georgeapo34 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Android 10 και emui 10 Μια χαρά.. Έχει dark mode? Απο που το έχεις αγοράσει; Εμενα είναι απο κωτσοβολο αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Μια χαρά.. Έχει dark mode? Απο που το έχεις αγοράσει; Εμενα είναι απο κωτσοβολο αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Έχει dark mode.Από Σκρουτζ το είχα αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Σήμερα εμφανίστηκε η αναβάθμιση και στο κινητό της συζύγου. Αγορασμένο από Πλαίσιο. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Έχω μια περιέργεια ....προερχόμενη από xiaomi (μεταξύ μας, το προτιμούσα !) ,ανακάλυψα μέσα στις πολλές διαφορές ότι δυστυχώς όταν έχω bluetooth ακουστικό....δεν έχω ήχο στις ειδοποιήσεις από το τηλέφωνο παρά μόνο μέσα στο ακουστικό !!! Θα φοράω δηλαδή όλη μέρα το ακουστικό για να ακούω τις ειδοποιήσεις ?? Σοβαρά τώρα ? Κάνω κάτι λάθος εγώ η μπορώ να ρυθμίσω κάτι που μου διαφεύγει ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Έχω μια περιέργεια ....προερχόμενη από xiaomi (μεταξύ μας, το προτιμούσα !) ,ανακάλυψα μέσα στις πολλές διαφορές ότι δυστυχώς όταν έχω bluetooth ακουστικό....δεν έχω ήχο στις ειδοποιήσεις από το τηλέφωνο παρά μόνο μέσα στο ακουστικό !!! Θα φοράω δηλαδή όλη μέρα το ακουστικό για να ακούω τις ειδοποιήσεις ?? Σοβαρά τώρα ? Κάνω κάτι λάθος εγώ η μπορώ να ρυθμίσω κάτι που μου διαφεύγει ????Δεν έχω τώρα τη συσκευή, μπορώ να δοκιμάσω το βραδάκι που θα την έχω. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι θέμα έκδοσης Android και όχι θέμα εταιρείας, το έχει αλλάξει δλδ η Google. Στο δικό μου το κινητό (Sony), αφού συνδέσω τη bt συσκευή, πηγαίνω στις ρυθμίσεις ήχου του κινητού και επιλέγω αν θέλω ο ήχος των ειδοποιήσεων να πάει στο ηχείο του κινητού ή στο bt. Δοκίμασε αν θέλεις μήπως υπάρχει και στο huawei. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Καλημέρα ... Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι η εγώ δεν το βρίσκω ! Αν δεν σου κάνει κόπο , όποτε μπορείς ..κάνε ένα τσεκαρισμα στο δικό σου και πες μου ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Καλημέρα ... Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι η εγώ δεν το βρίσκω ! Αν δεν σου κάνει κόπο , όποτε μπορείς ..κάνε ένα τσεκαρισμα στο δικό σου και πες μου ! Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠήγαινε ρυθμίσεις Bluetooth, άνοιξε τις ρυθμίσεις της συσκευής που έχεις συνδεδεμένη και ξετσεκάρησε την επιλογή ήχος πολυμέσων. Δεν φταίει η συσκευή αλλά η λαλακια της Google / έκδοση Android Υπόψιν έτσι δεν θα ακούς μουσική ή ράδιο... Για να ακούς θα πρέπει να κάνεις το ίδιο συνέχεια και συνέχεια και συνέχεια.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Δεν είναι τσεκαρισμενο έτσι κι αλλιώς ...άρα το θέμα δεν είναι από εκεί ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α....προφανώς είχε κολλησει...! :) Ήταν τσεκαρισμενο....το έβγαλα ! Για να δούμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το αγόρασε η σύζυγος και λίγο που το περιεργάστηκα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την κάμερα. Η κανονική έχω την αίσθηση ότι βγάζει τις φωτό υπερφωτισμένες σε σημείο να ασπρίζουν. Η μπροστινή κάμερα ακόμη χειρότερα. Έχει μόνο 4:3 αναλογία και παραμορφώνει! Δηλαδή σε portrait είναι φανερό ότι τα πρόσωπα φαίνονται τραβηγμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Το αγόρασε η σύζυγος και λίγο που το περιεργάστηκα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την κάμερα. Η κανονική έχω την αίσθηση ότι βγάζει τις φωτό υπερφωτισμένες σε σημείο να ασπρίζουν. Η μπροστινή κάμερα ακόμη χειρότερα. Έχει μόνο 4:3 αναλογία και παραμορφώνει! Δηλαδή σε portrait είναι φανερό ότι τα πρόσωπα φαίνονται τραβηγμένα! Στην καμερα απενεργοποίησε το ΑΙ απο αριστερα το δευτερο εικονίδιο και θα εχεις τις ρυθμίσεις για την αναλυση της καμερας. Για την μπροστινή εχεις δικιο μονο 4:3 Edited March 4, 2020 by soubasn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Μπα...δεν θα έχουμε καλή σχέση με αυτό το τηλέφωνο όπως πάει !!! Δηλώνω fun της xiaomi ξανά !!! Με bluetooth συνδεμένο (παλαιό bluetooth που είχα στο xiaomi μου !) ...δεν αναφέρει τον αριθμό που καλεί ,όπως έκανε στο xiaomi ! Αναφέρει μόνο "εισερχόμενη κλήση" Τι φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Μπα...δεν θα έχουμε καλή σχέση με αυτό το τηλέφωνο όπως πάει !!! Δηλώνω fun της xiaomi ξανά !!! Με bluetooth συνδεμένο (παλαιό bluetooth που είχα στο xiaomi μου !) ...δεν αναφέρει τον αριθμό που καλεί ,όπως έκανε στο xiaomi ! Αναφέρει μόνο "εισερχόμενη κλήση" Τι φταίει ?Όταν συνδεθεί η συσκευή μπες λίγο στις ρυθμίσεις της και δες αν έχει το δικαίωμα να διαβάσει τις επαφές. Λογικά κάτι τέτοιο παίζει. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Μπα...δεν θα έχουμε καλή σχέση με αυτό το τηλέφωνο όπως πάει !!! Δηλώνω fun της xiaomi ξανά !!! Με bluetooth συνδεμένο (παλαιό bluetooth που είχα στο xiaomi μου !) ...δεν αναφέρει τον αριθμό που καλεί ,όπως έκανε στο xiaomi ! Αναφέρει μόνο "εισερχόμενη κλήση" Τι φταίει ?Μεταξύ μας... Αν και δεν είμαι κάτοχος του Z αλλά του Honor... Έχει καμία σχέση με τα "κακογραμμενα" Xiaomi;;;; Είχα 2 Rn8 και ευτυχώς δεν δοκίμασα την αντοχή τους στο Gorilla 5 που δηλώνουν.... Φιλικά πάντα και συγνώμη για το "καρφι".... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Έχω θέματα με αυτό το τηλέφωνο πάντως !! Άλλαξα πληκτρολόγιο γιατί έγραφε άλλα αντί άλλων....δεν έχει led ειδοποιήσεων ...δεν έχει διπλό χτύπημα στην οθόνη για ενεργοποίηση ,μπαταρία χειρότερη από το xiaomi κατά πολύ , κτλ κτλ... Δεν ξέρω αν εξελιχθεί η σχέση μας σε κάτι καλό :) αλλά προς το παρόν έχουμε θέματα !!! :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν συνδεθεί η συσκευή μπες λίγο στις ρυθμίσεις της και δες αν έχει το δικαίωμα να διαβάσει τις επαφές. Λογικά κάτι τέτοιο παίζει. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Ξεκαρφωτα σήμερα ανέφερε τον αριθμό που καλούσε μια φορά και μετά επαναλάμβανε ότι υπάρχει εισερχόμενη κλήση !! Μάλλον είναι με τα κέφια του.... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεταξύ μας... Αν και δεν είμαι κάτοχος του Z αλλά του Honor... Έχει καμία σχέση με τα "κακογραμμενα" Xiaomi;;;; Είχα 2 Rn8 και ευτυχώς δεν δοκίμασα την αντοχή τους στο Gorilla 5 που δηλώνουν.... Φιλικά πάντα και συγνώμη για το "καρφι".... Σιγά το καρφί !!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Να σου πω την αλήθεια επειδή δεν το δουλεύω εγώ δεν έχω άμεση εικόνα. Η σύζυγος δεν παίζει με bt κλπ. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galgio21 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μπορώ να το συνδέσω σε ασύρματο φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Το σκέφτομαι για την σύζυγό αλλά με κολλάει το θέμα με το playstore. Μπορεί κάποιος να μου πως έρχεται το κινητό και τι πρέπει να κάνω μετά. Πρέπει να δουλεύει out of the box για να μην έχω γκρίνιες. Να το πάρω τι λέτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Το σκέφτομαι για την σύζυγό αλλά με κολλάει το θέμα με το playstore. Μπορεί κάποιος να μου πως έρχεται το κινητό και τι πρέπει να κάνω μετά. Πρέπει να δουλεύει out of the box για να μην έχω γκρίνιες. Να το πάρω τι λέτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο p smart z είχε προλάβει και είχε κυκλοφορήσει με gms και play store κανονικά. Αγοράστε άφοβα. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλησπέρα, υποστηρίζει Netflix HD το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Όχι, δεν υποστηρίζει. Μόλις το δοκίμασα. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Όχι, δεν υποστηρίζει. Μόλις το δοκίμασα. Sent from my G8341 using Tapatalk Κρίμα.. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Παιδιά το κινητό σε αυτή την τιμή των 150 ευρώ είναι πολύ καλό . Τη δουλειά του την κάνει μια χαρά. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Εξαρτάται για την δουλειά που το θέλει ο καθένας. Και εγώ το θεωρώ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα, αλλά προφανώς ο φίλος παραπάνω ήθελε να βλέπει και λίγο Netflix σε αυτό σε hd, οπότε και έκρινε ότι δεν του κάνει. Προσωπικά δεν βλέπω τπτ σε κάτι λιγότερο από 10 ίντσες (και εκεί οριακά), οπότε δεν θα με απασχολούσε το hd, αλλά ο καθένας έχει τις ανάγκες του και τις προτεραιότητες του. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ερώτηση... Πως ρυθμίζεται η αναμονη κλήσης στις κάρτες σιμ? Ρωτάω γιατί όταν μιλάω στη μία κάρτα νεκρωνει η δεύτερη σιμ και δεν ξέρω τι φταίει... Εγώ θέλω όταν μιλώ στη μία σιμ να μπορεί να με καλέσει κάποιος στην άλλη σιμ χωρίς να φαίνεται νεκρή ότι δεν λειτουργεί. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Καλησπέρα σας, Έχω αγοράσει πρόσφατα την συσκευή και αντιμετωπίζω το εξής σημαντικό πρόβλημα: κάποιες στιγμές χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια που κάνω, η οθόνη μαυρίζει και συνεχίζουν να ακούγονται κανονικά ήχοι ειδοποιήσεων τηλεφώνου κτλ, αλλά ακόμα και με restart η οθόνη δεν ανοίγει μέχρι να παγώσει τελείως το κινητό(κατά την διάρκεια της κλειστής οθόνη το κινητό καίει). Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτοχο κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts