jg_sot Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Δύσκολη επιλογή χρώματος. Και τα 3 πανέμορφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 δυστυχως το μπλε που θελω δεν ειναι διαθεσιμο εδω.μονοδρομος το aura glow Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 δυστυχως το μπλε που θελω δεν ειναι διαθεσιμο εδω.μονοδρομος το aura glow Όπως αναφέρεις και εσύ, δυστυχώς το μπλε δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα. Το καλύτερο χρώμα δεν έφεραν. Αυτή τη λογική του να φέρουν όποιο χρώμα γουστάρει η τοπική αντιπροσωπεία και όχι όλα τα διαθέσιμα, δεν την καταλαβαίνω. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Διαθεσιμότητα και αγορά του Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά σκέφτομαι να προπαραγγειλω κ εγώ από κοτσωβολο το n 10+ Έχω ένα δίλημμα. Αξίζει να δώσω το 100σταρικο να βάλω την ασφάλεια που δίνει ο κοτσωβολος? Δηλ τα πράγματα είναι όπως πριν μερικά χρόνια που κ μόνος να έσπαγα το κινητό μέσα στο χρόνο κάνουν αντικατάσταση συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά σκέφτομαι να προπαραγγειλω κ εγώ από κοτσωβολο το n 10+ Έχω ένα δίλημμα. Αξίζει να δώσω το 100σταρικο να βάλω την ασφάλεια που δίνει ο κοτσωβολος? Δηλ τα πράγματα είναι όπως πριν μερικά χρόνια που κ μόνος να έσπαγα το κινητό μέσα στο χρόνο κάνουν αντικατάσταση συσκευής? Πλέον οι ασφάλειες καλύπτουν το 70% της αξίας. Δηλαδή, αν στο κλέψουν θα πάρεις το 70% των χρημάτων που έδωσες, αν σπάσεις την οθόνη, θα πάρεις το 70% των χρημάτων που θα δώσεις για επισκευή. Είναι ακριβή συσκευή, και για εμένα αξίζει να είναι ασφαλισμένη, όμως στη θεση σου θα ρωτούσα τιμές απευθείας στις ασφαλιστικές (π.χ. generalli). Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Πλέον οι ασφάλειες καλύπτουν το 70% της αξίας. Δηλαδή, αν στο κλέψουν θα πάρεις το 70% των χρημάτων που έδωσες, αν σπάσεις την οθόνη, θα πάρεις το 70% των χρημάτων που θα δώσεις για επισκευή. Είναι ακριβή συσκευή, και για εμένα αξίζει να είναι ασφαλισμένη, όμως στη θεση σου θα ρωτούσα τιμές απευθείας στις ασφαλιστικές (π.χ. generalli). Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Εκανα 2 φορες ασφαλεια συσκευης σε γνωστο ασφαλιστικο γραφειο που ασφαλιζε στη generali.ασφαλισα το note 8 με κοστος μολις 22€ για ενα χρονο και 100%.περυσι ασφαλισα στον ιδιο το note 9 με κοστος 45€ και καλυψη 70%.οταν ρωτησα γιατι τετοια διαφορα σε καλυψη και ασφαλιστρα,μου ειπαν πως ειχαν πολλα περιστατικα υραυσης οθονης και ετσι αναγκαστηκαν να ανεβασουν ασφραλιστρα και να μειωσουν την καλυψη μηπως και περιοριστουν τα τοσα πολλα περιστατικα.σημερα μπηκα να τσεκαρω εν οψη της αγορας του note 10.πλεον συνεργαζεται με την AXA ασφαλιστικη και καλυψη 80% αλλα ασφαλιστρα 80€ για ποσο απο 800-1200€.απαγορευτικο για μενα.εκανα αναζητηση στο GOOGLE για την generali και ιδια σε καποιους συνεργατες της 39€ ασφαλιστρα με 70% καλυψη. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Αναφέρθηκε ότι το πλαίσιο δίνει τα 100 ευρώ και χωρίς επιστροφή άλλου κινητού. Ισχύει αυτό και από τις υπόλοιπες αλυσίδες? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Στον Κωτσόβολο γνωρίζω ότι ισχύει Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 10 Plus Επισημο θεμα για το 10 Plus ανοιχτηκε ηδη με την περιγραφη του και ολα τα απαραιτητα οχι στην καφαν οπως το ανοιξε ο φιλος εδω χωρις τιποτα μονο οτι ανακοινωθηκε μας λεει. Ας συνεχισουμε τις συζητησεις μας εκει για το 10 plus. Καθως ανοιξα και θεμα για την μπαταρια επιδοσεις οι οποιες θα ναι πολυ καλες πιστευω με 4300 και για την διαθεσιμοτητα συσκευης. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 10 Επισημο θεμα για το μικρο αδελφακι του Note 10 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Κατά την παρουσίαση αναφέρθηκε ότι θα έρχεται με YouTube premium, λέτε να δοθεί και εδώ κάποια συνδρομή; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υoutube premium υπάρχει και χωρίς να παρεις το note10+ και δωρεάν κιόλας και χωρις τα χαζο spams. Το έχω 5 χρονια τώρα και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Υoutube premium υπάρχει και χωρίς να παρεις το note10+ και δωρεάν κιόλας και χωρις τα χαζο spams. Το έχω 5 χρονια τώρα και είναι μια χαρά.Και πως γίνεται αυτό? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 προφανως με πλαγιους τροπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Θα πλήρωνα ευχαρίστως συνδρομή στο YouTube Premium αν η ποιότητα της μουσικής του ήταν επιπέδου Spotify (το λιγότερο) ή Tidal (το ιδανικό). Το να πληρώνω για να βλέπω απλά χωρίς διαφημίσεις και το YouTube Music να είναι επιπέδου.... YouTube, όχι ευχαριστώ δε θα πάρω. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts