pik. Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 χρησιμοποιω 5 μερες το Plantronics M70 το οποιο αγορασα μετα απο τις εμπειριες συμφορουμιτων. Απολυτα ευχαριστημενος. χιλια ευχαριστω, Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πείτε εμπειρίες απο το SBH 52 βρε παιδιά. Αξίζει; Πρακτικό; Αυτονομία; Απο που το πήρατε; Το μηκος καλωδιου για τα ακουστικά ειναι επαρκές; Το ραδιο πως τα παει; Ποιοτητα ήχου; Ειδα οτι δεν εχει κανσελερ; Πως σας φαινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Λοιπον, πηρα το m90 τελικα. Αριστο!!! Το ακουστικο του ειναι πολυ καθαρο και δυνατο! Πολυ καλυτερο απο το m165. Το συνιστω! Τα ελεγε ο φιλος @ταξιδιωτης... :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Τέλεια. Και αν κατεβάσεις και τις κατάλληλες εφαρμογές θα έχεις και ειδοποιήσεις για διάφορα γεγονότα. Ευχαριστώ φίλε μου γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Απο που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Απο που λες; Το έχει ένας φίλος που δεν το χρησιμοποιεί πολύ και θα του κάνω κρούση να το αγοράσω. Αλλιώς από σκρούτζ μαγαζί που από ότι είδα το δίνουν στα 62 ευρώ σήμερα. Βλέποντας και κάνοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το έχει ένας φίλος που δεν το χρησιμοποιεί πολύ και θα του κάνω κρούση να το αγοράσω. Αλλιώς από σκρούτζ μαγαζί που από ότι είδα το δίνουν στα 62 ευρώ σήμερα. Βλέποντας και κάνοντας. Τυχερε. Απο εξω δε παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 χρησιμοποιω 5 μερες το Plantronics M70 το οποιο αγορασα μετα απο τις εμπειριες συμφορουμιτων. Απολυτα ευχαριστημενος. χιλια ευχαριστω, Λοιπον, πηρα το m90 τελικα. Αριστο!!! Το ακουστικο του ειναι πολυ καθαρο και δυνατο! Πολυ καλυτερο απο το m165. Το συνιστω! Τα ελεγε ο φιλος @ταξιδιωτης... :) Εγώ μόλις παρήγγειλα ένα M55, αν και οι διαφορές στην τιμή με τα παραπάνω δεν είναι σημαντικές. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά φαίνονται πολύ όμοια, έχει κανείς γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Τυχερε. Απο εξω δε παιζει; Το παρήγγειλα εγώ από amazon.de γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο στην Ελλάδα. Μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει λίγο πιο ακριβό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 καλησπερα ψαχνω ενα οικονομικο bluetooth headset για τρεξιμο ποδηλατο απο κινα. Εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο? το QY8 το εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μήπως είχε/έχει κάνεις το Huawei Talkband B1 να μας πει αν αξίζει; Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα ήχου στις ομιλίες του bt. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Το sbh54 το πηρε κανεις ρε παιδες? Θα παρω το SBH54 οταν αρχισω ποδηλατο το καλοκαιρι. Edited December 22, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση περιττών σχολιασμών Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κάποιος που δουλεύει το Sony SBH52 μπορεί να γράψει με 2 λόγια τα θετικά και τα αρνητικά του ακουστικού αυτού κατά την κρίση του πάντα. Ευχαριστώ. Το γεγονός ότι έχει δικό του ήχο κλήσης επιπλέον το κάνει νούμερο 1 στις προτιμήσεις του. Το MW600 που είχα η οθόνη του την μέρα δεν φαινόταν τίποτα. Σε αυτό τι ισχύει με την φωτεινότητα την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Θα με ενδιέφερε κι εμένα ένα μίνι review του SBH 50/52. 1. Ποιότητα/ένταση κλήσης και ποιότητα/ένταση μουσικής σε σχέση με απλά ακουστικά handsfree (π.χ. Xiaomi Pistons 2). 2. Στην εμφάνιση καλούντα-μηνυμάτων-μουσικής αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο λατινικούς; 3. Ποιότητα και λήψη του ραδιοφώνου. 4. Αυτονομία μπαταρίας. Προσωπικά το θέλω για αντίστροφη χρήση από την προοριζόμενη. Δηλαδή, περίπου 7 ώρες/ημέρα μουσική-ραδιόφωνο και 0.5 ώρες/ημέρα κλήσεις. Θα μου φτάνει η μπαταρία του; Ό,τι άλλο θεωρείτε πως χρειάζεται να αναφέρετε, ευπρόσδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Να σας απαντήσω εγώ με την προσωπική μου εμπειρία. Το τονίζω αυτό γιατί το συγκεκριμένο bluetooth δεν συμπεριφερεται πάντα το ίδιο. 1. Αριστη ποιότητα/ένταση κλήσης και ποιότητα/ένταση μουσικής. Σε σχέση με τα Xiaomi Pistons 2 δεν ξέρω, αλλά με κάποια Sony ποιοτικά που έχω καμία διαφορά. 2. Στην εμφάνιση καλούντα-μηνυμάτων-μουσικής αναγνωρίζει κάνονικα ελληνικούς χαρακτήρες. Άλλωστε μπορεί να δείχνει sms, email με app της Sony δωρεάν, αλλά και άλλου είδους ειδοποίηση με αλλο app που υπάρχει στο playstore επί πληρωμή. 3. Ποιότητα και λήψη του ραδιοφώνου νομίζω πολύ καλή, αλλά δεν το χρησιμοποιώ οπότε επιφυλάσσομαι. 4. Αυτονομία μπαταρίας μέτρια έως κακή. 7 ώρες/ημέρα μουσική-ραδιόφωνο και 0.5 ώρες/ημέρα κλήσεις πολύ δύσκολο. Προφανώς και με το μέγεθος της η συσκευή θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη μπαταρία. Εμένα κρατάει 2 μέρες max χωρίς καν μουσική και με κάνα 4 ώρες κλήσεις. Το μεγάλο θέμα είναι η κακή συνεργασία με το κινητό και τα disconnects. Σε άλλους δεν υπάρχει κανένα θέμα σε άλλους όπως εμένα (Note4) μπορεί να βαράει μέχρι και restart το κινητό. Μπορεί να δουλεύει τέλεια 3 μέρες και μια μέρα να σου σπάει νεύρα. Εξαιρετικό πρόβλημα αλλά είναι τυχαίο αν θα σου κάτσει. Έχω την γνώμη ότι για αυτό φταίει η εφαρμογή Stereo Bluetooth Headset SBH52 η οποία είναι απαρατήρητη για τις εξελιγμένες λειτουργίες του και η οποία έχει τελευταίο update 29 Jan 2014. Κοινώς η Sony έφτιαξε το σχεδόν τέλειο Bluetooth και το παράτησε. Στα πολύ θετικά του η ομιλία σαν ακουστικό χωρίς καλώδιο, η ανοιχτή ακρόαση ομιλίας (και μουσικής) και γενικά ο χειρισμός είναι τέτοιος που ξεχνάς το κινητό στην τσάντα. Θετικό και ο ήχος κλήσης που κάνει, αλλά αν βάλεις το κινητό στο αθόρυβο για να μην ενοχλήσει το ακουστικό χτυπάει και δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσεις. Μόνο να το κλήσεις. Και με τα προβλήματα του πάλι αυτό θα αγόραζα, όσπου να υπάρξει αρκετή πραγματική πληροφορία για το καινούριο SBH-54. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φωτεινότητα πολύ καλή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Συμφωνω με τα παραπανω, οσο αφορα το 50αρι που εχω εγω, ειναι αριστο και δεν ειχα ποτε αποσυνδεσεις με τα σονυ κινητα ή με το edge που εχω τωρα.. ΠΡος το παρον σκεφτομαι να το πουλησω για να παω στο 54αρι προς την ανοιξη..Μπαταρια μου βγαζει μια εβδομαδα αλλα μιλαω λιγο απο το ΒΤ καθως εχω το καλωδιο στη δουλεια οποτε δε μπορω να πω ομως τη μερα πιστευω στη βγαζει ανετα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 @no_ ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική περιγραφή. Η αυτονομία είναι αυτό που φοβίζει κι εμένα. Θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα, αλλά και το SBH54 παρόμοια μπαταρία έχει από ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και εγώ στην παλιά μου συσκευή sbh52 θυμάμαι το μόνο παράπονο που είχα ήταν η μπαταρία. Αλλά εγώ είχα βάλει να με ειδοποιεί για οτιδήποτε συμβαίνει στη συσκευή μου. Επίσης, οι πρώτες μου φορτίσεις και γενικότερα οι φορτίσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Πλέον, το ξαναπαρήγγειλα και το περιμένω. Θα γράψω και γω μία αναλυτική κριτική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Eτσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος no_ , και εγω τις ιδιες εντυπωσεις εχω. Ειναι πολυ καλο σε ολα,με μελανα σημεια την μπαταρια και το software. To πρωτο οφειλεται στο οτι κανει πολλαπλασια πραγματα σε σχεση με ενα απλο headset το δευτερο στο οτι η εταιρεια το εφοδιασε με μετριο λογισμικο και εφαρμογες και απο πανω το παρατησε κιολας. Ωστοσο κι εγω θα το ξαναπαιρνα,γιατι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα. Απλα επειδη παραμενει σχετικα ακριβο,θα περιμενα το sbh 54 ,με την ελπιδα οτι θα εχει καλυτερη μπαταρια και τουλαχιστον πιο φρεσκο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εχω το Μ70, μου κάνουν παράπονα όταν είμαι στο δρόμο ότι γίνετε ενοχλητικός ο θόρυβος, δεν έχει μείωση θορύβου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Eτσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος no_ , και εγω τις ιδιες εντυπωσεις εχω. Ειναι πολυ καλο σε ολα,με μελανα σημεια την μπαταρια και το software. To πρωτο οφειλεται στο οτι κανει πολλαπλασια πραγματα σε σχεση με ενα απλο headset το δευτερο στο οτι η εταιρεια το εφοδιασε με μετριο λογισμικο και εφαρμογες και απο πανω το παρατησε κιολας. Ωστοσο κι εγω θα το ξαναπαιρνα,γιατι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα. Απλα επειδη παραμενει σχετικα ακριβο,θα περιμενα το sbh 54 ,με την ελπιδα οτι θα εχει καλυτερη μπαταρια και τουλαχιστον πιο φρεσκο λογισμικο. Ξερουμε ποτε και αν βγαινει το νεο μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Συμφωνω με τα παραπανω, οσο αφορα το 50αρι που εχω εγω, ειναι αριστο και δεν ειχα ποτε αποσυνδεσεις με τα σονυ κινητα ή με το edge που εχω τωρα.. ΠΡος το παρον σκεφτομαι να το πουλησω για να παω στο 54αρι προς την ανοιξη..Μπαταρια μου βγαζει μια εβδομαδα αλλα μιλαω λιγο απο το ΒΤ καθως εχω το καλωδιο στη δουλεια οποτε δε μπορω να πω ομως τη μερα πιστευω στη βγαζει ανετα.. Εγώ έχω ένα θετικό και ένα αρνητικό από τη ΣΟΝΥ. Το mw1,το καλύτερο για μένα ΒΤ,δούλευε μια χαρά με τα παλιά android,αλλά όταν αυτά προχώρησαν, το ΒΤ δεν μπορούσε να ακολουθήσει,γιατί η ΣΟΝΥ το εγκατέλειψε. Το 50,από την άλλη,ως NFC, δουλεύει άνετα με το 4,ή μάλλον δούλευε μέχρι πριν από 1 μήνα,ενώ τώρα τελευταία,πολλές φορές,δε μπορεί να ανοίξει καλά,ανάβοντας μόνον τα 3 από τα 5 εικονίδια. Ευτυχώς,βρήκα έναν τρόπο να το επαναφέρω,κλείνοντας την εφαρμογή smart connect,και ξανανοίγοντας την,και μετά ανοίγω το ΒΤ και το βάζω δίπλα,και είναι εντάξει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 . Εγώ έχω ένα θετικό και ένα αρνητικό από τη ΣΟΝΥ. Το mw1,το καλύτερο για μένα ΒΤ,δούλευε μια χαρά με τα παλιά android,αλλά όταν αυτά προχώρησαν, το ΒΤ δεν μπορούσε να ακολουθήσει,γιατί η ΣΟΝΥ το εγκατέλειψε. Το 50,από την άλλη,ως NFC, δουλεύει άνετα με το 4,ή μάλλον δούλευε μέχρι πριν από 1 μήνα,ενώ τώρα τελευταία,πολλές φορές,δε μπορεί να ανοίξει καλά,ανάβοντας μόνον τα 3 από τα 5 εικονίδια. Ευτυχώς,βρήκα έναν τρόπο να το επαναφέρω,κλείνοντας την εφαρμογή smart connect,και ξανανοίγοντας την,και μετά ανοίγω το ΒΤ και το βάζω δίπλα,και είναι εντάξει. Έχεις Lolli; Εγώ νομίζω με KK δεν θα χω προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παραλειψη μου όσα γράφω αφορούν συσκευη με Android 5.1.1 (Note 4 exynos). Το SBH-54 κυκλοφορεί ήδη εδώ και λίγες μερες https://www.skroutz.gr/s/7983757/Sony-SBH54.html?keyphrase=sbh54 και αν δεν κάνω λάθος λίγες σελίδες πίσω κάποιος αναφέρει ότι το έχει παραγγείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το m70 είναι σε προσφορά στο crazysundays του eshop για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts