GalaxyNote Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Σημερα το παρελαβα με dhl σημερα το εδωσα. 1)Το τελευταιο 1,5 μηνα ειμαι με xs 2)Το 7 pro μου επεσε πολυ μεγαλο...Πολυ μεγαλο ομως 3)Το ακουστικο στην κληση πολυ υποδιαιστερο απ το xs αλλα και απο ολη τη σειρα s10 που εχω δοκιμασει. 4)Το αποτυπωμα δε ξερω απο ασφαλεια τι κανει αλλα απο ταχυτητα πολυ καλυτερο απο Samsung. 5)Ελλειψη για μενα αν και το ηξερα η aod και το one hand mode. 6)Σε τετοιο μεγεθος για μενα το note λογω pen και διαφορα αλλα ειναι μονοδρομος. Ο βασικος λογος που το εστειλα το μεγεθος.Δε την παλεψα. Υ.Γ.Σε android για μενα αυτο τον καιρο το s10e ειναι φοβερη συσκευη λογω που δουλευει και αψογα το αποτυπωμα και για καποιον που θελει καλυτερη οθονη και καμερα το s10...Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για την οθόνη του συγκριτικά με xs και s10; φωτεινότητα, ευκρίνεια, sharpness κτλ Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για την οθόνη του συγκριτικά με xs και s10; φωτεινότητα, ευκρίνεια, sharpness κτλ Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+Καλη ηταν η οθονη...Ισως υστερει λιγο σε φωτεινοτητα αλλα γενικα πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 [sUBSTRATUM] MGx One Animation and FingerPrint Changer! https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/substratum-mgx-one-animation-t3932987 Άντε σιγά σιγά να βλέπουμε ωραία πραγματάκια.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Για να δουλεψει ο αισθητηρας αποτυποματων απο την αναμονη με κλειστη την οθονη, πρεπει πρωτα να αναψεις την οθονη με καποιον τροπο και μετα να βαλεις το δακτυλικο; :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 [sUBSTRATUM] MGx One Animation and FingerPrint Changer! https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/substratum-mgx-one-animation-t3932987 Άντε σιγά σιγά να βλέπουμε ωραία πραγματάκια.:) για το led ειδοποιησης τιποτα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) για το led ειδοποιησης τιποτα? Οχι αργότερα ίσως. Εως τότε εδώ υπάρχουν εφαρμογές. https://play.google.com/store/search?q=edge%20lighting&c=apps Edited May 24, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Για να δουλεψει ο αισθητηρας αποτυποματων απο την αναμονη με κλειστη την οθονη, πρεπει πρωτα να αναψεις την οθονη με καποιον τροπο και μετα να βαλεις το δακτυλικο; :wacko:Πρέπει να σηκώσεις την συσκευή (Raise to wake) ώστε να ανοίξει το ambient display η να κάνεις double tap στην οθόνη. Εναλλακτικά πατάς το power button για να ενεργοποιηθεί η οθόνη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Οχι αργότερα ίσως. Εως τότε εδώ υπάρχουν εφαρμογές. https://play.google.com/store/search?q=edge%20lighting&c=apps το πηρες η οχι ακομα?? τελικα για το αμαζον που ελεγα το ακυρωσα χτες. ενω εγραφε θα στειλει 24 και θα το εχω 28 τωρα μου εγραψε 6 ιουνιου. το πατησα ακυρωσα και το πηρα απο το επισημο.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) το πηρες η οχι ακομα?? τελικα για το αμαζον που ελεγα το ακυρωσα χτες. ενω εγραφε θα στειλει 24 και θα το εχω 28 τωρα μου εγραψε 6 ιουνιου. το πατησα ακυρωσα και το πηρα απο το επισημο.. Εγω θα περιμένω αυστηρά απο amazon και όποτε στείλει. 2 ερωτησεις. Πήρα θήκη από olixar και είναι όλο το edge εκτεθειμένο. Σε όλες τις θήκες έτσι θα είναι? Επίσης το notification ανάβει μια φορά στο πλάι και μετά σταματάει, γίνετε να το έχουμε μέχρι να διαβαστεί ? Πάντως το κινητό φυσαει Οχι δεν γινεται. Θα ψαχτεις με τρίτες εφαρμογές έως και αν δώσει official τέτοια επιλογη. Πάντως το αποκλείω να δώσει τέτοια δυνατότητα,η Sammy πχ δεν δίνει ουτε αυτή μόνιμα να ανάβει που εχει τοσα χρονια edge οθονες και edge lighting. Έχεις άλλωστε το ambient display με ενα σήκωμα κινητό η απλά ενα tap οθόνη θα διαβάζεις αναπάντητα notification;) Edited May 24, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) Πρώτα δείγματα της μπαταρίας... Αρχίζει να μαθαίνει σιγά σιγά η AI και να βελτιώνεται δραματικά η μπαταρία. Είναι στην 3η φόρτιση Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ερώτηση, αυτό ξέρουμε τι κάνει; Edited May 24, 2019 by Gran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 teardown.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) Σκέφτομαι για 7 pro, αλλά φοβάμαι μην φάει αυριο μεθαύριο κανένα ban από ΗΠΑ όπως η Huawei, ξέρει κανείς τι γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 24, 2019 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Σκέφτομαι για 7 pro, αλλά φοβάμαι μην φάει αυριο μεθαύριο κανένα ban από ΗΠΑ όπως η Huawei, ξέρει κανείς τι γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κατηγορείται για κατασκοπεία η OP. Κυκλοφορούν κανονικά τα κινητά της στις ΗΠΑ, ακόμα και μέσω παρόχων (T-Mobile). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Σκέφτομαι για 7 pro, αλλά φοβάμαι μην φάει αυριο μεθαύριο κανένα ban από ΗΠΑ όπως η Huawei, ξέρει κανείς τι γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η huawei κατηγορείται απο την Αμερική για κατασκοπεία,ιδίως στα δίκτυα 5G όχι σαν συσκευές. η OP δεν έχει να κάνει με όλα αυτά. Άφοβα προχώρα όσον αφορά αυτό το κομμάτι Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 https://www.androidcentral.com/oneplus-7-pro-ghost-touch-issues Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 https://www.androidcentral.com/oneplus-7-pro-ghost-touch-issues Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Αρχισαμε... We can confirm at least one of our units has these ghost touch issues. It's only happened a couple of times in my four days with the handset so far, the first time in WhatsApp for about 5 seconds, not a big deal. The second time it happened, it lasted about 2 minutes and was affecting every app I was in, including the home screen. It makes navigating and typing on the keyboard incredibly difficult as the phone thinks you're tapping away on something else. It's unclear if this issue is software or hardware related at this time. We're hoping it's just a software bug that can be fixed with an OTA update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Το δοκίμασα στο δικό μου. Κανένα πρόβλημα... Δεν κόβεις έτσι πωλήσεις πάντως. Θέλει κάτι πιο βαρύγδουπο... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Λίγα λόγια και απο εμένα. Καταπληκτικό Multitasking και RAM Management. Ένας απο τους λόγους που είχα δώσει το 6Τ ήταν το αισχρό RAM Management που έκλεινε τις εφαρμογές απο πίσω σαν παλαβό. Εδω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Κρατάει τη μάνα του και τον πατέρα του στο παρασκήνιο :lol: Οθόνη απόλαυση σε ΟΛΗ την οθόνη χωρίς notches και τρύπες! Ταχύτητα εξωπραγματική. Το S10+ μου δυστυχως τρώει σκόνη. Πανάθεμα τον Εξινος :mad: Μπαταρία - αν και νωρίς, νομίζω οτι θα ειναι ΟΚ. Χθές πρώτη μέρα, το έβαλα για φορτιση της 10πμ με 9% (απο της 6.30 το πρωι). Δεν κοιτάω το screen on time - με νοιάζει να μου βγάζει την ημέρα. Οι ρυθμήσεις πάντα σε 90hz και auto switch. Γιώργο Αγγλία κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα ο βασιλιάς. Υπερ-επιδοτουμενος μάλιστα για να σπρώξουν το 5G.Θα τον δοκίμασεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Γιώργο Αγγλία κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα ο βασιλιάς. Υπερ-επιδοτουμενος μάλιστα για να σπρώξουν το 5G.Θα τον δοκίμασεις; Ο "Βασιλιάς" είναι μονόκαρτος - λόγος για "Χ" απο τα αποδυτήρια! Αν συμπεριλάβεις και τον επεξεργαστή - Exynos, πάμε για next year σε S11, γιατι όπως διαβάζω στα leaks του Νοτε 10, παλι Exynos θα παίξει και τρύπα στην οθόνη! Για την ώρα OnePlus 7 Pro και τα μυαλά στα κάγκελα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ο "Βασιλιάς" είναι μονόκαρτος - λόγος για "Χ" απο τα αποδυτήρια! Αν συμπεριλάβεις και τον επεξεργαστή - Exynos, πάμε για next year σε S11, γιατι όπως διαβάζω στα leaks του Νοτε 10, παλι Exynos θα παίξει και τρύπα στην οθόνη! Για την ώρα OnePlus 7 Pro και τα μυαλά στα κάγκελα :lol: Κάμερα, μπαταρία, οθόνη,ip rating ,wireless charging ,υποστήριξη 5g στη χώρα που είσαι.... Δεν τίθεται καν θέμα αν δεν υπολογίζεις τον παράγοντα τιμή. Εγώ Δευτερα περιμένω το oneplus...Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 βασιλιάς και exynos είναι έννοιες ασύνδετες. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) teardown.. Θετικό αναμφίβολα ότι σε επίπεδο κατασκευής και συναρμογης έχει το ίδιο επίπεδο μέτρων που συμβάλουν σε προστασία από νερό και ας μην έχει επίσημη πιστοποίηση. Το αποτέλεσμα μετράει στο τέλος και νομίζω καλύπτει όλους τους χρήστες σε σενάρια όπως πχ πτώση ποτήρι νερό ή σε βροχή η σε πιάσιμο με βρεγμένα χέρια η απλά ένα πολύ σύντομο πλύσιμο σε τρεχούμενο νερό βρύσης. Τέτοια σενάρια χρήσης ενδιαφέρει τον χρήστη να του παρέχει προστασία. Εννοείται λαμβάνουμε μέτρα προφύλαξης αφού έχει βραχεί σχεδόν εξολοκλήρου και με σεβαστή ποσότητα νερού πχ αφήνουνε στεγνώσει για πολλές ώρες και εννοείται δεν φορτίζουμε αυτό το σεβαστό χρονικό διάστημα. Εξάλλου τα ίδια μέτρα πρέπει όλοι λαμβάνουν ακόμα και επίσημη πιστοποίηση να είχε,δεν αλλάζει κάτι δηλαδή. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited May 24, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Technically, the OnePlus 7 Pro's telephoto cam doesn't have 3x optical zoom Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Θετικό αναμφίβολα ότι σε επίπεδο κατασκευής και συναρμογης έχει το ίδιο επίπεδο μέτρων που συμβάλουν σε προστασία από νερό και ας μην έχει επίσημη πιστοποίηση. Το αποτέλεσμα μετράει στο τέλος και νομίζω καλύπτει όλους τους χρήστες σε σενάρια όπως πχ πτώση ποτήρι νερό ή σε βροχή η σε πιάσιμο με βρεγμένα χέρια η απλά ένα πολύ σύντομο πλύσιμο σε τρεχούμενο νερό βρύσης. Τέτοια σενάρια χρήσης ενδιαφέρει τον χρήστη να του παρέχει προστασία. Εννοείται λαμβάνουμε μέτρα προφύλαξης αφού έχει βραχεί σχεδόν εξολοκλήρου και με σεβαστή ποσότητα νερού πχ αφήνουνε στεγνώσει για πολλές ώρες και εννοείται δεν φορτίζουμε αυτό το σεβαστό χρονικό διάστημα. Εξάλλου τα ίδια μέτρα πρέπει όλοι λαμβάνουν ακόμα και επίσημη πιστοποίηση να είχε,δεν αλλάζει κάτι δηλαδή. Sent from my V1821A using Tapatalk Η μπαταρια απο 11/3 ηταν ηδη ετοιμη για την συσκευη. Οσο για την προστασια απο νερο κλπ, πιστευω πως εχει κανονικα αντοχη με νορμαλ καταστασεις, αλλα, δεν ηθελαν να παρουν και την πιστοποιηση IP γιατι θα πρεπει να κανουν εξοδα για κατι τετοιο και θα ανεβαινε και η τιμη. Για εμενα, συμφωνω μαζι τους. Ειναι σαν να πηγαινουν για συνεντευξη σε μια δουλεια 2 ατομα. Ο ενας μιλαει εξαιρετικα Αγγλικα (χωρις πτυχιο ομως) και ο αλλος εχει πτυχιο Αγγλικων και μιλαει στο ιδιο επιπεδο με αυτον που δεν εχει πτυχιο. Σαν εταιρια, σιγουρα θα διαλεγε αυτον χωρις το πτυχιο (αν βεβαια ηταν οκ με το επιπεδο του) για να γλυτωσει την παραπανω πληρωμη μισθου στον αλλο λογω κατοχος πτυχιου. Κατι αντιστοιχο, εγινε κι εδω με την IP. Γιατι να πληρωσει κατι παραπανω η εταιρια που ηδη το εχει και δεν την ενδιαφερει η σταμπα? Αραγε, οσα κινητα εχουν πιστοποιηση IP, αν παθει κατι απο νερο κλπ, το καλυπτει η εγγυηση? Γιατι σε κατι τετοιες περιπτωσεις, θα σου πουν, το κινητο σας αντεχει μεχρι 30 λεπτα κατω απο το νερο και εσεις το κρατησατε 31, λυπαμαι, δεν ειστε καλυμμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει αν αγοράσω το τηλ από Αμερική κ το στείλω εκεί σε έναν γνωστό μου κ αυτός μου το στείλει ανοικτό αν θα πληρώσω τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts