Jump to content

10 χρόνια Kaizershop.gr και τα γιορτάζει με μεγάλο ΔΩΡΟ, το Xiaomi Redmi Note 7!


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Kaizershop γιορτάζει φέτος 10 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, όντας ένα από τα καταστήματα/e-shops με τη μεγαλύτερη "ιστορία", έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μέχρι σήμερα. Και για να το γιορτάσει μαζί σας, σε συνεργασία με το Myphone, σας προσφέρουμε το ολοκαίνουριο και πολύ "hot" Xiaomi Redmi Note 7, ένα από τα πιο value for money smartphones της αγοράς αυτή τη στιγμή, στον τελευταίο, μεγάλο διαγωνισμό της σεζόν! Έτσι, για να απολαύσετε περισσότερο τις διακοπές που έρχονται...

 

Το Xiaomi Redmi Note 7 δε χρειάζεται συστάσεις. Έρχεται με κάμερα με τον εντυπωσιακό αισθητήρα Sony IMX586 ανάλυσης 48MP, επεξεργαστή Snapdragon 660 και οθόνη 6,3 ιντσών με waterdrop notch που ενσωματώνει τη selfie camera και ανάλυση Full HD+, ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 5. Πέρα από τον αισθητήρα με native ανάλυση 48MP, διαθέτει μια δευτερεύουσα camera 5MP (depth sensor) και μια selfie camera 13MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh ενώ υποστηρίζει Quick Charge 4 και στο εσωτερικό του βρίσκουμε 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να δείτε περισσότερο γι'αυτό εδώ.

 

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως για τα 10 χρόνια του, το Kaizershop "τρέχει" διαγωνισμούς κάθε βδομάδα με δώρα αξίας €450 από την Puro! Δείτε περισσότερα εδώ.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/74388/choris-titlo.jpg

 

Τώρα, λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε! Τι πρέπει να κάνετε;

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

 


  • Share, Like, Comment σε
=68.ARCuxm6UuIKm6MjXKocj2PJ5BwFlkiMXJE_DNXfnsJ0OVoMb3OTVBUnXRbFYiKidEx3QHeu4zyq3fNxjYph1nyKxEl2mYl792toVQb8EMD3Oz8omcuMVUTdUF8Bjz8tW63tIXadXSwNbzRCSwqsWYcwEiqB-uWiMFy0omLzfgzvXS6jCMYflkoSF4ugvvPeyoX5MTUZz-WN66Ki0BlNl3aARkggBMEWnJpUO9ch81vGvwQvonugCL9HxHm7n92TnyW5MwEDtF_Saycb0Uk4gYi9HHGFqOfeDnjC7Fwq72VUyaN4xrIYSgBXv19syg1id3gMKwBeOOomjkIciwLYSnOvXZg&__tn__=-R"]αυτό το post στο Facebook.


  • Like στη
σελίδα του Kaizershop.gr στο Facebook


  • Follow στο
Instagram του Kaizershop.gr


  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά με αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση με το myphone.gr. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 


  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr


  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.


  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).


  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.


  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.


  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.


  • Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM
εδώ

 

ευχαριστουμε πολυ

Link to comment
Share on other sites

Πάντα τέτοια παιδιά, μήπως ήρθε η σειρά μας;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη σε όλους!

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...