Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν θέλει να βάλει το mi phone για ηχογράφηση κλήσης δεν δουλεύει έτσι κι αλλιώς λόγω αδειών

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές της google(τηλέφωνο,επαφές,μηνύματα), όπως έχουν υλοποιηθεί για το miui και λέω να δοκιμάσω της xiaomi. επίσης τα θέματα δεν δουλεύουν στις εφαρμογές της google(τηλέφωνο,επαφές,μηνύματα). όσο για το browser θέλω από προεπιλογή να έχω τον chrome.
σε βλέπω για custom.....

οπως τ περιμενα :lol: με την αναβαθμηση bye bye ειδοποιησεις στην οθονη αναμονης :lol::lol::lol::):):lol::D:D :!::X:!::X:!::X miui ? mamiese
Xiaomi Mi 9t pro red

οπως τ περιμενα :lol: με την αναβαθμηση bye bye ειδοποιησεις στην οθονη αναμονης :lol::lol::lol::):):lol::D:D :!::X:!::X:!::X miui ? mamiese
Τι εννοείς,στην always on;

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ είμαστεe2dc70565fb7f2220a591a39351d99d7.jpgd2efcc5dfc4ab26a0b0cf4423c3adaa5.jpg

Εγω εβαλα το τελευταίο release 4.5.2 και κατι ψιλά το βλέπουμε αν θα αναβαθμίσει η xiaomi

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Τι εννοείς,στην always on;

ναι , ενω ξαφνηκα παιζει εδω κ κανα μηνα πριν , τωραμετα την αναβαθμιση κουκου :mad::mad: σκατα μου εχει σπασει τα νευρα , πραγματικα αν αρχησω να βριζω δεν θα σταματησω ποτε!!!:!::!:

Xiaomi Mi 9t pro red

ναι , ενω ξαφνηκα παιζει εδω κ κανα μηνα πριν , τωραμετα την αναβαθμιση κουκου :mad::mad: σκατα μου εχει σπασει τα νευρα , πραγματικα αν αρχησω να βριζω δεν θα σταματησω ποτε!!!:!::!:
Εγώ σήμερα που είχα αναπάντητη και μήνυμα το έδειχνε κανονικά, εσένα δεν σου δείχνει καμία ειδοποίηση;

Τώρα το ξαναδοκιμασα και δουλεύουν όλα εκτός το Viber που δεν δούλευε ποτέ έτσι και αλλιώς,ποια έκδοση aod έχεις;

Edited by vag74

Εγώ σήμερα που είχα αναπάντητη και μήνυμα το έδειχνε κανονικά, εσένα δεν σου δείχνει καμία ειδοποίηση;

Τώρα το ξαναδοκιμασα και δουλεύουν όλα εκτός το Viber που δεν δούλευε ποτέ έτσι και αλλιώς,ποια έκδοση aod έχεις;

πριν την αναβαθμηση δουλευαν ΟΛΑ εδω κ κανα 20 ημερο , πλεον τπτ εκδοση 11,0,3, qfkmixm

Xiaomi Mi 9t pro red

εγώ ρε παιδιά πέρασα την 11.0.5 EU και έχω μαύρο χαλι από μπαταρία... έχω χάσει sot περίπου 2-3 ώρες.. έπεσα στις 4-5 ώρες ενώ έπαιζα 7και 8 ακόμα και 9..

επίσης μ την αναβάθμιση του launcher είχα πολλά πάγωματα.. από το πρωί έχω περάσει την έκδοση 4.15.2 release και βλέπω μεγάλη αλλαγή το τηλέφωνο πάει πολύ καλά.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

πριν την αναβαθμηση δουλευαν ΟΛΑ εδω κ κανα 20 ημερο , πλεον τπτ εκδοση 11,0,3, qfkmixm
Clear data της aod εγώ έχω όλες τις ειδοποιήσεις εκτός του viber

Clear data της aod εγώ έχω όλες τις ειδοποιήσεις εκτός του viber

Νο Viber No AOD. Άχρηστη για μένα. Ρολόγια έχουμε. Τουλάχιστον ας είχαν ένα πιο ευκρινές notification light.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Νο Viber No AOD. Άχρηστη για μένα. Ρολόγια έχουμε. Τουλάχιστον ας είχαν ένα πιο ευκρινές notification light.
Συμφωνώ είναι βλακεία που δεν δουλεύει ακόμα σε όλες τις εφαρμογές, αλλά εμένα με βολεύει στη δουλειά ειδικά για αναπάντητες κλήσεις, έχω δει ότι σε developer εβδομαδιαίες δουλεύουν όλες οι εφαρμογές και μάλιστα υπάρχει έξτρα ρύθμιση να ανοίγει η aod με single tap,ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν γρήγορα και στην στοκ ρομ γιατί ειδικά το single tap σημαίνει aod χωρίς κατανάλωση μπαταρίας

Συμφωνώ είναι βλακεία που δεν δουλεύει ακόμα σε όλες τις εφαρμογές, αλλά εμένα με βολεύει στη δουλειά ειδικά για αναπάντητες κλήσεις, έχω δει ότι σε developer εβδομαδιαίες δουλεύουν όλες οι εφαρμογές και μάλιστα υπάρχει έξτρα ρύθμιση να ανοίγει η aod με single tap,ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν γρήγορα και στην στοκ ρομ γιατί ειδικά το single tap σημαίνει aod χωρίς κατανάλωση μπαταρίας

Όταν λες single Tap, εσένα δε σου δουλεύει έτσι; Είμαι με Mi 9t και ενώ όντως οι ειδοποιήσεις για εφαρμογές δεν δουλεύουν όλες παρά μόνο αναπάντητες, μηνύματα,κάνα Messenger ίσως αν έχει κέφια, αλλά έχω την επιλογή να σβήσει η αοδ μετά από λίγο,αν το έχω π.χ στο γραφείο και έχει κλείσει, απλά ακουμπάω οθόνη και ανάβει, χωρίς να ανάψει η οθόνη. Να σημειωθεί ότι έχω κλειστό το: ανασηκωση για αφύπνιση οθόνης και έχω ενεργοποιημένο το Double Αλλά σε μένα δουλεύει με ένα tap με Stock rom,δεν αλλάζω ποτέ Ρομ

Όταν λες single Tap, εσένα δε σου δουλεύει έτσι; Είμαι με Mi 9t και ενώ όντως οι ειδοποιήσεις για εφαρμογές δεν δουλεύουν όλες παρά μόνο αναπάντητες, μηνύματα,κάνα Messenger ίσως αν έχει κέφια, αλλά έχω την επιλογή να σβήσει η αοδ μετά από λίγο,αν το έχω π.χ στο γραφείο και έχει κλείσει, απλά ακουμπάω οθόνη και ανάβει, χωρίς να ανάψει η οθόνη. Να σημειωθεί ότι έχω κλειστό το: ανασηκωση για αφύπνιση οθόνης και έχω ενεργοποιημένο το Double Αλλά σε μένα δουλεύει με ένα tap με Stock rom,δεν αλλάζω ποτέ Ρομ
Μπορείς να πας στο aod προβολή αντικειμένων-εμφανιση αντικειμένων και να βγάλεις screenshot να δω τι ρυθμίσεις έχει;cb88a8c839b43ed416a965c3774f2de2.jpg

aod που σβηνει μετα απο λιγο,δεν θεωρειται aod!
Γιατί σε πειράζει να υπάρχει αυτή η επιλογή; εφόσον υπάρχει και η επιλογή να είναι πάντα ανοικτή διαλέγεις εκείνη που σε βολεύει εσένα

Γιατί σε πειράζει να υπάρχει αυτή η επιλογή; εφόσον υπάρχει και η επιλογή να είναι πάντα ανοικτή διαλέγεις εκείνη που σε βολεύει εσένα

Αυτο ακριβως εννοω.Οτι κ παντα ανοικτη να εχεις διαλεξει,σβηνει μετα απο λιγο.

Αυτο ακριβως εννοω.Οτι κ παντα ανοικτη να εχεις διαλεξει,σβηνει μετα απο λιγο.
Μόνο στο σκοτάδι,όταν έχει φώς δεν κλείνει ποτέ σε μένα

Μόνο στο σκοτάδι,όταν έχει φώς δεν κλείνει ποτέ σε μένα

Εμενα παντα σβηνει αλλα κ μονο στο σκοταδι να σβηνει,δεν νοειται allways on display.Εγω θελω να ειναι "παντα" ενεργη,για να μην χανω ειδοποιησεις.

Κατι που εχω παρατηρήσει εδω και 2-3 μέρες ειναι οτι μου κάνουν βίντεο κλήση στο viber και κάποιες φορές στο messenger δεν βγαίνει η pop up κάμερα και πρέπει να βγω και να ξαναμπώ για δουλέψει..Στο WhatsApp όλα καλά!Οταν ομως ξεκιναω εγώ την βιντεο κλήση όλα καλά! Τι να παίζει?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Μπορείς να πας στο aod προβολή αντικειμένων-εμφανιση αντικειμένων και να βγάλεις screenshot να δω τι ρυθμίσεις έχει;cb88a8c839b43ed416a965c3774f2de2.jpg

Έχω ακριβώς τις ίδιες επιλογές με εσένα, και έχω κ πρόγραμμα για να κλείνει. Απλά σου είπα έχω double tap για ενεργοποίηση οθόνης και απενεργοποιημένο το ανασηκωση

Έχω ακριβώς τις ίδιες επιλογές με εσένα, και έχω κ πρόγραμμα για να κλείνει. Απλά σου είπα έχω double tap για ενεργοποίηση οθόνης και απενεργοποιημένο το ανασηκωση

Τα έχω όπως λες αλλά δεν έχω αυτό που λες.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μα αυτό είναι για την οθόνη κλειδώματος, εγώ εννοώ την έξτρα ρύθμιση στο μενού που σου ανέβασα το screenshot, έχει τρίτη ρύθμιση με μονό χτύπημα στην οθόνη να ανοίγει η aod για 10 δευτερόλεπτα,το έχω δει σε mi9 lite με miui 11.3.4 και δουλεύει άψογα

αυτά τα είχε ένα παλιό lg V10 που είχα συν σε κλήση μόλις το έβαζες στο αυτί σου άνοιγε αυτόματα συν πολύ καλές φυσικές photo .....τι να λέμε τώρα

miui mamiesai

Edited by akalos

Τα έχω όπως λες αλλά δεν έχω αυτό που λες.

Δε ξέρω γιατί αλλά σε μένα το κάνει, εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω.

Έχω aod ,εμφάνιση αντικειμένων έχω να κλείνει μετά από λίγο, δεν έχω extra επιλογή. Αφήνω το κινητό στο γραφείο, μετά από 10 λεπτά περίπου κλείνει. Θέλω να δω την ώρα, ακουμπάω το δάκτυλο επάνω και εμφανίζεται η aod. Ένα ακουμπημα.

Ακόμα κ στις ειδοποίησεις έχω να κάνει τον χτύπο στις άκρες τις οθόνης,δεν έχω να ανάβει η οθόνη