Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά καλησπέρα …θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας αν γίνεται ! Αγόρασα σημερα απο τον Γερμανό τα Redmi Buds 6! (ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω bluetooth hands free στην ζωη μου ) ! Δεν μπορω να τα κανω να συνδεθούν με το κινητο και με καμια συσκευη με τιποτα ! Ανοίγω το καπακι οπως λενε οι οδηγιες αναβει ενα φωτακι για λιγο παταω το power αλλα δε γινεται τιποτα ! Γνωριζει κανεις αν κανω κατι λαθος ? Το κακο ειναι οτι τα ηθελα για αυριο και δεν μπορω να τα παω για αλλαγη γιατι ειναι κλειστα ! Ευχαρτιστω για καθε βοηθεια εκ των προτερων ! 

20251101_204320.jpg

12 minutes ago, freddaras said:

Παιδιά καλησπέρα …θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας αν γίνεται ! Αγόρασα σημερα απο τον Γερμανό τα Redmi Buds 6! (ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω bluetooth hands free στην ζωη μου ) ! Δεν μπορω να τα κανω να συνδεθούν με το κινητο και με καμια συσκευη με τιποτα ! Ανοίγω το καπακι οπως λενε οι οδηγιες αναβει ενα φωτακι για λιγο παταω το power αλλα δε γινεται τιποτα ! Γνωριζει κανεις αν κανω κατι λαθος ? Το κακο ειναι οτι τα ηθελα για αυριο και δεν μπορω να τα παω για αλλαγη γιατι ειναι κλειστα ! Ευχαρτιστω για καθε βοηθεια εκ των προτερων ! 

20251101_204320.jpg

Έχει κάποια βίντεο στο youtube. Δες αν μπορούν να σε βοηθήσουν. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 hour ago, mips said:

Έχει κάποια βίντεο στο youtube. Δες αν μπορούν να σε βοηθήσουν. 

Καλησπέρα αυτο κανω αλλα δεν αναβοσβήνει το φωτακι  με τιποτα ! Αναβει μια φορα που ανοιγω την θηκη και μετα τελος ! Δεν ξερω τι κανω λαθος 

45 minutes ago, freddaras said:

Καλησπέρα αυτο κανω αλλα δεν αναβοσβήνει το φωτακι  με τιποτα ! Αναβει μια φορα που ανοιγω την θηκη και μετα τελος ! Δεν ξερω τι κανω λαθος 

Τη μια φορά που ανάβει ανοίγοντας τη θήκη, λογικά σου δείχνει με το χρωματισμό του led το επίπεδο της μπαταρίας.

Κρατώντας πατημένο το κουμπί της θήκης μπαίνει σε λειτουργία σύζευξης και στη συνέχεια τα αναζητείς από τη συσκευή σου. Δεν το καταφέρνεις αυτό;

2 minutes ago, stefan_city said:

Τη μια φορά που ανάβει ανοίγοντας τη θήκη, λογικά σου δείχνει με το χρωματισμό του led το επίπεδο της μπαταρίας.

Κρατώντας πατημένο το κουμπί της θήκης μπαίνει σε λειτουργία σύζευξης και στη συνέχεια τα αναζητείς από τη συσκευή σου. Δεν το καταφέρνεις αυτό;

Το φορτισα 15 φορες ..ανοιγω μια φορα τη θηκη αναβει ενα λεντακι και σβηνει ! Μετά παταω συνεχόμενα το power κουμπι που λες και δεν ανοιγει με τιποτα ! Δεν αναβοσβήνει καν ! 

Δεν ξέρω αν βοηθάει το βίντεο 📹 

https://photos.app.goo.gl/NJByGNYcfitvwU6j8

15 minutes ago, freddaras said:

Το φορτισα 15 φορες ..ανοιγω μια φορα τη θηκη αναβει ενα λεντακι και σβηνει ! Μετά παταω συνεχόμενα το power κουμπι που λες και δεν ανοιγει με τιποτα ! Δεν αναβοσβήνει καν ! 

Δεν φαίνεται να κάνεις κάτι λάθος. Είναι σαν να μη μπαίνουν ποτέ σε pairing mode. Σου βάζω κι ένα βίντεο για το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν.

Έχεις ενεργή τη σάρωση για κοντινές συσκευές; Απ' ότι είδα το υποστηρίζουν τα ακουστικά. Μήπως και τα εντοπίσει το κινητό έτσι.

16 minutes ago, stefan_city said:

Δεν φαίνεται να κάνεις κάτι λάθος. Είναι σαν να μη μπαίνουν ποτέ σε pairing mode. Σου βάζω κι ένα βίντεο για το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν.

Έχεις ενεργή τη σάρωση για κοντινές συσκευές; Απ' ότι είδα το υποστηρίζουν τα ακουστικά. Μήπως και τα εντοπίσει το κινητό έτσι.

Ναι έχω τα πάντα ανοιχτά δεν δουλεύει με τίποτα. Το πρόβλημα δεν είναι από το κινητό το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και με πατημένο το power δεν ανάβει το λεντακι συνεχόμενα για να κάνει pair. Προφανώς έπεσα σε ελαττωματική συσκευή. Κοίτα να δεις γκαντεμιά. Θα το πάω πίσω από Τρίτη ή Δευτέρα αν προλάβω και θα ενημερώσω. Εκτός πάλι αν κάνω κάτι λάθος εγώ και δεν το έχω καταλάβει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. 

On 27/10/2025 at 11:36 ΠΜ, stefan_city said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Έχετε κάποια πρόταση για ακουστικά που να υποστηρίζουν σύνδεση σε δύο συσκευές ταυτόχρονα; 

Με ενδιαφέρει η σύνδεση σε κινητό και pc για χρήση γραφείου. 

Οπότε, βασική προϋπόθεση είναι η ποιότητα των κλήσεων (με καλά μικρόφωνα, κλπ.).

Επιπλέον, θα χρησιμοποιούνται και για μουσική.

Κάποιες επιλογές που έχω δει από soundcore δεν έχουν καλές κριτικές για χρήση σε κλήσεις. 

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα Galaxy buds2 pro και το μόνο που μου λείπει είναι η ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές. 

Το budget κυμαίνεται περίπου στα 100€ max.

Θα πρότεινα τα soundcore liberty 5.

Έχω τα 4 και είναι εξαιρετικά σε κλήσεις, τα χρησιμοποιώ κατά βάση επαγγελματικά. Τα 4nc ήταν μέτρια στις κλήσεις, τα άλλαξα αμέσως.

Τα 5 δεν τα δοκίμασα, φαίνεται να είναι πολύ καλά για ομιλία.

https://www.skroutz.gr/s/60812543/soundcore-by-anker-liberty-5-in-ear-bluetooth-handsfree-akoustika-me-antochi-ston-idrota-kai-thiki-fortisis-mayra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

On 1/11/2025 at 11:20 ΜΜ, freddaras said:

Στα 5 που είχα, υπήρχε κάτω από τo κάθε ακουστικό μια πολύ λεπτή διάφανη προστατευτική μεμβράνη, που εμπόδιζε να έρθουν σε επαφή τα πινάκια των ακουστικών με τη θήκη. Ε μέχρι να το πάρω χαμπάρι δεν μπορούσα με τίποτα να τα βάλω σε pairing mode. Για τσεκαρε μπας και συμβαίνει το ίδιο και σε σένα.

10 ώρες πριν, AnDas said:

ΕΣτα 5 που είχα, υπήρχε κάτω από τo κάθε ακουστικό μια πολύ λεπτή διάφανη προστατευτική μεμβράνη, που εμπόδιζε να έρθουν σε επαφή τα πινάκια των ακουστικών με τη θήκη. Ε μέχρι να το πάρω χαμπάρι δεν μπορούσα με τίποτα να τα βάλω σε pairing mode. Για τσεκαρε μπας και συμβαίνει το ίδιο και σε σένα.

Ρε φιλε αυτο ηταν θα τρελαθωωωωω! 3 μέρες σπαω το κεφαλι μου αν ειναι δυνατον ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ! Είναι μια μεμβράνη που δε φαίνεται με το ματι με τιποτα στο κατω μερος εκει που βαζεις τα ακουστικα ! Αν δε μου το ελεγες με γυμνο ματι (η αν εχεις πρεσβυωπία 😊) δε φαινεται με τιποτα ! Επίτελους συνδέθηκαν χαχαχαχα!