Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω και την Nilkin και την Spigen.

H spigen είναι πιό διάφανη γι΄αυτό και στην πρότεινα.

Όσο για το κιτρίνισμα,ή πιό γρήγορα θα έχεις αλλάξει κινητό ή δίνεις μια φορά τον χρόνο 10 ευρώ για θήκη.

με έπεισες

ελπίζω να πήρα την σωστή :D

https://www.e-shop.gr/spigen-liquid-crystal-back-cover-case-for-xiaomi-mi-9t-mi-9t-pro-transparent-p-TEL.066472

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Καλησπέρα...κάτοχος και εγώ του κινητού πλέον, αλλά δεν το ψαχουλεύω πριν μπει τζαμάκι. Το θέμα είναι ότι αν πάω να το βάλω μόνος μου σίγουρα θα γίνει στραβή.

Ήθελα να πάρω αυτή γιατί διάβασα καλά σχόλια (υποθέτω ταιριάζει με το μπλε χρώμα), αλλά το μαγαζί της Αθήνας δεν κανει τοποθετήσεις.

https://www.skroutz.gr/s/19383316/Nillkin-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Xiaomi-Mi-9T.html

Ξέρετε αν υπάρχει αλλού το συγκεκριμένο τζαμι, εκτός skroutz, που να κάνουν και τοποθέτηση; Στην χειρότερη περίπτωση μπορώ να την αγοράσω και να την πάω κάπου (κέντρο ή νότια προάστια κατά προτίμηση) που αναλαμβάνουν ακόμα και με χρέωση; ...

έχει και δεν έχει,είναι πάνω στην σελφι..

δες κανένα video για να καταλάβεις

Edited by akalos

Η έκδοση MIUI που έχεις δεν έχει προεγκατεστημένο για ηχογράφηση κλήσεων; Άν πάς στις κλήσεις και πατήσεις στις τρείς παυλίτσες κάτω αριστερά μέσα δεν εχει επιλογή ηχογράφησης κλήσεων;

Στα ευρωπαικα δεν εχει ηχογραφηση κλησης, και οποιο εχω βαλει, γραφει μονο την φωνη μου γι αυτο ρωταω μηπως εχετε βρει καποιο που να δουλευει σωστα.

Μαλλον λεει μονο για την αρχικη οθονη. Δεν το εχω δει να γινεται πέρα από tablet.

Μεσω του Nova μπορω να γυρισω οριζοντια την οθονη αλλα οχι και την οθονη οταν ειναι κλειδωμενο και οταν ερχονται ειδοποιησεις δεν βολευει δυστυχως!!!

Επισης, πως μπορω να παρω πληρες back up το κινητο χωρις να χασω την εγγυηση? Γινετε?

εδώ έβαλα δύο φωτό που τράβηξα το πρωί για ένα γρήγορο συγκριτικό της Gcam 7 και της στοκ

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7922372#post7922372

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

η gcam μου φαίνεται καλύτερη στα σκοτεινά σημεία

αυτή την εντύπωση έχω και εγώ . . . . . .

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νέος κάτοχος κι εγώ, πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.

Κάτι που με ενοχλούσε, μπας και το ψάχνει κι άλλος..

Δεν είχε default browser τον chrome, αλλά τον Browser.. αυτό επηρεάζει και το "Open With" σε λινκς.

Διορθώνεται με αυτό τον τρόπο:

https://en.gizchina.it/2019/05/xiaomi-set-chrome-browser-default/

Καλησπέρα...θα τρελαθω παιδιά ...μπηκε σημερα πρωτη μερα σε λειτουργία και η οθόνη εμφανίζει στο άσχετο κάτι σαν τα παράσιτα στις τηλεοράσεις, ειδικά όταν αλλάζει η εικόνα . Δουλεψε την πρώτη μισή ώρα καλά και ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό....με επανεκκίνηση δεν εφτιαξε. Έχει κανεις ιδέα για το τι μπορεί να φταει;

Πηρε αναβαθμιση την 10.3.4 όταν το ανοιξα (PFKEUXM)

Θα δοκιμάσω επαναφορά και θα κάνω τον σταυρό μου

UPDATE: το πρόβλημα παραμένει και μετά την επαναφορά

Edited by socper

Είχα το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα με ένα Samsung αλλά το αμέλησα να το πάω σε εξουσιοδοτημένο όσο ήταν στην εγγύηση.

Κάποια στιγμή έγινε συχνότερο το σύμπτωμα και το πήγα και η απάντηση μετά από τον έλεγχο ήταν οθόνη και πλακέτα..

Από μόνοι τους είπαν δεν σε συμφέρει η επισκευή πάρε καινούργιο.

Συμπέρασμα κατευθείαν στο κατάστημα που το πήρες..

Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έφτιαξε με την επαναφορα

βάση περιγραφής σου φαινεται για η για αποτυχία οθονης η για graphic ic στην μητρική και τα δυο τα εχω δει

να φανταστώ για κάτι σαν χιόνια στης εναλλαγές βλέπεις? αν ναι να το πας για εγγύηση ελπίζω να το πήρες από επίσημο αντιπρόσωπο αλλιώς εχεις να φας πολύ λούκι

Είχα το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα με ένα Samsung αλλά το αμέλησα να το πάω σε εξουσιοδοτημένο όσο ήταν στην εγγύηση.

Κάποια στιγμή έγινε συχνότερο το σύμπτωμα και το πήγα και η απάντηση μετά από τον έλεγχο ήταν οθόνη και πλακέτα..

Από μόνοι τους είπαν δεν σε συμφέρει η επισκευή πάρε καινούργιο.

Συμπέρασμα κατευθείαν στο κατάστημα που το πήρες..

Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε τέτοιος γκαντέμης που είμαι αναμενόμενο...και αν μου πουν επισκευή τρέχα γύρευε...θα απαιτήσω αντικατάσταση

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βάση περιγραφής σου φαινεται για η για αποτυχία οθονης η για graphic ic στην μητρική και τα δυο τα εχω δει

να φανταστώ για κάτι σαν χιόνια στης εναλλαγές βλέπεις? αν ναι να το πας για εγγύηση ελπίζω να το πήρες από επίσημο αντιπρόσωπο αλλιώς εχεις να φας πολύ λούκι

οπως τα λες...χιόνια στις εναλλαγές...και ναι, δυστυχώς θα φάω λούκι

Ε τέτοιος γκαντέμης που είμαι αναμενόμενο...και αν μου πουν επισκευή τρέχα γύρευε...θα απαιτήσω αντικατάσταση

λυπάμαι πολύ :cry:

Διάβασα το ποστ που έβαλες στο forum του mi 9t,και συμπάσχω στο πρόβλημα σου, αλλά θα σου πω να μην πανικοβληθείς,να επικοινωνήσεις με το κατάστημα κανονικά, έχουν υποχρέωση ακόμα κ αν δεν είναι επίσημοι αντιπρόσωποι να πράξουν. Ψυχραιμία και θετική σκέψη. Μπορεί να έχεις κάποια καθυστέρηση για να το πάρεις αλλά δε πειράζει

Διάβασα το ποστ που έβαλες στο forum του mi 9t,και συμπάσχω στο πρόβλημα σου, αλλά θα σου πω να μην πανικοβληθείς,να επικοινωνήσεις με το κατάστημα κανονικά, έχουν υποχρέωση ακόμα κ αν δεν είναι επίσημοι αντιπρόσωποι να πράξουν. Ψυχραιμία και θετική σκέψη. Μπορεί να έχεις κάποια καθυστέρηση για να το πάρεις αλλά δε πειράζει

υποχρέωση την έχουν αλλά χρονικά θα τραβήξει ακόμη και μήνες.... δύο φορές που από περιέργεια είχα κάνει εγώ τράβηξε βαρβάτο χρονικό διάστημα

υποχρέωση την έχουν αλλά χρονικά θα τραβήξει ακόμη και μήνες.... δύο φορές που από περιέργεια είχα κάνει εγώ τράβηξε βαρβάτο χρονικό διάστημα

Δε πειράζει, στην τελική από το να έχεις ένα χαλασμένο κινητό, ας πάρει κάποιο διάστημα. Είναι λίγο χαζό αυτό με την εγγύηση, και γω το πήρα το κινητό καθαρά για να δοκιμάσω τα xiaomi από πρώτο χέρι. Τώρα θα δούμε. Ελπίζω να βγάλει γρήγορα άκρη ο φίλος μας και να πάρει τη συσκευή καινούργια στο χέρι του. Λογικά ισχύει ότι ισχύει κ για παραγγελίες από Κίνα, ότι τ στέλνουν πίσω για διάγνωση κ επισκευή;

το κινητο βγήκε ελαττωματικό από το κουτί....δεν έχει περάσει εξαμηνο από την αγορά, άρα θεωρείται εκ των πραγμάτων προβληματικό προϊόν και δεν μπορεί κανείς να αποδώσει το πρόβλημα σε δική μου υπαιτιότητα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί νομικής εγγύησης, μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το κόστος είναι ασύμφορο γι' αυτόν. Δεν ζητάω να μου αλλάξει αυτοκίνητο επειδή κάηκε μια ασφάλεια. Επισκευή δε θέλω...άδικο έχω;

το κινητο βγήκε ελαττωματικό από το κουτί....δεν έχει περάσει εξαμηνο από την αγορά, άρα θεωρείται εκ των πραγμάτων προβληματικό προϊόν και δεν μπορεί κανείς να αποδώσει το πρόβλημα σε δική μου υπαιτιότητα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί νομικής εγγύησης, μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το κόστος είναι ασύμφορο γι' αυτόν. Δεν ζητάω να μου αλλάξει αυτοκίνητο επειδή κάηκε μια ασφάλεια. Επισκευή δε θέλω...άδικο έχω;

αφου πέρασε το doa αναγκαστικά θα το στείλουν στον προμηθευτή τους με ότι συνεπάγεται αυτό χρονικά από εκεί και πέρα..... κόστος μπορεί να μην σου ζητήσουν αλλά θα περιμένεις μπόλικα στην καλη περίπτωση τα χριστουγεννα θα το εχεις πίσω, για αυτό φωνάζουμε όλοι η παίρνουμε από τον επίσημο η απλά δεχόμαστε ότι στην πράξη δεν έχουμε εγγύηση

αφου πέρασε το doa αναγκαστικά θα το στείλουν στον προμηθευτή τους με ότι συνεπάγεται αυτό χρονικά από εκεί και πέρα..... κόστος μπορεί να μην σου ζητήσουν αλλά θα περιμένεις μπόλικα στην καλη περίπτωση τα χριστουγεννα θα το εχεις πίσω, για αυτό φωνάζουμε όλοι η παίρνουμε από τον επίσημο η απλά δεχόμαστε ότι στην πράξη δεν έχουμε εγγύηση

Κανείς δε θελει να πληρώνει έξτρα λεφτά στους ταχα επίσημους προμηθευτές. Αν επικοινωνήσει μέσω mail με την ίδια την xiaomi να του πουν τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Στην τελική ας τους πει πως κάτι τετοιο είναι δυσφήμιση για την εταιρία. Το παίρνεις με Ρίσκο μεν αλλά άλλο να σου χαλάσει μετά από 1 χρόνο κ άλλο με το που το πήρες. Τελοσπαντων πιστεύω πως μπορείς μέχρι κ δυσφήμιση μέσω ίντερνετ μπορείς να τους κάνεις.

Κανείς δε θελει να πληρώνει έξτρα λεφτά στους ταχα επίσημους προμηθευτές. Αν επικοινωνήσει μέσω mail με την ίδια την xiaomi να του πουν τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Στην τελική ας τους πει πως κάτι τετοιο είναι δυσφήμιση για την εταιρία. Το παίρνεις με Ρίσκο μεν αλλά άλλο να σου χαλάσει μετά από 1 χρόνο κ άλλο με το που το πήρες. Τελοσπαντων πιστεύω πως μπορείς μέχρι κ δυσφήμιση μέσω ίντερνετ μπορείς να τους κάνεις.

δυσφήμιση είναι ότι ποιο ανήθικο εχω δει (εκτός και αν το κάνει στην ίδια την xiaomi και όχι στο μαγαζάκι)

γιατί ουσιαστικά αν του δώσει άλλη συσκευή το μαγαζάκι πολύ πιθανόν θα το φάει στο κ...ο

από την άλλη xiaomi τι να του πει? φερε το στο μαγαζί που αγόρασες.. και το μαγαζί τι θα κάνει? θα το στείλει πίσω στην κίνα...

από μένα όταν αγοράζεις από κάπου που δεν εχεις στην πράξη εγγύηση για να γλυτώσεις μερικά φράγκα αργότερα δεν έχει τέτοια εχεις δυο επιλογές η το δέχεσαι το αγοράζεις ετσι η δεν το δέχεσαι και πας αλλού

εγώ ότι πήρα με αυτόν τον τρόπο απλά όταν χάλασε το πέταξα είτε ήταν από κίνα είτε από όπου αλλού ούτε νευρά δικά μου θα χαλάω ούτε τον άλλον

στην συγκεκριμένη περίπτωση ας κάνει υπομονή έναν δυο μήνες (μπορεί να γίνει και ποιο γρήγορα) να πάει συσκευή στον προμηθευτή και πίσω

πώς γίνεται να χάσεις την εγγύηση παίρνοντας back up ?

Αυτο που εννοω ειναι πως στα Samsung για να παρω πληρες εικονα του κινητου, βαζω twrp, το κανω root, και παιρνω πληρες backup αλλα ετσι χανεις την εργοστασιακη εγγυηση. Τωρα στο Mi9t Pro, μολις το πηρα και δεν θελω να χασω την εγγυηση, αν ακολουθησω την διαδικασια που ειπα πριν, δεν θα χασω την εγγυηση? Γι αυτο ρωταω, πως μπορω να παρω πληρες back up χωρις να χασω την εγγυηση.

Το μαγαζί που πήρε το παιδί το ελλατωματικο κινητό σίγουρα θα έχει όρους για την εγγύηση .

Θεωρώ με αυτός τους όρους θα γίνει η διαδικασία

Έτσι είναι όταν θέλουμε να γλιτώσουμε (πρώτος απο όλους εγώ )

Όποιος θέλει DOA σκαει 500 και το παίρνει από αλυσίδα