alex61 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Μήπως από εδώ και πέρα θα έπρεπε να προσέχουμε και στις συσκευές bluetooth να υποστηρίζουν και A2DP ή και να΄μπορούν να απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους με ειδικό τρόπο? Βέβαια μία συσκευή σήμερα κοστίζει φθηνά 20 -30 euro αλλά λέω ... μήπως...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 το plantronics discovery 655 εχει "να΄μπορούν να απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους με ειδικό τρόπο.." Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 το wep200 το χει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 a2dp poies syskeyes bluetooth ypostirizoun...??? (thelw gia k810,k800,k700i) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Μήπως από εδώ και πέρα θα έπρεπε να προσέχουμε και στις συσκευές bluetooth να υποστηρίζουν και A2DP ή και να΄μπορούν να απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους με ειδικό τρόπο? Βέβαια μία συσκευή σήμερα κοστίζει φθηνά 20 -30 euro αλλά λέω ... μήπως...! Κι αυτό http://www.jawbone.com/ που παρήγγειλα πριν λίγες μέρες λέει ότι έχει εξαιρετικό ήχο, θα το διαπιστώσω σύντομα (ελπίζω). Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 παντως αυτο που λεει ο τυπος στο ebay για το jawbone(το κουτι) πρεπει να ειναι για το τελωνειο... Hi, the item is original, but for easy delivery, we don't provide the original box, we only send simple package. this item is with a US version wall charger, if you want other version charger, please contact us to know we have it, or we will send the US version, but even without you can charge the power with your computer. If you don't accept that, please don't buy this. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ναι το κουτί πρέπει να είναι και ογκώδες γιατί κάπου είχα δει ότι είχε ιδιαίτερο design όπως και το ίδιο το BT. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Κι αυτό http://www.jawbone.com/ που παρήγγειλα πριν λίγες μέρες λέει ότι έχει εξαιρετικό ήχο, θα το διαπιστώσω σύντομα (ελπίζω). KCB περιμένουμε την κριτική σου με αγωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 παντως αυτο που λεει ο τυπος στο ebay για το jawbone(το κουτι) πρεπει να ειναι για το τελωνειο... Δε νομίζω να καίγονται για το τελωνείο... Οι μεγάλες ποσότητες που παίρνουν είναι χωρίς κουτί (σε απλή ζελατίνα είναι) για να γλυτώσουν οτι μπορούν, αφήστε τι λέει στο auction του...Μην πω για τη διαφορά στο shipping απο ένα μικροσκοπικό φάκελο σε σχέση με το κουτί του jawbone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Nα παω για το plantronics, για το samsung wep500 ή για το jawbone? To plantronics 655 υποστηρίζει σύνδεση με 2 συσκευές ταυτόχρονα? Το jawbone τι λεει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Το jawbone το είχα για δύο μέρες(ενός φίλου μου).Τέλειο,κάθεται μια χαρά στο αυτί, εμφανίσιμο(ήταν το μαύρο) και το noise shield λειτουργεί τέλεια. Το δοκίμασα στο αυτοκίνητο με όλα τα παράθυρα ανοιχτά και με άκουγαν μια χαρά. Θέλω να το αγοράσω αλλά Ελλάδα....γιοκ. EDIT: Μου το έδωσε ο φίλος μου. Οτι θέλετε ρωτήστε. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Παιδιά θέλω κάποιος να μου προτείνει κάποιος ένα headset το οποίο να έχει πολύ καλή αυτονομία και να μην αποσυντονίζεται... Σας ευχαριστώ... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 gwgw Σε μέγεθος πως ειναι? Ο φίλος σου απο που το πήρε? Απο εξωτερικό λέτε να καταφέρουμε να το φέρουμε? Εbay φανταζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 gwgw Σε μέγεθος πως ειναι? Ο φίλος σου απο που το πήρε? Απο εξωτερικό λέτε να καταφέρουμε να το φέρουμε? Εbay φανταζομαι.. Είναι λίγο μεγάλο.Ο φίλος μου το έφερε απο Αμερική. Απο εξωτερικό μπορείς να το αγοράσεις και απο την εταιρία αλλά και απο ebay όπως ο KCB. http://img61.imageshack.us/img61/8348/3904661670939ce3b31ja2.jpg Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Λοιπόν να'μαι κι εγώ με πρώτες εντυπώσεις. Κατ' αρχήν τελική τιμή μου ήρθε 65,30 ευρώ που είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή αν δει κανείς πόσο το δίνει η μαμά εταιρεία. Πήρα ακριβώς αυτό της φωτογραφίας και φίλος που παρήγγειλε ταυτόχρονα πήρε το κόκκινο που είναι επίσης ωραίο αλλά περισσότερο για γυναίκα (ΙΜΟ :p ) Να διευκρινήσω ότι αν και έχω χρόνια κινητό, αυτό είναι το πρώτο μου BT ever, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Κάποια σημεία άξια αναφοράς (αν και γνωστά ίσως από τα review) + Είναι πολύ όμορφο (IMO πάντα) και προσεγμένο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. + Πολύ καλή εφαρμογή στο αυτί και αρκετά εύκολη. Έχει 4 τύπους ear budd και 4 διαφορετικά ear hooks (δύο αριστερά δύο δεξιά). - Η μπαταρία του είναι ενσωματωμένη οπότε αν χαλάσει πάει όλο το ΒΤ για πέταμα. Αυτό μου φαίνεται για μειονέκτημα - Δεν έχει τρόπο να σε ειδοποιήσει για κλήση (π.χ. δόνηση) όπως το plantronics. - Δεν μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο αλλά μπορείς να ακούσεις μουσική. Δεν ξέρω αν φταίει το BT μόνο ή/και το κινητό. Τώρα για τον ήχο και κατά πόσο δουλεύει το noise reduction δεν έχω προλάβει να κάνω όσα πειράματα θα ήθελα. Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά και ακούω και με ακούνε καθαρά. Ωστόσο σε μερικές συνομιλίες (όχι όλες) παραπονέθηκε ο συνομιλητής ότι άκουγε με διακοπές (εγώ πάντα μια χαρά). Επειδή έχω το 6300 και έχει αναφερθεί γενικά πρόβλημα με διακοπές στα ΒΤ αλλά και επειδή δεν συμβαίνει σε όλες τις συνομιλίες, δε νομίζω ότι φταίει το BT. Ο τύπος από Hong Kong το έστειλε με κανονικό ταχυδρομείο και όπως έγραφε το είχε βγάλει από τη συσκευασία οπότε χωρούσαν όλα σε ένα μικρό φάκελο. Είχε γράψει και gift και αξία 10 ευρώ. ;) Επίσης έβαλε "φορτιστή" european όπως του ζήτησα αν και μάλλον δεν θα χρειαστεί γιατί μου φτάνει το καλώδιο USB. Ο φορτιστής είναι στην πραγματικότητα μετατροπέας από USB σε πρίζα τοίχου... Για ό,τι άλλο, ρωτήστε :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Από ποιό site το αγόρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Από ebay αυτό το link που μας έδειξε ο harrysvr Με 64€ όσοι πιστοί προσέλθετε... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140150787935&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=140144710524&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget Και απότι βλέπω έχει αρκετά κομμάτια ακόμα μέσα σε 5 μέρες έχουν φύγει μόνο 6-7. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 πηγα και ειδα σημερα τα wep200 και wep410.. ομολογω πως εμφανησιακα(τουλαχιστον)πολυ πιο ωραιο ηταν το 410,και πολυ πιο λεπτο..το 200 μου φανηκε καπως χοντροκομενο..απο χαρακτηριστικα τι λενε?τα χει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Έχω το wep-200 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Από αυτονομία, μετά από 5-6 μέρες θέλει φόρτιση. Ξανακαλεί τον τελευταίο αριθμό, μπορείς να το συνδέσεις με το κινητό και κατά τη διάρκεια της κλήσης. Έχει δυνατό ακουστικό. Το προτείνω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 παιδια ηθελα να ρωτησω με το τελωνειο τι κανετε. θελω να αγορασω απο ebay το motorola s705,τι λετε αξιζει; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othanoulis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αγόρασα το Plantronics 665 και το χρησιμοποιώ με το ΝΟΚΙΑ Ν73 ΜΕ. Ο ήχος του πολύ καλός όπως και τα αξεσουάρ του όμως όταν απομακρύνω το κινητό πέραν του 1 μέτρου περίπου από το ακουστικό ακούω μπουρμπουλήθρες... Έχεις κανείς άποψή γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Αντιμετωπίζει κανείς κάτι αντιστοιχο με ΒΤ ακουστικό? Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Καλο ακουστικο εχει το wep 200 αλλα επειδη ειναι μικρο οποτε απεχει πολυ απο το στομα δεν εχει καλη αποδοση σε αυτον που σε ακουει.Το εχω και ξερω. Αυτο που με εχει αφησει αφωνο με την ομορφια του και το μεγεθος του ειναι το καινουριο wep 500 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=970301). Αλλα αμα ειναι λογο αποστασης απο το στομα(ειναι ακομα μικροτερο απο το wep 200) να μην ακουγεται και αυτο καλα οταν μιλας δε λεει! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Γιατι πιστευω οτι ειναι μαιμου το Jawbone σου KCB? Το εχεις τσεκαρει στην εταιρια οτι ειναι αυθεντικο? Για στειλτους ενα μειλ με τον αριθμο να σου πουν... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Από ebay αυτό το link που μας έδειξε ο harrysvr Και απότι βλέπω έχει αρκετά κομμάτια ακόμα μέσα σε 5 μέρες έχουν φύγει μόνο 6-7. Παίδες ο συγκεκριμένος μου φάνηκε αξιόπιστος και με καλή επικοινωνία αλλά και τιμή, απλά μη θεωρηθεί υπόδειξη απο μένα...(αποποιούμαι όποιας ευθύνης). Τώρα αν είναι μαϊμού ή όχι δεν το γνωρίζω, όμως πάντα υπάρχει πιθανότητα όταν είναι προελεύσεως China, Taiwan, HK κλπ. Ενα πρόσφατο παράδειγμα: πήρα για ένα φίλο(πρώτη φορά αγοράζω για άλλον και τελευταία) το ΒΤ 700άρι της Nokia(μισή τιμη απο ότι εδώ) και αφού λειτουργούσε ΟΚ για ένα μήνα μετά απεβίωσε... Του στέλνω mail(αφού του είχα βάλει θετικό) και βλέπω οτι τον έπαψαν απο ebay :ninja: μου απάντησε ύστερα απο 3 μέρες με δικαιολογίες τύπου δεν είχε πληρώσει τα fees, του το στέλνω πίσω και περιμένω, περιμένω, πέρασε ένας μήνας και μου ήρθε σήμερα. Με αυτό θέλω να πω οτι θέλει και τύχη σε ποιόν θα πέσεις... Τώρα αν πεθάνει κι αυτό, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παίδες ο συγκεκριμένος μου φάνηκε αξιόπιστος και με καλή επικοινωνία αλλά και τιμή, απλά μη θεωρηθεί υπόδειξη απο μένα...(αποποιούμαι όποιας ευθύνης). Τώρα αν είναι μαϊμού ή όχι δεν το γνωρίζω, όμως πάντα υπάρχει πιθανότητα όταν είναι προελεύσεως China, Taiwan, HK κλπ. Ενα πρόσφατο παράδειγμα: πήρα για ένα φίλο(πρώτη φορά αγοράζω για άλλον και τελευταία) το ΒΤ 700άρι της Nokia(μισή τιμη απο ότι εδώ) και αφού λειτουργούσε ΟΚ για ένα μήνα μετά απεβίωσε... Του στέλνω mail(αφού του είχα βάλει θετικό) και βλέπω οτι τον έπαψαν απο ebay :ninja: μου απάντησε ύστερα απο 3 μέρες με δικαιολογίες τύπου δεν είχε πληρώσει τα fees, του το στέλνω πίσω και περιμένω, περιμένω, πέρασε ένας μήνας και μου ήρθε σήμερα. Με αυτό θέλω να πω οτι θέλει και τύχη σε ποιόν θα πέσεις... Τώρα αν πεθάνει κι αυτό, τι να πω... OK όταν έβαλα το όνομά σου ήταν απλά για το credit γιατί δεν συνηθίζω να οικοιοποιούμαι πράγματα και πληροφορίες :) Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε από συμforumίτες :) Αυτό που λες το φοβάμαι κι εγώ πάρα πολύ. Ο συγκεκριμένος που πήρα το jawbone είναι powerseller και με paypal οπότε θεώρησα ότι το ρίσκο μειώνεται. Εξωτερικά το BT δείχνει μια χαρά, το μόνο ερώτημα είναι αν τελικά όντως δουλεύει το noise reduction γιατί μέχρι τώρα το έχω τεστάρει λιγότερο απόσο θαθελα. @trixoptosi το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το mail. Αλλά στο site τους βλέπω μόνο contact μέσω μιας φόρμας που ζητάει διάφορα στοιχεία και ένα contact number... Ίσως το δίνουν όταν το παίρνεις επίσημα. Επαναλαμβάνω πάντως ότι από ποιότητα κατασκευής μου δείχνει άψογο. Αν είναι μαιμού είναι πολύ καλή! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts