VASKIR Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Ανέλπιστα καλές θήκες από εδώ € 0,48 35%OFF | Liquid Silicone Mobile Phone Case for Oneplus 7 Pro Soft TPU Back Cover Anti-fingerprint Protection Sleeve Anti-fall Phone Case https://s.click.aliexpress.com/e/NDyccnlQ Για πλάκα έκανα την παραγγελία αφού έβγαινε τόσο φθηνά σε τρία χρώματα μαζί με ένα τζαμακι για την πίσω κάμερα , ένα ωραίο καλώδιο φόρτισης και ένα λουράκι για το mi band 3 (δεν μου αρέσει πολύ λεπτό , γυναικείο) Από τις 6/8 παρέλαβα σήμερα , μέσω Ιταλίας έλεγε στην παραγγελία δεν κατάφερα ποτέ να το βρω στο tracking όποτε θεώρησα πως θα είναι κάποια απάτη και θα έκανα dispute αλλά τελικά όλα καλά. Τέλεια εφαρμογή , ωραία επένδυση στην πλάτη , και πολύ πιο όμορφη από την Spigen που είχα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Το λινκ δεν δουλεύει φίλε .! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Ανέλπιστα καλές θήκες από εδώ € 0,48 35%OFF | Liquid Silicone Mobile Phone Case for Oneplus 7 Pro Soft TPU Back Cover Anti-fingerprint Protection Sleeve Anti-fall Phone Case https://s.click.aliexpress.com/e/NDyccnlQ Για πλάκα έκανα την παραγγελία αφού έβγαινε τόσο φθηνά σε τρία χρώματα μαζί με ένα τζαμακι για την πίσω κάμερα , ένα ωραίο καλώδιο φόρτισης και ένα λουράκι για το mi band 3 (δεν μου αρέσει πολύ λεπτό , γυναικείο) Από τις 6/8 παρέλαβα σήμερα , μέσω Ιταλίας έλεγε στην παραγγελία δεν κατάφερα ποτέ να το βρω στο tracking όποτε θεώρησα πως θα είναι κάποια απάτη και θα έκανα dispute αλλά τελικά όλα καλά. Τέλεια εφαρμογή , ωραία επένδυση στην πλάτη , και πολύ πιο όμορφη από την Spigen που είχα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν διακρίνω σωστά στις φωτογραφίες, οι θήκες έχουν αυτή την fleece επένδυση όπως οι θήκες της OnePlus; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το λινκ δεν δουλεύει φίλε .!Αυτά τα links του Ali δεν ανοίγουν από κινητό συνήθως. Δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στις ρυθμίσεις του Chrome η να αλλάξουμε τον Chrome. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 [/color]Αυτά τα links του Ali δεν ανοίγουν από κινητό συνήθως. Δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στις ρυθμίσεις του Chrome η να αλλάξουμε τον Chrome. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα τελευταία πολύ συχνά και έχει αρχίσει να γίνεται πολύ εκνευριστικο. Μόλις συνειδητοποίησα το πραφανες. Υπεύθυνο είναι το Adaway και όχι ο Chrome. Τα αντιλαμβάνεται ως διαφήμιση μαλλον.Δοκίμασα να ανοίξω το λινκ από το tablet (όπου δεν έχω περάσει Adaway) και ανοίγει κανονικότατα. Αν σου έρθει καμία ιδέα τι πρέπει να βάλουμε στην white list του Adaway για να δουλέψει, μοιράσου την! Εγώ ήδη ξεκινησα τις δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα τελευταία πολύ συχνά και έχει αρχίσει να γίνεται πολύ εκνευριστικο. Μόλις συνειδητοποίησα το πραφανες. Υπεύθυνο είναι το Adaway και όχι ο Chrome. Τα αντιλαμβάνεται ως διαφήμιση μαλλον.Δοκίμασα να ανοίξω το λινκ από το tablet (όπου δεν έχω περάσει Adaway) και ανοίγει κανονικότατα. Αν σου έρθει καμία ιδέα τι πρέπει να βάλουμε στην white list του Adaway για να δουλέψει, μοιράσου την! Εγώ ήδη ξεκινησα τις δοκιμές.Και εγώ adaway δουλεύω. Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω. Αν και από Ali δεν αγοράζω μιας και δεν γίνεται με PayPal απ' οσο θυμάμαι. Οπότε δεν με καίει ιδιαίτερα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Και εγώ adaway δουλεύω. Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω. Αν και από Ali δεν αγοράζω μιας και δεν γίνεται με PayPal απ' οσο θυμάμαι. Οπότε δεν με καίει ιδιαίτερα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ προσωπικά δεν καίγομαι κθλ για το Ali, το προβλημα είναι ότι μου το κάνει σε πολλά site τελευταία, είσαι τυχερός που δεν το αντιμετωπίζεις κι αλλού. Αν βρω λύση, θα ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Κι εγώ προσωπικά δεν καίγομαι κθλ για το Ali, το προβλημα είναι ότι μου το κάνει σε πολλά site τελευταία, είσαι τυχερός που δεν το αντιμετωπίζεις κι αλλού. Αν βρω λύση, θα ποσταρω.Σε τέτοιου είδους καταστήματα το παθαίνω. Ali, banggood νομίζω και τέτοια παρόμοια. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Σήμερα έβγαλα το honeycomb skin και πέρασα το Dark matter από slickwraps. Ακόμη ένα τρομερό σκιν και πολύ καλό κράτημα. Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι το honeycomb βγήκε άθικτο και τα περιμετρικα επίσης και μπορεί να ξανακολλησει. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Εξαιρετικο και με τέλεια εφαρμογή το skin ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέλπιστα καλές θήκες από εδώ € 0,48 35%OFF | Liquid Silicone Mobile Phone Case for Oneplus 7 Pro Soft TPU Back Cover Anti-fingerprint Protection Sleeve Anti-fall Phone Case https://s.click.aliexpress.com/e/NDyccnlQ Για πλάκα έκανα την παραγγελία αφού έβγαινε τόσο φθηνά σε τρία χρώματα μαζί με ένα τζαμακι για την πίσω κάμερα , ένα ωραίο καλώδιο φόρτισης και ένα λουράκι για το mi band 3 (δεν μου αρέσει πολύ λεπτό , γυναικείο) Από τις 6/8 παρέλαβα σήμερα , μέσω Ιταλίας έλεγε στην παραγγελία δεν κατάφερα ποτέ να το βρω στο tracking όποτε θεώρησα πως θα είναι κάποια απάτη και θα έκανα dispute αλλά τελικά όλα καλά. Τέλεια εφαρμογή , ωραία επένδυση στην πλάτη , και πολύ πιο όμορφη από την Spigen που είχα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο χρώμα επέλεξες για την μπλε; θελω μια τέτοια θήκη κάποια στιγμη αν έχουν την αίσθηση του λαστιχου και όχι της ακαμπτης σιλικονης. ΥΓ. Το λινκ ανοιγει μια χαρα με kiwi στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Για το λινκ από το AliExpress δοκιμάστε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το playstore και λογικά θα σας το ανοίξει. Έχει fleece επένδυση μέσα , και στην μια μέρα που την χρησιμοποιώ είναι μια χαρά , το καλύτερο της είναι πως είναι πολύ κομψή. Για 2.30 ευρώ που κοστισε είναι πολύ καλή. Τώρα θέλω να παραγγείλω και ορισμένες τις nilkin από το Ali , φαίνονται πολύ καλές. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 (edited) Ηρθε και το στεφανι για τις κάμερες απλα επειδη πατούσε και σήκωνε την ζελατινα των φακων, ξαναεβαλα την ζελατινα του slickwraps στις καμερες. Στην πλατη του κινητου είναι φορεμένη η διαφανή ΄ματ μεμβρανη του slickwraps. Edited August 30, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 (edited) Μόλις ελαβα το mocolo και το έβαλα κατευθείαν στο κινητό. Δεν ήταν τόσο δύσκολη τελικά η εγκατάσταση και η ποιότητα του γυαλιού είναι αρκετά κοντά με αυτή του whitestone dome που είχα στο note9. Αλλα δυστυχώς η διαδικασία τοποθέτησης είναι τέτοια που πιάνει εύκολα σκόνη το γυαλί από κάτω και δεν μπορείς να την βγάλεις Άμα είχαν κανενα tray οπως στο whitestone, θα ηταν ολα τα λεφτα Edit: Δεν εχω βάλει καμιά θήκη ακόμα αλλά πάνω κάτω μου φαίνεται πολύ οριακά το γυαλί και φοβάμαι ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα case friendly Edited August 30, 2019 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Η εργοστασιακη θηκη που πωλειται ξεχωριστα αξιζει; καποια αλλη προταση για θηκη ή για tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Μόλις ελαβα το mocolo και το έβαλα κατευθείαν στο κινητό. Δεν ήταν τόσο δύσκολη τελικά η εγκατάσταση και η ποιότητα του γυαλιού είναι αρκετά κοντά με αυτή του whitestone dome που είχα στο note9. Αλλα δυστυχώς η διαδικασία τοποθέτησης είναι τέτοια που πιάνει εύκολα σκόνη το γυαλί από κάτω και δεν μπορείς να την βγάλεις Άμα είχαν κανενα tray οπως στο whitestone, θα ηταν ολα τα λεφτα Edit: Δεν εχω βάλει καμιά θήκη ακόμα αλλά πάνω κάτω μου φαίνεται πολύ οριακά το γυαλί και φοβάμαι ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα case friendlyΕιμσι με την nylon case της OnePlus, σε συνδυασμό με το Mocolo τζαμάκι. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Και'γω με nillkin nature και mocolo, όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Παιδιά το γιαλί mocolo από που το παίρνετε Ελλάδα η εξωτερικό? Πώς είναι σε σχέση με το nillkin? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Παιδιά το γιαλί mocolo από που το παίρνετε Ελλάδα η εξωτερικό? Πώς είναι σε σχέση με το nillkin? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο το skroutz το πήρα εγώ. Από όποιο κατάστημα σου βγει πιο φτηνά. Δεν έχει και κάποια διαφορά από κατάστημα σε κατάστημα Για το nillkin δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) Αγορασα ενα ρολοι Huawei Watch GT-82C και κανει συνεχη συνδεση αποσυνδεση με το BT και γραφει το παρακατω μηνυμα. Τι φαση;; EDIT: Εβαλα παλιοτερη εκδοση της βασικης εφαρμογης Huawei Health και φαινεται να λυθηκε το θεμα. Η συσκευη συνδεεται αψογα μεσω ΒΤ με την ζυγαρια της Huawei,με το ηχοσυστημα του αυτοκινητου,με τον συναγερμο του,με ακουστικα,με το λαπτοπ και με οτι εχω δοκιμασει ως σημερα οποτε ηταν κουλο να μην συνδεεται με το ρολοι. Αρα το τελευταιο app τους ειναι για τα λιονταρια Edited September 20, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Έβαλα το tempered glass της Mocolo. Η εφαρμογή είναι τέλεια. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε φουρνακι για τα νύχια και όχι αυτό που είναι στην συσκευασία,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Έβαλα το tempered glass της Mocolo. Η εφαρμογή είναι τέλεια. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε φουρνακι για τα νύχια και όχι αυτό που είναι στην συσκευασία,. Τώρα μπερδεύτηκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παιδιά μου έχουν περισέψει μία θήκη και ένα mocolo tempered glass. H θήκη είναι σε gold χρώμα και είναι ιδανική για το Almond. https://www.amazon.com/gp/product/B07SS1B371/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 και η Mocolo https://www.skroutz.gr/s/19110658/Mocolo-UV-Liquid-Full-Glue-Tempered-Glass-OnePlus-7-Pro.html και τα 2 στα κουτιά τους. Όποιος ενδιαφέρεται,pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Τώρα μπερδεύτηκα!! Άπλα λέω οτι γίνεται καλύτερη εφαρμογή του tempered όταν στεγνώνουμε την κόλλα με το φουρνακι ( για ημημονημο βερνίκι)που στεγνώνουν τα νύχια γυναίκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παιδιά μου έχουν περισέψει μία θήκη και ένα mocolo tempered glass. H θήκη είναι σε gold χρώμα και είναι ιδανική για το Almond. https://www.amazon.com/gp/product/B07SS1B371/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 και η Mocolo https://www.skroutz.gr/s/19110658/Mocolo-UV-Liquid-Full-Glue-Tempered-Glass-OnePlus-7-Pro.html και τα 2 στα κουτιά τους. Όποιος ενδιαφέρεται,pm Φτου..τώρα το είδα κ πριν λίγο έβαλα ένα Spigen.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Χτύπησα και εγώ από ebay μια μαύρη και μια γκρι με 5,33 ευρώ σύνολο. Αρκετά μαλακές και με γουνακι από μέσα. Νομίζω τις είχε ξαναπροτεινει κάποιος εδώ πριν καιρό. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Χτύπησα και εγώ από ebay μια μαύρη και μια γκρι με 5,33 ευρώ σύνολο. Αρκετά μαλακές και με γουνακι από μέσα. Νομίζω τις είχε ξαναπροτεινει κάποιος εδώ πριν καιρό. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάιε Λίνκ;;;; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts