Jump to content

Νέο κινητό με την καλύτερη δυνατή camera...

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά είμαι σέ αναζήτηση για κινητό με την καλύτερη δυνατή camera ... με οδηγό το dxomark είμαι ανάμεσα σε P20 από public στα 330 και το mi mix 2s από πλαίσιο... αλλά διαβάζω εδώ μέσα κ για το honor play και 8χ πού προτείνεται γενικά... υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το budget με περίπου 5,5 - 6 inch οθόνη με όσο το δυνατόν καλύτερη camera ?

Ευχαριστώ

Tα Honor 8X και Play όντως προτείνονται πολύ και είναι καλές επιλογές... Ωστόσο σε κάμερα σε σχέση με το P20 υστερούν... Αφού σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα και μπορείς να φτάσεις σε αυτά τα χρήματα, P20 ξεκάθαρα...

Ευχαριστώ για την απάντηση...θα το με περίπου 65 ευρώ πιο κάτω οπότε με παίρνει οριακά ...οπότε είναι καλή επιλογή ε? να μην κοιτάξω κάτι άλλο όπως poco η κάποιo Samsung

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το mi8 στο Dxomark βγαίνει πιο χαμηλά από το p20 κ το p20 έχει και 6αρα οθόνη γιατί η γυναίκα δεν το θέλει με πολύ μεγάλη ..

Αν είναι για τη γυναίκα μην το σκέφτεσαι και πολύ, πάρε το P20 να τελειώνεις. Θα την καλύψει πλήρως και θα έχει από τις καλύτερες κάμερες που κυκλοφορούν, ίσως την καλύτερη θεωρώ σε αυτά τα χρήματα. Αν έχεις και κάρτα Eurobank έχει και επιστροφή 10% στον Γερμανό. Άλλη επιλογή είναι και το LG v30, αλλά έχει μένει λίγο πίσω σε υποστήριξη πλέον.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ευχαριστώ για την βοήθεια... τελικά της πήρα το P20 64αρη πολύ καλή όντως camera αλλά αυτό που με χαλάει (εμένα, εκείνη δεν την νοιάζει καθόλου... ευτυχώς ) είναι η οθόνη που είναι σαν μακρόστενη κ όχι φαρδιά όπως του redmi note 4 που έχω εγώ... τί να πω? όλα τα xiaomi έχουν αυτή την οθόνη?να το ξέρω για όταν θα αλλάξω κ εγώ το κινητό να μην την πατήσω...

Ευχαριστώ για την βοήθεια... τελικά της πήρα το P20 64αρη πολύ καλή όντως camera αλλά αυτό που με χαλάει (εμένα, εκείνη δεν την νοιάζει καθόλου... ευτυχώς ) είναι η οθόνη που είναι σαν μακρόστενη κ όχι φαρδιά όπως του redmi note 4 που έχω εγώ... τί να πω? όλα τα xiaomi έχουν αυτή την οθόνη?να το ξέρω για όταν θα αλλάξω κ εγώ το κινητό να μην την πατήσω...
Με γεια. Όλες οι συσκευές έτσι είναι σήμερα! Μακροστενες

Sent from my Cool 1 using Tapatalk

Πλέον όλα τα κινιτα έχουν ίδια οθόνη και του p20 είναι και λίγο τα περρισωτερα είναι πολύ παραπάνω

• 2 weeks later...