Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου δίνει την αίσθηση ότι τα στοκ gestures δουλεύουν πολύ καλύτερα και γρηγοροτερα τώρα.

Βασικά όλα γίνονται πιο σβέλτα.σαν να πηγές τα εφέ του Nova ένα σκαλί πιο γρήγορα.

Όντως κάνα μισάωρο που το τεσταρα λίγο πιο smooth τα stock gesture navigation.

Βέβαια η πιο ουσιώδη προσθήκη Οκτωβρίου security patch.

Κάποιες άλλες χτυπητες αλλαγές δεν πρόσεξα.

Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά under the hood improvements,άλλωστε το changelog βαρβατο ήταν.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όντως κάνα μισάωρο που το τεσταρα λίγο πιο smooth τα stock gesture navigation.

Βέβαια η πιο ουσιώδη προσθήκη Οκτωβρίου security patch.

Κάποιες άλλες χτυπητες αλλαγές δεν πρόσεξα.

Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά under the hood improvements,άλλωστε το changelog βαρβατο ήταν.

under the hood improvements τι να είναι αυτό?

IPhone 15 Pro 

under the hood improvements τι να είναι αυτό?
Παρασκηνιακές βελτιώσεις και αλλαγές. Δηλαδή πράγματα που δεν βλέπεις.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά εγώ με την stable Android 10 έχω 2 κυρίως προβλήματα που δεν είχα πριν.

1. Οι φωτογραφίες στις επαφές έχουν χαμηλή ανάλυση.

2. Τα screen off gestures πιάνουν στο 50% και πολύ λεω, ενώ πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα.

.

Δοκίμασε να κάνεις ένα on off το sync στις επαφές του Google στις ρυθμίσεις συσκευής. Και μετά πήγαινε σε μία επαφή πχ και άνοιξέ την εκεί που φαίνεται η φωτογραφία και περίμενε λιγάκι μήπως καθαρίσει.

Είχα κι εγώ θέμα στην 10.0.0, αλλά στην 10.0.1 έστρωσε

Δοκίμασε να κάνεις ένα on off το sync στις επαφές του Google στις ρυθμίσεις συσκευής. Και μετά πήγαινε σε μία επαφή πχ και άνοιξέ την εκεί που φαίνεται η φωτογραφία και περίμενε λιγάκι μήπως καθαρίσει.

Είχα κι εγώ θέμα στην 10.0.0, αλλά στην 10.0.1 έστρωσε

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έκανα αυτά που γράφεις αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Ακριβώς το ίδιο θέμα και εγώ. Stable 10 η τελευταία.

May the power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Με τα screen off gestures που αναφέρω τί εμπειρίες έχετε; Για μένα στην pie ήταν πολύ πιο smooth και έπιαναν πάντα ακόμα και με λίγη πιεση.

Τώρα πρέπει να πιέσω και να είμαι πολύ ακριβής στον σχηματισμό του γράμματος.

Πχ χρησιμοποιώ το V για να ενεργοποιήσω τον φακό και ιδίως με αντίχειρα είναι πολλές οι φορές που δεν πιάνει.

Edited by depmode

2. Τα screen off gestures πιάνουν στο 50% και πολύ λεω, ενώ πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ακριβώς το ίδιο θέμα και εγώ. Stable 10 η τελευταία.

May the power of Oneplus 7 Pro be with you

Κατεβάστε το Google contacts από app store. Έκανα χθες reset το κινητό και έπαθα ξανά το ίδιο. Με το Google contacts έφτιαξε

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Είδα πιξελιασμενες φώτο στο viber. Δεν ξέρω αν φταίει το app ή το ΟΒ4

Καλημέρα στο forum.

Θέλω να αγοράσω νέο κινητό και είμαι ανάμεσα στο oneplus 7t pro και στο huawei p30 pro. Μ ενδιαφέρει να το ντηζάιν η φωτογραφική μηχανή και το gps. Για το gps του oneplus 7 pro διάβασα σε κάποιο σάϊτ ότι δεν είναι και τόσο καλό, ισχύει?

Το gps είναι άριστο καθημερινα. Είτε πεζός με το ρολόι είτε με το αμάξι και σε πρόσφατη 8ωρη διαδρομή πρόσφατα, δούλεψε άριστα. Τι ακριβώς διάβασες; Στη σχεδίαση είναι θέμα γουστου.η οθόνη του op για μένα είναι καλύτερη και λόγω ανάλυσης αν επιθυμείς και λόγω 90ΗΖ και τραγικά ομορφότερη χωρίς τρυπες,notches,σταγόνες αίμα δάκρυα και ιδρώτες. Για κάμερα θα ψάξεις λίγο τα δείγματα και σε αυτό το τοπικ και στο συγκριτικό καμερών. Σε τι τιμή βρίσκεις το p30 pro ?

Το gps είναι άριστο καθημερινα. Είτε πεζός με το ρολόι είτε με το αμάξι και σε πρόσφατη 8ωρη διαδρομή πρόσφατα, δούλεψε άριστα. Τι ακριβώς διάβασες; Στη σχεδίαση είναι θέμα γουστου.η οθόνη του op για μένα είναι καλύτερη και λόγω ανάλυσης αν επιθυμείς και λόγω 90ΗΖ και τραγικά ομορφότερη χωρίς τρυπες,notches,σταγόνες αίμα δάκρυα και ιδρώτες. Για κάμερα θα ψάξεις λίγο τα δείγματα και σε αυτό το τοπικ και στο συγκριτικό καμερών. Σε τι τιμή βρίσκεις το p30 pro ?

Το παραθέτω μεταφρασμένο από το http://www.notebookcheck.net που για εμενα κάνει τις πιο εμπεριστατομένες μετρήσεις.

«Το 7 Pro χρησιμοποιεί BeiDou, διπλού καναλιού Galileo, GLONASS, διπλού καναλιού GPS, συμπεριλαμβανομένου του A-GPS και SBAS για υπηρεσίες εντοπισμού θέσης. Αυτά επιτρέπουν στη μονάδα ελέγχου να επιτύχει μια δορυφορική διόρθωση με ακρίβεια έως και 6 μέτρα (~ 20 πόδια) σε εξωτερικούς χώρους, η οποία είναι σχετικά ανακριβής για ένα ναυαρχικό smartphone.

Ομοίως, μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το 7 Pro δεν μπορούσε να βρει δορυφόρο όταν το δοκιμάσαμε στο εσωτερικό. Η ενσωματωμένη πυξίδα διαρκεί επίσης μια στιγμή ή δύο για τη βαθμονόμηση, αλλά δείχνει με ακρίβεια τον προσανατολισμό μας σε εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google όταν εντοπίζει τα ρουλεμάν της.

Πήραμε επίσης το 7 Pro σε μια βόλτα με ποδήλατο για να συγκρίνουμε την ακρίβεια της θέσης του με τον υπολογιστή ταξιδιού μας, το Garmin Edge 520. Τα αποτελέσματα μας δείχνουν μια μικτή εικόνα. Η μονάδα ελέγχου μας ήταν εντυπωσιακά ακριβής ενώ κυκλοφορούσαμε σε ανοικτούς χώρους. Ωστόσο, αγωνίστηκε να συμβαδίσει με εμάς σε κατοικημένες περιοχές και έκανε μεγάλες συντομεύσεις για να το πράξει. Συνολικά, το 7 Pro είναι αρκετά ακριβές για γενικές συσκευές πλοήγησης, αλλά άλλα πλοηγικά πλοία όπως το Galaxy S10 Plus και το iPhone XS Max διαθέτουν καλύτερες μονάδες GPS.»

Η τιμή που το βρήκα μιας και θα το πάρω με δόσεις είναι απο κοτσώβολο στα 845 ευρώ το 8/256. στα υπόλοιπα σκρουτζομαγαζα είτε θα προκτατάνε όλο το ποσό από την κάρτα είτε με τις δόσεις θα φτάνει ίδια με του κοτσώβολου.. θα δω πιο βολεύει πιο πολύ. Μου αρέσει εκπληκτικά η οθόνη του 1+7 που δεν έχει νοτσ και είναι ολο οθόνη. Αν οι φωτος είναι γενικα στα ίδια επίπεδα με του p30 pro θα το προτιμήσω, γιατί κανένα κινητό δεν βγάζει πάντα και παντού καλύτερες φωτος με κάποιο άλλο ίδιας αξίας και ποιότητας. Απλά αυτό με το gps μου έκανε κάπως φαουλ. Αφορά πάντως το 1+7 προ και όχι το 1+7τ προ,

Edited by mondeakias

Καλημέρα στο forum.

Θέλω να αγοράσω νέο κινητό και είμαι ανάμεσα στο oneplus 7t pro και στο huawei p30 pro. Μ ενδιαφέρει να το ντηζάιν η φωτογραφική μηχανή και το gps. Για το gps του oneplus 7 pro διάβασα σε κάποιο σάϊτ ότι δεν είναι και τόσο καλό, ισχύει?

Συγνώμη αλλά αν σε ενδιαφέρει το 7T pro γιατί δεν απευθύνεσαι στο αντίστοιχο νήμα να σου πουν χρήστες που το έχουν.

Εδώ ουδείς το έχει,παρά μόνο για το 7 Pro να σου πουν μπορούν.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχω ένα κουλό πρόβλημα με το Bluetooth.

Σε ένα ηχείο φορητό (Sony sbx41) συνδέεται κανονικά με το κινητό χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εάν συνδέσω αργότερα Bluetooth ακουστικά έχω πρόβλημα στην συνομιλία, δεν ακούγομαι, ενω ακούω κανονικά τον συνομιλητή.

Όλα διορθώνονται όταν κάνω clear στις ρυθμίσεις WiFi και Bluetooth, μέχρι να συνδέσω το ηχείο και πάλι δημιουργείται το πρόβλημα.

Καμία ιδέα

Ωραία η αναβαθμισουλα που πήρε ο stock launcher. Έβαλε και βηματομετρητη στο shelf. Ακόμα έναν τρόπο με χειρονομία για πρόσβαση στον κρυφό χώρο και για όποιον θέλει να μην έχει συρτάρι εφαρμογών, στυλ miui με όλες τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες. Που προσωπικά δεν μου αρέσει.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά καλησπέρα κάτοχος oneplus 7 pro αλλά σήμερα αγόρασα έτσι για την αλλαγή το pixel 4 xl θέλω να πω δημόσια ότι το oneplus 7 pro είναι το απόλυτο εργαλείο σε όλα . Δυστυχώς εγώ σήμερα κλαίω 1000 ευρώ κοντά που έσκασα από Γερμανία για το 4xl. Η κάμερα με την αστροφωτογράφηση είναι για κλάματα και φυσικά η μέρα με την νύχτα σε σύγκριση με το καμάρι μου 7pro Καλό βράδυ παιδιά θα τα λέμε

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

kαλημερα

εχετε προβλήματα στην ποότητα ηχείου και μικροφώνου στις κλησεις?

Παιζει τα κινεζικα ΟΡ7/PRO με τις φλασαρισμενες διεθνεις ΡΟΜ να εχουν τετοια προβήματα?

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

kαλημερα

εχετε προβλήματα στην ποότητα ηχείου και μικροφώνου στις κλησεις?

Παιζει τα κινεζικα ΟΡ7/PRO με τις φλασαρισμενες διεθνεις ΡΟΜ να εχουν τετοια προβήματα?

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα ούτε του ηχείου ούτε του μικροφώνου στις κλήσεις. Έχω ευρωπαικό από την Oneplus βέβαια, οπότε αν παίζει κάτι με διεθνή rom σε κινέζικη συσκρυή δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά θεωρητικά πάντα, δε θα έπρεπε να υπάρχει κάπιο θέμα.

Σε ποια έκδοση λογιμσικού βρίσκεσαι;

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Ετοιμάζομαι να πάρω το 7Τ από Κίνα...

Και κοιτάω να δω αν αξίζει.....

Σα συσκευή και σαν τηλέφωνο..

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετοιμάζομαι να πάρω το 7Τ από Κίνα...

Και κοιτάω να δω αν αξίζει.....

Σα συσκευή και σαν τηλέφωνο..

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τότε καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του 7T, γιατί από εδώ μόνο απαντήσεις από χρήστες του Oneplus 7 Pro θα πάρεις.

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Τότε καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του 7T, γιατί από εδώ μόνο απαντήσεις από χρήστες του Oneplus 7 Pro θα πάρεις.

προφανως...

αναζητώ αν υπάρχουν γενικά θεματα με τα ηχεια της σειρας ΟΡ7...

Καμία καλή τιμή για το 7 pro ?? Παίζει και από πού? Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• The title was changed to OnePlus 7 Pro