταπώληση.. Εκτός αν πας σε aftermarket και εκεί κανα 20ρικο να κερδίσεις με ίσως όχι το ίδιο καλή απόδοση Sent from my iPhone using Tapatalk Και χάνεις αδιαβροχοποιηση, εγγύηση και μεταπωλητική αξία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 (edited) Η δίκη μου συσκευή είναι 8 ημερών με υγεία 100% Γιατί να αξίζει το ίδιο και μια 1.5 χρόνων με υγεία 82%; Ορθά λοιπόν και όταν την βάλω αγγελία θα το τονίσω ότι είναι με υγεία 100% γι αυτό και την δίνω πχ 600€ Η μια συσκευη βασικα θα αξιζει περισσοτερα οχι για τοσο για την υγεια της μπαταριας,αλλα γιατι εχει ολοκληρη εγγυηση και γενικα ειναι σχεδον καινουργια,ενω η αλλη ακομα και στην καλυτερη κατασταση να ειναι,εχει μολις 0.5χρονο εγγυηση. Επισης δεν εχω πετυχει ουτε ενα ατομο που ακομα και με ταχυφορτιση να φορτιζει,να εχει καταφερει σε 1.5χρονο να πεσει τοσο πολυ η υγεια του στα νεωτερα iphone. Στην μεταπωληση την μεγαλυτερη χασουρα την εχεις αναλογα με το ποσα χρονια εχεις την συσκευη περισσοτερο,παρα απο το αν το ποσοστο της μπαταριας ειναι στο 90 ή στο 95%.Και βεβαια οσο πιο ακριβο ειναι ενα μοντελο,τοσο μεγαλυτερη η χασουρα. Για παραδειγμα ενα Iphone xs max που περυσι ξεκινουσε στα 1350ευρω,μετα απο ενα χρονο ακομα και στο 99 ή 100% να ειναι η μπαταρια,στις αγγελιες φευγει στην καλυτερη στα 700περιπου ευρω,κοινως μιλαμε για τα μισα χρηματα. Εχω ξαναγραψει και παλιοτερα οτι ειμαι υπερ να χαιρεται καποιος την συσκευη του και να δουλευει και αξιοποιει ολα της τα features μεσα στα οποια ειναι και η ταχυφορτιση. Κυριολεκτικα εδω και χρονια παρα πολυ δραμα καθε φορα με τις φορτισεις των Iphone και το battery health που για αλλο λογο μπηκε και ο κοσμος αλλιως το ''χρησιμοποιει''. Προς Θεου,δεν λεω πχ αν βαλεις το κινητο σου να φορτιζει το βραδυ οταν κοιμασαι,να χρησιμοποιησεις τσαμπα ταχυφορτιστη.Αλλα καλη τυχη να φορτισεις πχ κινητα με μπαταριες οπως το Pro max εντος της ημερας με τον αργο 5W φορτιστη :) Edited November 10, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Η μια συσκευη βασικα θα αξιζει περισσοτερα οχι για τοσο για την υγεια της μπαταριας,αλλα γιατι εχει ολοκληρη εγγυηση και γενικα ειναι σχεδον καινουργια,ενω η αλλη ακομα και στην καλυτερη κατασταση να ειναι,εχει μολις 0.5χρονο εγγυηση. Επισης δεν εχω πετυχει ουτε ενα ατομο που ακομα και με ταχυφορτιση να φορτιζει,να εχει καταφερει σε 1.5χρονο να πεσει τοσο πολυ η υγεια του στα νεωτερα iphone. Στην μεταπωληση την μεγαλυτερη χασουρα την εχεις αναλογα με το ποσα χρονια εχεις την συσκευη περισσοτερο,παρα απο το αν το ποσοστο της μπαταριας ειναι στο 90 ή στο 95%.Και βεβαια οσο πιο ακριβο ειναι ενα μοντελο,τοσο μεγαλυτερη η χασουρα. Για παραδειγμα ενα Iphone xs max που περυσι ξεκινουσε στα 1350ευρω,μετα απο ενα χρονο ακομα και στο 99 ή 100% να ειναι η μπαταρια,στις αγγελιες φευγει στην καλυτερη στα 700περιπου ευρω,κοινως μιλαμε για τα μισα χρηματα. Εχω ξαναγραψει και παλιοτερα οτι ειμαι υπερ να χαιρεται καποιος την συσκευη του και να δουλευει και αξιοποιει ολα της τα features μεσα στα οποια ειναι και η ταχυφορτιση. Κυριολεκτικα εδω και χρονια παρα πολυ δραμα καθε φορα με τις φορτισεις των Iphone και το battery health που για αλλο λογο μπηκε και ο κοσμος αλλιως το ''χρησιμοποιει''. Προς Θεου,δεν λεω πχ αν βαλεις το κινητο σου να φορτιζει το βραδυ οταν κοιμασαι,να χρησιμοποιησεις τσαμπα ταχυφορτιστη.Αλλα καλη τυχη να φορτισεις πχ κινητα με μπαταριες οπως το Pro max εντος της ημερας με τον αργο 5W φορτιστη :) Άμα βρεις xs max 700€ στείλε κι εδώ 2-3 κομμάτια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Άμα βρεις xs max 700€ στείλε κι εδώ 2-3 κομμάτια Εγω το δίνω στα 700 με 2 χρόνια εγγύηση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλησπέρα καλωσήρθα, το προτίμησα σε λευκό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλησπέρα καλωσήρθα, το προτίμησα σε λευκό Welcome back :) Εσυ δεν ήσουν που είχες Redmi Note 7 ή σε μπερδεύω με άλλον; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Welcome back :) Εσυ δεν ήσουν που είχες Redmi Note 7 ή σε μπερδεύω με άλλον; Sent from my iPhone using Tapatalk Ορθον, πολύ τίμιο τηλέφωνο για 200€ που το πήρα πριν 6 μήνες, αλλά επιστροφή στα πάτρια εδάφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Ορθον, πολύ τίμιο τηλέφωνο για 200€ που το πήρα πριν 6 μήνες, αλλά επιστροφή στα πάτρια εδάφη Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ το 11αρι στο λευκό αλλά δεν το βλέπω ζωντανά κάπου (βλέπω ένα product red από γνωστό μου και το μαύρο στα public) μπορείς να ρίξεις εδώ κάποιες; Κατά προτίμηση σε φωτισμό εξωτερικού χώρου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Άμα βρεις xs max 700€ στείλε κι εδώ 2-3 κομμάτια Κανε μια βολτα απο το γειτονικο insomnia να δεις σε τι τιμη το δινουν το xs max.Δεν διαφερει και πολυ απο την τιμη που το ανεφερα(προφανως αναφερομαι στο 64ρι παντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Στα ίδια θα κυμανθεί και το pro Max του χρόνου τέτοιο καιρό. Πάνε οι εποχές που κράταγαν αξία τα iphone. Κερδισμένοι όσοι περιμένουν λίγους μήνες να πάει στα 2/3 της αρχικής τιμής.. Αν δεν βγει τίποτα εξαιρετικό παίζει να τσιμπήσω του χρόνου το pro Max στα μισά του λεφτά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Ορθον, πολύ τίμιο τηλέφωνο για 200€ που το πήρα πριν 6 μήνες, αλλά επιστροφή στα πάτρια εδάφη Όπως λες τίμια για 200€ αλλά μέχρι εκεί Προτιμάω ένα μεταχειρισμένο 6s και ας φορτίσω λίγες παραπάνω φορές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Όπως λες τίμια για 200€ αλλά μέχρι εκεί Προτιμάω ένα μεταχειρισμένο 6s και ας φορτίσω λίγες παραπάνω φορές Θα ανοίγα κουβέντα τώρα, αλλά δε χρειάζεται γιατί θα μπούνε στο thread και θα λέμε πάλι τα ίδια. Το πήρα με 13.1.1, κατεβάζω 13.2.2 μιας και υπάρχει και το deep fusion στις φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Θα ανοίγα κουβέντα τώρα, αλλά δε χρειάζεται γιατί θα μπούνε στο thread και θα λέμε πάλι τα ίδια. Το πήρα με 13.1.1, κατεβάζω 13.2.2 μιας και υπάρχει και το deep fusion στις φωτό Δυστυχώς όσες συσκευές και να αλλάζω γυρίζω πίσω στην Apple με σκυμμένο κεφάλι Ακόμα κι ένα SE ορισμένες φορές πιο καλά μου κάνει την δουλειά μου και την καθημερινότητα μου ακόμα και από ακριβά Android Δεν τα λέω για να προκαλέσω διαφωνίες. Προσωπική μου άποψη αναφέρω δεν είπα ότι αντιπροσωπεύω το 100% του δείγματος των καταναλωτών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Σήμερα πήρα τον ασύρματο φορτιστή του πλαισίου με 14,9€. Πολύ αξιοπρεπής για τα λεφτά του, έχει έξοδο 10W με 9V τροφοδοτικό, που δεν έχω, με το κλασικό των iPhone (5W) είναι της υπομονής, αλλά με του iPad (12W) το πάει μία χαρά. Γράφει ότι η θήκη πρέπει να έχει πάχος κάτω από 6 χιλιοστά, έχει 2 πηνία και από αντοχή θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 με το κλασικό των iPhone (5W) είναι της υπομονής, αλλά με του iPad (12W) το πάει μία χαρά. Με τον κλασσικο φορτιστη των 5W θελει 3+ωρες για να φορτισει πληρως η συσκευη αν ειναι αδεια. Με τον 18W φορτιστη που ερχεται με τα νεα Iphone pro πχ σε 30λεπτα φορτιζει ενα αδειο iphone 11 μεχρι το 54-55% περιπου. Ο 12W φορτιστης υποθετω οτι θα φορτιζει ενα αδειο iphone 11 σε 30λεπτα μεχρι το 47% περιπου που ειναι μια χαρα,μιας και δεν χρειαζεται να δωσεις εξτρα χρηματα για την αγορα αλλου φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 ακριβώς . Με τον 12αρι έχεις μια χαρά γρήγορη φόρτιση με το μαμά καλώδιο μάλιστα. Με 13€ περίπου ξεμπερδεψες. Εμένα με βολεψε πολύ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Δεν είχα σκοπό να πάρω άλλον. Συνήθως το φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ από τις 11 έως τις 6μιση. Πιθανών να με καλύπτει και ο 5W. Θα πειραματιστώ τις επόμενες μέρες και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα "των ερευνών". Έβαλα τον 12W γιατί το κουτί γράφει είσοδος 5V/2A έξοδος 5V/1A και υπέθεσα ότι έχει απόδοση στο 50% παρότι γράφει μετατροπή περίπου 73%. Ίσως είναι τυπογραφικό λάθος γιατί στα 9V είναι 1,67Α με 1,2Α όπου εκεί συμφωνεί το 73%. Υποθέτω ότι παίζει ρόλο και εάν το κινητό είναι οριζόντιο ή κάθετο όπου εκεί εφάπτεται το ένα πηνίο ή και τα δύο. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ασύρματο φορτιστή και με τις επόμενες φορτίσεις θα καταλάβω πως δουλεύει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακριβώς . Με τον 12αρι έχεις μια χαρά γρήγορη φόρτιση με το μαμά καλώδιο μάλιστα. Με 13€ περίπου ξεμπερδεψες. Εμένα με βολεψε πολύ παντως. Έτσι είναι. Το ακουμπάς και ξεμπέρδεψες. Και κάθεται όρθιο το κινητό, οπότε μπορώ άνετα να το χρησιμοποιώ. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου το σημείο επαφής και των δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Με τον ήχο κλήσης έχετε θέμα; Από την πρώτη στιγμή που έβαλα iOS 13 πολλές φορές δεν ακούγεται να χτυπάει όταν με παίρνουν Μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι εντελώς χαμηλωμένο. Το ανεβάζω αλλά πάλι τίποτα εάν ξανά μπω είναι χαμηλωμένο Ούτε μηνύματα ακούω ούτε κλήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts