yiatsou Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλημέρα συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται και απο την χρήση. Εγω έχοντας ανοιχτά data και Bluetooth απο το πρωί, το βράδυ γύρω στις 20:00 έχω περίπου 35-40% υπόλοιπο. Αναφορικά με τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης δεν εξαφανίζονται σε εμένα μετά απο την αναβάθμιση σε miui11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Οπως τα ειπες ειναι. Το gps του ειναι εξαιρετικο.Κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα και εχει καλη ακριβεια. Τωρα για τη μπαταρια καλυτερα περιμενε να βγει η stable android 10 να τη δοκιμασουμε και να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Με τις τελευταιες dev η μπαταρια εχει παει βολτα. 25% μου εφυγε το βραδυ :blink: Εφοσον ακομα δεν εχουν βγαλει stable android 10 ,γυρναω πισω σε dev νοεμβριου που τα πηγαινε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Με τις τελευταιες dev η μπαταρια εχει παει βολτα. 25% μου εφυγε το βραδυ :blink: Εφοσον ακομα δεν εχουν βγαλει stable android 10 ,γυρναω πισω σε dev νοεμβριου που τα πηγαινε καλα. εχεις ξεκλειδωτο bootloader και τις περνας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Σαν τ καβούρια πάνε. Πάντως αν μετά από τόσες beta βγάλουν κάτι ημιτελές θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 εχεις ξεκλειδωτο bootloader και τις περνας? Ναι.Εχω περασμενο twrp ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν τ καβούρια πάνε. Πάντως αν μετά από τόσες beta βγάλουν κάτι ημιτελές θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Μα ψαχνω και αλλη συσκευη να παρω και δε βρισκω.Τιποτα σε μεγεθος κατω των 15 εκατοστων. Μονο s10e που κανει ενα 500αρικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 31, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Στην 11.0.4 δεν εχει επιλογη να μη μπορεις να κανεις τα shortcut κατεβασμα οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη και να μη βγαζει το power menu? Ειναι βλαμμενο αυτο καθως αν στο κλεψουν μπορει να κλεισει δεδομενα η να το κλεισει τελειως και μετα δε μπορεις να συνδεθεις να το βρεις η να το κλειδωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 παιδια αξιζει να βαλεις custom?οι aosp τι λενε? χρονια πολλα και καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Ναι.Εχω περασμενο twrp ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα ψαχνω και αλλη συσκευη να παρω και δε βρισκω.Τιποτα σε μεγεθος κατω των 15 εκατοστων. Μονο s10e που κανει ενα 500αρικο.. Φίλε Dante κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι. Είχα για κοντά 4 χρόνια το αθάνατο redmi note 3 pro και ήθελα στην επόμενη αλλαγή να πάω σε κάτι μικρότερο. Το κυριότερο κριτήριο ήταν να πάω σε κάτι στενότερο ώστε να πιάνεται με το ένα χέρι και να είναι κάτω των 15cm. Οι επιλογές που είχα λοκάρει ήταν το Mi9SE, το P30 και το S10e. Τελικά βέβαια πήρα το P20 μιας και έσκασε η προσφορά των 229 ευρώ. Τα P30 Και S10e απορρίφθηκαν λόγω τιμής και τελικά προτιμήθηκε το P20 έναντι του Mi9SE λόγω μπαταρίας κατα βάση. Εν γνώση μου θυσίασα την amoled οθόνη αλλά προτίμησα να πάω στη φωτογραφική εγγύηση της huawei με OIS, στην πολύ γρήγορη φόρτιση και στο ότι προβλήματα όπως drain δεν υπάρχουν. Είμαι fan της xiaomi αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται το συγκεκριμένο καταπληκτικό κινητό δεν είχε την υποστήριξη που του άξιζε λόγω των αδερφών του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 παιδια αξιζει να βαλεις custom?οι aosp τι λενε? χρονια πολλα και καλη χρονια! Εγω αφου βρηκα τροπο να κοψω διαφημισεις,γυρισα πισω σε official και κλειδωσα και bootloader. Ειχα κοιταξει και για aosp αλλα εχει σταματησει η υποστηριξη της αρα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Φίλε Dante κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι. Είχα για κοντά 4 χρόνια το αθάνατο redmi note 3 pro και ήθελα στην επόμενη αλλαγή να πάω σε κάτι μικρότερο. Το κυριότερο κριτήριο ήταν να πάω σε κάτι στενότερο ώστε να πιάνεται με το ένα χέρι και να είναι κάτω των 15cm. Οι επιλογές που είχα λοκάρει ήταν το Mi9SE, το P30 και το S10e. Τελικά βέβαια πήρα το P20 μιας και έσκασε η προσφορά των 229 ευρώ. Τα P30 Και S10e απορρίφθηκαν λόγω τιμής και τελικά προτιμήθηκε το P20 έναντι του Mi9SE λόγω μπαταρίας κατα βάση. Εν γνώση μου θυσίασα την amoled οθόνη αλλά προτίμησα να πάω στη φωτογραφική εγγύηση της huawei με OIS, στην πολύ γρήγορη φόρτιση και στο ότι προβλήματα όπως drain δεν υπάρχουν. Είμαι fan της xiaomi αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται το συγκεκριμένο καταπληκτικό κινητό δεν είχε την υποστήριξη που του άξιζε λόγω των αδερφών του. Οπως τα ειπες.Αν και προτεινω ακομα χιαομι και στους γνωστους,για μενα δε βλεπω να ξαναπαιρνω,ετσι οπως εχει η κατασταση με το software της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 νεο update 11.0.6.0 450 mb. διαφορες ενημερώσεις και fix. όχι android 10 ούτε αναφορά για διόρθωση μπαταριας. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 νεο update 11.0.6.0 450 mb. διαφορες ενημερώσεις και fix. όχι android 10 ούτε αναφορά για διόρθωση μπαταριας. εμενα μου φενεται καλη η μπαταρια του....δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα ....τι να φτιαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 εμενα μου φενεται καλη η μπαταρια του....δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα ....τι να φτιαξουν? Το 10% μπαταρια που φευγει σε 7 ωρες ενω κοιμαμαι και ενω ειναι σε λειτουργια πτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 νεο update 11.0.6.0 450 mb. διαφορες ενημερώσεις και fix. όχι android 10 ούτε αναφορά για διόρθωση μπαταριας. Random beta stable λεει ειναι.Χωρις changelog κιολας. Τη δινουν σε τυχαιους χρηστες.Για δοκιμασε τη και πες μας... Παντως οι αναβαθμισεις εχουν παει περιπατο.2 μηνες απο την τελευταια. Περα απο android 10 κιολας δε το βλεπω να παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Το 10% μπαταρια που φευγει σε 7 ωρες ενω κοιμαμαι και ενω ειναι σε λειτουργια πτησης. εγω το τσεκαρισα φιλε με τηεν τελευτεα stable και χανει 2 μοναδες ολο το βραδυ σε λειτουργεια πτησης εχω απενργοποιησει αρκετα αχρηστα απο το λειτουργικο και ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 εγω το τσεκαρισα φιλε με τηεν τελευτεα stable και χανει 2 μοναδες ολο το βραδυ σε λειτουργεια πτησης εχω απενργοποιησει αρκετα αχρηστα απο το λειτουργικο και ειναι μια χαρα Εισαι τυχερός τοτε. Με miui 11 γενικα αρκετες συσκευές έχουν θεμα. Εμενα εχει απο οταν το πηρα. Αν εχανε 2% το βραδυ θα ημουν τρισευτυχισμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Εισαι τυχερός τοτε. Με miui 11 γενικα αρκετες συσκευές έχουν θεμα. Εμενα εχει απο οταν το πηρα. Αν εχανε 2% το βραδυ θα ημουν τρισευτυχισμενος. :lol::lol::lol::lol::lol: δοκιμασε να κανεις disable αρκετα αχρηστα απο το miui και τσεκαρε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 :lol::lol::lol::lol::lol: δοκιμασε να κανεις disable αρκετα αχρηστα απο το miui και τσεκαρε παλι. Μη το ψαχνεις,εχω δοκιμασει τα παντα. Μου ηρθε και μενα η 11.0.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 μετα απο εγκατασταση custom rom και επαναφορα σε στοκ μου βγαζει το μηνυμα αυτο ο χωρος αποθηκευσης της ευρεσης συσκευης εχει καταστραφει. η συσκευη βρισκεται σε κινδυνο τι ειναι αυτο? καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Στοκ πως περασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Στοκ πως περασες; με το miflash tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Καλησπέρα πήρα και εγώ την αναβάθμιση αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε το wifi call. Δοκίμασε κανείς άλλος? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 με το miflash tools Περιεργο,συνηθως λυνει τα παντα αυτο καθως καθαριζει τα παντα. Καλησπέρα πήρα και εγώ την αναβάθμιση αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε το wifi call. Δοκίμασε κανείς άλλος? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα το εικονιδιακι το βγαζει πανω. Και σε σενα και απλα δε κανει κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δεν μου βγάζει το εικονίδιο με το wifi και το τηλεφωνακι από κάτω. Και για αυτό δεν δοκίμασα κλήση επηρεασμένος από την 10.0.4.0 που δεν έπαιζε. Το εικονίδιο volte και εμφανίζεται και λειτουργεί. Παραθέτω και print screen με τα settings Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Δεν μου βγάζει το εικονίδιο με το wifi και το τηλεφωνακι από κάτω. Και για αυτό δεν δοκίμασα κλήση επηρεασμένος από την 10.0.4.0 που δεν έπαιζε. Το εικονίδιο volte και εμφανίζεται και λειτουργεί. Παραθέτω και print screen με τα settings Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμένα πάλι γιατί δεν μου βγάζει volte ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts