rallistas Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Τελικα χρησιμοποιησα το Jeyo το οποιο αποδειχτηκε πολυ καλο!:D Φιλε μου tron δεν θα σε προβληματισει το τηλεφωνακι.Κι εγω ειχα symbian και πηρα αυτο και πιστεψε με,και το επομενο μου τηλεφωνο με Windows Mobile θα ειναι μαλλον!:D Το προγραμματακι που λες υπαρχει και ως "extra" αν δεν το εχει το τηλεφωνο οταν το αγορασεις,οποτε ο,τι χρειαστεις,εδω ειμαστε!;) ;) ;) ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Καλησπερα και απο μενα Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο 8100 αλλα δεν ειχα ποτε windows παρα μονο symbian θελω να μου πειτε 1ον αν η συγκεκριμενη συσκευη παρουσιαζει προβληματα και 2ον αν υπαρχουν προγραμματα του στυλ black list anwsering machine κλπ ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας :) :) :) επειδη κι εγω ειχα ενα sx1 πολυ καλο για την εποχη του με εξαιρεση τον ηχο του. εχω να σου πω πως γενικα ειναι καλυτερο το 8100 αλλα εκει που δεν παιζεται ειναι στο συγχρονισμο με το pc καμια σχεση με το sx1 που ειχα εγω τουλαχιστον. τα παντα συγχρονιζονται χωρις κανενα προβλημα οπως θες εσυ. ημερολογιο επαφες εργασιες και οτι αλλο θες. υ.γ. αν καποιος εχει και θελει ας μου στειλει κανενα παιχνιδακι. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω το 8100 σε καλή τιμή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1525 Δεν ξερω αν υπαρχει καπου αλλου...:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Καλημέρα και ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ψάχνω να πάρω το qtek 8310 με συμβόλαιο αλλα δεν υπάρχει πουθενά. Μάλλον θα καταλήξω στο 8100 μια και υπάρχει στο public του mediterranian cosmos και μπορω να το αγορασω και με συμβόλαιο. Πιστευω να με βοηθήσετε στο μέλλον οσο αφορα τις εφαρμογες κλπ φιλικά Tron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω!:) ΥΓ)Οπως το βλεπω θα ξεπερασει τις 10 πωλησεις το 8100 στην Ελλαδα!!!:D :D Αυτο ειναι σπανιο τηλεφωνο!:lol: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Παιδες help!Εκανα format στο pc και περασα κανονικα το ActivSync.Συνδεσα το τηλεφωνο μια χαρα και εβαλα να κανει κατι τραγουδια move στην επιφανεια εργασιας.Οταν πηγα εκει τα τραγουδια ειχαν χαθει!Το ιδιο κι οταν εκανα copy!:wacko: Καμια ιδεα?? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Εκανα format στο κινητο και τιποτα.Το δοκιμασα και σε αλλο pc και παλι τα ιδια.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 διαβασα καπου πως εβγαλε η ace αναβαθμιση για το 8100 ξερει κανεις κατι? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rooky Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Μηπως καποιος φιλος με QTEK8100 ελληνικο θα μπορουσε να μας δωσει την ROΜ ωστε να μπορεσει και το δικο που ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο να γραφει και ελληνικα sms ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rooky Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Μηπως καποιος φιλος με QTEK8100 ελληνικο θα μπορουσε να μας δωσει την ROΜ ωστε να μπορεσει και το δικο που ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο να γραφει και ελληνικα sms ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Δε θα μπορείς να την περάσεις. Είναι κλειδωμένη από την ACE Hellas. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Μπορείς να γράφεις όμως ελληνικά sms με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rooky Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 telika vrika lusi allazontas to boot loader katafera na allakso tin ROM kai evala WM5 kai elliniko cab kai exo ellinka pleo windows gia info deite sto http://user.cityline.ru/~ronswens/Tips.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μηπως καποιος φιλος με QTEK8100 ελληνικο θα μπορουσε να μας δωσει την ROΜ ωστε να μπορεσει και το δικο που ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο να γραφει και ελληνικα sms ευχαριστω δες εδω. http://www.developer.gr/zombie/greek.asp Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts