Jump to content

Samsung Galaxy Note 10/10+

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δυστυχως το μπλε που θελω δεν ειναι διαθεσιμο εδω.μονοδρομος το aura glow
I Want To Believe

δυστυχως το μπλε που θελω δεν ειναι διαθεσιμο εδω.μονοδρομος το aura glow

Όπως αναφέρεις και εσύ, δυστυχώς το μπλε δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα. Το καλύτερο χρώμα δεν έφεραν. Αυτή τη λογική του να φέρουν όποιο χρώμα γουστάρει η τοπική αντιπροσωπεία και όχι όλα τα διαθέσιμα, δεν την καταλαβαίνω.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Διαθεσιμότητα και αγορά του

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Παιδιά σκέφτομαι να προπαραγγειλω κ εγώ από κοτσωβολο το n 10+

Έχω ένα δίλημμα. Αξίζει να δώσω το 100σταρικο να βάλω την ασφάλεια που δίνει ο κοτσωβολος? Δηλ τα πράγματα είναι όπως πριν μερικά χρόνια που κ μόνος να έσπαγα το κινητό μέσα στο χρόνο κάνουν αντικατάσταση συσκευής?

Παιδιά σκέφτομαι να προπαραγγειλω κ εγώ από κοτσωβολο το n 10+

Έχω ένα δίλημμα. Αξίζει να δώσω το 100σταρικο να βάλω την ασφάλεια που δίνει ο κοτσωβολος? Δηλ τα πράγματα είναι όπως πριν μερικά χρόνια που κ μόνος να έσπαγα το κινητό μέσα στο χρόνο κάνουν αντικατάσταση συσκευής?

Πλέον οι ασφάλειες καλύπτουν το 70% της αξίας. Δηλαδή, αν στο κλέψουν θα πάρεις το 70% των χρημάτων που έδωσες, αν σπάσεις την οθόνη, θα πάρεις το 70% των χρημάτων που θα δώσεις για επισκευή. Είναι ακριβή συσκευή, και για εμένα αξίζει να είναι ασφαλισμένη, όμως στη θεση σου θα ρωτούσα τιμές απευθείας στις ασφαλιστικές (π.χ. generalli).

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Πλέον οι ασφάλειες καλύπτουν το 70% της αξίας. Δηλαδή, αν στο κλέψουν θα πάρεις το 70% των χρημάτων που έδωσες, αν σπάσεις την οθόνη, θα πάρεις το 70% των χρημάτων που θα δώσεις για επισκευή. Είναι ακριβή συσκευή, και για εμένα αξίζει να είναι ασφαλισμένη, όμως στη θεση σου θα ρωτούσα τιμές απευθείας στις ασφαλιστικές (π.χ. generalli).

Ευχαριστώ πολύ!!!

Εκανα 2 φορες ασφαλεια συσκευης σε γνωστο ασφαλιστικο γραφειο που ασφαλιζε στη generali.ασφαλισα το note 8 με κοστος μολις 22€ για ενα χρονο και 100%.περυσι ασφαλισα στον ιδιο το note 9 με κοστος 45€ και καλυψη 70%.οταν ρωτησα γιατι τετοια διαφορα σε καλυψη και ασφαλιστρα,μου ειπαν πως ειχαν πολλα περιστατικα υραυσης οθονης και ετσι αναγκαστηκαν να ανεβασουν ασφραλιστρα και να μειωσουν την καλυψη μηπως και περιοριστουν τα τοσα πολλα περιστατικα.σημερα μπηκα να τσεκαρω εν οψη της αγορας του note 10.πλεον συνεργαζεται με την AXA ασφαλιστικη και καλυψη 80% αλλα ασφαλιστρα 80€ για ποσο απο 800-1200€.απαγορευτικο για μενα.εκανα αναζητηση στο GOOGLE για την generali και ιδια σε καποιους συνεργατες της 39€ ασφαλιστρα με 70% καλυψη.

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Αναφέρθηκε ότι το πλαίσιο δίνει τα 100 ευρώ και χωρίς επιστροφή άλλου κινητού.

Ισχύει αυτό και από τις υπόλοιπες αλυσίδες?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 10 Plus

Επισημο θεμα για το 10 Plus ανοιχτηκε ηδη με την περιγραφη του και ολα τα απαραιτητα οχι στην καφαν οπως το ανοιξε ο φιλος εδω χωρις τιποτα μονο οτι ανακοινωθηκε μας λεει. Ας συνεχισουμε τις συζητησεις μας εκει για το 10 plus. Καθως ανοιξα και θεμα για την μπαταρια επιδοσεις οι οποιες θα ναι πολυ καλες πιστευω με 4300 και για την διαθεσιμοτητα συσκευης.

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 10

Επισημο θεμα για το μικρο αδελφακι του Note 10

• 2 weeks later...
Κατά την παρουσίαση αναφέρθηκε ότι θα έρχεται με YouTube premium, λέτε να δοθεί και εδώ κάποια συνδρομή;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υoutube premium υπάρχει και χωρίς να παρεις το note10+ και δωρεάν κιόλας και χωρις τα χαζο spams. Το έχω 5 χρονια τώρα και είναι μια χαρά.

Υoutube premium υπάρχει και χωρίς να παρεις το note10+ και δωρεάν κιόλας και χωρις τα χαζο spams. Το έχω 5 χρονια τώρα και είναι μια χαρά.
Και πως γίνεται αυτό?

Θα πλήρωνα ευχαρίστως συνδρομή στο YouTube Premium αν η ποιότητα της μουσικής του ήταν επιπέδου Spotify (το λιγότερο) ή Tidal (το ιδανικό). Το να πληρώνω για να βλέπω απλά χωρίς διαφημίσεις και το YouTube Music να είναι επιπέδου.... YouTube, όχι ευχαριστώ δε θα πάρω.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk