niknik Δημοσιεύτηκε June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2005 Κάποτε υπήρχε επισημασμένο ένα θέμα με lounge και chill out μουσική. Τί έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Αγαπητε μου εφτιαξες την διαθεση. Ακομα και αν εκλεισε το προηγουμενο topic ας ανοιξουμε καινουριο. :D Μερικα θεμελια για να στεριωσει Mahoroba-- des moments(guitar mix) Patrick marsh vs michael steep--My Lovin Περιμενω-ουμε και αλλεσ προτασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 οντως παιδια.,,,πολυ καλη ιδεα.Επισης προτεινω το MAGIC LOVE. Οποιος το ακουσει 8α καταλαβει...απολυτο καλοκαιρινο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 εγω σας προτεινω "The garden of earthly delights" vol 1 & vol2.μελωδικα set,επισης αυτη η συλλογη εχει δωθει και στο περιοδικο freeze. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Paris Lounge Vol. 2 The Chill-out lounge album. Αγαπημένη μουσική... Brady - Motherless Child ΑΨΟΓΟ... Variety Lab - London in the rain... επίσης :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Παιδες συνεχιστε αλλα προτεινω καλυτερα να παραθετουμε tracks και οχι συλλογες.Ακομη να εχουμε και αναζητησεις τραγουδιων οπως αλλα threads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 εγώ προηγούμενο topic πάντως δε βρίσκω :O Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Υπήρχε παλιά, δεν θυμάμαι πότε. Μπορεί να ήταν και εποχές unwired (δεν βάζω και στοίχημα). Αν θέλουν οι mods να δημιουργήσουν νέο θέμα επισημασμένο, θα ενδιαφέρει αρκετό κόσμο και μάλιστα καλοκαίρι που 'παίζει' πολύ αυτό το είδος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Γιατι εμεινε στα αζητητα το ολο θεμα? εδω υπαρχει topic το παρακμιακο και δεν βαζουμε αυτο εδω το οποιο ειναι και υπεροχο???? Χωστε συλλογες να chill outαρουμε ή τραγουδια. Αναζητηστε silky συλλογες και οπου τις δειτε χτυπηστε ανελεητα.Ειχα 2 gb με τετοια τραγουδια χτυπησανε ταυτοχρονα και οι 2 σκληροι δισκοι (o ενας back up) και τα εχασα ολα :( :( Η ανοιξη σε 1 μηνα εφτασε και πρεπει να αρχιζουμε να ταξιδευουμε. Αντε αντε να αρχιζουμε να chillaρουμε και λιγο, διαφανα πολυχρωμα και αερινα πουκαμισακια, trendy καπελακια και τσόκαρα :lol: :lol: :lol: :p το autumn grey του best εχει μεσα κατι πολυ δυνατα κομματακια ξεχωριζω escape (driving to heaven) from 168 featuring morel και love in december των club 8 συστηνω επισης ανεπιφυλακτα και το submit των hibernate το οποιο μπορει να βρεθει και στο cursed του Παπασπυροπουλου Σας αγαπω με παθος Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αχ αυτή η lounge.. :) Προσωπικά τη προτιμώ παρά τη chill-out.. λίγο μπιτάκι δε βλάφτει. Άλμπουμς που αξίζουν: Parisian Cafe Nordic Lounge vol. 2 Nordic Lounge vol. 3 Lounge for Lovers Paris Lounge vol. 2 Τραγούδια: Monte La Rue - Adeus Gazzara - Spirit of summer Kim English - Been so long Urban Knights - Urban nights [rue dub] Circulos Il - Sole Koop - Relaxin At Club F****n Hird - Keep your Kimi Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 εγώ προηγούμενο topic πάντως δε βρίσκω :O Κι εγώ έκανα αναζήτηση, κοίταξα και τις 11 σελίδες αλλά thread για lounge δεν βρίσκω! Αν και θυμάμαι κι εγώ πως παλιότερα ο `trapped είχε φτιάξει ένα τέτοιο thread! Ή μήπως είχε κάνει μερικές προτάσεις από τραγούδια και συλλογές για lounge μουσική σε μερικά threads; :rolleyes: Τέσπα. Κι εμένα μου αρέσει η lounge. Έχω κατεβάσει μερικά compilations αλλά τώρα δεν θυμάμαι τους τίτλους. :O Πάντως για μένα ότι έχει να κάνει με χαλάρωμα (chill out/dub/ambient/atmosferic drum n' bass) δεν τα διαχωρίζω και είναι super! :up: Το ότι ξεφεύγεις μετράει ήδη από μόνο του. :) ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Πάντως για μένα ότι έχει να κάνει με χαλάρωμα (chill out/dub/ambient/atmosferic drum n' bass) δεν τα διαχωρίζω και είναι super! :up: Το ότι ξεφεύγεις μετράει ήδη από μόνο του. :) ;) As κανουμε λοιπον ενα επισημασμενο με αυτου του ειδους τη μουσικη ΕΙΝΑΙ οντως ΑΠΑΙΧΤΗ :w00t: :yahoo: :superman: Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 As κανουμε λοιπον ενα επισημασμενο με αυτου του ειδους τη μουσικη ΕΙΝΑΙ οντως ΑΠΑΙΧΤΗ :w00t: :yahoo: :superman: Αν δείξουμε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τότε γιατί όχι. ;) Έτσι μου είχε πει ένας σοφός mod όταν είχα ζητήσει να γίνει επισημασμένο (στο βαθμό του δυνατού & εφικτού) ένα άλλο θέμα. :) ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αν δείξουμε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τότε γιατί όχι. ;) Έτσι μου είχε πει ένας σοφός mod όταν είχα ζητήσει να γίνει επισημασμένο (στο βαθμό του δυνατού & εφικτού) ένα άλλο θέμα. :) ;) Ok βάλτε και μενα που μετά απο τα άλμπουμ που κατέβασα (προτεινομενα απο τον `trapped) πολυ θα το θελα να επισημανθεί κι αυτο το thread.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ωραία, μ'αρέσει να βλέπω το thread να έχει κίνηση :) Πάντως ωραίο lounge κομμάτι [και γνωστό] είναι αυτό στη διαφήμιση της VISA.. Telepopmusik - Breathe Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Shelonda - Fake Plastic Trees Για αυτο τι λετε? Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 los dies -Maybe :rolleyes: και περιμενω νεα υπεροχα κομματακια ;) Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 ego exo tis silloges cafe del mar 7 kai 8 alla pio poli protimo kommatia san ta parakato... Aim - Cold Water Music Bent - Kisses Moby - Whispering Wind Coco De Mer & Adam Plack - Carmenita Lounging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 ωραια cd ειναι: telepopmusic-angel milk(εχει το breathe που ανεφερε καποιος πιο πανω) Schiller - Tag und Nacht(ειναι απο Γερμανους γιαμενα απο τα καλυτερα φετος) the best of Sade (για αλλη φαση) Sex Lounge - Sensual Foreplay - Music For Making Love (αψογο) Buddha Bar Nature By Allain Bougrain Dubourg & Arno Elias (:respect:) Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Chris Coco - Albatross feat. Peter Green Academy Of St. Martin-In-The-Fields - Sarabande το κλασσικό Ennio Morricone - The Mission Adiemus - Adiemus Μichael Nyman - The Heart Asks Pleasure First - The Promise Telepopmusik - Breathe όλα χαλαρά και υπέροχα κομμάτια!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 1. Nor Elle~Silent Storm 2. Nacho Sotomayor: a. Don't do anything b. Last summer c. Sometimes d. I don't care 3. 311 Porter~Surround me with your love 4. Mulu~Desire 5. Das Pop~You 6. Jazzamor~Sometimes 7. Thievery Corporation~It takes a thief 8. Funkaroma~Funkachild 9. Hook the Captain~Take me away 10. DAB~Mystical 11. Audio Deluxe~60 seconds 12. Shivaree~Oh no 13. Lemongrass~A journey to a star 14. Smoke City~Underwater love 15. Wire Daisies~Everyman Εδώ σταματάω κι επανέρχομαι κάποια άλλη στιγμή... :) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Πότε επιτέλους θα ενεργοποιηθεί η adsl να τα κατεβάσω? κλαψ!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Δωστε και σωστε :lol: :lol: την εχω καταβρει με την υπεροχη μουσικη που προτεινετε. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ :p ακουστε και αυτο οταν μπορεσετε μια διαφορετικη προταση παντα στα πλαισια της lounge αρχιζει και μυριζει καλοκαιρι AFTER PAROS ISLAND-GEORGE CHATZIS Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 epeidh o best bazei fobera kommatia,kapoios anefere gia to autumn grey tou best!einai kapoia sullogh?kai genika exei brei kaneis ta tracks pou barane sto best?????thanx all of u:D :D Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 epeidh o best bazei fobera kommatia,kapoios anefere gia to autumn grey tou best!einai kapoia sullogh?kai genika exei brei kaneis ta tracks pou barane sto best?????thanx all of u:D :D Εγω ειμι ουτος, ναι o best βαραει υπεροχα κυριως το Σαβκυρ το πρωι. Το autumn grey ειναι συλλογη μπορεις να την κατεβασεις απο οπου μπορεις και ξερεις ;) απο εκει και περα προτεινω ανεπιφυλακτα το cursed του Παπασπυροπουλου, προσοχη απο το blessed and cursed μονο το cursed. Καλες ακροασεις. ΥΓ Τα κομματια και εγω τα ψαχνω μερικα γενικα ειναι απο silky συλλογες μια ματια στο bestradio.gr και κλικ στο cd και θα μαθεις πολλα Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts