evelinalex Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εγώ με note 4 με lollypop δεν έχω κανένα θέμα είτε με το sbh 50 είτε με το 52 :D Ενω με το note 3 με lollypop είχα!!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το m70 είναι σε προσφορά στο crazysundays του eshop για όποιον ενδιαφέρεται Είχα παραγγείλει το m55, αλλά έχει καθυστερήσει. Υπάρχει κάποιος που έχει γνώμη και για τα δύο (m55/m70)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 μηπωσ μπορει καποιος να με βοηθησει εχω ενα JABRA STEALTH αγορασμενο απο εβαυ πριν κανε χρονο τωρα τελευταια ενω συνδεεται κανονικα η ομιλια κανει διακοπες πρεπει να ειμαι πολυ κοντα στο τηλεφωνο για να μιλησω ενω ο αλλος με ακουει εγω τον ακουω με διακοπες τον ομιλητη τον ακουω οταν το bluetooth ειναι πολυ κοντα στο τ/φ και το ακουστικο τυμπανιζει συνεχεια υπαρχει καποιος τροπος να επισκευασθει απο εμενα ?? αντιπροσωπεια στην ελλαδα ποιος την εχει και αν γνωριζει καποιος περιπου τι κοστος εχουν αυτα στην επισκευη τους ευχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 μηπωσ μπορει καποιος να με βοηθησει εχω ενα JABRA STEALTH αγορασμενο απο εβαυ πριν κανε χρονο τωρα τελευταια ενω συνδεεται κανονικα η ομιλια κανει διακοπες πρεπει να ειμαι πολυ κοντα στο τηλεφωνο για να μιλησω ενω ο αλλος με ακουει εγω τον ακουω με διακοπες τον ομιλητη τον ακουω οταν το bluetooth ειναι πολυ κοντα στο τ/φ και το ακουστικο τυμπανιζει συνεχεια υπαρχει καποιος τροπος να επισκευασθει απο εμενα ?? αντιπροσωπεια στην ελλαδα ποιος την εχει και αν γνωριζει καποιος περιπου τι κοστος εχουν αυτα στην επισκευη τους ευχ.... Καλησπέρα.Έκανες unpairing και ξανά pair με το κινητο? Επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων στο jabra έχεις κανει? Με άλλο τηλέφωνο έχεις δοκιμάσει να δείς αν σου κάνει τα ίδια? Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 γεια σας. ψαχνω ενα bluetooth που γατζωνετε στο αυτι :) για το note 3 και για το lumia 950 xl. δε με ενδιαφερει η μουσικη.μονο κλησεις. να εχει μειωση θορυβου,καθαρο ηχο και καλη αυτονομια. δε ψαχνω απαραιτητα το ιδιο και για τα 2 κινητα. μεχρι 30ε το πολυ. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 γεια σας. ψαχνω ενα bluetooth που γατζωνετε στο αυτι :) για το note 3 και για το lumia 950 xl. δε με ενδιαφερει η μουσικη.μονο κλησεις. να εχει μειωση θορυβου,καθαρο ηχο και καλη αυτονομια. δε ψαχνω απαραιτητα το ιδιο και για τα 2 κινητα. μεχρι 30ε το πολυ. Παρε το plantronics m90. Θα με θυμηθεις. Τελεια ακουστικη και απιστευτη αυτονομια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 γεια σας. ψαχνω ενα bluetooth που γατζωνετε στο αυτι :) για το note 3 και για το lumia 950 xl. δε με ενδιαφερει η μουσικη.μονο κλησεις. να εχει μειωση θορυβου,καθαρο ηχο και καλη αυτονομια. δε ψαχνω απαραιτητα το ιδιο και για τα 2 κινητα. μεχρι 30ε το πολυ. Εγώ θα σου πρότεινα το m70 στα 21,5€ που είναι σε προσφορά στο eshop. Είναι ίδιο με το m90, απλά το m90 έχει λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Αδιάφορο για bluetooth που να αξίζει 50% μεγαλύτερη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ευχαριστω και περιμενω και αλλες προτασεις:). με ενδιαφερει πολυ να ακουγετε δυνατα και σε μερη με θορυβο,δε το εγραψα πριν.. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ευχαριστω και περιμενω και αλλες προτασεις:). με ενδιαφερει πολυ να ακουγετε δυνατα και σε μερη με θορυβο,δε το εγραψα πριν.. Δεν ξερω για το m70, γιατι δεν το εχω ( πιθανοτατα να ειναι ιδιο με το m90) ΑΛΛΑ το m90 σπερνει λεμε. Εχω πραγματικα εντυπωσιαστει με το ποσο δυνατο και καθαρο ειναι το ακουστικο του. Η δε αυτονομια του, κτηνωδης!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χωρίς να θέλω να κουράσω, έχει κανείς εκτίμηση για το πώς συγκρίνονται τα m70/m90 με το "ταπεινό" πλην νεότερο και ακριβότερο m55? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 το m70 πατιετε κατα λαθος το κουμπι επανακλησης? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 το m70 πατιετε κατα λαθος το κουμπι επανακλησης? Όχι , δεν υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 το m70 πατιετε κατα λαθος το κουμπι επανακλησης? Για να κάνει επανάκληση πρέπει να πατηθεί 2 φορές το κουμπί. Δεν είναι και τόσο εύκολο. Μπορείς να βάλεις όμως αυτή την εφαρμογή για να καταργήσεις την επανάκληση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yado.btbutfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 ωραιο το μ70 θα το σκεφτομουν χαλαρα.υπαρχει τροπος σε ανδροιδ κινητο να βλεπουμε τη μπαταρια απο το bluetooth μας? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 ωραιο το μ70 θα το σκεφτομουν χαλαρα.υπαρχει τροπος σε ανδροιδ κινητο να βλεπουμε τη μπαταρια απο το bluetooth μας? Έχει εφαρμογή η Plantronics που σου την δείχνει. Σε κάποια κινητά (σε LG βασικά το έχω δει εγώ) το υποστηρίζει και μόνο του το λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Θα με ενδιέφερε κι εμένα ένα μίνι review του SBH 50/52. 1. Ποιότητα/ένταση κλήσης και ποιότητα/ένταση μουσικής σε σχέση με απλά ακουστικά handsfree (π.χ. Xiaomi Pistons 2). 2. Στην εμφάνιση καλούντα-μηνυμάτων-μουσικής αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο λατινικούς; 3. Ποιότητα και λήψη του ραδιοφώνου. 4. Αυτονομία μπαταρίας. Προσωπικά το θέλω για αντίστροφη χρήση από την προοριζόμενη. Δηλαδή, περίπου 7 ώρες/ημέρα μουσική-ραδιόφωνο και 0.5 ώρες/ημέρα κλήσεις. Θα μου φτάνει η μπαταρία του; Ό,τι άλλο θεωρείτε πως χρειάζεται να αναφέρετε, ευπρόσδεκτο. Καλησπέρες, βρήκα το SBH-54 σε τιμή 69.26€ με δωρεάν αποστολή από Χονγκ Κονγκ. Απο ebay (UK) Edited December 29, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Έχει εφαρμογή η Plantronics που σου την δείχνει. Σε κάποια κινητά (σε LG βασικά το έχω δει εγώ) το υποστηρίζει και μόνο του το λειτουργικό καλη φαση!ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παρέλαβα και εγώ το SBH52. Νομίζω ότι θα με ευχαριστήσει πολύ περισσότερο η μπαταρία του από όσο θυμόμουν! Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες φαίνεται ότι θα αντέχει όπως πρέπει. Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο review μιας και μας κάλυψαν τα παιδιά πιο πάνω. Για μένα είναι το τέλειο gadget κυρίως για την ανοιχτή ακρόαση και την απευθείας συνομιλία χωρίς καλώδια. Καμία αποσύνδεση στις 2 μέρες που το λειτουργώ με Note 4 KitKat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρες, βρήκα το SBH-54 σε τιμή 69.26€ με δωρεάν αποστολή από Χονγκ Κονγκ. Απο ebay (UK) Πολύ καλή τιμή. Τι γίνεται όμως με την εγγύηση; Ισχύει στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παρέλαβα και εγώ το SBH52. Νομίζω ότι θα με ευχαριστήσει πολύ περισσότερο η μπαταρία του από όσο θυμόμουν! Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες φαίνεται ότι θα αντέχει όπως πρέπει. Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο review μιας και μας κάλυψαν τα παιδιά πιο πάνω. Για μένα είναι το τέλειο gadget κυρίως για την ανοιχτή ακρόαση και την απευθείας συνομιλία χωρίς καλώδια. Καμία αποσύνδεση στις 2 μέρες που το λειτουργώ με Note 4 KitKat. Καλησπέρα Κωνσταντίνε :) και καλοδουλευτο, έδωσα το δικό μου 52 και έκανα παραγγελία το 54, όταν με το καλό παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα Κωνσταντίνε :) και καλοδουλευτο, έδωσα το δικό μου 52 και έκανα παραγγελία το 54, όταν με το καλό παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις :happy: και εγω το 50αρι θελω να δωσω να παω σε 54αρι αλλα κανει 90 ευρω εδω. Τωρα για κινα, δεν θα εχεις εγγυηση, αλλα αν ειναι οκ δεν θα εχεις προβλημα. Την μπαταρια να προσεξεις μονο μην μενει αδειο πχ, χαλαει και δεν αλλαζει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πολύ καλή τιμή. Τι γίνεται όμως με την εγγύηση; Ισχύει στην Ελλάδα; Η Sony είναι πολυεθνική, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Θέλω να πιστεύω ;) Μια ερώτηση πάντως δεν βλάπτει, ούτε κοστίζει, οπότε ένα τηλεφώνημα στην Sony Hellas θα λύσει τυχόν απορίες :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Το θηρίο χωρίς Bluetooth είναι λίγο κάπως στις κλήσεις και αφού έφυγε το 52 είπα να περάσω στον διάδοχο :happy: και το 52 όταν βγήκε στα ίδια χρήματα ήταν, συσκευή για να αλλάξω δεν παίζει οπότε είπα να κάνω στο θηρίο ένα δωράκι :lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η Sony είναι πολυεθνική, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Θέλω να πιστεύω ;) Μια ερώτηση πάντως δεν βλάπτει, ούτε κοστίζει, οπότε ένα τηλεφώνημα στην Sony Hellas θα λύσει τυχόν απορίες :) για εκτος ευρωπαικης ενωσης δεν καλυπτει καμια πολυεθνικη, πιστεψε με. εδω "ρεψανε" να δεχτουν τα κινητα απο σκρουτζομαγαζα και πηγαινες στα πλαισια,γερμανους κτλ και σου λεγανε οτι ειναι προβληματικα, επισκευασμενα, απο κινα χωρις εγγυηση κτλ κτλ κτλ..στο ΒΤ θα κωλωσουν που εχει ερθει απο Κινα? Δεν εχει εγγυηση σιγουρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα Κωνσταντίνε :) και καλοδουλευτο, έδωσα το δικό μου 52 και έκανα παραγγελία το 54, όταν με το καλό παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις :happy: Ανυπομονούμε! :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts