Jump to content

Ο πιο καλός ο μαθητής...

greekman80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εχεις κενα σιγουρα στην Τριτη Λυκειου δεν καλυπτονται αλλα εγω μονο τοτε διαβασα και περασα σε σχετικα καλη σχολη...:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν εχεις κενα σιγουρα στην Τριτη Λυκειου δεν καλυπτονται αλλα εγω μονο τοτε διαβασα και περασα σε σχετικα καλη σχολη...:)

Nαι Σοφη, αλλά σκεψου ποσοι μπορουν και καταφερνουν τελικα να κανουν την υπερβαση. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δε ξεπερνουν το 10% αυτων που διαβαζουν μονο στην 3η ενω στις υπολοιπες ταξεις κ**οβαρουσαν.

Nαι Σοφη, αλλά σκεψου ποσοι μπορουν και καταφερνουν τελικα να κανουν την υπερβαση. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δε ξεπερνουν το 10% αυτων που διαβαζουν μονο στην 3η ενω στις υπολοιπες ταξεις κ**οβαρουσαν.
Ναι εχεις δικιο ειμαστε λιγοι τα "μυαλα" που κανουμε την υπερβαση...:p :p :p

Παντως οκ, πιστευω οτι με ενα χαλαρο διαβασματακι στο Γυμνασιο και Α' Λυκειου και με ενα καθημερινο σωστο διαβασμα στις 2 τελευταιες ταξεις μπορεις να περασεις σε μια καλη σχολη του 16-17...;)

Παντως αν ξαναημουν σχολειο θα διαβαζα περισσοτερο γιατι ειχα πιο υψηλους στοχους αλλα οσο να ναι αναγκαστηκα να μειωσω τον πηχη στην Γ' Λυκειου και να προσπαθησω για το καλυτερο με τις γνωσεις που ειχα...:(

Γι'αυτο να διαβαζετε...;) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

α δηλαδη σε 7 σελιδες θεμα δεν σηζυταγαμε απλα λεγαμε την ιστορια της ζωης μας ε?:rolleyes:

Εγώ πάντως τις ΄πρώτες 2 σελίδες που άντεξα να διαβάσω αυτό είδα. Μετά δεν είδα. Βαρέθηκα

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Διαβασα ολες τις σελιδες, και σε αρκετα ποστ ειδα να λενε καποιοι συνφορουμιτες "Ελα μωρε, μονο η 3η λυκειου εχει σημασια, τι να διαβαζεις απο το γυμνασιο.." Αυτο ειναι μεγα λαθος, και φανταζομαι οτι οσοι τα ελεγαν και εχουν γραψει πανελληνιες, θα το εχουν μετανιωσει.. Δε μπορει καποιος να πει, "Α' και Β' λυκειου δε θα διαβασω, αλλά στην Γ' θα τα δωσω ολα". Ειναι η συνταγη της... αποτυχιας στις πανελληνιες! Εγω ειμαι στη Β' Λυκειου τωρα και δε μπορω να πω, παραπονο με τις επιδοσεις μου δεν εχω, πηρα και ενα pc περσι με τις βραβευσεις των πρωτων μαθητων των τριων ταξεων του γυμνασιου. Σημασια εχει βεβαια τι θα κανω του χρονου (καλως ή κακως εχω υψηλους στοχους), σιγουρα θελει δουλεια, αλλά πως να το κανουμε, αλλοι 16 μηνες μενουν. :)

Κ εγω πηρα!!!!!:D :D :D Γενικα μεχρι τωρα τα παω πολυ καλα!!!! Το καταφερα και το 20αρι στο Μ.Ο. της γ' γυμνασιου.... Παντως οπως εχει ειπωθει... η γ'λυκειου (του χρονου...:wacko: :wacko: ) μετραει χωρις αυτο να σημαινει πως σε ολες τις αλλες δεν ανοιγουμε βιβλιο!!!;) ;) Ειναι απαραιτητο να εχεις βασεις!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Και 20 να βγαζεις στις υπολοιπες ταξεις αν δεν γραψεις καλα στις πανελληνιες!!!!!:wacko:
Ακριβως!!! οτι κανεις ειναι στις εξετασεις..εγω προσωπικα δεν γουσταρω να τελειωσω την γ λυκειο να παω σε ενα "καφρικο ελληνικο παν/στιμιο" και οταν βγω για να δουλεψω να παιρνω 3"60 για ανταμειβη.. .εγω σκοπευω να τελειωσω στο acs ενα αμερικανικο σχολειο και μετα να παω σε εξωτερικο παν/στιμιο οπου εκει μολιες τελιωσω θα εχω αληθινα λεφτα :cool:
Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

• 6 months later...
Ακριβως!!! οτι κανεις ειναι στις εξετασεις..εγω προσωπικα δεν γουσταρω να τελειωσω την γ λυκειο να παω σε ενα "καφρικο ελληνικο παν/στιμιο" και οταν βγω για να δουλεψω να παιρνω 3"60 για ανταμειβη.. .εγω σκοπευω να τελειωσω στο acs ενα αμερικανικο σχολειο και μετα να παω σε εξωτερικο παν/στιμιο οπου εκει μολιες τελιωσω θα εχω αληθινα λεφτα :cool:

α δηλαδη, τους βαθμους τους θελετε για τα λεφτα??? καλα, καντε ονειρα... το 99% των ελληνων βλεπουν το πανεπιστημιο σαν χρηματοκιβωτιο... λες και η δημητριου που παιρνει χιλιαρικα ευρα καθε μερα εχει τελειωσει το ACS!

δε λεω, και γω στο 99% μεσα ειμαι, και λυπαμαι για τον εαυτο μου...

Είναι ένα κορίτσι πρώτο και μετά εγώ...Δηλαδή μέσα στους καλύτερους,στο Γυμνάσιο...Στο Δημοτικό ναι,ήμουν...:happy:

εγω παλι παντα ημουν κακος εως μετριος μαθητης.μονο γ λυκειου αρχισα να διαβαζω και φυσικα τα βρηκα σκουρα,οχι εξαιτιας τις δυσκολιας των μαθηματων αλλα επειδη δεν ηξερα πως να διαβασω ενα μαθημα(δεν το ειχα μαθει βλεπετε τοσα χρονια:)).τελος παντων τελος καλο ολα καλα,τωρα πια....
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω, δυστυχως η ευτυχως, επεσα σε τμημα με πολυ δυνατους μαθητες φετος(ειχαμε το μεγαλυτερο μεσο ορο ταξης) αλλα παρολα αυτα ημουν μεσα στους 10 πρωτους! 7ος νομιζω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

egw sto dhmotiko hmoun sto 10 opws htan oloi!!!meta sto gumnasio hmoun apousiologos..vasika sth prwth gumnasiou hmoun 2 se olh tn prwth,sth deutera t idio alla sth trith vghka prwth k hmoun shmaioforos!!!!na k oi vathmoi mou:

1 gumnasiou:19,11

2gumnasiou:20 (dn einai duskolo mn nomizete ,taktikh k programma thelei!!!)

3gumnasiou:19,11

na doume twra sto likeio..makari na sunexisw etsi!!!

Ήμουν αποσιολόγος μέχρι την Β' Λυκείου, με βάση τους βαθμούς.

Ήμουν β' απουσιολόγος (ή αναπληρωματικός, whatever, δε θυμάμαι πως το έλεγαν) στην Γ' Λυκείου και πάνω που είπα "Γλίτωσα από τον Γολγοθά. Θα μπορώ επιτέλους να κάνω και εγώ κοπάνες σαν άνθρωπος", ο α' απουσιολόγος μου ζήτησε να πάρω το απουσιολόγιο γιατί όλοι είχαν συνηθίσει που τους έκρυβα απουσίες και εκείνος φοβόταν.

Απαίσια ευθύνη το απουσιολόγιο!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εμένα μου λες...ήμουνα απουσιολόγος και είχανε βάλει οι συμμαθητές μου ένα προφυλακτικό μέσα στο απουσιολόγιο χωρίς να το πάρω χαμπάρι...και το σχολείο που πήγαινα (η ελληνική παιδεία) ήταν λίγο ''αυστηρών αρχών'' και έγινε μες την ταξη το έλα να δείς(και εγώ σαν γνήσιος έλλην έριξα το φταίξιμο στον άλλο απουσιολόγο :)
TRUST YOUR SOLE

εμένα μου λες...ήμουνα απουσιολόγος και είχανε βάλει οι συμμαθητές μου ένα προφυλακτικό μέσα στο απουσιολόγιο χωρίς να το πάρω χαμπάρι...και το σχολείο που πήγαινα (η ελληνική παιδεία) ήταν λίγο ''αυστηρών αρχών'' και έγινε μες την ταξη το έλα να δείς(και εγώ σαν γνήσιος έλλην έριξα το φταίξιμο στον άλλο απουσιολόγο :)

μη μου βαζεις ιδεες...:happy:

Κι εμείς το απουσιολόγιο το κάναμε bordello.

Είχαμε έναν χε$τη απουσιολόγο σαν τον Desert και τον βάζαμε να μας σβήνει απουσίες. Πιο δημοφιλής πρακτική, είναι όταν έμπαινε απουσία πρώτη ώρα να γράφει "Προσήλθε εγκαίρως".

Κάποια στιγμή στα μέσα της χρονιάς αποθρασύνθηκε:nagger:, και μας έλεγε να τα γράφουμε μόνοι μας. Κι αυτό κάναμε.

Βέβαια μια φορά μες τη νύστα έγραψα "Προσήλθα εγκαίρως".

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ήμουν αποσιολόγος μέχρι την Β' Λυκείου, με βάση τους βαθμούς.

Ήμουν β' απουσιολόγος (ή αναπληρωματικός, whatever, δε θυμάμαι πως το έλεγαν) στην Γ' Λυκείου και πάνω που είπα "Γλίτωσα από τον Γολγοθά. Θα μπορώ επιτέλους να κάνω και εγώ κοπάνες σαν άνθρωπος", ο α' απουσιολόγος μου ζήτησε να πάρω το απουσιολόγιο γιατί όλοι είχαν συνηθίσει που τους έκρυβα απουσίες και εκείνος φοβόταν.

Απαίσια ευθύνη το απουσιολόγιο!

Αυτο ξαναπες το!!!!

Οκ μπορει να ακουγεται ο τιτλος ωραια αλλα ειναι χαλια!!!!:down:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εγω ειμαι καλη μαθητρια αλλα οχι η καλυτερη της ταξης.Φετος εβγαλα 19.6 και δεν ημουν καν στους 10 πρωτους!!!Ολα τα φυτα σε εμας πλακωσανε!!

Εγω ειμαι καλη μαθητρια αλλα οχι η καλυτερη της ταξης.Φετος εβγαλα 19.6 και δεν ημουν καν στους 10 πρωτους!!!Ολα τα φυτα σε εμας πλακωσανε!!

:blink::wacko: Σοβαρα μιλας? Β Γυμνασιου ησουν???

Η το τμημα σας πεταει αν λες οτι με 19,6 δεν εισαι στους 10 πρωτους, ή καπου τα χαλανε οι καθηγητες στους βαθμους!!!

Ποσοι εβγαλαν 20 στο τμημα σου δηλαδη????

Ο έξυπνος παραδέχεται...

3 παιδια βγαλανε καθαρο 20 και πολλοι λιγο πιο χαμηλα!δεν ειναι ευχαριστα! Νιωθεις πολυ μειονεκτικα με τοσο ανταγωνισμο ασχετα με το τι βγαζεις!!

Μην τρελένεσαι!Το λύκειο και οι πανελλήνιες είναι άλλη φάση.Θα δεις άτομα που δεν το περίμενες να πάνε καλά και άτομα που περόμενες να μην σκίσουν.

Και εγώ ήμουνα απουσιολόγος.Το είχαμε ξεπατώσει.Ιδίως μερικές φορές άστα να πάνε.Είχαμε επιλογής και έπρεπε να το πηγαίνω και στα Γαλλικά εκτός από την Πληροφορική στην Β και εγώ βαριομουνα και το πήγαινα όποτε μου ερχότανε.Ώσπου ο διεθθυντής είπε σε έναν άλλο να το πηγαίνει.Αν δεν έβαζα σε κανέναν έλεγα το κλασσικό...Ωχ μπερδεύτηκα.Πάντως προσέχτε μέχρι που σας πέρνει γιατι μια αποβολούλα άνετα την τσιμπάς.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

3 παιδια βγαλανε καθαρο 20 και πολλοι λιγο πιο χαμηλα!δεν ειναι ευχαριστα! Νιωθεις πολυ μειονεκτικα με τοσο ανταγωνισμο ασχετα με το τι βγαζεις!!

Είσαι σε ιδιωτικο?

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

το απουσιολογιο εμεις το χαμε κανει μπαλακι απο το ενα θρανιο και ο απουσιολογος στη μεση με το καρμπον στο χερι..μια φορα που βρεθηκε κατω απο το θρανιο μου μια βαρεμενη θρησκευτικος που ειχαμε μου λεει ολο υφος"κατηγορησε για παρανομη κατοχη δημοσιου εγγραφου,αυριο με το κηδεμονα σου"