Jump to content

Samsung TAB S5e


vadergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε πιστεύω σε ότι γράφεις... Αλλά πέρα ότι δεν χωνεύω την Apple

Θα το ξεπερνούσα αυτό...

Το θέλω κ γω για ταινίες Netflix κ μουσική οπότε τα 4 ηχεία και η οθοναρα είναι λόγος αγοράς.. Ξέρω όμως κ για τον μέτριο επεξεργαστή..

Λοιπόν ερωτήσεις..

Είναι εύκολο να περνάς τα raw αρχεία μέσα; λογικά μέσω WiFi όπως κανω κ τώρα; στο Android βάζεις you tube vanced κ ακούς μουσική στο προσκήνιο.. Περνάς ότι ταινία θες μέσα χωρίς το δύστροπο λογισμικό της Apple, σπασμένα παιχνίδια κ εφαρμογες από προγράμματα θέλω snapseed pixlr Photoshop.. Περιμένω γνώμη σου.. Κ για S4 tab σκέφτομαι που είναι καλύτερο απτό s5e κ έχει κ πενάκι.. Αλλά η τιμή του έχει μείνει σε κάτι ξεπεσμενα μαγαζία. Μόνο αν το πάρω χωρίς ΦΠΑ το eshop το έχει 500 οπότε θα βγει σε πιο λογική τιμή με τη μείωση

 

Κοίτα τα ipads έχουν πάρει από πέρυσι το νέο λειτουργικό Ipados που είναι κυριολεκτικά ''game changer'' στο παρελθόν ανήκει πλέον το λειτουργικό που απλά είχες το tablet σου σαν να ήταν ένα μεγάλο κινητό, το ίδιο δυστυχώς που γίνεται και στο Galaxy tab s5e. Πλέον έχεις ένα λειτουργικό που είναι κομμένο και ραμμένο για μεγάλες οθόνες tablets και αν το μάθεις δεν υπάρχει γυρισμός. Εχει σαφώς θέματα ακόμα άλλα είναι σε καλό δρόμο και με το Update Που θα πάρει τον Σεπτέμβριο θα ''φύγει'' πολύ μπροστά, όχι ότι δεν είναι ήδη.

Οπότε πλέον έχουμε στα Ipads κανονικό File explorer, συνδέεις πάνω ότι θες, από στικάκια μέχρι σκληρούς δίσκους και μεταφέρεις ότι θες, δημιουργείς φακέλους, όλα είναι πανεύκολα. Π.Χ. Ενώνω πάνω το σκληρό μου δίσκο βάζω μέσα στο ipad Την ταινία και τους υπότιτλους και πανεύκολα με το VLC την παίζω, εύκολα και απλά.

Κοίτα σπασμένα προγράμματα και εφαρμογές και στα Ipads βάζεις απλά πρέπει να κάνεις jailbroken και δεν έχω ασχοληθεί.

Στα της επεξεργασίας φώτος, στα Ipad υπάρχει το καταπληκτικό Affinity Photo, μιλάμε για εφαρμογή desktop PC επιπέδου. Δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκει έξω σε επεξεργασία φώτος. Αν ενώσεις μάλιστα το ipad με εξωτερική οθόνη και βάλεις και πληκτρολόγιο και ποντίκι με bluetooth (πλέον τα ipad υποστηρίζουν πληκτρολόγια, ποντίκια και ότι άλλο θες, πανεύκολα), έχεις κυριολεκτικά ένα απίστευτο μηχάνημα για πραγματικά επαγγελματική επεξεργασία φώτος.

Για wifi μεταφορά photos με την Olympus Μηχανή μου μεταφέρω εύκολα μέσω wifi στο Ipad αρχεία raw, στην Fuji που επίσης έχω η εφαρμογή επιτρέπει μόνο μεταφορά jpeg Μέσω wifi, άλλα έχω βρει λύση με άλλη εφαρμογή.

Γενικά επειδή εξαρτάται από την εφαρμογή της εκάστοτε εταιρίας, λίγο πολύ ότι κάνεις στο Android το κάνεις και στο Ipados.

Να προσθέσω επίσης ότι στα Ipads (τα απλά τουλάχιστον) έχεις και έξοδο ακουστικών που δεν έχει το Tabs5e, έχει υποστήριξη και για pen που επίσης δεν έχει το tab s5e, ενώ από το air Και πάνω έχεις και το Truεtone στην οθόνη που είναι εντυπωσιακό και must αν διαβάζεις βράδυ στην οθόνη, σε περίεργους φωτισμούς κλπ. κάτι που δεν υπάρχει σε κανένα Android tablet, ενώ και το unlock με το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι αιώνες μπροστά (αν και δεν το χρησιμοποιώ).

Γενικά θα σου πρότεινα να δεις από κοντά τα Tablets Και να αποφασίσεις.

 

Αν κάποιος ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για media κατανάλωση με netflix, youtube, ταινίες κλπ. προτείνω με κλειστά τα μάτια το tabs5e, αν θες ένα tablet όμως που θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα, εύκολα, smooth, χωρίς κολλήματα, με ένα λειτουργικό φτιαγμένο για να δουλεύει σε Tablets και θα δουλεύει εξίσου καλά και με τα τελευταία updates και αναβαθμίσεις/βελτιώσεις Και σε 5 χρόνια με πληθώρα εφαρμογών, αξεσουάρ, υποστήριξη άλλα και με καλή μεταπολιτική αξία πας σε Ipad δαγκωτό.

 

Υ.Γ. Να προσθέσω επίσης ότι η Apple πρόσφατα λάνσαρε το Apple Arcade που με συνδρομή 6 ευρώ το μήνα σου δίνει μια εξαιρετική βιβλιοθήκη ποιοτικών και αποκλειστικών παιχνιδιών (κάτι σαν το Netflix άλλα για παιχνίδια ή σαν το Xbox pass). Αν παίζεις παιχνίδια είναι εξαιρετική υπηρεσία.

Υ.Γ. Επίσης αν σερφάρεις αρκετά, ο Safari πλέον στα Ipad ανοίγει by default τις Desktop σελίδες των sites Και η όλη εμπειρία είναι απίστευτη, μιλάμε για Browsing επιπέδου καλού PC. Ανοίγεις 30 tabs και όλα τρέχουν σφαίρα και φορτώνουν ακαριαία, καμία σχέση με το Tabs5e.

Y.Γ. Γενικότερα η Apple παρόλο που ούτε εγώ είμαι φαν (κινητά έχω μόνο και αποκλειστικά Android, δεν δίνω τόσα λεφτά με τίποτα για Iphones) στα Tablets δεν είναι απλά Leader είναι κατηγορία από μόνη της, κυριολεκτικά παίζει μπάλα μόνη της χωρίς αντίπαλο. Πραγματικά τα προσέχει και τα βελτιώνει συνεχώς προσφέροντας συνεχώς νέες υπηρεσίες και δυνατότητες. Δουλεύεις το Ipados Και λες πραγματικά ένα καλό λειτουργικό κομμένο και ραμμένο για Tablets, πιάνεις μετά το tab s5e και είναι λες και έχεις ένα μεγενθυμένο τηλέφωνο με σχεδόν καμία εκμετάλλευση της μεγάλης οθόνης, κρίμα.

Y.Γ. Για μουσική έχω το spotify premium οπότε δεν έχω πρόβλημα να ακούω μουσική στο παρασκήνιο. Βέβαια και εδώ η εφαρμογή για ios είναι σαφώς καλύτερη από την εφαρμογή για Android και με περισσότερες δυνατότητες και πιο γρήγορη σε λειτουργία και με custom window δυνατότητες. Γενικά οι εφαρμογές στο iοs δεν ξέρω για πιο λόγω αρκετές από αυτές λειτουργούν καλύτερα και πιο ομαλά και με περισσότερες δυνατότητες π.χ. Instagram, filmic pro, lightroom Και πάρα πολλές ακόμα.

 

Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής τα μοναδικά 2 πράγματα που δεν μου αρέσουν στα Ipads και τα έχουν τα Android tablets, είναι πρώτον η απουσία κάρτας μνήμης και δεύτερον η δυσκολία να κατεβάζεις Torrents. Βέβαια και τα 2 τα έχω ψιλολύσει, το πρώτο με την αγορά ενός καταπληκτικού εξωτερικού ssd δίσκου της samsung που είναι κυριολεκτικά μια σταλιά και το δεύτερο με πατέντες, όπως και να έχει όμως θα ήθελα σε μελλοντικά Ipads να έχω κάρτα μνήμης και εύκολο torrent download.

Edited by karamela693
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Για να επανέλθω στο tab s5e, θα έλεγα ότι το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο το Harware της συσκευής που είναι πολύ καλό (με εξαίρεση δυστυχώς τον επεξεργαστή). Είναι όμορφο, ποιοτική μεταλλική κατασκευή, λεπτό, μικρά Bezels, εξαιρετική οθόνη, πολύ καλά 4 ηχεία, ικανοποιητική κάρτα γραφικών (παίζει όλα τα παιχνίδια άνετα), αποδεκτή μνήμη 4gb, κάρτα μνήμης κλπ.

Αν είχε και έξοδο ακουστικών, υποστήριξη για πενάκι και πιο γρήγορο επεξεργαστή θα ήταν άψογο. Παρόλαυτα σαν Harware είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του. Εκει που έχει τεράστιο θέμα και χαντακώνεται είναι στο Software, στις εφαρμογές, στην υποστήριξη, στα Updates, στα security updates Κλπ. Εδώ λοιπόν υστερεί σχεδόν σε όλους τους τομείς αισθητά μάλιστα από τα Ipads σε σημείο που ''καταστρέφεται'' ότι καλό έχει χτίσει στο Harware που και εκει έχει κάποιες ελλείψεις (κυρίως όπως είπα ο επεξεργαστής).

Αυτός είναι και ο λόγος δυστυχώς που δεν έχουν ''πιάσει'' στην αγορά τα androids tablet και με εξαίρεση την Samsung, την Lenovo Και κάτι κινέζικες άγνωστες μάρκες κανείς δεν ασχολείται σοβαρά. Και η Samsung ακόμα απλά ''βγάζει'' την υποχρέωση παρά ασχολείται σοβαρά.

Δεν είναι μόνο λοιπόν να έχεις ένα καλό Harware πρέπει να το υποστηρίζεις κιόλας, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βγάλεις ένα Optimized για Tablet android 10 λειτουργικό για τα Tablets σου, να έχουν άμεσα την 10 έκδοση και με του που κυκλοφορεί κάθε νέα έκδοση android να την παίρνεις άμεσα για τα υπόλοιπα τουλάχιστον 5 χρόνια, να κάνεις optimized στο λειτουργικό συνεχώς, να βγάζεις security updates συνεχώς, να βγάλεις εφαρμογές και παιχνίδια optimized για Tablets και γενικότερα να κάνεις τον καταναλωτή που θα αγοράσει το προϊόν σου να αισθάνεται ασφάλεια ότι για 5 χρόνια τουλάχιστον θα είναι μαζί του και θα βελτιώνει/επεκτείνει/προσθέτει συνεχώς πράγματα στο Tablet.

Η εμπειρία χρήσης και οι δυνατότητες λοιπόν είναι το σημαντικότερο, μπορώ στο Tabs5e να ανοίξω παράλληλα σε παράθυρα το ίδιο excel 2 διαφορετικά tabs του, ενώ ταυτόχρονα να έχω σε παράθυρο το Youtube να παίζει, τον Browser ανοιγμένο και το tablet να κάνει μετατροπές raw αρχείων σε jpeg χωρίς να βγάζει κιχ??? Ναι ακραίο σενάριο άλλα αυτό σημαίνει ''δύναμη''' καλή η amoled οθόνη άλλα δεν είναι το παν.

Το σενάριο που περιγράφω το κάνω στο απλό ipad του 2018 και όχι σε κάποιο pro, air ή το απλό του 2019.

 

Y.Γ. Και ένα άλλο αρνητικό του tab s5e είναι ο χρόνος που κάνει να εγκαταστήσει εφαρμογές, αργεί αρκετά, (μάλλον παλιά τεχνολογία μνήμης??) το ipad στο ίδιο διάστημα έχει εγκαταστήσει 3 εφαρμογές και έχεις κάνει unistall άλλες 2. Κάποιους μπορεί να μην τους πειράζει άλλα έπρεπε να το αναφέρω.

 

Y.Γ. Ανακοίνωσε η samsung το tab s6 lite που φαίνεται καλή περίπτωση μεν άλλα κανείς δεν έδωσε σημασία δε, ούτε η ίδια η Samsung, το πέρασε και αυτή στα γρήγορα.

 

Υ.Γ. Επειδή το πολυανέλυσα το θέμα είναι και τι αρέσει στον καθένα, για μένα αν κάποιος θέλει ένα Tablet να κάνει την δουλίτσα του είναι προτιμότερο να πάρει το Samsung Tab A του 2019 στα 180 ευρώ, ναι δεν είναι τρομερό και σε 2 χρόνια θα είναι απαρχαιωμένο, χωρίς updates κλπ. άλλα θα κάνεις την δουλίτσα σου ικανοποιητικά με ελάχιστα χρήματα. Αν είναι να πας σε 400+ ευρώ τότε αναγκαστικά πας μόνο σε Ipads δεν αξίζει σαν πακέτο νομίζω κάτι άλλο σαν all around χρήση εκτός και όπως είπα αν το θες κυρίως για βίντεο, έχεις κόλλημα/έρωτα με το Android και δεν σε νοιάζει που το Tablet σου έχει αργό επεξεργαστή και σε 2 χρονιά θα είναι απαρχαιωμένο με μηδενικά updates/βελτιώσεις και μάλλον θα ψάχνεις κάτι άλλο, ε σε αυτή την περίπτωση αγοράζεις το Tab s5e.

 

Υ.Γ. Η καλύτερη λύση σε tablet αυτή την στιγμή είναι να πάρει κάποιος το Ipad 11 pro του 2018, πανάκριβο μεν 810+ ευρώ άλλα τα έχει όλα, και όλα τα πλεονεκτήματα των ipads που έχω αναφέρει άλλα και απίστευτη οθόνη 11 ιντσών στα 120hz, τρομερό design και επεξεργαστή/κάρτα γραφικών που είναι πανίσχυρα, Και 4 ηχεία με φοβερό ήχο αλλιώς παίρνεις το Ipad air του 2019.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για όλο το αναλυτικό κατεβατό, μου έλυσες αρκετές απορίες..

Καιρός ήταν να κάνει Πράγματα που υστερούσε το ios κ σε ακόμα είναι πίσω . Βέβαια πολύ παρατημένο βλέπω κ το σαμι.. Σε ταμπλέτ μπορεί να πήγαινα σε ios με αυτά που γράφεις σε κινητό πολύ δύσκολα.. Για το tab s4 επειδή έχει καλύτερο επεξεργαστή μήπως δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; εννοώ μπορείς να κάνεις καλύτερη επεξεργασία κτλ έχει κ πενάκι. Θα εμπεδωσω όλα όσα έγραψες.

 

Αυτά που ενοχλούν κ μένα στα iPad είναι που δεν έχει κάρτα μνήμης. 2 ηχεία κ όχι amoled κ της sami το service smartec είναι πολύ μπροστά.. Αλλά πρώτη φορά το σκέφτομαι για Apple έστω κ σε tablet... Α και ότι πουλάνε ροδακια κ βάση 1700 ευρώ πως να τη συμπαθήσεις;;;;

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για όλο το αναλυτικό κατεβατό, μου έλυσες αρκετές απορίες..

Καιρός ήταν να κάνει Πράγματα που υστερούσε το ios κ σε ακόμα είναι πίσω . Βέβαια πολύ παρατημένο βλέπω κ το σαμι.. Σε ταμπλέτ μπορεί να πήγαινα σε ios με αυτά που γράφεις σε κινητό πολύ δύσκολα.. Για το tab s4 επειδή έχει καλύτερο επεξεργαστή μήπως δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; εννοώ μπορείς να κάνεις καλύτερη επεξεργασία κτλ έχει κ πενάκι. Θα εμπεδωσω όλα όσα έγραψες.

 

Κοίτα σε τηλέφωνο ούτε και εγώ πήγαινα σε ios, τουλάχιστον προς το παρών, άλλα σε tablets είναι σχεδόν μονόδρομος. Πράγματι είχε πολλά θέματα το ios άλλα τα έχει λύσει σε μεγάλο βαθμό με το ipados, ενώ στα Android tablet ακόμα βολοδέρνουμε.

Από εκει και πέρα, αν εξαιρέσεις το λειτουργικό κλπ. ο επεξεργαστής του s5e είναι μετριότατος και δεν συστήνεται για τίποτα πιο σοβαρό από browsing, facebook και ταινίες. Προσωπικά νομίζω θέλει πολύ σκέψη να δώσεις 400 ευρώ για ένα μηχάνημα με τέτοιο επεξεργαστή το 2020.

Το s4 είναι πράγματι καλύτερο έχει και πενάκι που είναι σημαντικό για εμένα τουλάχιστον.

Τι να σου πω, ότι θέμα έχεις ρωτάς ελεύθερα, ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ.

 

Υ.Γ. Πάντως γενικότερα τα Tablets έχουν ψιλοεξαφανιστεί λόγω ότι οι περισσότεροι απλά βολεύονται με τα κινητά τους. Ειδικά τώρα που έχουν και μεγάλες οθόνες, για αυτό το λόγω βλέπεις ελάχιστα μηνύματα στα Threads των Tablets. Κατά συνέπεια λοιπόν και οι εταιρίες δεν ασχολούνται. Με εξαίρεση την Apple που κάτι κάνει οι υπόλοιποι απλά βγάζουν ένα Tablet μια στο τόσο και το αφήνουν στο έλεος του θεού. Ακόμα και σε updates θα δεις ότι τα Tablets android ή δεν παίρνουν τίποτα ή ότι πάρουν το παίρνουν με σημαντικές καθυστερήσεις. Στα του s5e εδώ κοντεύουμε να πάμε στο Android 11 Και ακόμα παλεύει να πάρει την 10 και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να πάρει τα11αρια.

Link to comment
Share on other sites

Σύντομα πρώτα ο Θεός θα έχω το s5e καινούργιο σε χρυσό όχι το 4g το σκέτο WiFi, ελπίζω ναμε καλύψει σε όλα.. Επειδή το θέλω κ για Netflix λόγω οθόνης και ήχου κ δυνατού service λογω smartec κρατήθηκα ναμην πάω σε apple θα περάσω και advanced για μουσική και βίντεο στο προσκήνιο, κ εφαρμογές εκτός play store πιο εύκολα

Τώρα είμαι σε αναζήτηση θήκης βιβλίου τζαμακι κ βρήκα κ 2 πενάκια με 15 και 23 περίπου, δεν ξέρω αν αξίζουν να πάρω ένα για επεξεργασία φωτογραφίας το θέλω περισσότερο για μεγαλύτερη ακρίβεια αντί με το δάχτυλο αν έχει πάρει κάποιος. Είδα βιντεακια vs s5e με s6 και s4 tab OK οι περισσότερες εφαρμογές ανοίγουν μισό δευτερόλεπτο πιο αργά, δεν νομίζω ότι θα με δυσκολέψει αυτό.. 305 χωρίς ΦΠΑ βγήκε νομίζω σχετικά καλή τιμή

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Σύντομα πρώτα ο Θεός θα έχω το s5e καινούργιο σε χρυσό όχι το 4g το σκέτο WiFi, ελπίζω ναμε καλύψει σε όλα.. Επειδή το θέλω κ για Netflix λόγω οθόνης και ήχου κ δυνατού service λογω smartec κρατήθηκα ναμην πάω σε apple θα περάσω και advanced για μουσική και βίντεο στο προσκήνιο, κ εφαρμογές εκτός play store πιο εύκολα

Τώρα είμαι σε αναζήτηση θήκης βιβλίου τζαμακι κ βρήκα κ 2 πενάκια με 15 και 23 περίπου, δεν ξέρω αν αξίζουν να πάρω ένα για επεξεργασία φωτογραφίας το θέλω περισσότερο για μεγαλύτερη ακρίβεια αντί με το δάχτυλο αν έχει πάρει κάποιος. Είδα βιντεακια vs s5e με s6 και s4 tab OK οι περισσότερες εφαρμογές ανοίγουν μισό δευτερόλεπτο πιο αργά, δεν νομίζω ότι θα με δυσκολέψει αυτό.. 305 χωρίς ΦΠΑ βγήκε νομίζω σχετικά καλή τιμή

Θα το ευχαριστηθείς καλορίζικο. Σήμερα πήρε και update με ενημερώσεις Απριλίου 2020. Βάλτου και μια κάρτα μνήμης και μαζί με Netflix κάνα cosmote go και κάνα παιχνιδάκι είναι απολαυστικό. Λιώνει από το καλοκαίρι 9 10 ώρες τη μέρα ποτέ δεν με άφησε την εντύπωση ότι αργεί ακόμα και σε multitasking με 3 εφαρμογές. Dex δεν δουλεύω αλλά με xbox controller με Bluetooth streamarw παιχνίδια απο υπολογιστή και είναι απίστευτη εμπειρία. Η κάρτα μνήμης απίστευτη ευκολία την βγάζεις περνάς ότι θες κουμπώνεις και είσαι έτοιμος. Θα πάρει και Android 10 σε 1 2 μήνες με το νέο UI 2 της Samsung.
Link to comment
Share on other sites

Σύντομα πρώτα ο Θεός θα έχω το s5e καινούργιο σε χρυσό όχι το 4g το σκέτο WiFi, ελπίζω ναμε καλύψει σε όλα.. Επειδή το θέλω κ για Netflix λόγω οθόνης και ήχου κ δυνατού service λογω smartec κρατήθηκα ναμην πάω σε apple θα περάσω και advanced για μουσική και βίντεο στο προσκήνιο, κ εφαρμογές εκτός play store πιο εύκολα

Τώρα είμαι σε αναζήτηση θήκης βιβλίου τζαμακι κ βρήκα κ 2 πενάκια με 15 και 23 περίπου, δεν ξέρω αν αξίζουν να πάρω ένα για επεξεργασία φωτογραφίας το θέλω περισσότερο για μεγαλύτερη ακρίβεια αντί με το δάχτυλο αν έχει πάρει κάποιος. Είδα βιντεακια vs s5e με s6 και s4 tab OK οι περισσότερες εφαρμογές ανοίγουν μισό δευτερόλεπτο πιο αργά, δεν νομίζω ότι θα με δυσκολέψει αυτό.. 305 χωρίς ΦΠΑ βγήκε νομίζω σχετικά καλή τιμή

 

Καλορίζικο, για τα λεφτά που το πήρες είναι μια χαρά, βέβαια την γνώμη μου στην είπα πριν, δεν πολυαξίζει το Tablet, μην το αναλύσω και άλλο. Προσωπικά το έδωσα σήμερα το πρωί δεν το άντεξα παραπάνω και έχω εδώ και 2 μέρες το Ipad air 2019. Πολιτισμικό σοκ απλά, σαν να πήγα από Fiesta σε Ferrari ένα πράγμα. Ειδικά σε επεξεργασία φωτογραφίας και μοντάζ βίντεο που με απασχολεί είναι αιώνες μπροστά τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ποικιλία και ποιότητα εφαρμογών, αν και γενικά υπερέχει παντού από τα παιχνίδια, το browsing, το multitasking μέχρι το απίστευτο ipados και εξασφαλισμένα updates για 5ετία εύκολα. Nο Brain αγορά για μένα.

Βέβαια όπως είπα για 300 ευρώ είναι μια χαρά τιμή, εδικά αν το χρησιμοποιείς κυρίως για θέαση βίντεο.

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο, για τα λεφτά που το πήρες είναι μια χαρά, βέβαια την γνώμη μου στην είπα πριν, δεν πολυαξίζει το Tablet, μην το αναλύσω και άλλο. Προσωπικά το έδωσα σήμερα το πρωί δεν το άντεξα παραπάνω και έχω εδώ και 2 μέρες το Ipad air 2019. Πολιτισμικό σοκ απλά, σαν να πήγα από Fiesta σε Ferrari ένα πράγμα. Ειδικά σε επεξεργασία φωτογραφίας και μοντάζ βίντεο που με απασχολεί είναι αιώνες μπροστά τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ποικιλία και ποιότητα εφαρμογών, αν και γενικά υπερέχει παντού από τα παιχνίδια, το browsing, το multitasking μέχρι το απίστευτο ipados και εξασφαλισμένα updates για 5ετία εύκολα. Nο Brain αγορά για μένα.

Βέβαια όπως είπα για 300 ευρώ είναι μια χαρά τιμή, εδικά αν το χρησιμοποιείς κυρίως για θέαση βίντεο.

 

Το περιμένω από μέρα σε μέρα και θα γράψω εντυπώσεις..

Μωρέ κομπλε είσαι με το iPad αλλά 4 ηχεία akg έναντι δύο.. Amoled οθόνη.. Που κάποια στιγμή θα βάλει και εκεί η Apple όπως έκανε τούμπα κ στα κινητά της ..

Κ όπως έγραψα πιο πίσω είδα αρκετά reviews και vs για μισό κ ενα δευτερόλεπτο καθυστέρηση δεν νομίζω ναμε νοιαζει.. Και αν με χαλάσει τοσο πολύ το πουλάω που ΔΕΝ γίνεται λογικά ναμε χαλάσει..

Ξέρω να δουλεύω snapseed pixlr Photoshop σε Android οπότε δε θέλω κάποιο άλλο ..

You tube vanced για μουσική στο προσκήνιο... Κατέβασμα δωρεάν κ χωρίς περιορισμούς torrent κ παιχνίδια εκτός playstore... 2 χρόνια εγγύηση smartec με δωρεάν μεταφορικά και σε 2 μέρες πίσω αν είσαι μακριά..

Που αν πάθει πχ burn in σου αλλάζουν δωρεάν οθόνη και μπαταρία...

Κάρτα μνήμης βάζεις όσο γουστάρεις κ όχι δε θέλω να δώσω 150 ευρώ παραπάνω για τη διπλή εσωτερική μνήμη αντί για 15ευρω . Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να πάω σε εταιρεία που λέει μην φορτίζετε σε όλες τις θύρες δεν κάνει

1700 ευρώ για ροδακια και για βάση σταθερού υπολογιστή..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Το περιμένω από μέρα σε μέρα και θα γράψω εντυπώσεις..

 

Μωρέ κομπλε είσαι με το iPad αλλά 4 ηχεία akg έναντι δύο.. Amoled οθόνη.. Που κάποια στιγμή θα βάλει και εκεί η Apple όπως έκανε τούμπα κ στα κινητά της ..

 

Κ όπως έγραψα πιο πίσω είδα αρκετά reviews και vs για μισό κ ενα δευτερόλεπτο καθυστέρηση δεν νομίζω ναμε νοιαζει.. Και αν με χαλάσει τοσο πολύ το πουλάω που ΔΕΝ γίνεται λογικά ναμε χαλάσει..

 

Ξέρω να δουλεύω snapseed pixlr Photoshop σε Android οπότε δε θέλω κάποιο άλλο ..

 

You tube vanced για μουσική στο προσκήνιο... Κατέβασμα δωρεάν κ χωρίς περιορισμούς torrent κ παιχνίδια εκτός playstore... 2 χρόνια εγγύηση smartec με δωρεάν μεταφορικά και σε 2 μέρες πίσω αν είσαι μακριά..

 

Που αν πάθει πχ burn in σου αλλάζουν δωρεάν οθόνη και μπαταρία...

 

Κάρτα μνήμης βάζεις όσο γουστάρεις κ όχι δε θέλω να δώσω 150 ευρώ παραπάνω για τη διπλή εσωτερική μνήμη αντί για 15ευρω . Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να πάω σε εταιρεία που λέει μην φορτίζετε σε όλες τις θύρες δεν κάνει

 

1700 ευρώ για ροδακια και για βάση σταθερού υπολογιστή..

Φίλε καλορίζικο έκανες την καλύτερη επιλογή θα το καταευχαριστηθεις. Και μη τρελαίνεσαι έχω το ipad 9.7 2018 και το s5e καθαρά για την διασκέδαση μου μάντεψε ποιο δεν ξεκολλάει από τα χέρια μου. Τώρα για Photoshop και επεξεργασία video κάνετε πλάκα, Θα παραμερισω την 24αρα οθόνη για να επεξεργαστώ στην 10αρα;
Link to comment
Share on other sites

Φίλε καλορίζικο έκανες την καλύτερη επιλογή θα το καταευχαριστηθεις. Και μη τρελαίνεσαι έχω το ipad 9.7 2018 και το s5e καθαρά για την διασκέδαση μου μάντεψε ποιο δεν ξεκολλάει από τα χέρια μου. Τώρα για Photoshop και επεξεργασία video κάνετε πλάκα, Θα παραμερισω την 24αρα οθόνη για να επεξεργαστώ στην 10αρα;

 

Σε ευχαριστώ πολύ, ναι το περιμένω από μέρα σε μέρα πως κ πως, σίγουρα σε pc θα είναι καλύτερα για επεξεργασία απλά θέλω να το έχω πολύ συχνά μαζί μου, κ όπως κ να έχει θα είναι αναβαθμίση απτην επεξεργασία στο s10plus σε 10.5 ίντσες, κ θα ετοιμάσω κ το pc για να μάθω κ εκεί

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

https://www.e-shop.gr/4smarts-pencil-for-smartphones-tablets-p-PER.939667. Αυτό θα έκανε και για το s5e? Γράφει στην περιγραφή κάτι για Apple αλλά στην επικεφαλίδα γράφει για tablet κ smartphone

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Έχω εδώ κ 2 με 3 ώρες το s5e στα χέρια μου... Μέχρι στιγμής ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ... Να μη το ματιάσω..

ΤΑ ηχεία από άλλο πλανήτη.. Η οθόνη δυνατή.. Σε επεξεργασία φώτο που μου είπαν αργεί κτλ, ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ μου γράφανε... τα raw αρχεία τα ανοίγει πολύ γρήγορα... Τις εφαρμογές τις πέρασε φυσιολογικά, διάβαζα καθυστερεί κάνει ώρα να τις περάσει κτλ, μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα... Fb κ ινστα ρολαρει πολύ καλά γρήγορα μπορώ να πω.. Θα συνηθίσω το μέγεθος στο πιάσιμο.. Πενάκι κ πληκτρολόγιο ίσως πάρω σε δεύτερο χρόνο... Κινητό έχω το s10 plus... Είναι σαν να κρατάω ένα μεγάλο s10pppplllluuuuussss

Φωτογραφία σε μέτριο φωτισμό η πίσω κάμερα Αρκετά καλή μου φάνηκε για ταμπλέτ. Δεν ξέρω πόσο καλύτερα είναι τα Apple κ ας είναι ΔΕΝ με νοιάζει ... Το αποτύπωμα δουλεύει πολύ καλά αν κ δεν μ αρέσει και πολύ η θέση του. Μόνο αρνητικό το άνοιγμα με το πρόσωπο Σημασία έχει να συνεχίσει να δουλεύει τέλεια αυτό το εργαλείο..

Θα επανέλθω.. Έβαλα κ τη κάρτα μνήμης μου, κομπλεδουρι., ευτυχώς μας τα δίνει απλόχερα αυτά η σαμι..

Ααα στο Netflix γράφει σε πολλές ταινίες HD έχω το μεγάλο πακέτο. Δε θα έπρεπε να γράφει μεγαλύτερη ανάλυση;; στο you tube δεν μεγαλώνει η οθόνη στο τέρμα.. Αυτά μέχρι στιγμής

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πέρασα την καραντίνα μαζί του, λειτουργώντας το σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον ως μεσο ψυχαγωγίας και social media.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και το θεωρώ ως ένα αξιόπιστο και VFM tablet.

Φυσικά οι απαιτήσεις μου βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Δεν ψαχνόμουν για τρελές ταχύτητες, επεξεργαστή που να κατευθύνει πύραυλο στην σελήνη, αλλά για ένα τίμιο tablet που να παίζει όσα παιχνίδια θέλω να παίξω, να βλέπω τις ταινίες μου, να μην αργεί να ανοίξει (όπως κάποια παλιότερα tablet που είχα, -Lenovo & MLS- και τα οποία αποσύρθηκαν πολύ σύντομα.)

Η συνδεσιμότητα του με άλλες συσκευές απροβλημάτιστη, η οθόνη του ένα όνειρο και όσο για τα ηχεία του... ήταν ένα από τα βασικά που με τράβηξε στην αγορά του... και δεν μπορώ να πω περισσότερα για το πόσο εξαιρετικά είναι...!!!

Όσο για τα iPad που προαναφέρθηκαν (και κακώς τα συγκρίνουμε λόγο marketing / τιμής / απόδοσης σε σχέση με οποιoδήποτε Samsung) δεν μπορώ να εκφέρω κάποια γνώμη, γιατί ούτε είχα κάποιο, ούτε έχω κάποιο... αλλά ούτε πρόκειται να αποκτήσω κάποιο... (εκτός από το αξιόπιστο iPod Touch 6Gen, που το έχω μόνο και μόνο γι'αυτό που κατασκευάστηκε να κάνει...) Δεν είμαι Apple hater, αλλά απλώς δεν με ικανοποιούν οι πολιτικές του συγκεκριμένου οικοσυστήματος, όπως και (κι αυτό είναι κάτι που σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά δεν είναι του παρόντος.).

Με την παρακάτω θήκη/πληκτρολόγιο μπορώ να πω πως άνετα έκανα όλες τις δουλειές του σταθερού υπολογιστή μου από το κρεβάτι, στις βαρετές εκείνες ώρες, με την βοήθεια του S5e.

 

20191126162109_52a8096d.jpeg

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πέρασα την καραντίνα μαζί του, λειτουργώντας το σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον ως μεσο ψυχαγωγίας και social media.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και το θεωρώ ως ένα αξιόπιστο και VFM tablet.

Φυσικά οι απαιτήσεις μου βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Δεν ψαχνόμουν για τρελές ταχύτητες, επεξεργαστή που να κατευθύνει πύραυλο στην σελήνη, αλλά για ένα τίμιο tablet που να παίζει όσα παιχνίδια θέλω να παίξω, να βλέπω τις ταινίες μου, να μην αργεί να ανοίξει (όπως κάποια παλιότερα tablet που είχα, -Lenovo & MLS- και τα οποία αποσύρθηκαν πολύ σύντομα.)

Η συνδεσιμότητα του με άλλες συσκευές απροβλημάτιστη, η οθόνη του ένα όνειρο και όσο για τα ηχεία του... ήταν ένα από τα βασικά που με τράβηξε στην αγορά του... και δεν μπορώ να πω περισσότερα για το πόσο εξαιρετικά είναι...!!!

Όσο για τα iPad που προαναφέρθηκαν (και κακώς τα συγκρίνουμε λόγο marketing / τιμής / απόδοσης σε σχέση με οποιoδήποτε Samsung) δεν μπορώ να εκφέρω κάποια γνώμη, γιατί ούτε είχα κάποιο, ούτε έχω κάποιο... αλλά ούτε πρόκειται να αποκτήσω κάποιο... (εκτός από το αξιόπιστο iPod Touch 6Gen, που το έχω μόνο και μόνο γι'αυτό που κατασκευάστηκε να κάνει...) Δεν είμαι Apple hater, αλλά απλώς δεν με ικανοποιούν οι πολιτικές του συγκεκριμένου οικοσυστήματος, όπως και (κι αυτό είναι κάτι που σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά δεν είναι του παρόντος.).

Με την παρακάτω θήκη/πληκτρολόγιο μπορώ να πω πως άνετα έκανα όλες τις δουλειές του σταθερού υπολογιστή μου από το κρεβάτι, στις βαρετές εκείνες ώρες, με την βοήθεια του S5e.

 

20191126162109_52a8096d.jpeg

 

Ναι βρήκα κ τω μια τέτοια με 29 ευρώ αλλά το άφησα σε δεύτερο χρόνο μαζί με το στυλό..

Ευτυχώς ότι αρνητικό διάβαζα μέχρι τώρα δεν ισχύει... Ούτε θέμα με το wifi , ούτε καθυστέρηση με κατέβασμα εφαρμογών.. Κ τις raw φωτογραφίες τις ανοίγει του σκοτωμου..

Στο σερφάρισμα με Samsung browser δουλεύει αρκετά καλά προς το γρήγορα σαν του s10 τις περισσότερες φορές, αν κ θα ήθελα να δω και το s6 τab πως τα πάει αλλά 650 ευρώ είναι υπερβολή για tablet ...

Μονο το άνοιγμα προσώπου είναι λίγο αργό μερικές φορές ίσως έφταιγε ο ήλιος..

Ίσως ήθελα λιγάκι πιο έντονα τα χρώματα στις ταινίες λόγω του s10 plus το λέω..

Όπως έγραψα πάλι ο ήχος είναι αλλού...

Στο tube δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καλύπτει όλη την οθόνη Όπως Στο Netflix Στο οποίο γράφει παντού HD ενώ η οθόνη μας uhd

Δεν ξέρω αν θα γινόταν να έρθει με update το HDR

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Στο tube δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καλύπτει όλη την οθόνη Όπως Στο Netflix Στο οποίο γράφει παντού HD ενώ η οθόνη μας uhd

Δεν ξέρω αν θα γινόταν να έρθει με update το HDR

Κι εγώ αυτά περιμένω. Για αρχή περιμένω ένα pinch to zoom, όπως το S10 για τα βίντεο στο YouTube... Αυτό σίγουρα θα πρέπει να το αποκτήσουμε σε κάποιο update.

Προσωπικά... πάνω από 400€ ΔΕΝ θα έδινα σε κανένα tablet. Δεν είναι κάτι που θα το κουβαλάω μαζί μου, όπως το κινητό μου (που εκεί τα έδωσα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο). Είναι ένα εργαλείο που θα με χαλαρώνει μετά την δουλειά, και όχι η ίδια μου η δουλειά!

Όσο για την συγκεκριμένη θήκη... Άλλαξα 3 θήκες μέχρι να καταλήξω εκεί (σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα την γνήσια Samsung θήκη γιατί σε καμία περίπτωση δεν προστατεύει το tablet από πτώσεις ή από κακή χρήση). Στα 27€ είναι μια φθηνή και αξιόλογη επιλογή αν θέλεις να λύσεις τα χέρια σου με το tablet, ειδικά στην περίπτωση που η πληκτρολόγηση είναι στο αίμα σου (Εκεί σου προτείνω τον συνδυασμό του Swiftkey με το Samsung πληκτρολόγιο για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη).

Είδα πολλά αρνητικά σχόλια για το WiFi, όπως ο τρόπος που πιάνεις το tablet και πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καλύψεις την κεραία του WiFi και να κρεμάσει στο δίκτυο... Προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο με το δικό μου.. Ίσως επειδή δεν χρειάζεται να κρατάω όλη την ώρα το tablet για να κάνω τις δουλειές μου. Προσωπικά δεν κρατάω το tablet ούτε καν στην τουαλέτα... :lol:

Το UHD το περιμένω κι εγώ... Αλλά βλέπω πως τα updates στο S5e έρχονται με το σταγονόμετρο σε αντίθεση με το S10 μου...

Δεν με χαλάει. Είναι άκρως απολαυστικό στις ταινίες... απλά, λέω... γιατί όχι;

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Link to comment
Share on other sites

UHD δεν γίνεται να υποστηρίξει αφού η οθόνη δεν είναι τέτοια, το hdr επίσης δεν το υποστηρίζει και επειδή έχει πολύ καιρό στην αγορά δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξει πλέον, αν ήταν θα το είχε κάνει η Samsung εδώ και καιρό
Link to comment
Share on other sites

UHD δεν γίνεται να υποστηρίξει αφού η οθόνη δεν είναι τέτοια, το hdr επίσης δεν το υποστηρίζει και επειδή έχει πολύ καιρό στην αγορά δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξει πλέον, αν ήταν θα το είχε κάνει η Samsung εδώ και καιρό

 

 

Η ανάλυση της οθόνης είναι 2560 x 1600 οπότε δεν γνωρίζω γιατί γράφει HD στο Netflix κ όχι fhd κτλ... Το tab s5e ένα χρόνο έχει στην αγορά οπότε αν θέλει μπορεί να το φέρει με update το hdr.. Και στο s10 plus HD και hdr γράφει στο Netflix οπότε όλα καλά....

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Η ανάλυση της οθόνης είναι 2560 x 1600 οπότε δεν γνωρίζω γιατί γράφει HD στο Netflix κ όχι fhd κτλ... Το tab s5e ένα χρόνο έχει στην αγορά οπότε αν θέλει μπορεί να το φέρει με update το hdr.. Και στο s10 plus HD και hdr γράφει στο Netflix οπότε όλα καλά....

 

Το hd που γράφει είναι 1080p

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έχω κάνα χρόνο το tablet και τα αρνητικά σημεία που έχω συναντήσει είναι το αδύναμο wifi του και ο μέτριος επεξεργαστής που αν το φορτώσεις κάπως αργεί. Ειδικά το wifi του ειναι breaker για μένα. Χειρότερο από όλα όσα είχα μέχρι τώρα. Και για να μην βιαστούν πολλοί να πουν ότι έχω θέμα ...δεν έχω το γνωστό θέμα ...δεν πέφτει το σήμα του όπως και να το πιάσω. Απλά έχει αδύναμο wifi και χάνω σήμα μέσα στο σπίτι. Δεν θα το κρατήσω άλλο.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έχω κάνα χρόνο το tablet και τα αρνητικά σημεία που έχω συναντήσει είναι το αδύναμο wifi του και ο μέτριος επεξεργαστής που αν το φορτώσεις κάπως αργεί. Ειδικά το wifi του ειναι breaker για μένα. Χειρότερο από όλα όσα είχα μέχρι τώρα. Και για να μην βιαστούν πολλοί να πουν ότι έχω θέμα ...δεν έχω το γνωστό θέμα ...δεν πέφτει το σήμα του όπως και να το πιάσω. Απλά έχει αδύναμο wifi και χάνω σήμα μέσα στο σπίτι. Δεν θα το κρατήσω άλλο.

 

 

Εγω που το λιωνω δεν ειδα να αργει σε κατι.. Οκ αν ειναι αδυναμο το σημα του στο σπιτι λογω εμβελειας λογιοο ειναι να σε ενοχλει... Βαλε ενα wifi προσθετο 15-20 εχεις απτο να χασεις σε αξία για ένα τοσο καλο για έμενα tablet, απο τις καλύτερες μου αγορες. Σταμάτησα να πιανω το κινητο (s10plus)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Εγω που το λιωνω δεν ειδα να αργει σε κατι.. Οκ αν ειναι αδυναμο το σημα του στο σπιτι λογω εμβελειας λογιοο ειναι να σε ενοχλει... Βαλε ενα wifi προσθετο 15-20 εχεις απτο να χασεις σε αξία για ένα τοσο καλο για έμενα tablet, απο τις καλύτερες μου αγορες. Σταμάτησα να πιανω το κινητο (s10plus)

Εννοώ ότι είναι αδυναμος ο δέκτης του διότι ό,τι είχα, από κινητο θες , από τάμπλετ θες επιανε σε όλο το σπίτι...αυτό έχει θέμα πώς να το κάνουμε. Και είναι λίγο αργό κάποιες φορές , αν ανοίξεις κάποιες σελίδες στο νετ και πας να ξαναμπείς κανει refresh, θα το ήθελα πιο ζωντανό.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S
Link to comment
Share on other sites

Εννοώ ότι είναι αδυναμος ο δέκτης του διότι ό,τι είχα, από κινητο θες , από τάμπλετ θες επιανε σε όλο το σπίτι...αυτό έχει θέμα πώς να το κάνουμε. Και είναι λίγο αργό κάποιες φορές , αν ανοίξεις κάποιες σελίδες στο νετ και πας να ξαναμπείς κανει refresh, θα το ήθελα πιο ζωντανό.

 

 

 

Οκ έχει μεγάλο πρόβλημα αφού το λες εσύ.. Πάρε MLS να έχεις σίγουρο το κεφάλι σου... Πάντως akg 4 ηχεία κ οθόνη amoled δε θα βρεις πουθενά αλλού εκτός από ακριβότερο μοντέλο...

Κ στο s10 plus μου κάνει refresh στο σερφσρισμα τι να κάνω αλλάξω συσκευή;; εμένα με έχει βολέψει τέλεια δόξα τω Θεω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Οκ έχει μεγάλο πρόβλημα αφού το λες εσύ.. Πάρε MLS να έχεις σίγουρο το κεφάλι σου... Πάντως akg 4 ηχεία κ οθόνη amoled δε θα βρεις πουθενά αλλού εκτός από ακριβότερο μοντέλο...

Κ στο s10 plus μου κάνει refresh στο σερφσρισμα τι να κάνω αλλάξω συσκευή;; εμένα με έχει βολέψει τέλεια δόξα τω Θεω

 

Δεν το λέω εγώ, το λέω ΚΑΙ εγω...αν διαβάσεις και κάνα άλλο φόρουμ. Και γιατί αναφέρεις για αλλά χαρακτηριστικά...είπα ότι δεν είναι καλό στους άλλους τομείς;

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S
Link to comment
Share on other sites

Δεν το λέω εγώ, το λέω ΚΑΙ εγω...αν διαβάσεις και κάνα άλλο φόρουμ. Και γιατί αναφέρεις για αλλά χαρακτηριστικά...είπα ότι δεν είναι καλό στους άλλους τομείς;

 

 

 

 

Για μένα τα πράγματα είναι απλά...

 

Είσαι υπέρ ευχαριστημένος με το tab σε μεριά που δουλεύει τέλεια το WiFi? Παίρνεις ένα wifi repeater έχεις ίντερνετ παντού μέσα σπίτι με 15 ευρώ κ τελειώνει η υπόθεση...

Δεν είσαι ευχαριστημένος γενικά;; το πουλάς χάνεις κάποια χρήματα αναγκαστικά κ βάζεις κάποια επιπλέον κ πας σε κάποιο άλλο που πιστεύεις... Εμένα μ φαίνεται ότι δουλεύει τις περισσότερες φορές σαν ναυαρχίδα.. Μακάρι να μου κρατούσε 5 χρόνια

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Αξίζει ακόμα σαν συσκευή η να πάω στο s6;

Με ενδιαφέρει για browsing, Netflix, social. Παιχνίδια ποτέ.

Με φοβίζει ο s670 θέλω σπιρτάδα όπως τα hi end κινητά, όχι αργοκινητο καράβι. Επίσης τι one ui τρέχει αυτή τη στιγμή;

 

Λάζαρος.. Note 10+

Λάζαρος..
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...