Jump to content

Xiaomi Mi A3


kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...το Α3 το πήραμε και θα πάρουμε και το Α5 όταν βγει αν αξίζει τα λεφτά του. Όχι γιατί αγαπάμε την xiaomi αλλά γιατί δεν υπάρχει καλύτερο σταθμίζοντας τα λεφτά που δίνεις για αυτό που παίρνεις.

 

Αυτή είναι και η δική μου άποψη.

Έχουμε 3 Α3 στη οικογένεια. Τα 2 είναι EU και έχουν μείνει στην 9, και το δικό μου είναι Global και έχω πάρει την 10 και την αναβάθμιση της. Και οι τρεις δηλώνουμε ευχαριστημένοι. Αν τα είχα πληρώσει 500+ ευρώ το καθένα θα είχα θέμα και φυσικά άλλες απαιτήσεις. Αλλά με λιγότερα από 500 ευρώ έχουμε όλοι στην οικογένεια κινητά που κάνουν ότι χρειαζόμαστε χωρίς κολλήματα και με φοβερή αυτονομία.

Ακόμη και τώρα γνωρίζοντας όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με την 10, αν γυρίσω πίσω στο χρόνο δε βλέπω ότι υπάρχει άλλη συσκευή που θα μπορούσα να είχα διαλέξει αντί για το Α3.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:
Link to comment
Share on other sites

https://www.gizmochina.com/2020/04/11/dont-update-your-mi-a3-to-android-10-xiaomi-pulls-back-the-udpate-third-time/?amp

 

Είναι πλέον επίσημο, έχει γίνει χάος με την άθλια αναβάθμιση... Νομίζω ότι πλέον είναι μονόδρομος μια custom rom!! Τουλάχιστον για μένα. Κουράστηκα να περιμένω και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και αν την κάνω την αναβάθμιση, είμαι σίγουρος ότι θα "παίζει" σωστά;

Με αυτά τα δεδομένα, έχω αρχίσει και ρίχνω κλεφτές ματιές στην pixel experience, τη νέα lineage (17.1) αν είναι stable για το Α3...

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3
Link to comment
Share on other sites

Πατάς παρατεταμένα την ειδοποίηση και απενεργοποιείς την ειδοποίηση. (Γίνεται και απο τις ρυθμίσεις επίσης(Ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις καο εφαρμογές, υπηρεσίες Google Play))

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

 

Το έκανα αλλά πάλι βγαίνει ένα λευκό πλαίσιο μήνυμα και λέει ότι το σύστημα είναι ανενημερωτο για 14 μέρες κάντε επανεκκίνηση κλπ

Link to comment
Share on other sites

Το ότι διόρθωσα κάποιον που έγραψε "ΧΙΑΟΜΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" και μετά το διόρθωσε σε "ΧΙΑΟΜΙ ANDROID ONE.... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"

δεν σημαίνει οτι υπερασπίζομαι την Xiaomi, ισια ισα που έγραψα..."Το ΜΙ Α3 είναι τραγέλαφος όσων αφορά την αναβάθμιση σε Α10"

σε αυτό που λες τώρα, για το αν μου αρέσει η Xiaomi...και μόνο που εχω ΟΡ και όχι κάποιο από τα "καλά" της μοντέλα, νομίζω ότι αρκεί για απάντηση.

Όταν έψαχνα, όμως για την γυναίκα μου κινητό, (γιατί το άλλο είχε θέμα με την μπαταρία του που δεν κρατούσε ...Μotorola Z) στα 160 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση (infoquest αλλά από Skroutz), άλλο αντίστοιχο δεν βρήκα. Το αν τώρα πάρει Α10 ή όχι, πίστεψέ με, την γυναίκα μου λίγο την νοιάζει, το βασικό είναι οτι έχει αυτονομία που ούτε το φανταζόταν.οπότε το σκουπίδι για κάποιους, κάνει δουλειά σε άλλους. και αν εξαιρέσουμε την (μη) αναβάθμιση σε Α10, Θέλω να μου πεις πιο κινητό θα έπαιρνες τον Σεπτέμβριο σε αυτά τα χρήματα.

Προς τι η συζητηση λοιπον?

Ο καθενας παιρνει οτι του κανει για την δουλεια του.

Εγω ως αγοραστης εβαλα κατω τι δινει σε αυτην την τιμη το Α3 και το αγιρασα.εδωσα τα λεφτα μου.

Στην συνεχεια αυτο που ηταν στο πακετο Α3 δηλαδη η καλυψη καθαρου android δεν ισχυσε.χωρις καμια ενημερωση απο την εταιρια εμενα αυτο μου λεει απατη και αυτο δεν το δεχωμαι.

Ειναι η δικη μου λογικη η δικη μου αποψη.

Το εγραψα και πριν ειναι μαγκια του καθενος η αποψη του.

Link to comment
Share on other sites

Πάλι την ίδια κουβέντα κάνουμε. Android One σημαίνει καθαρό Android, σκέτο. Χωρίς καμία υπόσχεση για έγκαιρη ενημέρωση σε μεγαλύτερες εκδόσεις. Η μεγαλύτερη διαφορά στο λογισμικό συγκριτικά με Nexus/Pixel. Και ξαναερχόμαστε στα ίδια, δηλαδή όποιος το αγόρασε έχοντας πειστεί ότι πληρώνει ΕΓΚΑΙΡΗ αναβάθμιση, έκανε λάθος. Τόσο απλά.
Link to comment
Share on other sites

Στα 160€ που το πήρα εγώ το κινητό είναι μία χαρά με καλή αυτοτονομία, ικανοποιητική κάμερα και cpu σε σχέση με τα χρήματα που δίνει κάποιος.

Σκουπίδι δεν το λες, απλά είναι κακή η περίοδος για όλους σε παγκόσμια βάση. Ας μην είμαστε τόσο σκληροί. Από την άλλη όπως είχα γράψει σε προηγούμενο post εξαρτάται πάντα ως προς τι το συγκρίνεις. Αν το συγκρίνεις π.χ. με το iphone 11 ή με άλλη ναυαρχίδα τότε ΟΚ χαίρω πολύ. Αν είναι να δώσω τόσα χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα αγόραζα ολόκληρο υπολογιστή σταθερό ή μη, να μου λείπει. Ένα smartphone θέλω που στην τελική το τελευταίο πράγμα που κάνει είναι να παίρνει τηλέφωνο, τη βασικότερη ανάγκη δηλαδή. Σημαντικό για μένα είναι η εταιρεία να βγάζει updates και να φτιάχνει bugs έστω και με αργό ρυθμό. Είναι πολύ καλύτερα από το μην βγάλει κανένα update και να σε αναγκάζει να πας στο επόμενο μοντέλο επειδή δεν παρέχει υποστήριξη για αυτό. Στην apple για αυτό το κομμάτι της βγάζω το καπέλο αλλά και πάλι για το δικό μου πορτοφόλι είναι ακριβά τα προϊόντα της. Συνολικά, το τελευταίο update δουλεύει αρκετά καλύτερα σε σχέση με το πρώτο και σίγουρα και το pie πέρασε διάφορα στάδια για να γίνει σταθερό. Bugs σίγουρα θα υπάρχουν και εκεί ακόμα αλλά θα είναι τόσο μικρά και ανούσια που η μεγαλύτερη μάζα χρηστών δεν θα τα προσέχει καν. Αυτό που θα ήθελα και μου τη σπάει η Xiaomi αλλά οκ το καταλαβαίνω είναι η μη παροχή του δικαιώματος να κάνω down grade. Με τον τρόπο της με αναγκάζει να γίνομαι beta tester. Η ειρωνία βέβαια αυτού είναι ότι εγώ που είμαι στη 10 θέλω να γυρίσω στην 9 για τη σταθερότητα και ορισμένοι που είναι στην 9 EU θέλουν διακαως να πάνε στην 10, παρά του ότι δεν είναι σταθερή και θα έχουν θέμα αν θέλουν να γυρίσουν στην 9 (sensors, persist partition, L1 widevine lost on mi a3). Τέλος στα 200€+ που έχει ανέβει πιστεύω πως δεν αξίζει. Υπάρχουν καλύτερες και πιο σύγχρονες επιλογές αλλά βέβαια ορισμένοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση που έχουμε περιέλθει και ανεβάζουν τις τιμές χώρια που έρχεται Πάσχά, δώρα κτλ κτλ. Λίγο υπομονή λοιπόν παιδιά και θα πάρουμε όλοι το 10αρι το καλό :)

Link to comment
Share on other sites

Και τι περιμένατε ρε μάγκες, υποστήρηξη aka Google Pixel στα 160€;

 

Γιατί τόσο τρελενεστε;

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Σε όσους έβαλαν τη 10 δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων με αυτό ή άλλο?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

Link to comment
Share on other sites

Και τι περιμένατε ρε μάγκες, υποστήρηξη aka Google Pixel στα 160€;

 

Γιατί τόσο τρελενεστε;

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

 

To pixel είναι pixel αλλά επειδή είχα Nexus (2.5 X € του mia3) πιο παλιά μην νομίζεται ότι και εκεί δεν υπάρχουν bugs ή ότι η Google τα φτιάχνει πιο γρήγορα... Σίγουρα βέβαια έχει πιο γρήγορη ανταπόκριση από την Xiaomi και οι επιλογές για καστομιες είναι άπειρες αλλά π.χ. ακόμα θυμάμαι το πρόβλημα με το bluetooth που είχε το Nexus 5 μου. Κανείς δεν τρελαίνεται απλά συζήτηση κάνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Με τη συσκευή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η xiaomi υποσχέθηκε android one και αυτό πήρες με 150-160 ευρώ + φοβερή κάμερα, smooth λειτουργία δίχως πρόσθετες σαβούρα-εφαρμογές και τακτικά security updates.

 

Αν σ'αυτό το πακέτο σου δώσουν και android 10, όπως πρέπει να είναι δίχως τα (κυριολεκτικά) πάρε-δώσε της xiaomi, τότε έχεις κλέψει εκκλησία!

 

Αλλά κι αν ακόμα μείνεις στο A9 ποιό είναι το πρόβλημα σου με το παραπάνω σύνολο;

 

Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι στη συσκευή αλλά στο κεφάλι σου... Για δες το λίγο...

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως από την στιγμή που όλα δουλεύουν καλά αυτό το παιχνίδι με της αναβαθμίσεις έχει αρχίσει και μου αρέσει. Α και τελικά την μπαταρία μου την αποστραγγιζε μια εφαρμογή που είχα για το στοίχημα. Την άνοιγα για 5' και μετά άρχιζε η κάθοδος...
Link to comment
Share on other sites

Και τι περιμένατε ρε μάγκες, υποστήρηξη aka Google Pixel στα 160€;

 

Γιατί τόσο τρελενεστε;

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

 

Αυτό.

 

Φαίνεται νόμιζαν ότι "τη βγήκαν" στη google και θα έχουν όλα όσα τα pixels, αλλά με 160. Κι επειδή δεν έπιασε, γράφουν και ξαναγράφουν.

 

FFS!!

Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Αυτό.

 

Φαίνεται νόμιζαν ότι "τη βγήκαν" στη google και θα έχουν όλα όσα τα pixels, αλλά με 160. Κι επειδή δεν έπιασε, γράφουν και ξαναγράφουν.

 

FFS!!

 

Αρχιζω να πιστευω οτι η κοροιδια ειναι εμφυτη στον νεοελληνα.

Μπραβο συνεχιστε ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Την άποψη μου είπα υπερασπιζόμενος το κινητό μας και ορισμένοι έπεσαν να με φάνε επειδή ανέφερα τα 160 € που έδωσα και αν θα πρέπει να έχω υποστήριξη Google/Pixel που εν τέλει στο ποστ μου λεω πόσο καλό κινητό είναι για τα 160€ που έδωσα και ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για το 10αρι. Δεν μπορώ να καταλάβω. Με ορισμένους πρέπει να υπάρχει θέμα απλής κατανόηση κειμένου....

 

Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που γράφουν για τα pixel αν είχαν ποτέ τους κινητό google για παραπάνω από 3-6μηνο και το χρησιμοποιούσαν σοβαρά για δουλειά και όχι να ποστάρουν antutu ή να ασχολούντα 24/7 στο να το ρουταρουν και να φλασάρουν την xyz καστομιά μέσω twrp. Διότι αν είχαν θα έβλεπαν ότι και εκεί υπάρχουν θέματα. Μην λέμε ότι θέλουμε.. Το πρόβλημα είναι του android συνολικά που δεν είναι optimized για να τρέχει σε συγκεκριμένο hardware αλλά σε πληθώρα hardware από διαφορετικούς κατασκευαστές που παίζουν με τα sources όπως τους βολεύει. Κάθε καινούργιο release μέχρι να στρώσει είναι προβληματικό λίγο ή πολύ και δεν ισχύει μόνο στα κινητά αυτό αλλά και σε άλλους τομείς. Υπομονη λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

To pixel είναι pixel αλλά επειδή είχα Nexus (2.5 X € του mia3) πιο παλιά μην νομίζεται ότι και εκεί δεν υπάρχουν bugs ή ότι η Google τα φτιάχνει πιο γρήγορα... Σίγουρα βέβαια έχει πιο γρήγορη ανταπόκριση από την Xiaomi και οι επιλογές για καστομιες είναι άπειρες αλλά π.χ. ακόμα θυμάμαι το πρόβλημα με το bluetooth που είχε το Nexus 5 μου. Κανείς δεν τρελαίνεται απλά συζήτηση κάνουμε.
Και εγώ είχα (και έχω) το 5Χ με το τραγικό πρόβλημα με τα bootloop.

Αλλά λέω, μην περιμένει κανείς με 160€ να έχει υποστήρηξη σαν τα Pixel για παράδειγμα.

Καταλαβαίνω την αντίδραση σας στο πόσο τραγική έγινε η Mi στο θέμα των αναβαθμίσεων, το βίωσα με το Α1. Αλλά μην περιμένουμε πολλά πραγματα για λιγα χρήματα.

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Guys το τηλέφωνο της αδερφής μου ξαφνικά ενώ ήταν όλα μια χαρά άρχισε η οθόνη να μην αποκρίνεται.. Κάνει ότι λειτουργειες θέλει μόνο του.. Του κανα restart και wipe από το recovery τπτ.. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού; γτ απ ότι ξέρω όταν ενα τηλέφωνο το πάθαινει αυτό φταίει το digitizer οπότε και δεν φτιάχνεται.. Ευχαριστώ!!
Link to comment
Share on other sites

Guys το τηλέφωνο της αδερφής μου ξαφνικά ενώ ήταν όλα μια χαρά άρχισε η οθόνη να μην αποκρίνεται.. Κάνει ότι λειτουργειες θέλει μόνο του.. Του κανα restart και wipe από το recovery τπτ.. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού; γτ απ ότι ξέρω όταν ενα τηλέφωνο το πάθαινει αυτό φταίει το digitizer οπότε και δεν φτιάχνεται.. Ευχαριστώ!!
Μάλλον είναι hardware το θέμα, αν είσαι με εγγύηση το πας για έλεγχο - επισκευή.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Μην έχει πέσει κάτω μόνο. Μου είχε συμβεί στο παρελθόν σε συσκευή να πέσει κάτω, να μην πάθει τίποτα από σπάσιμο, και το digitizer νεκρό...

 

Sent from my Mi A3

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ είχα (και έχω) το 5Χ με το τραγικό πρόβλημα με τα bootloop.

Αλλά λέω, μην περιμένει κανείς με 160€ να έχει υποστήρηξη σαν τα Pixel για παράδειγμα.

Καταλαβαίνω την αντίδραση σας στο πόσο τραγική έγινε η Mi στο θέμα των αναβαθμίσεων, το βίωσα με το Α1. Αλλά μην περιμένουμε πολλά πραγματα για λιγα χρήματα.

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

 

Είχα και εγώ το 5Χ,δύο φορές μάλιστα,όπως και πολλά άλλα Nexus...Η διάφορα είναι ότι το bootlooop είναι Hardware πρόβλημα ενώ εδώ είναι καθαρά Software το πρόβλημα...Μην το συγκρίνουμε το ένα με το άλλο...Ούτε να λέμε ότι το Android one είναι αντίστοιχο των Nexus/Pixel,απλά.ειναι ένα.προγραμμα όσο πιο κοντά στο στοκ Android...Όταν δίνεις μια αναβάθμιση τρεις φορές,και την ανακαλεί και τις.τρεις τότε υπάρχει θέμα...Απλά η Xiaomi στο Android one project απλά δεν το έχει....Δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό που προωθεί....Όλα τα άλλα είναι λόγια.γου αέρα...

Σίγουρα στην 9 είναι απροβληματιστο,αλλά μην διαβάζω ότι δεν τρέχει και τπτ αν δεν δώσει το 10...

Ανικανότητα το εκλαμβάνω εγώ...Αν μερικοί θέλουν να μην το καταλαβαίνουν πρόβλημα τους....Και θέλει να το πω απλά κράξιμο η εταιρεία...Το ότι μερικοί το πήρατε όπως γράφεται 140-160€ δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει και τπτ αν δεν πάρετε την αναβάθμιση...Είναι υποχρέωση της εταιρείας,κάθε εταιρείας να κάνει τις αναβαθμίσεις μαζι με τα security updates σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους...Επειδή το πήρες σε προσιτή τιμή,δεν σημαίνει ότι η υποστήριξη θα είναι μισή...

Άποψη μου,δεν περιμένω οι περισσότεροι να συμφωνήσετε μαζί μου....

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Και εγώ είχα (και έχω) το 5Χ με το τραγικό πρόβλημα με τα bootloop.

Αλλά λέω, μην περιμένει κανείς με 160€ να έχει υποστήρηξη σαν τα Pixel για παράδειγμα.

Καταλαβαίνω την αντίδραση σας στο πόσο τραγική έγινε η Mi στο θέμα των αναβαθμίσεων, το βίωσα με το Α1. Αλλά μην περιμένουμε πολλά πραγματα για λιγα χρήματα.

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

 

Κανείς δεν είπε ότι το Android one έχει την υποστήριξη των Pixel,αλλά ας έχει την υποστήριξη που πρέπει να έχει...Και στην προκειμένη δεν μπορούν από την εταιρεία να την προσφέρουν...Όσο και να το πήρες,δεν έχει σημασία αυτό,σημασία έχει να σου προσφέρει αυτό που αντιπροσωπεύει...Και μέχρι στιγμής δεν μπορεί...Εννοώ το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων...Αυτό που είχα.περασει με.το Α2 ήταν απίστευτο... Δυστυχώς το Α3 ακολουθεί,σταθερά και αυτό...

 

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Την άποψη μου είπα υπερασπιζόμενος το κινητό μας και ορισμένοι έπεσαν να με φάνε επειδή ανέφερα τα 160 € που έδωσα και αν θα πρέπει να έχω υποστήριξη Google/Pixel που εν τέλει στο ποστ μου λεω πόσο καλό κινητό είναι για τα 160€ που έδωσα και ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για το 10αρι. Δεν μπορώ να καταλάβω. Με ορισμένους πρέπει να υπάρχει θέμα απλής κατανόηση κειμένου....

 

Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που γράφουν για τα pixel αν είχαν ποτέ τους κινητό google για παραπάνω από 3-6μηνο και το χρησιμοποιούσαν σοβαρά για δουλειά και όχι να ποστάρουν antutu ή να ασχολούντα 24/7 στο να το ρουταρουν και να φλασάρουν την xyz καστομιά μέσω twrp. Διότι αν είχαν θα έβλεπαν ότι και εκεί υπάρχουν θέματα. Μην λέμε ότι θέλουμε.. Το πρόβλημα είναι του android συνολικά που δεν είναι optimized για να τρέχει σε συγκεκριμένο hardware αλλά σε πληθώρα hardware από διαφορετικούς κατασκευαστές που παίζουν με τα sources όπως τους βολεύει. Κάθε καινούργιο release μέχρι να στρώσει είναι προβληματικό λίγο ή πολύ και δεν ισχύει μόνο στα κινητά αυτό αλλά και σε άλλους τομείς. Υπομονη λοιπόν.

 

Έχεις δίκιο ότι πολλές.φορες και Nexus και Pixel στις.αναβαθμησεις είχανε προβλήματα,άλλο.ομως αυτό...Όπως και αμέσως στο επόμενο update το φτιάχναμε...Και μιλάμε είχαν πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα...

Εδώ έχουμε ανικανότητα για να φτιαξουνε ένα σωστό update σε μια σχεδόν στοκ ρομ...Μάλλον στην Xiaomi έχουν χάσει την μπάλα,σχετικά με ποιους και πόσους διαφορετικούς προμηθευτές έχουν στα περιφερειακά μέρη...Οθόνες,μνήμες,δαχτυλικου,και ούτε τι άλλο μπορώ να φανταστώ...Και δεν μπορούν να τα κάνουν να δουλέψουν σωστά με τη μία...

Link to comment
Share on other sites

το δικο μου που πηρε απο την αρχη την 10 και δουλεύει ρολοι ειναι συλλεκτικο?

Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται ,με την 1Ο το τηλεφωνο εχει γινει ακομα καλυτερο και με καλυτερη αυτονομία

Δηλαδη μερικα τηλεφωνα εχουν την ικανότητα να παρουν μια σωστή έκδοση της 10 και κάποια οχι

Link to comment
Share on other sites

το δικο μου που πηρε απο την αρχη την 10 και δουλεύει ρολοι ειναι συλλεκτικο?

Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται ,με την 1Ο το τηλεφωνο εχει γινει ακομα καλυτερο και με καλυτερη αυτονομία

Δηλαδη μερικα τηλεφωνα εχουν την ικανότητα να παρουν μια σωστή έκδοση της 10 και κάποια οχι

 

Κάπως έτσι....

Link to comment
Share on other sites

H XIAOMI βάζει hardware Ο,TI NA'NAI, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ

Στα κινητά της

Από όπου βρει φτηνότερο προμηθευτή...

 

 

Αποτέλεσμα να ΜΗN κάθονται καλά οι ενημερώσεις.

Καμιά συνέπεια....

 

ΧΙΑΟΜΙ Α3 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

 

https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/den-echoyn-to-theo-toys-i-xiaomi-aposyrei-to-update-toy-mi-a3-gia-to-android-10-gia-triti-fora

 

Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...
Link to comment
Share on other sites

Με τη συσκευή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η xiaomi υποσχέθηκε android one και αυτό πήρες με 150-160 ευρώ + φοβερή κάμερα, smooth λειτουργία δίχως πρόσθετες σαβούρα-εφαρμογές και τακτικά security updates.

 

Αν σ'αυτό το πακέτο σου δώσουν και android 10, όπως πρέπει να είναι δίχως τα (κυριολεκτικά) πάρε-δώσε της xiaomi, τότε έχεις κλέψει εκκλησία!

 

Αλλά κι αν ακόμα μείνεις στο A9 ποιό είναι το πρόβλημα σου με το παραπάνω σύνολο;

 

Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι στη συσκευή αλλά στο κεφάλι σου... Για δες το λίγο...

 

Το ότι το πήρες 160 δεν σημαίνει τπτ άλλοι το πήραν 270 οταν πρωτοβγηκε,αλλά και 10€ να το είχες πάρει πάλι δεν έχει καμία.σημασια.... Πραγματικά από τα πιο ακυρα ποστ που έχω διαβάσει...

Δηλαδή θες να πεις ότι συμβιβαζεσαι με μια συσκευή που δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που πρέπει,λόγο ανικανότητας της εταιρείας;;;Το ότι δουλεύει άψογα στη. 9 δεν πάει να πει ότι είναι άμοιροι των ευθυνών...Μάλλον το προβλημα δεν είναι στο κεφάλι όλων όσοι μιλούν για.το update,αλλά αυτών που θεωρουν ότι δεν τρεχει και τπτ αν δεν βγει...

Το ότι έχει γίνει περίγελος.η Xiaomi με την αναβάθμιση στα περισσότερα τεχνολογικά site προφανώς δεν σου λεει τπτ...Αυτοί είναι άσχετοι....

 

Και κάτι άλλο....Αφού έχει τόσο φοβερή κάμερα,γιατί όλοι βαζετε GCam???

Και το είπες.μονος.σου....Υποσχεθηκε Android One...Αλλά δε μπορεί να είναι συνεπής υποχρεώσεις της...

 

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

H XIAOMI βάζει hardware Ο,TI NA'NAI, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ

Στα κινητά της

Από όπου βρει φτηνότερο προμηθευτή...

 

 

Αποτέλεσμα να ΜΗN κάθονται καλά οι ενημερώσεις.

Καμιά συνέπεια....

 

ΧΙΑΟΜΙ Α3 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

 

https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/den-echoyn-to-theo-toys-i-xiaomi-aposyrei-to-update-toy-mi-a3-gia-to-android-10-gia-triti-fora

 

Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Και εγώ ότι Xiaomi είχα πάρει,τα θεματακια τα είχα...

Αλλά δε θα πω ποτέ σκουπίδι μια εταιρεία...Απλα μαθαίνω και δεν την ξαναεπιλεγω.

Κάτσε να δεις τι θα γίνει με το MI 10 Pro....1099€,χωρις αδιάβροχοποίηση...

Γελάει ο κόσμος....

Edited by jimlost
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον είναι hardware το θέμα, αν είσαι με εγγύηση το πας για έλεγχο - επισκευή.

 

ωχχχχ θα το φαει το ταξιδι μεχρι να φτασει κινα..!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...